Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Mar reg jartam ebben a csoportban, van mar legalabb hasonloan szep hangu fules 10k Ft alatt mint a Vsonic VSD1? Ezt nyuztam par evig, imadtam, de szokasosan kontakhibas lett...
Van uj a nap alatt? :)
-
ad4m1337
aktív tag
sorry, nem irtam meg, hogy nem keresek fül mögött átvezetőset, csak hagyományos jöhet szóba
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Keresek fülhallgatót 15k Ft alatti kategóriában, mivel elhagytam a VSonic VSD1 -met.. 4 évvel ezelőtt ez volt a favorit, változott azóta valami a piacon? -
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
10 000 Ft körüli kategóriában még mindig a Vsonic VSD1 a legajánlottabb?
Nem rég romlott el 3-4 év használat után és újat néznék.Ki mit ajánl, van azóta ennyiért jobb?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok,
Kell esetleg valakinek egy kontakthibás Vsonic VSD1? Csak a jobb oldala szól már, igaz 4 évig szolgált
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Melyik bluetoothos fülhallgatót tudnátok ajánlani 15.000 Ft -ig?
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Olvastam a topick ajánlót, de még is, mik az ajánlott fülesek 10-15k alatt? Fontos, hogy lehessen hagyományosan is bedugni, nem tudom fül mögött hordani.
Zene: vegyes, kellemes basszussal.
Eddig Vsonic VSD1 -et használtam, nagyon elégedett voltam vele, csak sajnos elhagytam
A legkényelmesebb fülesem viszont a Samsung S3 -hoz adott gyári, egyszerű fülese volt, tehát ahhoz hasonló kialakítású lenne a legjobb.
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Geekbuying.com -ról rendeltem xiaomi basic -et, január 18 -án, mikorra várjam a megérkezését (free shippinget választottam ki)?
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Most rendeltem Piston Basicet geekbuyingon, mennyi időre kell számítani míg megjön (németországi címre)?
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Munkahelyen szeretnék zenét hallgatni, feltűnés mentesen: tehát ne látszódjon, hogy a fülemben van valami. Eddig ezt találtam, szerintetek mennyire alkalmas zene hallgatására, vett már valaki ilyet? [link]
Egyéb alternatívákat is várok
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Elhagytam a Vsonic VSD1 fülesem, nagyon nagy visszalépés lenne ha valami Xiaomi fülest vennék? A VSD1 szerettem. 90% -ban elektronikus (trance) zenét hallgatok ha ez számít.
-
ad4m1337
aktív tag
Hali!
Rég jártam erre, mi most a best-buy 50€ körül? Eddig egy VSD1 -et nyúztam, de sajnos elhagytam
Köszi előre is!
-
ad4m1337
aktív tag
Ma kipróbáltam egy Apple Earpods fülest és hát eszméletlen kényelmes!!! Oké,hangzásban ég és föld a saját VSD1 -hez képest de lehet beszerzek egyet! Vagy csak túl nagy illesztékkel használtam eddig a VSD1 -et?! Nem tudom.
Nektek mi volt az eddigi legkényelmesebb fülesetek?
-
ad4m1337
aktív tag
Elég egyedi kérdés:
tudtok fülhallgatót ajánlani úszáshoz, tehát vízállót?
Olyan is jó lenne ami a szemüvegbe van integrálva...
-
ad4m1337
aktív tag
Lett egy feleslegessé vált Vsonic VSD1 fülesem, ha valakinek kell, dobjon egy üzenetet.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Breisat01 #53075 üzenetére
Én próbáltam CoD2 -t Vsonic VSD1 -el (régen tapasztalt játékos voltam, komoly EU CB eredmények, stb. --> tehát van rálátásom a témára) és baromira bejött. Sokszor már zavaróan jól hallottam, hogy ki merre mozog... De én a helyedben inkább valami gamer fejest vennék, ebben a topickban inkább a zenehallgatásra szánt fülesekrõl van szó.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
peugeotmate #52352 üzenetére
Köszi! Lehet belevágok, rendelek egy ilyet. Csak a $ ne lenne ilyen magas :/ Ja és a BKK -s buszok se veszélyeztetnek, itt DKV van, amivel elégedettnek mondhatom magam
-
ad4m1337
aktív tag
Hali!
Végre megjött másodjára a garanciáztatott VSD1 -em (sajnos az elsőt ellopták a postán / eltűnt), de lehet lassan megválnék tőle, mert még mindig ott tartok, hogy a kényelmet a Galaxy S3 gyári füleséhez mérem, és annál jobbat még ilyen téren nem találtam.
Látom most nagyon felkapott a Xiaomi fülese, hozná a VSD1 szintjét szerintetek? Ránézésre kényelmesebbnek tűnik...
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Volt egy Vonic VSD1 -em, de elromlott, garanciába küldtek újat. Sajnos lenyúlták a magyar postán, vagy is megérkezett Magyarországra, viszont innen már nem kézbesítették a lakcímemre... szerintetek tudok a postánál valami kártérítést követelni a postánál vagy szabadon bonthatják fel a csomagokat és rakhatják el a cuccokat amik éppen megtetszenek az itteni alkalmazottaknak?!
Írtam emailt a lendmeurears.com -nak is, szerintetek küldenek majd egy 3 -at?
-
ad4m1337
aktív tag
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek garanciális ügyintézésben:
vettem nyáron egy VSD1 -et lendmeurears.com -on keresztül. Napi szinten használtan, egyszer csak elnémult a jobb oldal novemberben. Írtam a lendme -nek, írták, hogy küldjem el nekik a rosszat és küldenek egy jót.. Visszaírtam, hogy nekem ez kényelmetlen, mert szeretném használni hamar és az mp4nation -nél is a kábelelvágós procedúra ment rendben, Azt írták, hogy kivételt tesznek és megengedik ezt nekem.
És november 27 óta még nem érkezett meg
Egyik fórumtárs írta (akinek szintén akkor romlott el), hogy neki már megérkezett, úgy, hogy ő el is postázta nekik.
Azóta 2x is írtam nekik de nem reagáltak még... A lendmeurears.com -on a "Contact us" -on kívül tudtok még valami emailt ahova lehet nekik írni?
Azért 9k Ft 5 hónap zenehallgatásért szerintem kicsit drága
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Aki már garanciáztatta Vsonic fülesét lendmeurears.com -on keresztül, annak mennyi időt kellett várnia mire kipostázták neki az újat?
Nyáron amikor megrendeltem, megérkezett kb. 1,5 hét alatt, most meg már egy hónapja várok
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
kk831228 #50614 üzenetére
Én Samsung S3 (Wolfson hang chip) -on hallgattam zenét VSD1 -el, vettem Sansa Clip -et (a régebbit) de én már nem hallok óriási különbséget... viszont szeretem mert nagyon pici, van kijelzője, bővíthető, "tuningolható" és még csiptető is van rajta, futáshoz nekem ideális.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
peugeotmate #50016 üzenetére
Nálam egyébként kábelmozgatásra nem ad szikra hangot sem, szinte 100%, hogy a driver halt meg. Még nem volt fülesem ami 1.5 évnél tovább bírta, driver halt meg vagy a kábeltöve tört meg (AKG K330, Brainwavz M4 2x is, Xears XE200 és most a Vsonic), pedig mindig rendesen, apparátusan pakoltam el tokba... és csak napi 1 órát voltak a fülembe.
ezeket szándékosan így gyártják
Ja és remélem elég lesz elvágni a kábelt és lefotózni, s nem kell még vissza is küldeni nekik
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
peugeotmate #50009 üzenetére
Nem hiszem el... ilyen nincs. Felnéztem most PH fórum -ra, gondoltam belenézek a topickba...látom, hogy írtad, hogy elment a VSD1 fülesed egyik oldala. Az én VSD1 -em tegnap este még hallgattam, szuperül ment mint mindig. Miután elolvastam a kommented, utána kb. 15 perccel zenét akartam hallgatni, bedugom a VSD1- et és elment nekem is a jobb oldala
Nem szabad ilyen kommenteket olvasnom
Én is lendme -től rendeltem, belevágok a gariztatásba...
