- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #112694 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok nem is lepett meg, csak azért na. Mondom ezt S23 Ultra használóként.
-
addikt
-
félisten
-
leslien
nagyúr
😁
frankon jobb..jó most már látom a Pixel mellett,de azt se felejtsük el sokaig Oppo Find X3 pro volt nálam és az ugyanígy élesített... még mindig azt mondom lesz ez sokkal jobb..
én várok mindenképp..tessék itt van pár kép a Pixel 4a vs S23 Ultra hdr on vs off [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
natë
nagyúr
Új BSG-ben van 1-2 plusz kapcsoló, talán a részletességen még tudtam javítani.
[link]Pixel 7 Pro Gcam
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
S23 Ultra... frissítés után...
[link]Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
fuzaco
csendes tag
Téves topic.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #112675 üzenetére
Csak az a baj hogy a kamerára tették fel a marketinget. És pont abban a legszarabb. És akkor az őskori zoomkamerákról még nem is beszélve...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Kincsesss
tag
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
addikt
válasz ShadowLac #112664 üzenetére
Mikor egyszerre megjelent, nekem is volt olyan kép, amikor az exynos jobban tetszett, de később ez változott a frissítésekkel. Jobb lett nekem a snapdragon, videóban meg sokkal..
S21 ultra snapis verzióm is jobb volt szvsz, mint az exynos verzió, bár ott kisebb volt a különbség. A snapis note 20 ultrámról nem is beszélve.
De másnak meg az a fajta kép alkotás jön be, amit az exynos csinál.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #112660 üzenetére
Pedig lehet jobb is az exi. Talán nem elesit ennyire. Én már a 22 unal is digitalisabbnak láttam a snapit. ( mondjuk lehet ezzel egyedül vagyok)
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Doki42
őstag
Helló!
Veszteség mentesen hova érdemes képeket fellőni?
Ti mit használtok?
KösziIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
addikt
-
tomboy0013
veterán
-
soko70
aktív tag
Sziasztok,
Mai séta alatt S23 Ultra vs. Mate 50 Pro (minden automatán) Hát...
Képek -
natë
nagyúr
Vivo X90 Pro +
-
Thom!
veterán
S23 kamera egy középxar szóval jó volna ha foglalkoznának vele, mért évek ugyanaz a hibája..
-
trebrona
nagyúr
válasz *RLaci* #112647 üzenetére
Én sem basztattam annak idején, átváltottam, és gyakorlatilag ugyanúgy lőttem egy képet, mint normál módban. Az eredmény sokkal jobb lett.
Pl: [link]
[link]#112648xhege:
Köszi, a simára gondoltam, ezek szerint még több opció van azóta.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
törölt tag
válasz leslien #112638 üzenetére
Én nem vagyok ilyen optimista.
Lehetett volna már a megjelenéskor is elképesztően jó, ahogy mindannyian vártuk, hiszen SD... De túl nagy ugrás lett volna az Exynos-os elődhöz képest, egyedül amiatt fogták vissza.
Viszont javulni sem fog, mert állítólag az S24-gyel visszatér az Exynos is és attól megint nem szabad jobbnak lennie.Sajnos kuka ez a széria is.Hiába most csak SD van, de az Exynos szelleme tovább kísért.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
-
*RLaci*
addikt
-
-
félisten
Kis érdekesség, S21 Ultra
Automata, 12mpx, jelenet-optimalizáló kikapcsolva
Automata 108mpx leméretezve 12-re
Pro mód nyers dng jpeg-be mentveVéleményem: a gyári automatika mindenhogy szarabb mint amit utómunkával lehet elérni. A 108-ból leméretezett kép jobb mint a gyári 12mpx, a telefon által mentett dng feldolgozás nélkül is részletesebb mint bármi amit a telefon produkál, a Pro Raw meg inkább hagyjuk, ugyan azt menti le dng-be mint amit az automatika gyárt.
Egy részlet sorban a felsorolás szerint, 1:1 nézet:
[kép][ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aryon87
félisten
válasz Thom! #112630 üzenetére
Pocsék mind. Az utolsó kép (20230219_095338.jpg), a 3x zoom ami értékelhető, és gondolom az a lágy módos verzió.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Thom!
veterán
S23
3* auto hdr, lágy mód közepes illetve off minden
wide lencse, auto hdr, lágy mód közepes illetve off minden illetve 50MP -
Drakmusz
addikt
válasz Roland8622 #112628 üzenetére
Nekem bent van most 15 fotó, meglátjuk hogy mi lesz belőle.
21.-én lesz eredményhirdetése a tavalyi évnek, ha minden igaz.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
addikt
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #112624 üzenetére
Akkor nézd meg teljes méretben a füvet.
Tudod mi lett jó? A Vivo 90 family.
-
addikt
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #112622 üzenetére
Ennemjó.
-
addikt
[ ] Leica Vibrant
Xiaomi Mix Fold 2
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #112603 üzenetére
A legtöbb hozzá nem értő ferdén, nappal vakuzós turistáknak tökéletes a gyári kamera. És míg ezt a visszejelzést kapják, addig letojják nagyban.
Kevesen vagyunk mi, akik igényesebben fotóznak.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz Elit3Zotya #112613 üzenetére
Nem rossz, de azért a nagyon jótol sztem messze van.
-
DrDoktor
senior tag
válasz #96241664 #112595 üzenetére
+1 Idén annyira apró az előrelépés ,hogy nem is látható. De bemesélni bele lehet, hogy mekkorát robbantott a kamera a snapi miatt
Ha valaki is kamera miatt vette azt meg sem próbálom megérteni. Láttuk előre mondták előre is sokan. És ehhez jóstehetség sem kellett..
Borzasztó pofonba kellen futni a samunak ,hogy változás legyen...Csakhát a márkafanatikusok mindent megvesznek ![ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
*RLaci*
addikt
válasz Elit3Zotya #112609 üzenetére
Miért az úgy jó? Tettél már fel ide?
-
addikt
-
xhege
veterán
válasz Elit3Zotya #112607 üzenetére
A gyári közepes lágyítással van.
-
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával