Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz legiaap #30176 üzenetére
Még sosem csináltam ilyet, mármint mit is írjak. Dolgozni voltam, de amint lehetett kihasználtam fotózásilag. Ki tudja én is mikor jutok el újból ide, vagy hasonló helyekre, szóval a telefon nem volt passzív.
(#30177) mobilefan: Igen, igazad van.
(#30179) Quasi_modo: Próbálok nem csalódást hozni.
(#30180) akooos: Először azt hittem valamelyik PV kamerás telótól ered.
(#30185) jampop: Kína tele van csodás helyekkel, amit korábban nem gondoltam volna. Szépen fejlődik.
(#30195) hito:
"Ettől jobbat a Parlamentről éjszaka csak az S4 zoom-mal tudtam lőni. Éjszakaiban szerintem az a no.1"Ne beszélj sületlenséget! A PV kamera részletgazdagságát egyik kamera sem tudja hozni, és az nagyon látszik. Persze aki képes még ma is egy Nokia 808 PV automata módját piszkálgatni és arra alapozni állításokat, attól nem is várok túl sokat. Egyébként a parlamentes fotónál a beégéseket korrigáltam volna visszanézés után, még ott a helyszinen, csak mert egész jó lenne.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
frissítettem
Dongguan, Shenzhen, Peking vegyesen időrendben követve. Még nem volt időm irogatni a fotókhoz. A többi rengeteg itt a szokásos helyen.
szobrok kivilágítva
zongorista
függöny
Merry Christmas
próba
koncertterem (NCPA)
Peking NCPAMég sok érdekesség maradt. folyt.köv.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
törölt tag
Lumia 520, állvány nélkül, sajnos kevés volt a fény!
Vivien -
hito
nagyúr
Köszi Igen, masszív sárgában úszott. Csináltam más WB-al is. Más is lett (fehéres-kékes), de igazából az a természet ellenes.
És a legfurcsább, hogy automatán abba akarta lőni, sőt, abba is lőtte.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Szép volt ma az ég
Itt is szép volt ma az ég
Parlament éjszaka szembőlEttől jobbat a Parlamentről éjszaka csak az S4 zoom-mal tudtam lőni. Éjszakaiban szerintem az a no.1
Rég jártam itt, a típust amatőr módjára lehagytam L1020
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
válasz Krapulax76 #30193 üzenetére
Nem. Ez olajban úszik.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ricsko :D
aktív tag
Valami ipari gép? Valamilyen gyárban? ( nem nagyon értek az ilyenekhez vagyis csak gondolom hogy az )
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
-
mobilefan
aktív tag
-
koboldozat
senior tag
Üdv!
Mai képek! Jó minőségben + jó minőségű szerkesztett képek.
Ez a kép többféle módon szerkesztve.
Cica képek! Jó képek
Naplementét mindenki szereti!
Naplemente full zoom
Naplemente
Naplemente2
Naplemente3Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
jampop
tag
(#30168) MR007RM: panoráma2, koncerhelyszín lenyűgöző
(#30181) rizso: +1 naplementés-utcás, de a többi is jó
[ Szerkesztve ]
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
rizso
addikt
& koboldozat: igen, az ilyen "narancsos" téma a legtöbb embernek tetszik, nem lehet vele mellélőni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
koboldozat
senior tag
válasz akooos #30180 üzenetére
Nagyon jó kép és a macsek is ari
rizso: nagyon jó frankó képek de nekem is az utcás naplementés képeid tetszenek jobban
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
rizso
addikt
Na, felejtsétek el a sugarsync mappát (már nincs is), itt a dropbox galéria (itt normálisan jelennek meg az álló képek, és van eredeti méret opció is)
S4 Zoom
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
akooos
veterán
LG G2 + egy kis Aviary
-
MR007RM
addikt
Köszi! Egy másik topik jól kiosztott hozzászólásának olvasása után ez most nagyon jól esett. Szeretem én is a részleteket, csak el ne vesszek benne.
-
rizso
addikt
válasz MR007RM #30168 üzenetére
Ennek jó elveszni a részleteiben, de komolyan
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Frissítettem. Pár fotó a jobbakból.
Hoizhou, Guangzhou, Shenzhen.
hercegnőm
gőzkabin és zuhanyzó Mikor továbbáltunk megsirattam. Ilyet szeretnék hazulra. (A Kínai szállodák többnyire hidegek. A légkondi 15 és 30 fokon is ugyanazt nyomja: hideget. )
panoráma
Azért itt is látszik a távolban a szmog, mi ott igen magas pedig csak 5MP-s a kép. Olyan hogy kék ég nem nagyon volt. Talán napnyugta tájékán vált szebbé az égbolt.
panoráma 2
Még az előző szállodából kitekintve.
recepciós csajok
Olyan aranyosak.