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
vtomi2 #49484 üzenetére
Füleseknél nem számítanak a specifikációs adatok... azokra nem lehet nagyon sokat adni. De egyébként nem, nem lesz "halk".
Bár a GR01 -nek meg az a hátránya (már ha ez számít), hogy iszonyú egyszerű, basic kinézete van. Őszintén szólva az általad linkelt fülesek jobban néznek ki, főleg a Razer.
-
ad4m1337
aktív tag
Rég olvastam a topickot, most látom már van állandó készleten a Vsonic GR03 lendme.com -on. Ennek a cserélhető kábelnek nem az lenne az értelme, hogy ha megtörik, akkor gazdaságosan cserélni tudod? De akkor miért adjak szinte ugyanannyiért a gyári pótkábelt mint majdnem a fülest?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
kemcso #47231 üzenetére
Kösz a segítséget, de megoldódott a probléma, így nem adom el
Sikerült a csövet egy pontba úgy belőnöm, hogy kényelmes, illetve az egyik szilikon brainwavz illeszték jónak bizonyult. A foam illesztékekkel baromira kiállt a fülemből mind1, kicsit nevetségesen
Amúgy fül fölött nem próbáltam, nem tudtam úgy megszokni...
-
ad4m1337
aktív tag
Persze, minden pozíciót kipróbáltam már... Van egy pár Comply Foam illesztékem is, azzal se volt tökéletes. De hozzá teszem előző füleseim: Xears XR120Pro, Xears XE200, Brainwavz M4 sem voltak az igaziak (még talán a Brainwavz M4 volt a legkényelmesebb).
Érdekes, hogy a telefonokhoz járó fülesek viszont általában mind kényelmesek voltak: a régi klasszikus Sony Ericcson füles, Galaxy S3, LG G2 gyári fülesei mind teljesen beleülnek a fülembe és szigetelnek.
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Lehet meg kell váljak a Vsonic VSD1 -től (ha csak nem találok ki valamit), mivel rájöttem, hogy elég kényelmetlen az év fülemhez. Nyom, ki akar csúszni, stb. A gyári gumi illesztékek abszolút nem jók, a gyári szivacsot használom. Maga a füles baromi profi, részletes, szeretem csak hát nekem elég kényelmetlen...
Valami olyasmi fülest keresek, mint a Galaxy S3 gyári fülese. Tehát a ház formája, tömege hasonló legyen. Eddigi füleseim közül egyébként ez a legkényelmesebb. Mi jöhet szóba aminek hasonló a formája, és 10k alatt van?
-
ad4m1337
aktív tag
Csak nekem nem szigetel rendesen, meg kicsúszik a fülemből az összes szilikon haranggal a Vsonic VSD1?
Csak a foam harangokkal marad bent a fülemben... de amúgy kényelmes füles, csak furcsa, hogy csak foamokkal tudom használni.
-
ad4m1337
aktív tag
Ja és még valami (kifogytam a szerk. időből): a bal oldalra nincs felfestve a VSD1 + L felirat. Ez szándékos?
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Szerintem rekord gyorsasággal megjött a VSD1 ide Magyarországra, 24 -én rendeltem, 26 -án adták fel, és ma délelőtt megérkezett
Még nem volt időm bejáratni, de első hallgatásra is elég profinak tűnik. Brainwavz M4 -hez képest részletesebb hangképe van, valóban "V" füles, de nem olyan nagy mértékben van kiemelve mint az átlag. Én így első blickre azt mondanám, hogy sok stílusú zenéhez lehet ajánlani, nem kimondottan csak rockra vagy csak elektronikusra jó. Amit meglepett, hogy a vetőcsöve mozgatható bizonyos mértékben, így tehát még jobban be lehet állítani, hogy kényelmes legyen. Fül mögött vezetve nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, de hagyományos módon is jól illeszkedik. A gumiharangok majdnem mindegyik kényelmetlen, de a foam harangok egész jó. A kábel minőségével sincs probléma szerintem. Remélem sokáig füles lesz, nem megy egyhamar tönkre...
Ajánlom mindenkinek, tényleg jó vétel lehet!
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Kreash #46200 üzenetére
Ha van paypalod akkor gyakorlatilag van lehetőséged külföldről rendelni, bár ha jól tudom 22€ felett már áfát (27%) kell fizetni de csak ha megvámolják....
A jelenleg abszolút csúcstartó ár-érték arányban az a Vsonic VSD1, én is ezt rendeltem pár napja, sokan ezt ajánlják. V-karakternek mondják, tehát magas és mély ki van emelve. Most akciós lendmeurears.com -on, 9k -ből kijön.
-
ad4m1337
aktív tag
Na megrendeltem, köszi a segítséget mindenkinek!
Remélem nem fogom megbánni, a VSD3 -on gondolkodtam el még, mert "atom" ahogy külsőre kinéz
A VSD1 külseje netes képek alapján kevésbé jön be, de ha a hangzás jó lesz, akkor nem érdekel.
Nagy előrelépés ez a füles a Brainwavz M4 -hez képest?
-
ad4m1337
aktív tag
Vsonic VSD1 fülest honnan rendeljem? Ebay vagy inkább lendmeurears.comM
-
ad4m1337
aktív tag
Igen, sokan írták, hogy a GR06 közép, a VSD1 V karakter, de még is nehéz lesz a döntés...
anno nagy sláger voltak a Xears fülesek (utána persze előjött, hogy összeszerelési minősége trágya kategória), az XR120 inkább akusztikus zenékhez ajánlották, míg az XE200Pro inkább mély kiemelős volt. Én főleg trance-t hallgatok, és érdekes, az XR120 jobban bevált. Ezért nem tudok melyik kéne.
Amúgy rákerestem alieexpress -en is a fülesre, a VSD1 40$, a GR06 50$ körül van... onnan rizikós lenne megrendelni?
-
ad4m1337
aktív tag
VSD1 -et ajánlják itt sokan. GR06 jobbnak mondható egyértelműen vagy mind a kettő a maga kategóriájában számít jónak?
Lendmeurears.com -ról milyenek a tapasztalatok? Paypallal lehet fizetni? Menny idő volt a szállítás? Giftként küldték, tehát ha szerencsém van akkor nem fogják vámolni? Garanciáztatás rendben megy?
-
ad4m1337
aktív tag
A Vsonic GR07, VSD1 füleseket hagyományos módon lehet hordani? Tehát nem a fül mögött elvezetve? Mennyire nehéz megszokni?
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Új fülest szeretnék főleg trance (AvB, Orjan Nilsen, Dash Berlin, ASOT) zenéhez, de elég vegyes az ízlésem, sokszor hallgatok meg mást is. Jelenleg Brainwavz M4 -et használok, kicsit keveslem a magas és középhangokat, tudom, hogy ez egy V füles, de a középtartomány elég gyenge. Anno volt Xears XR120Pro -m, annak a hangzásvilágához hasonló fülest keresek (nem tudom ki ismeri, használta).
Használtan és újonnan is érdekelnek fülesek, csak az ár szab határt, kb. 12-15k -et szánok rá.
Eddig ezeket néztem: Vsonic GR06, Vsonic VSD1, Shure SE215 (használtan).
Tehát trance -hez melyik illik a legjobban?
Jó lenne kipróbálni és utána megvenni, Debrecenben esetleg van valakinek ezekből?
-
ad4m1337
aktív tag
Valakinek van Vsonic GR06 és/vagy Sansa Clip zip lejátszója?
-
ad4m1337
aktív tag
Hali,
valakinek van eladó Vsonic GR06 fülese (lehetőleg minden tartozékkal együtt)?
Beszámítással (Brainwavz M4) vagy anélkül vevő lennék rá reális áron. Írjatok PM -et!
Üdv!
-
ad4m1337
aktív tag
Nincs valakinek eladó GR06 fülese?
-
ad4m1337
aktív tag
-
ad4m1337
aktív tag
Hello mindenkinek!
Kicsit OFF téma, de nincs valakinek GR06 eladó sorban?
A Brainwavz M4 -et meguntam, mert kicsit kifordul mindig a fülemből.
-
ad4m1337
aktív tag
Sikerült a garanciát elinzéni, és megjött 2 hét alatt az új Brainwavz M4 fülesem. Még egy hétig nem bontom fel a dobozt, ha addig valaki elviszi akkor eladnám, ha nem akkor megmarad
Írjon pm-et akit érdekelne!!!
-
ad4m1337
aktív tag
Pár hét és megjön az új Brainwavz M4 -em (garanciát érvényesítettem).
Lehet eladó lesz, valakit érdekelne?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Herczi #30317 üzenetére
Sima a dolog. Írsz a supoortnak. Ők meg majd kérnek tőled egy képet a szét vágott fülesről, a füles mellé pedig egy papírlapra ráírod a neved, megrendelési számod, levelezési id-t (azt látni fogod) és ezt a képet elküldöd és kész. Majd kíváncsi leszek, mikor jön meg a pótlás. De jó lenne egy B2-t küldenének az M4 helyett
-
ad4m1337
aktív tag
Most intézem a gariztatást egy Brainwavz M4 -nek, ha megjött az új, szerintem tovább adom. Elég korrekt füles, de előtte volt Xears XE200 és XR120 és hangzásban jobban meggyőztek mint az M4. És hát minőségben sem volt jobb a Brainwavz, ugyan úgy kontaktos lett mind három füles saját hibámon kívül.
De most nézem a xears oldalát, [link] és ennél úgy látom, hogy ki lehet húzni a kábelt a füles házából.
Kérdésem, hogy olyan kábelt lehet kapni valahol? Pl.: ha csak a kábel kontakthibás és már nincs gari akkor csak azt kéne újravenni.
És él még a kupon kedvezmény a xearsnél?
A linkelt füles hangminősége megüti az XR120 vagy XE200 -at?
-
ad4m1337
aktív tag
Nem hittem volna, hogy megint írok ebbe a topickba
Van egy Brainwavz M4 fülesem amivel meg voltam elégedve, mindig gondosan tokban, normálisan tárlotam, egyszer csak kivettem a fülest és nem szólt a jobb oldali. Szokásos kontakthiba, szeptemberben vettem amazon.co.uk -on keresztül az MP4Nation -től, tehát bőven van még rá garancia. Mi a teendő ilyenkor? Kinek írjak, stb.? Valaki végig csinálta már a garizatatást náluk?
És miután visszajött ha kell valakinek eladom!
Már 3. drágább fülesem ment tönkre ugyan azzal a hibával, saját hibámon kívül, még jó, hogy múltkor nem a B2 -t vettem, ugyan így jártam volna
-
ad4m1337
aktív tag
Emberek, mp4nation-nél 30$ a Brainwavz M4!
Szerintem ennyit simán megér
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
lugosi #26813 üzenetére
Összesen 10000 volt postával.
SHiZUOKA: hardcore rock -ra gondoltam. Csak mert könnyebb rock számoknál próbálgattam de oda nem ezt a fülest ajánlanám. Ezért gondolom, hogy zúzósabb zenéknél kicsit összemossa szerintem a xears xr120 -hoz képest de egyáltalán nem vészes ott sem. Viszont prodigy, pendulum, stb-hez kifejezetten jó volt.
Egy dolog még a füleshez kapcsolódóan: kb. 30-35%-al halkabb mint a xears fülesek. Ezt amikor telefonon keresztül hallgattam akkor vettem észre. Nincs nagy hangereje, gondolom ezért is adtak mobil-erősítőt ajándékba hozzá (múltkori akcióban mp4nation-nél). Nekem még megfelelt a hangereje androidos telefont maxra állítva de lehet már másnak nem. Nem vészes, csak tudom, hogy sokan halláskárosultságig tekerik a hangerőt, azoknak tuti halk lesz a füles.
-
ad4m1337
aktív tag
Na megérkezett a mai nap az amazonról akciósan rendelt Brainwavz M4-es fülesem. Csomagolás, doboz, tartozékok minősége megfelelő volt. Maga a füles szerintem jól összeszerelt, a kábele kicsit selymes, teflonos anyag, nem gubancolódik könnyen.
7 pár harangot adnak mellé, az egyik jó minőségű szivacs, és nálam is ez szigetel a legjobban és a legszebb hangzást is ezzel lehet elérni. Eddigi fülesek: AKG K330, Xears XR120, XE200. És eddig ez a legkényelmesebb, 2-3 óra zenehallgatás mellett sem fájdult meg a fülem, nem húzza mint a xear fülesek, tényleg nagyon kényelmes!
Még csak most van a bejáratás fázisánál de már kezd tisztulni. És tényleg egy V fülesnek mondható, a mély és a magas az erőssége. A mély minőséginek mondható, nekem jobban tetszik mint az XE200-nál. A közép is kezd lassan kitisztulni és ez a tartomány sem mondható gagyinak.Amilyen zenéhez ajánlom: trance, house, dnb, sláger zenék esetleg "lightosabb" rock, rap
Amihez nem: akusztikus, klasszikus, metal, hardcore stb.
Úgy gondolom aki ilyen fülest vesz nem vesz zsákba macskát, ez egy inkább elektronikus zenéhez illő füles, némi hangszeres zenehallgatás mellett. Nekem összességében jobban tetszik mint a 2 xears, mert sokkal kényelmesebb, ez valószínű nem fog elromlani és a hangzása is jobban "bejön". Aki viszont inkább hangszeres zenét hallgat annak ebben az árkategóriában talán jobb vétel a Vsonic GR06 a leírások alapján.
Még annyi, hogy ennél a fülesnél éreztem a különbséget a flac és az mp3 között, míg a xears-nél elenyésző volt szinte. Szerintem ez a füles igényli a flac formátumot.
-
ad4m1337
aktív tag
Tényleg nincs itt senkinek egy eladó Vsonic GR06 -os fülese? :/
Szeretnék egy ilyet de nem tetszik az a 62$-os ár ezért ha van valakinek használtan akkor feltétlen írjon egy pm-et mert azonnal, korrekt áron átvenném tőle!
Vagy szerintetek jó alternatíva lenne a Brainwavz M4 vagy akár M5?
Főleg elektronikus zenéhez kellene de az eddigi XE200Pro -ból hiányoltam a magas hangokat... ezért az M5 teljesen rossz választás lenne? Mert úgy tudom hasonló a 2 füles hangzása. Illetve az M5-ről tud valaki véleményt mondani (bár gondolom még senkinek sincs ilyen) tesztek alapján? -
ad4m1337
aktív tag
Most néztem, hogy az Amazonon 22 fontra le van akciózva a Brainwavz M4!!!
Valaki rendelt már amazonon keresztül? Paypal vagy sima "dombornyomott" kártya is elég a fizetéshez, hogy megy ott a vásárlás?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
crazygamer #26209 üzenetére
A Maxell Mettalicsot mondják ennyiért jónak!
-
ad4m1337
aktív tag
Valakinek van tapasztalata Bose fülessel? Joker listáján nem találtam...
-
ad4m1337
aktív tag
Valaki nem tudja kb. a Brainwavz M5 mikor lesz elérhető, illetve milyen időközönként van leértékelés az mp4nation-nél?
-
ad4m1337
aktív tag
Hello,
elektronikus zenéhez melyik füles passzolna leginkább: Brainwavz M4 (a lassan kapható M5
), Soundmagic PL 30/50 vagy Vsonic GR06?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
#16820480 #25830 üzenetére
Kösz a választ!
Akkor szerintem GR06 lesz ebből bár még meg kell erősen gondolnom ezt mert utóbbi 1 évben elhagytam egy Xears Xr120-at, azután pedig az XE200 adta meg magát... nem akarok megint úgy járni, hogy megszakad a kábel mert nem tudják normálisan megforrasztani és ezért kuka gyakorlatilag a füles...
Ha van valakinek eladó GR06 dobjon egy pm-et, korrekten megfizetném!
-
ad4m1337
aktív tag
Melyiket ajánlanátok ezek közül?
Vsonic GR06 / Brainwavz M4 / Soundmagic PL50
-
ad4m1337
aktív tag
Engem is érdekelne, hogy Vsonic Gr06 / Brainwavz M4 / Soundmagic PL50 -et vegyek?
Illetve a XEARS XE200-hoz képest milyenek ezek a fülesek (nem a külsőségekre gondolok)?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
#16820480 #25742 üzenetére
Szerintem ez ilyen csordaszellem...
Én először kezdtem egy AKG K330-al, azután volt 3 Xears füles és most a GR06-on gondolkozom... de amíg nem kezdtem el olvasgatni ezt a fórumot addig nem is gondoltam volna, hogy valaha kiadok egy fülesért 2-3 ezer forintnál többet.
-
ad4m1337
aktív tag
Tud valaki összehasonlító véleményt mondani a Soundmagic E30, PL50 ; Vsonic GR06 fülesek és a XEARS fülesek között?
Eddig volt 2db XR120 (elsőt elhagytam, másodiknak szétment a háza) és egy XE200Pro.
Az érdekelne elsősorban, hogy hangzásban mennyivel tudnak azok a fülesek a Xears-höz képest. Azt tudom, hogy röviden jó hangja van mind a két Xears-nek, főleg az XR volt nagyon komoly de az összeszerelés az pocsék volt, pedig első ránézésre jónak tűnt. De intenzív használat után derül ki, hogy elengedi a ragasztó a házat, megtörik a kábel stb.
Tehát csak a hangminőség érdekelne, ha van tapasztalat írjatok!
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
jolti05 #25712 üzenetére
Én pont ajándékba vettem egy rokonnak pár hónapja ilyet. Akkor a zárt XEARS XE200 után gyengének tűnt. De nehéz össze hasonlítani egy nyitottat egy zárthoz. Nem volt rossz hangja, arányaiban tiszta hangzást adott, a mélye is elpuffogott valamit de nyilván nem egy csúcs füles. De 1500-2000 Ft-ot megér amennyiért a vaterán árulják.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
dudika10 #25710 üzenetére
Ja tényleg nekem is volt még egy XR120 csak elhagytam... azt mondod jobban tetszett a hangja? Külsőleg tényleg nem a legjobb a xears, meg kicsit kényelmetlen is volt de nekem a hangminőség a legfontosabb.
Miben tért el a xears hangjától? Gondolom a mélye csak jobb az alphának?
-
ad4m1337
aktív tag
Most felkeltette a figyelmemet ez a BRAINWAVZ ProAlpha 28$-ért!
Valakinek van/volt ilyen fülese? Érdemes lenne ennyiért megvenni? Eddig AKG K330 és XEARS XE200Pro-m volt, a 2-hoz képest mennyire "jobb/rosszabb"?
Illetve az mp4nation.net -ről mennyi a postaköltség és mennyi idő alatt érkezik meg a füles?
-
ad4m1337
aktív tag
Azóta pótoltam egy aranyozott jack-el és nagyjából helyre jött. Egyébként waldnuß színű, ha valakinek kell írjon egy pm-et.
-
ad4m1337
aktív tag
Én idén tél végén vettem itt egy XE200PRO-t ami már alapból pótolt füles volt. De valamikor (nem tudom mikor) megtört a jack dugó körüli rész de nem volt semmi baja. Azután egyszer csak elment a jobb oldali és csak ha mozgattam akkor jött vissza, tehát kontaktos lett.
Még elvileg augusztusig járna rá garancia Sommernél de nem akarja kicserélni mivel ez nem factory problem. Tehát ha ilyesmi történik másnál is ne számítson arra, hogy csak úgy ki fogja cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest