- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Csabee. #25934 üzenetére
Láma... Ha a futamon annyiszor eltolták volna más taktikáját, akkor más is láma lett volna. Jah, DRS. Menjenek a DRS -el a rákba. DRS magában semmit nem ér, KERS nélkül halott ötlet. Alonso körbeautózott mindenkit, és ha nincs ez a ratyi csapattaktika, akkor nem a 3. helyért csatázott volna.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Csabee. #16438 üzenetére
Kobayashival kart karba öltve mehettek volna. Nem értettem miért hozzák ki, nem volt értelme. Elszámolták a piros lámpát, de akkor is. Lágyon nem tudta volna teljesíteni a futamot. Szánalom volt sajnos... Nem először csinálják ezt meg Schumival.
A kritikusoknak: Valencia -ban elég nehéz előzni, ha nem ront az előtted lévő, vagy nem kerül óriási technikai előnybe, akkor lehetetlen. Mikor Hami előzgetett meg volt az oka. Óriási végsebesség az F csatorna miatt. Jó hogy könnyen átugrotta a fél mezőnyt. Itt neki se ment volna olyan könnyen. Buemi egyszer hibázott, akkor Sutil elment neki. Egyébként esélytelen volt.
-
törölt tag
válasz
Csabee. #15217 üzenetére
Nem rossz, de azért szvsz nem forradalmi, meg meghökkentő meg ilyesmi..látszik hogy küzdenek a szabadon álló kerék keltette légörvények ellen, de nagyon nem mertek messze menni.
..számomra érdekes, mert pont azért akartak nagy optikai hökkentést hogy felrázzák a nézettséget, de a Delta Wing keltette általános szörnyülködés kicsit visszarettentette őket...sajnos.más:
11 órakor adják a Le Mans Legends-t az eurosport-n, tavaly szvsz m@rha jó volt (nekem jobb volt mint a 24h), nem tudom garantálni hogy most is hasonló lesz, de szvsz nézni kell...ajánlom annak akinek éppen akad ideje rá. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Csabee. #14579 üzenetére
Már Te is? Te rosszmájó disznó! Fujj, a McLaren ennyrie nem hülye. Adja ég legalábbis
Amúgy én ezt akartam, hogy Hamilton, Button 1-2, mert Hami jönne fel, és a McLaren is, de nem így. Kicsit sajnálom a Red Bull-t, meg Webber-t is, sőt még a taknyos Vettel-t is, ez csúny volt. Nem így akartam, hogy beelőzzön a McLaren
(az a riporter lekoptatás nem volt gyenge
)
-
MPowerPH
félisten
-
sh4d0w
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest