- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokia 808 - Szerkesztve kézből végtelen fókusszal
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Ricsko :D
aktív tag
Pillanatkép 1
Pillanatkép 2
A minőség nem lényeg
LG 4XLG 4X HD The Best Phone :DDD
-
toto0569
addikt
naplemente...,gondoltam,hogy gyorsan kiszaladok az utca végére és úgy kapom le...de mire a kabát felkerült a nap már le is ment.
LG G2 -
Krapulax76
tag
Sütkérező cicus
iPhone 15 Pro Max
-
unyadavid
senior tag
válasz Roland861010 #30985 üzenetére
Valószínűleg az enyhén megtört (nem teljesen függőlegesen beeső) fény verődik vissza a lencse feletti üvegről. szerintem
SymbianOS: jó, de szebb lenne ha a baloldali lámpasor is sárgásan világítana
[ Szerkesztve ]
-
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Azt mondjátok meg hogy ez mi a képen bekeretezve mert én nem tudtam rá jönni olyan mintha a kamera lencse látszódna de az lehetetlenség.
Ma csináltam a munkahelyemen !
[link][ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
mumk1
addikt
És hogy honnan is indult a digitális fotózás, én egy ilyen Olympus jószággal kezdtem. Kemény 1.3Mp.
Viszont abban az időben még keresgették, hogy hova is kell tenni a filmtekercset.
Manapság meg nagyon bután néznek rám, ha valahol film után érdeklődök.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Blyan
félisten
válasz unyadavid #30981 üzenetére
De amúgy ez azt is jelenti, hogy az a Kodak elég jó képeket csinál. Sok kompakt rosszabb ennél, pl nekem is van egy filléres Panam. Hát izé.
Bár most utólag jobban megnézve az LG azért főleg csak dinamikában rosszabb.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
unyadavid
senior tag
-
koboldozat
senior tag
válasz unyadavid #30977 üzenetére
Ok nem leszólni akartalak csak hirtelen ez jött le nekem
de am tényleg jó a minőségük a borús időhöz képestThe my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
unyadavid
senior tag
válasz koboldozat #30976 üzenetére
Hát igen, ezekkel most inkább a teló képességeit mutattam be borús időben.
-
koboldozat
senior tag
válasz unyadavid #30975 üzenetére
A képek jók minőségük elég jó de nekem olyan semmit mondóak. De lehet csak én látom így.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
unyadavid
senior tag
Mai borús időben (szép napsütésban biztos jobbak lennének)
törött lámpa, szerkesztve: 1, 2
utca, sétálóLG F6
-
-
zoo8800
veterán
válasz koboldozat #30972 üzenetére
A magányos fából lőhetnél egy vízszintes fotót is, kellene egy új háttérkép
rip and tear, until it is done
-
koboldozat
senior tag
Ma egész jó idő volt gondoltam lövök pár képet.
Remélem minőségre is megfelel majd nektek!!Egy kis szerkesztés Eredeti
2 3 4Nokia 808 PV
-
aktív tag
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
toto0569
addikt
fagomba LG G2
-
VIPowER
őstag
válasz Danny365 #30958 üzenetére
Miért nem linkeltek Normálisan?
Sokaknál észrevettem. Bár lehet csak engem zavar. -
Kasya
nagyúr
válasz Quasi_modo #30963 üzenetére
Lanyok az irodaban meglattak, nem tudtak.. csak miutan megforditottak es kozelrol megneztek. Addig a pillanatig azt hittek, valami "tamasz". Na most persze...kornyezettol is fugg, hogy hol vagy es milyen beallitottsagu emberekkel vagy korulveve
-
rizso
addikt
Persze, a verebet az "extrém" eset miatt írtam. Zoom illetve xenon villanó előnyeit nem kell bemutatni, viszont továbbra is ott van, hogy kinek mi számít minőségnek (pl. ameddig nem vettél fényképezőgépet, addig neked is teljesen megfelelt az 5s "forradalmian új" dupla led villanójának a teljesítménye). Egyszer kipróbálnál egy Zoomot, ami mindig nálad van, lehet kukáznád az almát meg a fényképezőt is
De hogy ne csak off legyek, illetve ha már zoom meg madár, akkor itt van 1-2 kép tőlem is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
koboldozat
senior tag
Pár darab vegyes felvágott.
Este2 (módosított)
Este3 (módosított)Thermaltake Cheaser A31 (még új )
CPU hűtőNokia 808 PV
-
rizso
addikt
"régen azt hittem, hogy egy jó mobil valamennyire kiválthat egy gépet"
És ez így is van - mondjuk a hangsúly a valamennyin van. Rengetegen használnak csak telefont fotózásra, köztük én magam is, merthogy pl. az én esetemben az S4 Zoom simán kiváltja azt a szintű gépet, ami nekem kellene a hétköznapi életben. De sorolhatnék egy csomó embert a családból, a barátok, munkatársak közül is, akik tök jól elvannak a maguk szintjén a telefonjukkal, nincs szükségük normális fényképezőgépre - mondjuk a legtöbbjük nem is fényképez verebet 10 méterről
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
aktív tag
Buszozás eredménye:
Bérlet
Bérlet ( szerkesztett )LG 4X+Aviary
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Danny365
őstag
Próbáltam lőni egy panorámát, ez lett az eredménye.
Katt!Sajna itt-ott szellemképes, de az inkább az én saram, mint a telefoné, mert nem igazán tököltem a képpel.
LG G2
-
Blyan
félisten
válasz zoltanz #30954 üzenetére
Mivel az automatika mindig az egyszerűen és gyorsan készíthető képekre törekszik, ezért bizonyos záridő alatt (1/20,1/18, 1/15 kb ezek azok, amik különösebb bemozdulás nélkül még használhatóak) után inkább az érzékenységet (ISO) növelik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ZoliGamesHD
tag
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni hogy Samsung Galaxy Note 2 Képernyőjét hogy tudnám felvenni ? Root nélkül , + olyat lehet-e hogy valahogy hozzákötöm a gépemhez USB-vel és ott meg föl tudom venni !Action vagy Fraps-el.youtube.com/user/zoligameshd
-
Blyan
félisten
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Mostanában nincs túl sok időm fotózni, de ma betegen elkapott az ihlet. Ez lett a végeredmény:
[A tavasz jele]Huawei P30, Dell E7440
-
Kasya
nagyúr
válasz zoltanz #30942 üzenetére
Nezz ra a(z) N8-ra, 808-ra vagy L120-ra... Majd minden masodik ember megkerdezi mi az a kituremkedes hatul, vagy hogy a telefon tamaszteka-e. Es ez meg mindig nem az, amire te varsz...
Ha fenykepezot szeretnel, vegyel azt A te ohajodhoz mar tripod se artana... Ha jol vettem ki a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz zoltanz #30942 üzenetére
Milyen telefonról beszélsz? Csak mert 25 ezer forintos Lumia 520-ban pl 1/16000 a legrövidebb záridő.
Nem nagyon lehet belekötni.Mellesleg ez inkább a szoftver sajátossága...
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom miért nem lehet a mai telókba normális elektronikát rakni, mikor már 2002 körül a digitális fényképezők 1/4000 záridőt tudtak (legalább 1/1000 sec-eset, jóha tudnak 1/500-at).
Így nem lehet megfagyasztani normálisan a pillanatot, sokszor elmosódott az egész, vagy legalább ezt lehessen szabályozni.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
iPhone 5s
-
moleculez
veterán
CSak minimalis utomunkaval Fhotoroom-ban: [link]
Lumia 925[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kisda
aktív tag
Star S5 Butterfly
-
MR007RM
addikt
Csak aztán nehogy meg legyenek utólag dolgozva. Az általam linkelt oldal fotóinál nincs exif info. Vajon miért? Legyen exif info. És állvány se legyen.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Wa2x_
veterán
Átfogalmazom: állvány kell, ha már kicsit rosszabb az idő, mert kézből nem tudom kitartani ISO 100 mellett a telót. Ez zavar, 808-nál ilyen probléma nem volt. De kösz!
(#30929) mumk1: Használtam a 1020-at ragyogó napsütésben, remek volt. Mint telefon amúgy egyértelműen jobb, mint a 808.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
mumk1
addikt
Ezt alátámasztja az MR007RM által linkelt album is. Mind ISO100-al van lőve, fényviszonytól függetlenül, mondjuk nem is zajosak. Azért ennyire szerintem nem vészes a helyzet.
Na mindegy, majd meglátjuk mit tud verőfényben, minden esetre a manuális fókusz és a RAW formátum miatt, nekem, egyenlőre a 1020 a number one.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Wa2x_
veterán
válasz MR007RM #30924 üzenetére
Sztem semmi extra, ha nálunk is bejön a jó idő, mindenki tud ilyen minőségű képeket lőni vele. A 1020-nál nálam a zaj zavar a legjobban, amit ISO 100 felett összehoz, na az jó időben nem jelenthet majd gondot szvsz.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
Itt tudják használni azt a Lumia 1020 -at. Igaz max 3 vagy 5MP, viszont csodálatos minőségűek a fotók. Persze lehet utómunkázottak, de akkor is nagyon jók!
Helyesbítek van 33MP-ben is, vagyis minden féle méretben. Mind kiváló.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Előkap és lő(mint ahogy mondják), és semmi módosítás.(12MP)
Mai, és ez sem ideális fényviszonyok közepette készült, mint ahogy néztem az előzményeket. Az ég csúnyán beégve, mert nem lőttem még egyet, de a többi okés.(#30921) hito: A fórumtagok 3,5,8,12MP méretben készült egész fotókat szeretnének látni. Lehetőleg utólagos konvertálás nélkülit, előkap és lő fajtát. Ha jobb lenne az 1020 már rég vettem volna, van szemem hozzá hidd el, és semmire sem vágyok, mint egy 808-nál jobb kamerára a továbblépés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
"még mindig jelen lévő elmosásról"
Jézusom ember, miről beszélsz? Na majd holnap teszek neked ide olyan cropokat, hogy pillanat alatt elszégyelled magad ezért a fél mondatodért. Előre szólok: 1020 vs 808 crop lesz. Majd meglátjuk utána milyen elmosást látsz és hol
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Blyan
félisten
Kognitív diszonancia.
Ettől fuggetlenul nekem is a 1020 kellene , de kizárólag a kamera állóképes minőséget tekintve a 808 jobb. És EZ nem csak a szenzormeret miatt van. A 920/925 totálisan jo méretű szenzorral rendelkezik a mezőnyben, mégis az utolsó helyen kullog a képalkotásban a vele egy időben megjelent 8MP-es konkurenciához képest.
De kár ezt mellre szívni.
-
Blyan
félisten
válasz BobTail #30917 üzenetére
Ez egy maszlag, Dave. A 1020 igenis tobb es jobb akart lenni,.csak nem jött ossze.
Nem a szenzor méret tehet a még mindig jelen lévő elmosásról, vagy a képfeldolgozás milyenségéről.Az átlagember kezében szerintem a 1520 ráadásul jobb fotós is. De.ez utóbbi legyen az én véleményem.
-
-
Blyan
félisten
Nincs vele semmi baj, nincs leszólva sem. Nagyon jó képeket lehet vele csinálni, de megpiszkálva ezt is meg 808-at is, még most is az utóbbi a jobb.
Ez van.Ráadásul a Blackkel beharangozott új/régi algoritmus szerintem abszolút nem hozott akkora javulást, mint amit várni lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Ha tudsz vele bánni, akkor nagyon jó a 1020. Érdemes ott is megpiszkálni a manuált, bár szerintem automatán is nagyon jó. Mostanában meg a 1020-at lett sikk leszólni, amit akárhogy is nézek nem nagyon tudok megérteni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MR007RM
addikt
válasz Oppenheimer #30905 üzenetére
Nappal ilyen időben állvány?
-
Blyan
félisten
válasz BobTail #30911 üzenetére
Nem hiszünk Neked Dave, a 1020-at is vártuk, mint a messiást, de azért csak nem nőtt fel teljesen a feladathoz.
A 1520 az igen, legalább nem akar többnek látszani, mint ami.De azért kíváncsi vagyok nagyon. Lökhetnél pár sample képet.
[ Szerkesztve ]
-
mobilefan
aktív tag
-
mobilefan
aktív tag
Oppenheimer :
Én ennek vagyok a híve szimplán és tisztán,hogy mit tud az optika ha fotózni kell automatán.
Nem vagyok meg elégedve egyébként a 925-tel nappal...jó most mostoha körülmények is voltak.Ez a állítgatom csűröm csavarom ez csak szerintem a felhasználók 10%-át érinti... a legtöbben előveszik és fotóznak.
Néha hiányzik azért az s4 zoom , xenon vaku meg a nagyobb felbontás azért néha jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Quasi_modo #30898 üzenetére
De még mindig nem tudtok olvasni, én MR007RM offba ír dolgára reagáltam anno. Ne kelljen már többször leírni ,vagy kicsit legyetek már kevéssé diszlexiásak...
Itt topikban valóban a mobilok képességeit akarjuk látni és ezzel nincs is gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...