Shenzheni koncerthelyszín kintről[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Már megint túlsúlyban vannak a 808 alkotások, ideje Zoom képeket is publikálni
Párommal sétáltunk ma egy jót, s közben csináltam pár képet. Különösebb állítgatás nélkül, általában automatikus vagy HDR módban készültek a képek, majd utólag átméreteztem 5MP-re.
Nem tudom miért vannak elforgatva az álló képek, a gépen a mappában stimmel, és azt szinkronizáltam. Meg az a gond, hogy nincs 100% nagyítási opció SugarSync galéria megosztásnál, ahhoz le kell tölteni a képeket. Szóval bocs, de sajna a dropboxom kicsit szarakodik tegnap óta (pl. nem enged mappákat/képeket törölni, nem szinkronizál rendesen).
Természetesen S4 Zoom
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #30136 üzenetére
Akkor jó, nem volt hiába.
(#30137) mobilefan: Pénzt nem nagyon kaptunk, viszont a kirándulás mindenért kárpótolt.
(#30139) jacis: Igen én is így gondolom. Zenekarunk tagjai választás elé kerültek vagy Kínába vagy Németországba, de az egyikbe fel kellett iratkozni, mert két túrnét csináltunk egyszerre. Én kapásból Kínát választottam. Még szép. Csak a telót vittem magammal(megbíztam benne ) egy pótakkuval, laptop sőt még pendrive sem volt nálam. Volt elég tárhely a telómon. (Azért nem volt feltétlen kötelező választani, volt aki sehová sem ment)
(#30140) matyi19: Ha nekem szántad, akkor köszi! Ha lesz jövőre is, akkor megyek megint. Egyébként országszerte több magyar zenekar is volt kint majdnem egy időben. Lehet politikai vonzata is van a dolognak? Magyar - Kínai kapcsolatok ápolása kultúrális szinten.
(#30141) stickrs: Hát megfogtál. A csajok nem azért álltak meg, habár megnéztük rohanás közben.
Én ezt találtam. Sajnos nem kóstoltam ilyesmit míg oda voltam.(#30142) BalanceR: Látom igazi szakértője vagy a témának. Nem Kínában élsz véletlen?
(#30143) Kasya: Lesznek még, jól bespájzoltam.
-
koboldozat
senior tag
válasz Krapulax76 #30164 üzenetére
Köszi.
Meg is nézem
-
Krapulax76
tag
válasz koboldozat #30163 üzenetére
A jó idő az tetszik!
Őőő azt hiszem valamit összehoztam
Még nincs sok kép, mert új a teló, de dolgozom rajta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max
-
koboldozat
senior tag
Képek estére!
Felhők szerkesztett 3 Itt a minőség nem jó de első ránézésre mintha lenne benne vmi
A szerkesztetteket csak próbálgattam hogy miket tudnak a progik symbianon
Nokia 808 PV
[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
válasz Krapulax76 #30161 üzenetére
jolvan ha meglesz majd jelezz es kivancsian várom oda a legjobb képeidet
-
Krapulax76
tag
válasz BigBlackDog #30158 üzenetére
Hát a beállításokon nem változtattam, viszont a kamera előtti üveg elég maszatos. Lehet, hogy ez volt a bibi.
koboldozat: nincs,de lehet hogy létrehozok egyet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max
-
koboldozat
senior tag
válasz Krapulax76 #30157 üzenetére
Van flickr-ed? Ha igen megnézném.
-
koboldozat
senior tag
ez a cicás kép nagyon állat
-
BigBlackDog
veterán
Számomra olyan furcsák kicsit. Minden rendben van azzal a kamerával? Mintha agyon lennének tömörítve, vagy valami digitális zoommal készültek volna. A linkelt mappában az első négy kép teljesen rendben van, az utolsó háromnál viszont látható ez a "minőségromlás". A macskás viszont tetszik, ha leszámítjuk ezt a furcsa hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Krapulax76
tag
-
mobilefan
aktív tag
válasz koboldozat #30151 üzenetére
kis kóbor léleknek néz ki
mivan itt mindenkinek macskája van ?
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
Nagyon jók a macskás képeitek. Holnap lehet én is hozok egy képet az enyémről.
-
sadboy
aktív tag
-
Cseri0058
őstag
na hogy azért legyenek kutyák is
képek+1videó[ Szerkesztve ]
-
mobilefan
aktív tag
-
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
frissítettem a fotóimat
Guangzhou városából minden.
csend és magány
sétálóutca
templom vagy kolostor
éjszakaiCsak ízelítő, a többi flickr-en.
folyt.köv.
-
BalanceR
addikt
válasz MR007RM #30131 üzenetére
A szárny leszakadása nem kifogás .... Utána is lehet jókat fotózni: Pédául ilyet
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MR007RM
addikt
válasz BigBlackDog #30130 üzenetére
Képzeld ha közben eltünt volna az a szárny most nem lennének ilyen fotók sem. Zuhanás közben jóval mosottabb, bemozdultabb lett volna a táj, nem beszélve a környezetem ordítozásától...zavart volna a koncentrációban.....így örülök hogy ott maradt/volt. Ma este még dobok fotókat, Kína is lesz.
Általában a jobb helyeket lefoglalják elővételben. Annak a helynek is nagyon örültem. Ha jobban megdöntöm a telót a szárnyat jobban kikapcsolva, nélkülözve, akkor szerintem az üveg torzítása megbosszulta volna.
(#30132) jampop: Ok.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz BigBlackDog #30128 üzenetére
Az alkalmat nem akartam elhalasztani. Nem tudtam előre milyenre fog sikeredni ablaküvegen keresztül, (mi nem mindig tiszta mindenhol egyformán), végtelen fókusz módban. Így utólag szerintem jó beállításokat alkalmaztam. A fotó legalján talán az ablaküveg miatt késve fókuszált egy piciny helyen, de ez már szőrszálhasogatás. Ilyenek lettek és kész.
-
BigBlackDog
veterán
válasz MR007RM #30127 üzenetére
Repüléssel nem voltál/vagy kibékülve? Pl. ezen a képen a bal alsó negyedből indul és egészen a kép közepéig benyúlik. Csomó mindent kitakar, pedig nagyon szép a táj. Ha esetleg van választási lehetőséged, visszafelé ne ülj a szárny mellé, akkor valószínűleg nem fog látszódni.
Nem, nem olyan apróságokra gondolok, azok fel sem tűntek, nyugi.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz S e t h #30122 üzenetére
Csak a teló volt velem, fényképező, laptop, külső adattároró stb....nem. Időnként takarékoskodtam az akksival, de nyomtam éppen eleget. Születtek jó és rossz fotók minőségi értelemben az adott fényviszonyoktól függően. Jön hamarosan Kína is, csak válogatnom és rendezgetnem kell. Türelem. Dolgozni voltam, így lesz jó pár koncertterem köztük. Próbáltam jó dolgokat megörökíteni, ahogy a hely és idő megengedte.
(#30126) BigBlackDog: Megnézem mire gondolsz. Mikor lőttem más gondom is nagyobb volt, mint művészkedni.
Ha az ablakra gondolsz, akkor félig meddig direkt volt, habár nehéz lett volna kikerülni azt. Továbbá a telót megdöntve(mert a szárnynál ültem) előfordulhattak visszatükröző becsillanások.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz MR007RM #30112 üzenetére
Jó képek, szép helyek!
Viszont egy dolog eléggé zavar. A legtöbb képen alul belóg valami furcsa, fehér-szürke lemezszerű cucc, ami csak belerondít a képbe. Igazán nem értem, hogy miért nem lehetett odébb tenni, vagy levágni a kép készítése előtt, így iszonyatosan belerondít a dologba. -
waccak
csendes tag
Sziasztok! Bedobom ide is a képeim
[ Szerkesztve ]
" Well, then this is the end...of Afro."
-
Garada
őstag
Engem nagyon érdekelne mivel készültek ezek a csoád képek?
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Éjszaka a Dubai reptéren várakozva. Általában itt is iso100-ra állítottam a telót a bemozdulás kiküszöbölése végett(50 helyett), mivel beltérben nem egyszerű telefonnal fotózni. Voltak fotók amiket szép számmal el is csesztem, de azokat nem mutatom, persze főleg estik azok.
1,2,3, 4,5 Az a fránya légkondi.,6
Na persze hogy nem volt vízumom kimenni nézelődni.
Reggel.
7,8,9,10
beszállás a gépbe
11,12,13,14
ablakból (szerencsém volt)
15,16,17,18,19,20
felszállást követően
Innentől nem muszáj egyesével követni, lehet ugrani többet. Egyszerűen nem akartam lemaradni semmiről sem, így nyomogattam mint az állat. (vagy nézzétek a flickrről) Azért belinkelem majd mindet, amit lőttem. Van időm.
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55Most pihenek egy kicsit.
flickrfolyt.köv.
-
MR007RM
addikt
Köszi mindenkinek, akkor folytatom hamarosan.
-
Garada
őstag
Esetleg valami olyan kiegészítőt is ismertek ami a 4s-hez is van ez a lencse nagyobbító ilyenek?
-
Garada
őstag
Üdv Iphone 5c-hez milyen fényképezős kiegészítő ajánlotok amivel remek fotókat lehet készíteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest