- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
stilo18 #122088 üzenetére
Nincs alapvetően baj a samsung kamerájával (persze túlélesít, esetleg arra lehetne állítási lehetőség gyárilag, vagy több mode).
Engem az zavar, hogy amúgy milyen szenzorokat gyártanak. Ha akarnák meg tudnák csinálni a mindent verő kamerás telefont, de nem csinálják.
Szépen, kimérten 1-1 dolgot javítanak évről évre.
Persze értem én, anyagilag így éri meg nekik, igy is ugyanúgy megveszik a telefont. -
Ricardo
titán
válasz
stilo18 #90902 üzenetére
Egyetértek. ebben benne van vastagon a marketing, az árazás, és az emberi tulajdonság is (miszerint az újabb jobb, ha drágább biztos jobb...stb)
Jó példa erre az a kísérlet amit egy hegedűművésszel csináltak. Leült egy aluljáróba, és híres zeneszerzők műveit játszotta. A kutya sem figyelt fel rá. egy egy ember állt meg pár percre hallgatni, de a többség úgy sétált el mellette, mintha ott sem lenne. A koncertjeire meg hónapokkal előre kell venni a több száz dolláros jegyet, mert akkora az érdeklődés, hogy elkapkodják őket.
-
mjani1172
addikt
válasz
stilo18 #90898 üzenetére
Igy van.
De nemcsak ez számít, hanem, hogy ki rakja fel. Nagyon régóta figyelem a fórumot, a kamera fontos számomra, és itt vannak olyan képek amik kifejezetten gyengék, mégis jönnek a pozitív visszajelzések.Más. Én örülnék ha olyan képek is jönnének amiken élő, mozgó dolgok vannak, nekem az hasznosabb, jobban látom mit tud alkotni a készülék.
Mert a parlament állványról napsütésben, meg virág 60 cm-ről nekem annyira nem számít. -
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz
stilo18 #89848 üzenetére
Automatán lehetetlen, éjszakai mód nem alkalmas rá, profi mód nem erre való. Ha csillagokat akar fotózni, akkor valamelyik Huawei, amiben van ilyen mód, vagy elég hosszú záridő. Ha ma este nem lesz túl felhős az ég, akkor megmutatom miért nincs értelme S10-el csillagokat fotózni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
stilo18 #39413 üzenetére
Ezen a linken nekem Win 8.1 felnagyítja, nem tudom más oprendszereken is.
Képfeltöltés.hu-n úgy csináld, hogy feltöltöd, rákatt a képre, majd utána onnan a képen nyomsz egy jobb klikket, és "kép megnyitás új ablakban" és ezt a megnyitott képet linkeled be ide.
Azaz így: link
-
MR007RM
addikt
válasz
stilo18 #25080 üzenetére
A macsek aranyos. Az a jó meleg, puha finom bunda nagyon kényeztető lehet. Ez jutott eszembe mikor ránéztem.
A épületes fotó nekem tetszik így. Érdekes modernkori absztrakt kivitelezés, mint egy festmény. Egyszerű és nem kell belemagyarázni semmit sem. A fekete sáv tetszik az épület mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest