- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilefan
aktív tag
-
mobilefan
aktív tag
Galaxy S4 Zoom-ot azért oda raknám bármelyik mellé....
-
-
Blyan
félisten
válasz Daniel Alves #30396 üzenetére
A legjobb droidos fotós mobilok SGS4, SG Note 3, LG G2 és talán még a Nexus 5... de ez utóbbiban már nem vagyok biztos.
Na meg az SGS4 Zoom, amennyiben nem bízod magad az automatikára és hajlandó vagy állítgatni a megannyi opciót rajta.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Daniel Alves
őstag
Androidos telefonok közül most melyik etalon a fényképezés terén?!
WP 1020
iOs i5S
Android? S4?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Benzoldog
tag
Jó képek, gratula!
-
Blyan
félisten
válasz koboldozat #30390 üzenetére
Hát ilyet én is csinálok egy Lumia 520-szal.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
koboldozat
senior tag
nem volt semmi alligatasra időm. Mar indult a buszom. Sajnos. De majd legkozelebb. Meg hat nem is voltam vmi éber második éjszakás utan.
de írtam is hogy a minőség egy fosThe my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
hito
nagyúr
Ez nem a tőled megszokott színvonal
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Kasya
nagyúr
Ez igy nekem nem tetszik, bocsi
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
MR007RM
addikt
válasz KSparrow #30385 üzenetére
Este munka után dobok még több mint 40 db éjszakai fotót. Szerintem tetszeni fognak.
(#30388) Quasi_modo: Az estikért is kitettem magamért, nehogy csalódást okozzak. Igaz photoshoppal igazgattam, de csak a fotók érdekében tettem.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
törölt tag
Számzár
L1020 -
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
mindenkinek
(#30375) Blyan: Csak egy pillanatra váltam meg tőle, és le nem vettem róla a szemem.
(#30376) hito: És volt fordítva, mikor átadtam és lemaradt a cipőm, meg hasonlók. Dehogy sértődtem.
Kár hogy ez a kirándulás is rohanás volt, különben változatosabb gyűjteményem lenne más helyekről összegyüjtve. A Tv-torony panoráma kicsit drága volt a pénztálcámnak, így az kimaradt. Akkor még estik és egy-két videó, ami még maradt.
-
Blyan
félisten
válasz balazs1022 #30341 üzenetére
Mondom, S3-hoz képest bitang jó low light képek. Gratula!
-
ignisz
senior tag
válasz balazs1022 #30370 üzenetére
Köszönöm.
-
balazs1022
őstag
válasz ignisz #30369 üzenetére
Csak deodex-elt romnál lehet csergéltni az app-okat. Lásd: NeatRom aroma v6.3. Ez most a legújjabb gyárin alapulú. innen le kell tölteni a .zip-et. Majd felmásolni a telefonra. Végül CWM-ből meg telepíteni (Install Zip).
(#30363) hacki87: atab5-től szép teljesítmény. Jó kép lett! Sima atab5 vagy atab5 quad?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz balazs1022 #30351 üzenetére
Szeretném kipróbálni a Note2 camját. Hogy tudom telepíteni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
toto0569
addikt
válasz balazs1022 #30360 üzenetére
Az egy másik fórum (PDA)
-
balazs1022
őstag
válasz korcsillio #30359 üzenetére
Köszi! Pont amelyik szerkesztett!
(#30358) toto0569: hehe Am ilyet udvozlot neked hol ír ki? Ezt be kell valahol allitani?
-
korcsillio
addikt
válasz balazs1022 #30355 üzenetére
Piros tetszik nekem a legjobban
-
toto0569
addikt
válasz balazs1022 #30357 üzenetére
itt az a képem
-
toto0569
addikt
válasz balazs1022 #30355 üzenetére
Jó képek...Szép kocsik,jól megvilágítva.
-
korcsillio
addikt
válasz balazs1022 #30351 üzenetére
Köszi.
Régebben az s3-al fényképeztem és szebbnek tünnek azok a képek mint most a note2-vel(de akkor gondolom csak képzelõdök ).[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz korcsillio #30350 üzenetére
Aha egyforma. Pl Az én S3-amban a Note2 Camera alkalmazását használom. Így van lassított felvétel is, meg hangerőgombbal való fényképezés.
A rom-nak deodex-elve kell lenni!
-
korcsillio
addikt
S3-ban és a Note2-ben elvileg egyforma kamera van?
-
mobilefan
aktív tag
válasz MR007RM #30346 üzenetére
Értem a nézőpontodat valahol egyet is értek,csak annyit fűznék ehhez "szeretik megörökíteni a legszebb pillanatokat" hogy általában ezekre az ember nem tud felkészülni...
Meg hát ezek is komoly cuccok azért,az árát is nézve és tudásban is
Én nem tudom,hogy de 10/7x elmosódott lesz a 808-al készült képeim.(lehet én voltam a béna)Hát ezért is drága egy komoly fényképezős telefon
[ Szerkesztve ]
-
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #30346 üzenetére
Két kollégám esti kézből lőtt shanghai tv torony fotójától majd rosszul lettem. Drága fényképezővel készültek. Sőt megjegyeztem, nálam kézből jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz mobilefan #30345 üzenetére
Egyetértek veled, de egy kicsit máshogy közelítem meg a kérdést. Ha egy drága fényképezőt használó hobbi vagy profi fotós megteheti(és bizony megteszi), hogy állványt használ ahhoz, amit anélkül is megtehetne én miért nem? Azért mert az már komoly cucc? Az enyém is az. Mondom én. Este, éjszaka még nem láttam dslr-t, fényképezős fickót állvány nélkül fotózni (Úgy aki tényleg jót akar fényképezni). Sőt Shanghai-ban fényes nappal állvánnyal(amit nem szoktam). Még azok is állványoznak, meg nappal méretes objektívvel letámasztva, nekidölve hosszú percekig dekkolva dolgoznak. Akkor én minek bénáskodjak a telefonommal? Szoval nálam "is" a cél, végeredmény a fotó lenne. Ami belefér max teljesítmény azonnal és utómunkára gyártva (ez még nálam a jövő). Tanulok azoktól akik hozzám hasonlóan szeretik megörökíteni a legszebb pillanatokat. Próbálok igényes lenni telefonnal. Ha nem telefon lenne, nem járnék ide. Nem lennének időnként vakon beletrafált mesteri fotók sem tőlem, sem másnál. Vagyunk páran Mi lesz itt pár év múlva..........
Sosem állítom éjszakai üzemmódba, maradok simán. Egységes kék vagy sárga színt nem akarok rátenni fátyolként, bár igaz sötétben nálam kb azonosat produkál. Ami a linkelt fotót illetei persze az sem egyből lett olyan, sajnos muszáj ügyeskedni, odafigyelve többet lőni, de a végeredmény ilyenkor mindig kárpótól pár tovább szentelt pillanatért.
[ Szerkesztve ]
-
mobilefan
aktív tag
válasz MR007RM #30342 üzenetére
Hát szerintem az emberek 90%-a nem hord magával állványt,mint ahogy én sem.(nincs is, és nem is lesz)
Nagyon szép képet lehet ezzel is lőni,rizso már megmutatta.
Viszont életszerűbb az,hogyha az ember valahol van és nem felkészül a fotózásra állvánnyal hanem hirtelen kézből készít egy fotót.(nálam inkább ez a mérvadó,hogy úgy mit teljesít a gép)
Én ezt most sima éjszakai módban lőttem.Gondolom te nem...(én még hülye vagyok a többi beállításhoz )
Gondolom az S4 Zoom is tud jobbat kézből,ha manuál módban ezt azt átállítok.
Jó lett a kép,nem gyenge a 808[ Szerkesztve ]
-
-
BalanceR
addikt
válasz balazs1022 #30339 üzenetére
Próbáltad a [Camera FV 5] nevű appet?
Van benne félmanuál mód (S),ahol megadhatsz kézzel záridőt, (pl "Hosszú+", ami max 1 sec, vagy akár hosszabbat is, csak akkor nem teljes felbontásban ment, és zajos lesz),és nem b@ssza rá a zajszűrést, mint a gyári kamera app.
Szerintem rossz fényviszonyok között sokkal jobb, mint bármelyik másik app.
Jah, és tud tömörítésmentes PNGbe menteni, nem RAW ugyan, de jobb, mint a JPG... Emellett van realtime hisztogram,expozíciósorozat...Jut eszembe, tud esetleg valaki olyan appot, ami tud olyat, mint a sony compactok, hogy ha sötét van, két-három képet lő, egymásramergeli, és kivonja a zajt? Nem HDR, hanem zajlivonás, fasza lenne ilyen mobilokba a zsebpiszok-szenzorméret miatt.
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Daniel Alves
őstag
válasz balazs1022 #30341 üzenetére
Milyen állványt használtál?!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
MR007RM
addikt
válasz mobilefan #30333 üzenetére
De ennek mi értelme, ha állvánnyal sokkal jobbat készítenél? Vigyázz! Nekem már mondták, ne bizonygassak.
Ezt meg én lőttem korábban kézből.
link[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz S e t h #30340 üzenetére
Köszi!
Az 1-nél az ablaknál fényképeztem. Oda nyomtam az ablaküvegre.
A 2-nál állványról
A 3-nál szabad kézből, de "Gyenge fényviszonyok" opcióval. Ennél szinte sose mozdul be a kép (este). Sztem Zéro Shutter Lag-os. Mert amiket 1s-el vagy 1/2s-el csináltam az mind elmosódott lett. Ennek a program módnak a működését nem értem. Nem írja ki az expo időt, sem az ISO-t.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz balazs1022 #30339 üzenetére
Használsz állványt? Meglehetősen jók lettek .
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
balazs1022
őstag
válasz BigBlackDog #30338 üzenetére
Köszi!
(#30337) Blyan:Hát este elég nehéz vele dolgozni. Tűzijáték módba tud 1s-t ISO 50-nel. De annyira mos a cucc h az már fos. Ezért kel kis zajt meg élességet rá tenni.
Éjszakaival meg ISO640-ig is felmegy ami meg túl zajos és túl világos lesz a kép.
Még van a LowLight Mod, de ez is túl világos meg zajos, de legalább nem mozdul be a kép, még este se.
Itt van még 1 hosszú expos: [link]Meg egy LowlLight-os: [link]
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz balazs1022 #30336 üzenetére
Egész jó lett szvsz.
-
Blyan
félisten
válasz balazs1022 #30336 üzenetére
Egy S3-tól ez teljesen jó ilyen low light körülmények közt.
-
balazs1022
őstag
Én is hoztam nektek egy esti képet.
Galaxy S3. Expoziciós idő: 1s.[link]
(csak egy kis élesítést állítottam)[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Hoztam egy meglehetősen gyenge minőségű képet, kompozíció sem oké, de rohanásból egy pillanatra megállva csináltam, mert meglepett, hogy a természet ennyire előre van.(note 2)
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kasya
nagyúr
válasz #31733248 #30328 üzenetére
Szamomra az MW600 is egy kiegeszito, amely a telefonalast, zenehallgatast konnyiti meg. Az, hogy akar egy 10 centis tripod elfer-e az embernel, szerintem nagy nagy dolog...sokaknak egy doboz cigi+ongyujto tobb helyet foglal.
Az IPhone is beteheto egy Hi-Fi rendszerbe, megse emeli ki a telefon kategoriabol a Hi-Fi kategoriaba...Nyilvan en se allvannyal felvertezve megyek mindenhova. Ott a kocsiban, ha kell kiveszem. Az meg mas teszta, hogy munkamhoz amugy is szukseg lehet ra barmikor...
Quasi_modo-val azonban egy velemeny vagyok.
Ettol fuggetlenul elfogadom a nezopontod, csak erdekesnek talalom
-
hito
nagyúr
válasz #31733248 #30328 üzenetére
Ha leteszed egy állványra, vagy kézben tartod a mobil akkor is csak mobil marad. Attól nem lesz nem mobil, mert állványon van. Nem értem az észjárásod, de nem is akarok beleszólni. Ha Te így gondolod, engem nem zavar.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #30323 üzenetére
(#30323) Quasi_modo
"Nem a záridő a lényeg"
A mobilfotózás nálam az, amikor kézből fotózok. Márpedig én nem tudom több másodpercig rezgésmentesen tartani a telefont...
(#30327) Kasya
"Erdekes nezopont, de nem tudom aterezni, hiszen az allvany csak egy kiegeszito eszkoz, mint barmi mas a telefonhoz."
Csakhogy normális esetben nem hordok a zsebemben "kiegészítő eszközöket" a telefonomhoz... Ennek megfelelően a Sony QX100 sem tartozik nálam a mobilos fényképezés témakörébe... Az is csak egy "kiegészítő eszköz", ugye...
-
mobilefan
aktív tag
-
mobilefan
aktív tag
válasz #31733248 #30322 üzenetére
ebben egyetértünk.
nekem is az a mérvadó,hogy kézből milyen minőségűt tud fotózni egy átlag user.
ez miatt adtam el anno a PV 808-at,mert extra érzékeny volt a legkisebb kézremegésre is és akár 38 mpx vagy 8mpx lényegtelen volt,ha nem tartottam ott a kezem fotózás után még 1 mp-ig akkor elmosódott lett a kép.-
-
BigBlackDog
veterán
Valószínűleg akkor az is hozzájárulhat szerintem. Sajnos az enyém is iszonyatosan porosodik a zsebemben, pedig semmi mást nem tartok mellette. Szerencsére legalább a készüléken belülre nem tud a por bejutni (legalábbis eddig még nem tapasztaltam, kopp-kopp). Egy manuális objektívnél kézzel zoomolás esetén nem egyszer lehet hallani, ahogy fújja ki, vagy szívja be a levegőt -és persze vele együtt a sok szemetet, ami benne van-. Gondolom itt is hasonlóan működhet a dolog.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Daniel Alves #30314 üzenetére
Ha a kamera minőség is fontos, akkor szerintem nem BB lesz a Te választottad (bár a csúcskategóriában az is erősebb kamera terén, viszont ott is elkérik az árát).
A 4-es alma képei (legalábbis amit eddig láttam) egész tűrhetők, szvsz az első Apple készülék, aminek a kamerája is kiemelkedő a "nagyátlaghoz" képest.
Android terén, Samuk közül SII, Note (esetleg Note II, ha belefér), SIII (LTE) esélyes lehet, kamerájuk szerintem eléggé elől van és ár szempontjából is még beleférhet, ha jól értettem.
Sony, HTC készülékeiről nem írnék semmit nagy tapasztalatom nincsen ebben a kategóriában. Amit másoktól láttam, azok alapján nem a legjobb képalkotóval rendelkeznek, legalábbis a 100e Huf alatti példányok (habár az Xperia Z még megérhet egy misét).
Nokiáktól lehet látni egész jó képeket is, de az általd írtak alapján ezek a készülékek indulásnál kiesnek.
Persze ez csak a saját véleményem, tapasztalatom, szóval nem feltétlen kell komolyan venni. -
rizso
addikt
válasz BigBlackDog #30317 üzenetére
Persze - mint az összes eddigi telefonomat.
Quasi_modo: elég komoly mozgóalkatrészes a kamerája, ami ugye megkönnyíti a por bejutását (én meg elég sokat is használom). És nincs kizárva, hogy vannak gyengébben szigetelt példányok (mint pl. sok másik telefonnál a kijelző, vagy akár a porosodása), és amilyen "mázlista" vagyok a kütyükkel, pont kifogtam egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz mobilefan #30311 üzenetére
Jelen pillanatban ennyi. Egyszer már volt emiatt szervizben, akkor kb. 1,5 hónap huzavona után visszakaptam kitisztítva, viszont valamit elcsesztek benne, mert a zoomolás és az autofókusz hallhatóan hangosabb lett, mint előtte volt. Lassan megint vihetem szervizbe, mert az éjszakai képeken kezd látszani a porosodás...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Daniel Alves
őstag
válasz BigBlackDog #30313 üzenetére
WP 7.8 után android vagy BB. iOS kilőve az ár miatt..habár talán még egy 4-es szóba is jöhet.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
BigBlackDog
veterán
válasz Daniel Alves #30312 üzenetére
Milyen elvárásaid vannak a telefonnal kapcsolatban? QX-10-ről volt itt már pár vélemény, talán összefoglalva azt lehetne mondani, vannak elégedett felhasználók is, de vannak bőven hiányosságai is az eszköznek (pl. manuális beállítások). Viszont ezt csak a saját emlékeim alapján mondom, szóval a tévedés előfordulhat.
-
Daniel Alves
őstag
Mennyire érdemes beszerezni egy fotózásban gyengébb telefont 40k-ig és hozzá csapni egy qx-10et?
Eddig nem találtam olyan telefont ami megfelelne az elvárásaimnak fotózás terén... ja de igen találtam a neve 1020 ami iszonyat árban van.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
rizso
addikt
válasz MR007RM #30309 üzenetére
Dehogy rajzoltam, ez eredeti, semmi utómunka nincs rajta (na jó, átméreteztem 5MP-re) - már a kérdés is sértő
Van egy kis ledes öngyújtóm (én nem cigizek, az utcán osztogatták választáskor), azzal firkáltam a levegőbe, és a 16mp záridőnek köszönhetően ez lett az eredményEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MR007RM
addikt
válasz BigBlackDog #30304 üzenetére
Egy nagy adagom még van, aztán sajnos hazajöttünk. Itthon is jó, de egy picit most visszamennék, valamit nem sikerült jól levennem.
(#30307) Kasya: A hely tudott inspirálni. A kollégáim nem készítettek annyi fotót mint én, de ti fórumtagok gondolom jártátok volna a várost éjjel-nappal. Mondjuk nem tettem fel mindent a helyszínekről, azért válogattam téma és minőség gyanánt. Volt sok dupla meg nemsikerült. A Nokia visszaküldhetne csak fotózni hangszer nélkül. Talán még a L1020-ast is bevállalnám.
(#30308) rizso:
A fotód hogy készült? Érdekes. Utólag rárajzoltál?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz MR007RM #30303 üzenetére
Ez patent!
irgum: Samsung mikro, Nikon fényképező, kezdesz lecsúszni a lejtőn, innen már nincs visszaút!
Na de hogy egy kis érdekességgel is jöjjek:
16mp záridőS4 Zoom
-
rizso
addikt
Talán most már máshogy gondolod a korábbi megállapításod, miszerint iphone-nal a legjobb fényképezni Még a végén te is S4 Zoom tulaj leszel
-
BigBlackDog
veterán
válasz MR007RM #30303 üzenetére
Remélem egy jó darabig még hozod a szokásos napi adagokat Kínából, mert én személy szerint nagyon élvezem. Ezek az éjszakai képek különösképpen tetszenek. Valahogy nem hasonlít egy magyarországi nagyváros éjszakai életére a képen látottak alapján, főleg ezekkel a sikátorokkal és felhőkarcolókkal.
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Hogy részemről ne csak off legyen. Az újakból. Még mindig Kína.
Shanghai
mentünk vacsorázni
1
Az asztalnál
2
Gondoltam elnézek valamerre, hátha eltévedek
3
Aki keres az talál. Kézből kb 4.-re.
4
Ez elsőre, mert a következő 3 próbalövés volt szar.
5Itt valami művészkedés félét próbáltam. A letámasztás nem volt teljesen stabil.
6
7 kicsit megerőszakoltam8 Ez a verza a kedvencem. Egy lámpát közben fennt kikapcsoltak.
eredeti(#30302) irgum: Amibe az kerül lassacskán, talán sokaknak megérhetné.
9
módosított
10 Fények terén már nehéz változtatni, zajos lesz.bónusz
ISO 200-ból. Ennél is inkább ecsettel retusáltam az eget, mint ráeresszek egy zajszűrést. Azt nem szeretem, mert lágyít és csúnya.(#30302) irgum: Amibe az kerül lassacskán, talán sokaknak megérhetni csak a kamera miatt.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Gondoltam hogy manipulált, de annyira szép. Igaz a csajszi nálam már eleve dob a témán. Akkor keresek valakit akivel egy hasonlót alakíthatok. Öröm a flickr-en nézelődni.
(#30294) irgum: Inkább vettél volna egy használt Nokia 808 PV-t és még olcsóbban kijössz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...