- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz ferrari1 #28892 üzenetére
Olyan nehéz megérteni , DIREKT LINK!!
-
ferrari1
őstag
LG G2
-
nagyúr
Nem sokáig lesz már Nokia, mert jövő ilyenkor már nem lesz. Csak kicsipuha.
És igen! A Z nagyon nagyon jó képeket csinál! Szép a szine és meglepődtem, hogy miket varázsol a képekkel.
Én spec nagyon várnák már rá egy manuális kamera vezérő progit. Megérdemelné! Nekem elégtelen a félautomata a Zeiss Nokiát után. Még a Fujit is manuálisban nyomom.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
nagyúr
Köhöm....
Visszatértem...
Blackberry Z10... Berry White kolleksön.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Wa2x_
veterán
válasz s3nsitivity #28883 üzenetére
Camera360 pl.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
s3nsitivity
addikt
Nem tudtok ajánlani valami jó appot androidra fényképezéshez?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
jozso1989
őstag
válasz koboldozat #28880 üzenetére
Tényleg gyönyörű képeket csinálsz vele, respect!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Rob700
senior tag
-
koboldozat
senior tag
válasz Rob700 #28879 üzenetére
Hát igen de azért user függő is.
Nem mindenki kezébe tud jó képeket csinálni szerintem de így van ez a többi mobillal is.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Rob700
senior tag
-
koboldozat
senior tag
Köszi szépen.
Szerencsémre ha cicákat fotózok akkor mindig pózolnak.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok,
Abban tud nekem segiteni valaki, hogy a G2 videófelvétel közben nem igazán találta a fókuszt vagy csak nagyon lassan és nagyon erős volt a zajszűrés is. (Beltéri felvételek esetén de jó világitással). Unokaöcsém úgy néz ki a videón mint aki oda van festve. (lehet csak én nem tudok fotózni/videózni )
Vagy a nagyon erős zajszűrés az gyári "fiicsör".Eléggé kezdő vagyok ilyen témában.
Köszi
-
matyi19
őstag
válasz koboldozat #28873 üzenetére
De szépen beálltak, nagyon jó kepék!!
-
hito
nagyúr
Hibátlan!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ghost364
senior tag
Nagyon jók!Főleg a 2.!
-
koboldozat
senior tag
Köszi mindenkinek igyekeztem
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
matyi19
őstag
Pfuuu de jo lenne most ott
-
matyi19
őstag
válasz koboldozat #28855 üzenetére
Gratula, mindkettő nagyon szép lett!
-
legiaap
félisten
Mind a kettő nagyon profi let.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wa2x_
veterán
-
jampop
tag
2. szuper!
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
jozso1989
őstag
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Ricsko :D
aktív tag
-
ghost364
senior tag
Pár képem(kérlek titeket, ne a minőséget nézzétek!):
Deszkázás1
Deszkázás2
Turulmadár
Focilabda
Szobor
Nokia Asha 311 -
novinyul
veterán
El vannak kényeztetve,akaratosak de akkor is imádni való szarháziak
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Kunsztler
senior tag
-
legiaap
félisten
válasz balazs1022 #28839 üzenetére
Tetszik az a pirosas effect
-
balazs1022
őstag
Ez már Low light? kép. Mondjuk ez is elég világos lett...
Este 23:37-kor
-
legiaap
félisten
iPhone 5S
-
irgum
addikt
Talán ilyennek kellett volna lennie.
Lehet benne igazság, de nézzétek emberek a szürke ég miatt mennyit áldoztam be... Tegyük fel mi lett volna, ha csak az égre fókuszálok, biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fehér lett volna... Nem kék, nem szürke-felhős, hanem homogén fehér volt.
iPhone 5S + aperture exp visszavétellel
Szerk: itt kevésbé fényes az ég, ami nem egyenlő a szürkeséggel. (szerintem...)
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Most tényleg úgy látszik, hogy én vagyok az ügyeletes vitatkozó emberke. Hagynom kéne, de ha egyszer én voltam ott... Szóval az ég márpedig fehér, ugyanis nem felhők, hanem összefüggő, homogén köd volt az égen, amin átszűrődött a nap erős fénye. A köd ezt felfogta, és mint a neoncső szórt fénnyel jutalmazta szomorkás hangulatú embereket... Valóban fehér, csak az ember tévesen érzi szürkének. Meg aztán mutass nekem szürke fényt, olyan nem létezhet, mint ahogy fekete fény sem.
Bocs a privátért!
Blyan: akkor rosszul fogalmaztam, vállalom. Nem volt low light, elég hülye volnék, ha vitatnám. Hatásvadász megfogalmazása volt annak, hogy nem napfényes idő volt!
-
Blyan
félisten
Nem verte ki, csak azt mondtam, hogy totál messze van attól. iso200 akkor azt mondom közel jár ahhoz. De ez nem. Délután kettőkor szabadban (napfogyatkozás nélkül ) nem is lehetne, hiába van tél.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
irgum
addikt
Nem írtam én, hogy low light, tudom mit jelent. Csak érzékeltetni próbáltam a körülményt, hogy szitáló esős időben lőttem. A kép így is a szemmel láthatóhoz képest fényesebb lett, nagy volt a borongás.
Azt írtam majdnem... plusz még idézőjelbe is tettem. Nem értem miért verte ki a biztosítékot.
-
Blyan
félisten
Hidd csak el, ha egy gép - ájfón, vagy bármi - iso 50-en fényképez automatikusan (ráadásul 1/120-as záridővel )akkor az NEM low light körülmény. Minden nemű belemagyarázás viszont elég vicces de legalább is mosolyogni való.
Automatán ISO400 és felette, az low light. Addig viszont nem és nincs is az a szenzor amely low light körülmény között a leggyengébb fényérzékenységű beállítást alkalmazná. Legalább is amíg jól optimalizáltnak lehet nevezni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
irgum
addikt
Az ég teljesen homogén, ilyen színű volt. Felhőt szabad szemmel se láttam tehát HDR-el is ilyen lett vón..
Szerintem nem az ISO 50-et kell nézni, hogy akkor nem low light, hisz pont az az erőssége az 5S-nek, hogy kevesebb fénynél az átlag telefonokhoz képest kevésbe lövi fel az ISO-t. Azért jó, mert kevés fény volt, és alacsony maradt az ISO. Egy 4S biztos legalább 100-as ISO-avl lőtte volna.
Ja és nem véletlenül tettem idézőjelbe a low ligt-et...
Szerrk: Azért van különbség napfényes és borongós szitálós esős időjárás között. Azért mondtam, hogy kevés fény...
[ Szerkesztve ]
-
PS7A
tag
Jó étvágyat mindenkinek
[link] -
func93
senior tag
kis tokaji szüretbe készült képek:
szőlő1
naplemente
virág"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5
-
irgum
addikt
Hehe... Nem laknál jól velük. 1 cm kis vackok...
Na és ha nem adok nekik enni akkor miért ötszöröződtek meg fél év után??? Valahogy ki kéne halásznom a nagyobb részét, tudok helyet ahol átveszik. 800 ft darabja az állatkereskedésekben, de nem tudom mennyit kapnék értük. Pénz áll végre a házhoz asszem!
-
func93
senior tag
most jöttem haza Tokaj - Hétszőlő birtokról. nemsokára jönnek a képek with Galaxy Note.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam topic
- További aktív témák...