- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Auratech
őstag
válasz
hacki87 #77118 üzenetére
Bocsi, de ezek a képek engem arra emlékeztetnek, mikor az egyik korábbi telóm szenzora színhibás volt. Ott volt középen egy vörös elszíneződés, minden képen.
Egy homogén szürke (40%) lapot fotóztam le szórt fényben(felhős). Ott is rajta volt.
Itt is ilyen a látvány.. Nekem legalább is. -
Aryon87
félisten
válasz
hacki87 #77068 üzenetére
Na igy teljes meretben masabbak mint amit este lattam messengeren, es azt mondom hogy jok! Kulon tetszik, hogy a Nemzeti Szinhaz felirat is tisztan olvashato annak ellenere hogy igencsak sotet volt. + Az udvari bolond(?) szobornal is jol olvasthato, pedig eros fenykontraszt van.
-
Francia91
veterán
válasz
hacki87 #76865 üzenetére
A Lumia 1020-as 5 Mpixeles felbontásánál működik az Oversampling technológia, kvázi a 34 Mpixelnyi (16:9-es arány esetén) adatból rak össze egy 5 MPixeles képet, és ilyenkor minőségromlás nélkül tudsz zoomolni is. Mondjuk az 1020-asnál a teljes felbontású RAW képek sem gyenge minőségűek, csak én sok f3ny esetén használom a RAW lehetőségét, veterántalálkozókon és motorostúrákon
-
törölt tag
válasz
hacki87 #73682 üzenetére
Igen, ezt csinálták azok, akik annak idején ennek a topiknak a szerepét töltötték be és az akkori fényképezőgépek és fotópapírok minőségét hasonlították össze.
(#73684) Aryon87:
És ezzel mit szeretnél bizonyítani a "hitetlenkedőknek"?Tudja mindenki, hogy nagyon látványosak ezek a képek, kicsiben, vagy kinyomtatva nagyon jól mutatnak, szerintem nem vitatja senki.
De ettől még nagyon is jogos az is, amit no more írt. -
ToniSoprano
addikt
-
Tybike81
őstag
válasz
hacki87 #73361 üzenetére
Nekem is Mate 10 Pro van és kezdem ki ismerni a kamerát, és lehet vele jó képeket csinálni. Remélem egy két frissítés után helyre rakják, mert tuti van még lehetőség a kamerába illetve a Kirin970-be meg az AI-be.
Tudod linkelni a GC linkjét meg egy beállítást amivel működik?
-
válasz
hacki87 #73361 üzenetére
Fene tudja, de nekem valahogy nem elég éles...ha a cipőn ránagyítok a cipzárra, a felirat nem igazán olvasható. Szerintem a Nexusom élesebb képet készít...
Amúgy a Google Camera appot nem akarod kipróbálni?(#73363) Moz Nagyon jó kép, kicsi a bors(telefon), de erős! A kicsi iPhone is ott van az élmezőnyben még mindig. Amúgy megkérdezhetem, ő a lányod a képen?
-
-
-
fototrend666
csendes tag
válasz
hacki87 #73049 üzenetére
Fáj kimondani mert én is M10P -re pályázok de ezek rettenet gyengék.Amit nem mos szét azon mintha lehellet vékony jégréteg lenne.A wb meg veszett farkas.......Remélem szoftver és dolgoznak rajta.
RAW -ban MATE 10 pro tulajok rakjatok már fel tárhelyre eredetiben pár képet vegyes fényviszonyok közt ha kérhete,.Mert ha abban jó én kibírom az utólagos bíbelődést de az automatikája jelen állás szerint szerintem siralmas...Köszi !
-
Ricardo
titán
-
ToniSoprano
addikt
válasz
hacki87 #58836 üzenetére
Szép képek, különösen az első kettő. miquci (#58843) ez is jó lett, kell a kis napfény ebbe az időbe.Jó ez a G4, kellemes képeket csinál.
Én a P9-es és a Honor 8 között most nem látok különbséget, lehet a P9-es is megkapta már a szoftverfrissítést amit a Honor 8 korábban már megkapott. Sőt nekem most a P9 képei most még jobban is tetszenek a Honor 8-nál, de lehet csak azért mert most Mozzarella használja aki azért elég jól fotóz.
(#58823) danee992: jó képnek tűnnek de a direkt linkeket is fel kéne tenni, mert így nem látni a teljes képet.
(#58825) bebolint98: kellemes képek, jó ez a dng lehetőség, a gyári kamera ennél rosszabb. Szép hely ez a Duna és Göd ott mindig van jó téma. (Nekem most nincs normális témám, sem időm, kocsim is összetörték, talán hétvégén kigyalogolok a horgásztóhoz ha jó idő lesz)
-
-
válasz
hacki87 #55655 üzenetére
Érdekes, nálam a legalacsonyabb ár 20 dollár, ami megjelrnik a képednél..
Amúgy valaki tudna segíteni (akár ptivátban is), hogy hogyan működik ez az EyeEm dolog?
(Pl. hogy kell beállítani, hogy megvegyék a képemet, számlaszám megadása, ahová küldik a pénzt stb. ilyesmi...) -
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hacki87 #49255 üzenetére
Kicsit azért a szokásos G4 minőség alattiak szerintem ezek a képek.
Főleg az elsőnél eléggé zavaró a probléma számomra, a kép bal oldala kb. tiszta homály, mintha a képnek azon a részén teljesen máshová ment volna a fókusz (ami elvileg ugye lehetetlen, mivel csak egy lencse van).
Egyébként a kevés fénytől nem lesz zajosabb a kép változatlan ISO-n, csak sötétebb lesz, ha a záridőt nem változtatjuk meg. Itt, ha jól látom ISO50 volt használva, ami azért nem kéne indokolja a zajosodást. Szóval érdekes, hogy mégis miért tűnik úgy.
Hozok egy képet én is.
LG G4
-
daveed
tag
válasz
hacki87 #48556 üzenetére
Gellért-hegy pihenői kilátás
G4
G5 - 1/1600, iso50
S7 AUTO - 4:3, 1/2536, ISO40Kilátás sok emberrel
G4 - AUTO HDR
G4 - iso50 1/1000s
G5 - automata
G5 - 1/1000s, iso50
S7 - AUTO
S7 - PRO, AUTO, RAWTávoli vár
G4 - AUTO?
G5 - automata HDR
S7 - AUTO
S7 - AUTO HDR
S7 - PRO MANUAL
S7 - PRO MANUAL RAWMátyás-kútja
G4 - iso50 1/125s
G5 - 1/200s, iso50Vár, Mátyás-kútja melletti épület (Nemzeti galéria
)
G5 - normál, automata
S7 - AUTO
S7 - PRO MANUAL
S7 - PRO MANUAL RAWMátyás kútja messzebbről(MNG Kupola)
G4 - AUTO
G4 - iso50 1/500s
G4 - iso50 1/500s
G5 - automata
S7 - AUTO
S7 - PRO AUTO RAWLánchídra kilátás
G4 - iso50 1/120
G5 normál - HDR, automata
S7 - AUTO
S7 - AUTO HDR
S7 - PRO AUTO RAWG4 likek berakva, köszi a képeket!!
G4 Post
G5 Post.
Korábbi post -
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest