Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Note2
-
Blyan
félisten
L920
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Levinszky #30790 üzenetére
520-szal elég jó képeket lehet lőni megfelelő fényviszonyok mellett [link]
Sajnos a vaku hiányzik azért hiányzik.De nappali képeket tekintve szerinte azonos 5MP felbontás mellett nem csinál rosszabb képeket, mint a 920.
Szvsz az 525 pont ugyanezt a szintet hozza.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
sniperboy78
csendes tag
Sziasztok Lumia 520-al lőve
https://imageshack.com/i/n875whj
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Hát találtam egy alkalmazást de nem jó szerintem ... még mindig mossa a fix pontokat is [link]
-
Roland861010
addikt
Valaki mobilra igazából iOS rendszerre talált már használható Slow Shutter alkalmazást?Mert amiket én próbáltam mind szellem képes csak és a kezdeti pont végig látható az adott táj is bemozdul végig nem pedig mondjuk csak az autó.
-
koboldozat
senior tag
válasz Roland861010 #30791 üzenetére
Inkább akkor 525 szerintem
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Levinszky
csendes tag
Sziasztok! Az unokahúgomnak szeretnék szülinapjára mobilt venni, de olyat keresek, ami árban is elfogadható, és jó képeket is lehet vele készíteni. Ez lenne Neki az első okostelefonja. Most láttam a Media Markt honlapján egy Samsung Galaxy Pocket telefont: [link] itt láthatjátok az adatait. Mi a véleményetek róla, szerintetek milyen képeket lehet vele készíteni? Köszönöm a válaszokat!
-
Blyan
félisten
képeiteket nézve mindig az jut eszembe, hogy kellett nekem betondzsungelbe költözni...
Időm nincs a mászkálásra az ad hoc jellegű képekhez meg túl sivár itt minden.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
S e t h
nagyúr
Az utolsó igen fagyos reggel(-10) a héten.note2
napfelkelte[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
moleculez
veterán
Kellegytízhúsz, kellegytízhúsz...😒😒
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MR007RM
addikt
válasz legiaap #30784 üzenetére
Mondjuk BobTail Lánchídas fotójában tetszik az, hogy a fotó megvilágításához képest alig van beégve a híd. Sajnos mikor legutóbb ott voltam nem nagyon játszadoztam el a témával. Belőttem és csak a hídat nézve leokéztam. De majd legközelebb.....
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
koboldozat
senior tag
igazad van en is megnéztem kicsit rá zoomoltam arra a kepre es egy másikra es gyors oda vissza kattingatassal a két kép között es latszik a dőlés.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #30774 üzenetére
Egyszer ha hosszabb ideig Budapesten leszek, szeretnék veled összejönni egy kézfogás erejéig. Esetleg kameracsata békeidőben.....
(#30780) BigBlackDog: Hát igen. A lényeg ne legyen nagyon látható és ki lehet vele békülni mondván ez van.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-
MR007RM
addikt
Most úgy függetlenül a felvetett dologra, és bár ezeken a fotókon semmi sem szúrja a szemem, egy bizonyos torzításos témára kitértem a múltkor valakinél egy havas fás fotóval kapcsolatban, kaptam is érte mondván olyan nem létezik és rossz a szemem, pedig profi fotós ismerősöm okítgatott róla. Szóval jól esik, ha rajtam kívül másnak is van igénye a téma elhelyezkedésével kapcsolatban. Vagy legalább észreveszi.......
(#30775) korcsillio: Vigyázz el ne dőljön!! Tegyél gyorsan oda valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Szerintem csak a híd perspektívája csalja meg a szemed.
A papírmasénak meg azért látszik, mert bár az érzékelő nagy, de mélységérzékelés ekkora távolságból már kész csoda lenne.
De tényleg annak látszik.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
korcsillio
addikt
Note 2
-
BobTail
őstag
Köszönöm mindenkinek!
mumk1, a Lánchídnál is kék órásakat szerettem volna, de mire odaér az ember gyalog... lemegy a nap!
hito, ugye most csak viccelsz
Blyan, milyen többi, mi? milyen többi? te sápadt arcú
MR007RM, a Margit hidasnál ha megnézed az exif adatokat, akkor láthatod, hogy az már a -0,7-es korrekcióval készült, anélkül ilyen lett lentebb már nem mentem, mert így láttam jónak, és a záridő kalkulálását is inkább ráhagytam az automatikára. A Lánchídnál nekem is a Creative Studios tetszik a legjobban beállítást tekintve, csak hogy az nem Nokia Camera-val készült, hanem egy HDR-appal, az viszont a'la nature nem hozza a szintet. A feltöltött képek szintén -0,7-es értékkel készült, ha ennél lejjebb vittem, akkor már túl sötétnek tűnt, és a kijelzőn már nem tetszett (na meg nem is láttam, mert annyira alacsonyan volt, és épp ezért nagy részük tök ferde lett...) Szerk.: nem szoktam manipulálni a fotóimat, csak a fénnyel és színekkel szoktam játszani[ Szerkesztve ]
-
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #30763 üzenetére
Szépek.
Nekem a Margit híd tetszik a legjobban, beállás, színek, nagyon profi. Mondjuk egy kicsit levettem volna a fényerőből az expo.komp-ból -1 vagy lejjebb a beégések miatt. Záridőt miért nem tetted fixre magasabb időre ennél a fotónál? Mert ez is bőven elég neki?
A Lánchíd-nál beállás miatt a 4. Creative Studio-s változat veri a többit. Jobb összhatás. A megvilágításból ezeknél is visszafogtam volna valamicskét. Vagy ha nem akkor utólagos bűvészkedés.
-
mumk1
addikt
válasz koboldozat #30766 üzenetére
A diófa 2 kapná a csillagot, ha a flickr-en is fent lenne.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
koboldozat
senior tag
Pár kép estefelé.
Fagyos naplemente kicsit túlhúzva
Nokia 808 PV
BobTail: Jók lettek a képek nagyon Bár a Creative Studios az nekem nem annyira jön be.
-
BobTail
őstag
Margit híd
Lánchíd 1 2 3 + Creative StudioNokia Lumia 1020
-
ghost364
senior tag
válasz korcsillio #30761 üzenetére
Jó a kép+ az új avatárod
-
korcsillio
addikt
Kékestetö
Note 2 -
Blyan
félisten
-
koboldozat
senior tag
Egy pár szerkesztett és eredeti kép!!
Eredeti
Eredeti(szerkesztve)
Eredeti(szerkesztve2)Fekete bicikli
Fekete bicikli2
Fekete bicikli3 (fehér táj)A minőséggel lehet lesznek gondok pár képnél csak előre szólok.
Nokia 808 PV
-
legiaap
félisten
Kis csata: [link]
Részemről a sorrend:
1. QX100
2. 808
3. 1020[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MR007RM
addikt
válasz oneal1 #30748 üzenetére
Egyezzünk ki egy döntetlenben. A fényképész haverom beszélte tele a fejem majd az összes eddigi flickr-es fotómmal kapcsolatban. Állítólag a komolyabb masinák ezt ki tudják küszöbölni. Szóval mikor jobban mikor kevésbé, de szinte mindig jelen van bizonyos torzítás. Az első fotódnál nagyon olyan érzésem volt a legszélső fák esetén, hogy jobban dőlnek a kelleténél, és úgy ahogy nekem már nem tetszett az összkép. Persze látom egy kicsit eleve dőlnek. Mindegy ebből ne csináljunk vitát, nálam is van egy csomó ilyen és eddig valahogy sosem zavartak, de most már igen. Ez a képed nálam jobban bejön. (kevésbé dől )
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz oneal1 #30743 üzenetére
A minőség nem rossz, de a fotóval nem vagyok megelégedve. Kár azért a baloldali perspektívikus torzításért. A fák dőlnek belelé. Én valahogy máshogy lőttem volna, mert zavar. Tudom telefonnnal volt, így lehet magyarázkodni, pont ezért nálam "is" utódként valószínűleg egy dslr csoda fog majd befigyelni, ha el jön az ideje.
-
oneal1
senior tag
-
ghost364
senior tag
Jégcsap-minimal: [link]
Nokia Asha 311 -
Damage401
senior tag
válasz Roland861010 #30729 üzenetére
Roland egy jó tanács, mivel látom már kérdezik, milyen teló.
Vagy az aláírosba beletszed hogy Iphone 5S vagy
Így nézzen ki a hozzászólásod:
Iphone 5S
ne a linkbe tedd
Üdv
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
stilo18
addikt
válasz Daniel Alves #30731 üzenetére
Egy kis kontraszt...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ghost364
senior tag
Két tegnapi kép:[link]
Nokia Asha 311[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
hát ott lehet ,hogy nem volt és igazad volt most már mindenhez oda írom!
-
stilo18
addikt
G2
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Ricardo
titán
válasz Roland861010 #30726 üzenetére
Nézegettem visszafelé, és a pezsgőspohárnál, meg a lassított almánál nem volt. Az album meg mindegy, mert a lényege az lenne a dolognak, hogy a fórumban később vissza lehessen keresni.
-
Ricardo
titán
válasz Roland861010 #30724 üzenetére
Írd mindig oda mivel készült a kép!
-
Roland861010
addikt
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #30720 üzenetére
Sokan tudják rólam itt ezen az oldalon, ezért nem tudtam kihagyni.
(#30721) toto0569: figyelünk
-
toto0569
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz toto0569 #30717 üzenetére
Már hallottam róla egy haveromtól. Érdekes téma, igaz vagy sem azért köszi hogy megosztottad. Szeretem az elméleteket.
-
Roland861010
addikt
ÁÁÁ semmi köze ehhez szerintem vagy igaz kitudja az biztos ,hogy nem ez miatt készültek a fotók !
De azért köszi![ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Roland861010 #30714 üzenetére
-
MR007RM
addikt
válasz Roland861010 #30714 üzenetére
A két legújabb, legutolsó, a szempillás és az előtte lévő retro lakótelepi madaras tetszik.
-
Roland861010
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Semmi extra csak a tegnapi ónos eső nyoma...
[link]Nexus5 Stock 4.4.2
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
MR007RM
addikt
Leméreteztem 9MP-re és úgy is megnéztem. Nem rossz, kicsit zajos, és lehetne élesebb valamivel. Én infinity-vel szoktam fókuszálni, vagyis a telóra bízom, legyen minden éles, mert minden egyes pont számít nekem. Aztán mostanában ha tudok javítani még rajta, akkor pl ecsettel kicsit pucolok még, amolyan zajtalanítás folyik mosós kijelöléssel az égbolton..stb.... Persze csak a minőség fokozása végett azokon a helyeken, ahol nem ártok vele. Nem lövök azonnal várok kicsit, hogy a fókusz beáljon.
(#30696) Wa2x: Szerintem nem csak este jobb megfelelő beállítással.
Más:
Történt már veletek olyan hogy este azt álmodtátok hogy jókat fotóztatok, gyönyörű témák, helyek, aztán reggel kávéivás mellett kerestétek a telón hol is vannak visszanézés végett? Felrobbanok. Lehet az agyamra ment. Most egy kicsit elmegyek szabadságra.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Roland861010 #30709 üzenetére
Nem egy sokatmondo video... Telefon tipusat meg tessek odairni!
-
Roland861010
addikt
-
Mirman
őstag
Sziasztok , lightroommal enyhén módosított képek is jöhetnek ?
#30705 : Hogy marad neked ilyen éles és zajmentes a kép zoom után is , nekem mindig szemcsésedik ?
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz Roland861010 #30700 üzenetére
Kellene telefontípus, annak meg, hogy hányadikon laksz, nem sok köze van a zajhoz.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Roland861010
addikt
Ilyet még nem láttam senkinél Pezsgős pohár szára sötétben megvilágítva !
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest