-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
jampop #29006 üzenetére
De ha lehetséges (márpedig az, mert leírtad, hogy az eszköz az aláírásban szerepel, így nem spóroltál erőfeszítést), a hozzászólásban tüntesd fel, mert az aláírás csak addig ér valamit, míg frissen közzéteszed a fotót. Ha valaki később vissza akarja keresni a P6-tal készített képeket, egyrészt azért nem tudja, mert az aláírásokban nem keres a fórummotor (logikátlan is lenne), másrészt ha új készüléked lesz majd, le fogod cserélni, és így még félrevezető is lehet.
Nekem az első és az utolsó kép tetszik a legjobban.
-
hito
nagyúr
válasz
jampop #28436 üzenetére
Nem fűzök hozzá nagy reményeket
Fene egye meg, pedig mit lehetne vele művelni korrekt manual mód mellett. S4 zoom-ot képminőségre megveri, de persze hogy el kell ronatni valamivel. Na mindegy, legyünk optimisták, biztos jön valami "óriásfrissítés", aminek a következtében kb. belerakják az iso állítást
-
quailstorm
félisten
válasz
jampop #27960 üzenetére
De plusz az. S2 egyáltalán nem stabilizál, az AF ütemezése rendszeresen találta el fordítva az élességet táncvideózásnál, hangjára meg annyit tudok mondani hogy FOS.
Ehhez képest elvileg a 920ban a stabilizátor meg a HAAC mikrofon nem kicsit jobb.
Viszont (tűző) napfényben tud olyan részlettelen, mosott, túlszaturált és sárgás képet készíteni, hogy rettenet szégyellnivaló. Olyankor az S2 simán veri.Látom Wa2x linkelte is mire gondoltam.
-
hito
nagyúr
válasz
jampop #27822 üzenetére
Köszi!
Sony Xperia T-vel használom, párosítás az NFC-nek köszönhetően villámgyors. Magával a T-vel sajnos minősíthetetlenül szar képeket lehet csak lőni. Nagyon, de nagyon várok a Sony-tól egy olyan frissítést a QX10-re, amivel lehetőség nyílik a manual módra. Jelen pillanatban sajnos csak fényértéket és WB-t lehet állítani. De ettől függetlenül és ezzel együtt is egy remek kiegészítő, rettenet jó képeket lehet vele lőni.
Wajk: Köszi, szerintem is. Jelentkezem még, ilyennel is-olyannal is!
-
balazs1022
őstag
válasz
jampop #27805 üzenetére
(#27768) irgum hozzászólására hivatkozom: ,,Szerintem ez a topik a gépek minőségéről kéne hogy szóljon, hogy aki akar venni valamit, tájékozódhasson. "
Annak idején én is számtalan feltöltött kép alapján mérlegeltem a döntésem.Megindokolnád a döntésedet, hogy miért nem tetszik? Várom a kritikádat.
(samsung i9300)
ui: Az utoljára feltöltött éped az tényleg jó lett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest