Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
üzenetére
Bp 250km van tolem, igy sajnos nem igazan erne meg nekem meghallgatni. Ha már cx300 nal jobban szol en boldog leszek.
Van nekem egy no name bogyosom is ami ugy szol mi t cx300
, vicc az hogy egy alcatel telefonhoz adtak. Cx300 1ev utan a jobb oldali driver meghalt. No name alcatel headset meg 2 ev utan is birja, de az elmult par honap sor jelentosen tompa lett a magas es a mely tartomany. Par napja meg a kebele is megtort, es igy jutottam arra dontesre, hogy komolyabb utodot keressek. -
törölt tag
válasz
bagyusz
üzenetére
A Shuret meg tudod hallgatni BP-en. Az iM70-et meg eddig csak tesztekből ismerjük, szóval nyugodtan vegyél, mi támogatunk
Mondjuk az ATH az jóval újabb és elvileg korszerűbb konstrukció, de azért óvatosan kezeld mások véleményét, mert a fülünk is más, a véleményünk meg pláne. -
contaxg
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nézzél bluetooth egységeket fülhallgatókhoz. Azokban láttam önmagában is működő FM vevőt. Régebben a Sony&Ericsson és talán a Nokia is gyártott ilyet.
-
jookomak
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Lehet jobban jársz egy Sansa clip zip-pel külön. Azon még mp3-at is lehet hallgatni. Van hozzá füles is, bár minek.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
FM-rádió vételére önmagában képes fülhallgatót keresnék! A telefonomból ez a funkció sajnos kimaradt, így pótolnám. Reggeli/esti utazáshoz kéne, meg a telefonról a zenéket nem ezen hallgatnám, úgyhogy hangminőség terén nincs nagy elvárásom. Headset képesség előny. Az ársáv 4-6000 ft között mozogna, ha van sokkal jobb, el lehet menni a lélektani 10ezer forintos határig (bár nem szeretnék).Tudom, hogy ritka kérdés, de én valamiért szeretek rádiózni!

-
törölt tag
-
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Samsun galaxy S2plusz vagy s4 mini jobb a shure Se215 ltd hez?
Az s2 ugytudom wolfson dacos.
-
fattyu
veterán
-
bagyusz
őstag
válasz
üzenetére
Sok olvasgatás után valóban jobbnak tűnik a iM70, valamint ár/érték szempontjából is kedvezőbb, ahogy írtad is. Az egészben csak egy bajom van, hogy külföldről kell rendelnem, és ilyen szempontból nincs túl sok tapasztalatom, de erősen elgondolkodtató a dolog. Mindenesetre köszi a tanácsot.

(#44871) kemcso: Gyorsan lebeszéltetek SE215-ről.
Nekem csak azért lenne fontos a kebelcserés megoldású fülesek mert napi szinten lenne használva, és a hidegebb időszakban nem egyszer előfordult, hogy akaratlanul megtépáztam a cipzárral a kábelt. Egy ilyen értékű fülesnél meg elég elkeserítő lehet, hogy ha nem tudja javítani az ember. RHA MA750i-t meglehet bontani annyira, hogy a driver forrasztásához hozzálehessen férni, vagy teljesen hermetikus van lezárva a kimenő kábel és a driver rész?(#44873) BigBlackDog: Meggyőztetek, iM70 vagy MA750i lesz.

-
Ear001
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
Szerintem nem annyira. Tessék, egy jó kis írás arról, hogy egy otthon igen combos Naim láncot hallgató ember második rendszernek egy Suziki gyári autóhifi láncot dobozoltatott egy éjjeliszekrénybe... Én sem sírom tele az ágyam, amikor E10-et hallgatok a Motorola G-ről, ráadásul csak egy szobányit kéne odébb mennem, hogy egy nagy AT halgassak Canalotról....
-
honfoglalo
senior tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Valóban nem forgalmaznak Magyarországon RHA-t közvetlenül, de ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy személyes átvételre nincs lehetőség. A magyar nyelvű netes Apple Store-ban leadod a rendelést, másnap kihozza a futár, számlával, garanciával. Ha bármi van, akkor meg fölhívod őket, és megint kijön a futár és elviszi/kapsz másikat.
Szóval háztól házig garancia van, de nincs személyes átvétel, ami ebben az esetben számomra érdektelen. -
válasz
szentkuti11
üzenetére
Almáék. klikk
-
szentkuti11
addikt
válasz
honfoglalo
üzenetére
Itthon forgalmazza valaki az RHA-t egyébként?
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Én egy Audio-Technica fejeshez mérten hallgattam meg. Elsőre a tér hiánya tűnt fel, illetve még zavartak a "csilingelő" magasak -pl. cineknél- hiánya is, illetve a magasabb közepeket kicsit mosottnak éreztem. Mélyekkel nem volt gond. Összességében olyan Shure-os hangja volt, ami nekem nem annyira jön be (ez már a régebben, fejeshallgatózásnál is bebizonyosodott
). Izoláció, kényelem terén viszont first class az eddig kipróbált fülesek között számomra. Ami számomra bejött hangra (és kényelemre is kb.) az az ATH-CKX7 jelenleg. Viszont a zúzósabb zenékhez ez nem annyira ideális szerintem (túl részletes ahhoz), arra a Shure talán jobb választás az én fülem alapján. -
törölt tag
válasz
bagyusz
üzenetére
A 215-nek elég megosztó hangja van, mint kiderült a fórumtársak hallgatózásai alapján, elég sok mély, kicsit szűk tér, kevés magas. Amúgy nem rossz egyáltalán, csak abban az árban több olyan füles is van már, ami ha csak a hangot nézzük, akkor többet nyújt.
Még ami hasonló karakterrel szóba jöhet, az az Audio-Technica iM50 vagy iM70, de ezeket külföldről lehet rendelni egyelőre csak. Volt a topikban mostanában linkelve párszor, keress rá! -
Peethy
őstag
Sziasztok!
5-6ezer forintért keresek mikrofonos fülhallgatót. Telefonálás (sok), zenehallgatás, filmnézés notebookról, és szeretném, ha a kék metrón is tudnék podcastokat hallgatni, tehát jól szigeteljen. Nagyon jól
Az asszimetrikus kábeleset jobban kedvelem, de nem ezen fog múlni a vásárlás. Jó lenne az is, ha nem lenne kontaktos pár hónap után, hanem pár évet elmenne (zsebből használom, telefonnal).Kérlek ajánljatok ilyen típusokat. Ha vannak érvek egy drágább típus mellett (10e forintig), azt is szívesen fogadom.
Köszönöm
-
bagyusz
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jo lenne meghalgatni, de kornyeken nincs erre alkalmas uzlet. Mi nem tettszett a hangzasaban? Oblosebbek voltak a melyek a kelletenel?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Akkor nem jól tudtam.
Ám most olvasgatom az első hsz-t. Remélem van ott agybadugóson kívül is... vagy lehet azt kell végül vennem... -
.DLL
veterán
A Clip Zip gyári fülese jó valamire? 1. hallgatni 2. eladni? Ha érdemes hallgatni, akkor nem adom el, hanem kibontom. Ha nem érdemes, akkor meghirdetem valahol, bontatlanul.

-
BigBlackDog
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Szerintem mindenképpen hallgasd meg vétel előtt (pl. Hangbarlang)! Nálam is esélyes volt az a füles, de aztán meghallgatásnál rájöttem, hogy nekem nagyon nem tetszik a hangkarakterisztikája.
Amit még ebben a kategóriában szoktak az GR07, de ez csak külföldről érhető el tudomásom szerint.(#44862) locaLpatrioT: Emlékeim szerint fordított arányosság van az impedancia és a teljesítmény között. Szóval minél nagyobb az ohm érték, annál halkabb lesz azonos teljesítményű forrás(jel) esetén. Persze, ha felhangosított hangerővel akarsz halkabban zenét hallgatni, akkor nem szóltam.

-
törölt tag
Üdv!
Tudnátok nekem ajánlani fülest ami nem agybadugós, és jól szól? Árban 10k lenne a max határ.
Valamint nem tudom, hogy jól tudom-e, de elvileg az Omh értékétől függ, hogy milyen hangosan szól a zene. Ha így lenne, nekem olyan kéne aminek magas, mert hangosan hallgatnám a zenét
-
törölt tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Logitech UE900 (alapból két kábelt kapsz hozzá: egy mikrofonost, és egy mikrofon nélkülit), Westone UM30 vagy W30, Illetve ott van még az Audio-Technica iM03 vagy Sony XBA-3 vagy XBA-30, de ezeket nem hallottam még, csak jókat mondanak róluk.
Érdemes utánanézni, és ha esetleg tudod, akkor kipróbálni is őket.Bár az meg a másik, hogy ilyen fülesek alá már illik valami normális lejátszót tenni, nem egy telefont (már zenére), vagy laptopot.
-
bagyusz
őstag
Udv
Mar regota tervezgetek egy komolyabb fules beszerzesen. Az osszefoglalo alapjan a shure se215 esett a valasztasom, de ha a 25-30k kategoriban van mas javaslatotok azt is szives meglesnem. Zene stilusom eleg valtozatos de fobbkent a melyorientalt tartalmakat hallgatok. Ami kriterium lehet az-az, hogy MO.-n is be lehessen szerezni, valamint a kesobbiek soran konnyen lehessen javitani a kabel reszet.
-
törölt tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem eretnekség kérdése, csak azért szoktuk mondani, hogy nem érdemes, mert ha van 100 ezred fülesre, azért már nagyon nagyon nagyon jó minőségűt kaphatsz, cserélhető kábellel, jó kialakítással, szuper hangminőséggel, stb. Ehhez képest, ha kiadsz ennyit egy Bluetooth headsetre, akkor megkapod mondjuk az 5-10 ezres kategória hangminőségét, jó esetben az anyagminőség legalább rendben lesz, és az egyetlen előnyöd, hogy nem kell kábellel a lejátszóhoz kapcsolni, de ugye kábeled akkor is lesz, mert általában a normálisabbaknál a BT egység és kezelőszervek egy külön kis dobozban vannak, amit ugyanúgy kábel köt a füledhez, és mondjuk a gallérodra kell csíptetni.
Ha csak headset miatt kellene, akkor is van bőven választék, ebben az árban már cserélhető kábeles fülesek vannak főleg, így könnyű mikrofonos, távirányítós kábelt szerezni hozzájuk.
-
Kékes525
félisten
Lenne egy eretnek kérdésem.
Milyen bluetooth-os fülhallgatót (mikrofonnal) tudnátok ajánlani, amelynek (bluetooth-os volta ellenére) elfogadható a zenei minősége és telefonálásra is jó,100 ezer forintig?
Ha van ez felett egy igazán jó arra is kíváncsi lennék.
-
törölt tag
Nem értek a fülsekhez -gondolom ezt észre is lehet venni(
)- igazából csak azért kell,ha megyek valahova akkor legyen valami bent és kész,meg ha este/éjszaka/reggel amikor már/ még alszik valaki a családból és én videót/sorozatot/filmet a akarok nézni akkor ne keltsem fel őt 
-
törölt tag
válasz
bocsika
üzenetére
Elolvastam

-Rockot+metált hallgatnék rajta
-Nem várok el semmi különöset,csak,hogy viszonylag jól szóljon
-"Agyba dugósat" keresek
-Nincs szükség se mikrofonra,se távírányítóra
-T-nél venném mert összegyűlt 4500 pont,szóval 5500-ig legyen a határKöszönöm szépen!!

Annyit még hozzá kell tenni,hogy ez csak pót füles lesz

-
bocsika
aktív tag
válasz
üzenetére
A cordcrouncher ér valamit de a füles az semmit. http://www.cordcruncher.com/
Mondjuk szerintem hosszú távon nem szereti a kábel ha ennyire csavargatják.Bakker, kérlek olvasd el a téma összefoglalót a fórum elején.
-
törölt tag
válasz
bocsika
üzenetére
iCandy CordCruncher-ról vélemény? Főleg TCS+Sabaton zenék lennének rajta hallgatva,néha filmek telefonon vagy laptopon! Jah és azért t-mobil-nál veszem mert vannak pontjaim amivel igen jó áron tudnék hozzájutni

-
capulet75
addikt
Legmélyebb tiszteletem a szakértő uraknak. Olyan problémában kérném segítségeteket hogy mit is rendeljek az ebayről. Telefonjaink mikrofonos fülesei megadták magukat szépen egymás után, ezeket kellene pótolni. Tehát a paraméterek:
-15 euró / darab
-mikrofonos
-ne legyen túl sz@r
Nincsenek illúzióim ebben az árkategóriában, de hátha ti tudtok valami titkos favoritot.
-
dudika10
veterán
válasz
üzenetére
Lineárisnak a lineárist kell hallanod. A füled nem csak a fülhallgató zaját érzékeli nem lineárisan, hanem a környezetben minden hangot (így az élőzenét is). Ha a rögzített tartalomhoz nem nyúlnak úgy hozzá, hogy az egyensúlyát piszkálják, akkor az eredeti érzetet egy lineáris forrás fogja nyújtani.
Szóval a választ máshol kell keresni.
-
törölt tag
válasz
contaxg
üzenetére
Azt hiszem a választ te is tudod, de azért elárulom: Mert az ember füle nem lineárisan érzékeny minden tartományban. Amit jobban hallassz, abból elég kisebb hangerő is, amit rosszabbul, azon emelni kell, hogy lineáris érzeted legyen. Persze a műszer nem egy emberi fül, így annak az LCD2 sokkal lineárisabb lesz, mert jobban közelít a frekvenciagenerátorhoz.
-
törölt tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Nem tudom, mert pillanatnyilag nincs másik fülesem. Ám ma hallgattam a telefonon youtube-on zenét, és semmit se hallottam... olyan a max hangerő mintha valaki beszélne hozzám. A busztól szinte nem hallottam a zenét... tudok esetleg olyan fülest ajánlani ami hangosan, és jól szól? Persze agybadugós nem kell...
-
contaxg
veterán
válasz
üzenetére
Gondolom a kiegyenlített azt szeretné jelenteni, hogy a magasak, közepek, mélyek, azonos hangerővel szólallnak meg vagyis egy közel lineáris frekvencia menetet produkáló eszközt szeretnének hallgatni.
Kb. ilyet...
De a fene tudja miért, de a népek ezt szeretik kiegyenlítettnek hívni...

-
törölt tag
válasz
contaxg
üzenetére
A legtöbben nem hallottak még kiegyenlített hangzást. Még azoknak az embereknek is a nagy része, aki saját magára azt mondja, hogy kiegyenlítettet szeretne, az is a V karaktert szereti. Én úgy vettem észre, hogy az embereknél a kiegyenlített annyit jelent, hogy nem torzít és/vagy puffog a basszus, vagy nem ércesek a magasak. Ez nem igazán kiegyenlítettség kérdése szerintem, inkább hangminőségé.
-
-
-
Sz4bolcs
senior tag
Am. Maxell Metallics és Soundmagic E10 közt van minőségi ugrás hangzásban?
-
Sz4bolcs
senior tag
Lol, megláttam az egyik áruház polcán egy Maxell Metallics fülest, gyorsan szerváltam belőle egyet, amég nem találok komolyabbat.., tényleg elég szépen szól, telóm gyári ratyijához képest mindenképp. +kényelmes, nem esik ki a fülemből 2 perc után, bár ezt még tesztelem. Lehet, lemondok a mikrofonosról, aztán marad ez.
Am csak én vagyok vak, vagy más is minimális különbséget lát a chrome és gunmetal közt?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez jó kérdés. Én a Vsonic fülesek minőségével általában meg vagyok elégedve, bár VSD1-em nem volt, de GR06 igen, és az elég korrekt ilyen szempontból. De a fórumon többeknek van, illetve a Soundmagic füleseket a nomono-ban ki tudod próbálni, szóval szerinte ha van rá időd, akkor tegyél egy kört, és nézd meg őket.
-
válasz
szentkuti11
üzenetére
ja igen.

hát, úgy 10-15 ezer körül max. -
sziasztok,
lécci ajánljatok nekem valamilyen agybadugós fülhallgatót, aminek szép, tiszta hangja van, és nem túlhangsúlyos rajta a basszus.
Klasszikus rockzenét és blues-t hallgatnék rajta.Legutóbb egy Sennheiser CX-300-asom volt, de azt is úgy hajtottam, hogy teljesen lecsavartam a basszust az equalízeren. Előtte bepróbáltam egy CX-300-II-t, na, azon lecsavarva is elviselhetetlenül erős volt a basszus, el is adtam gyorsan egy tuc-tuc rajongó fórumtársnak...
Előre is köszi
-
GML
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem a Q701 és az ad500x is megfelelően hangos telefonról. Azok pedig 62 és 48Ohm...
Igaz ezek fejesek.
Lehet az érzékenysége a bibi. Bár a katalógusadatok semmit sem mondandak. -
törölt tag
Üdv!
Vettem egy Sennheiser MX365 fülest, és a gondom az, hogy baromi halkan szól. MP3 lejásztón egyenesen halk, míg telefonba dugva kicsit hangosabb, de még így is alig hallom, max hangerőn. Lehetséges, hogy gyári hibás? A zenék 320-as formátumúak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van nekem egy no name bogyosom is ami ugy szol mi t cx300
, vicc az hogy egy alcatel telefonhoz adtak. Cx300 1ev utan a jobb oldali driver meghalt. No name alcatel headset meg 2 ev utan is birja, de az elmult par honap sor jelentosen tompa lett a magas es a mely tartomany. Par napja meg a kebele is megtort, es igy jutottam arra dontesre, hogy komolyabb utodot keressek.
Mondjuk az ATH az jóval újabb és elvileg korszerűbb konstrukció, de azért óvatosan kezeld mások véleményét, mert a fülünk is más, a véleményünk meg pláne.

De amúgy hasonló áron valószínűleg legalább annyira, vagy jobban is örülnél az ATH-knak.

Akkor nem jól tudtam.