- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #6571 üzenetére
Ne menjünk bele, a lényeg amit ki akartam fejteni, hogy Hamilton marad a 7. helyen, akármit csinálnak a vétkes csapatokkal vagy pilótáikkal. Hidd el, hogy nem hülye az FIA, sem Bernie. Ha Kimi-től így vennék el a megérdemelt címét, tönkretennék az F1-et. Az meg Bernie szeme fénye.
Ne legyen már üldözési mániátok emiatt.
(Ron valszeg ezért fellebbezett. Egy kis borsot akart törni Jean Todt nagy orra alá.)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #6523 üzenetére
Ha még csak ennyi lenne a ma esti adag...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #6403 üzenetére
Komolyan nem értem az ilyen embereket.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #6403 üzenetére
ezért szerintem meg is kapja, egy hét minimum
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #6340 üzenetére
csigazabálók
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #6326 üzenetére
Bárkit kidobnak ha kell szerintem. Mivel Heidfeld német, Kubica meg nem inkább a lengyel. Illetve Kubica a kipörgésgátlót finoman szólva maximálisan kihasználja, akkor jövőre lesz egy kényszer tanulási folyamata. (ha jövő évtől nem lesz kipörgésgátló
, így emlékszem)
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #6323 üzenetére
Már megbántam hogy írtam, csak utálom ezt a Hami fekete és akkor vagy a fórumozók vagy a moderátor szólítja fel a nem oda illő jelzőket használó fórumozókat. Míg többi pilótával pláne Alonsonál ez teljesen elfogadott. Hátrányos megkülönböztetés? Ja, a 21 pilótának
A felszólítást azután kapta a srác miután az általam leírt jelzőt valaki már leírta a srác előtt
Na mind1, modi ne vegye komolyan a 6322-esemet, ez csak az én véleményem.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #6316 üzenetére
Én is így tudom, de legalább valakivel jóban van a többi pilóta közül is.
(#6314) eXodus:
ez nagyon kemény!
-
eXodus
őstag
válasz
venember83 #6316 üzenetére
Seemi különös. csak ők a gonoszok. Nagy gonosz, kis gondosz.
Mellesleg várok reakciókat.(egyéb okokból
)
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #6202 üzenetére
Na abból aztán az életbe ki nem vennénk, hogy nekik mi volt az a "quite low rpm". Meg azt sem, hogy mit kellett 'manage'-elnie a motorral.
De végülis ez volt Hami egyetlenegy műszaki hibája, meg volt egy defektje. Őszintén szólva a megérzésem az volt, hogy lesz is műszaki hibája, egyszerűen mert egész évben nem volt. Túl jó volt a megérzésem.
Kiminek is voltak problémái év közben, Haminek meg minden az év végén jött ki. Ez van. Mégegyszer gratulálok Kiminek, jobb helyre nem is kerülhetett volna a cím idén.
-
Anthony28
őstag
válasz
venember83 #6202 üzenetére
Hehehe.Így már az.
Bár én a Maffiózókban szereplő James Gandolfini féle "Anthony" vagyok. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #6185 üzenetére
De te most elmondtad a rugalmas és ésszerű megoldást, de nem a vaskalaposat, amiért nemrég még sírtál.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #6172 üzenetére
Akarod még tűzzel-vassal büntetni a szabálysértéseket?
Vagy rugalmasan és ésszerűen?
Mondanom sem kell, hogy Hami köszöni szépen, de nem kér egy asztalnál szerzett címből. És én sem.
-
gV
őstag
válasz
remélem Kimi a meki sz@rakodásaból semmit sem tud, őt is most gyötörje csak a fejfájás
-
Oliverda
titán
válasz
Mér' nem mentél?
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #6088 üzenetére
Ha már itt tartunk, sosem értettem hogy egy Senna fan hogy utálhatja azt a csapatott ahol mindhárom címét szerezte a brazil.... na mindegy, lehet jobb is hogy nem értem.
-
Andrew_31
Modder
válasz
venember83 #6076 üzenetére
Biztós termoszba tankolják a benzint.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #6060 üzenetére
Belinkeltem egy 2004es esetet, egy példát. Még csak nem is volt a hozzászólásomban semmi irónikus vagy cinikus. Szerintem olvasd vissza a reakcíódat (persze ha már megártott a szesz, azt megértem
).
Eddig azt hangoztatták itt a népek hogyha szabájtalan, vagy csaló, akkor zárják ki, töröljék a pontokat, stb. Most hirtelen egykettőre megváltozott ez is...
ronaldo: nem értem hogy mi köze Hamilton "kutyaszarságának" ahhoz hogy a Williams és a BMW vétett a szabályok ellen, de majd te elmeséled
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #6031 üzenetére
törölve
alszom már félig, bazze
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #6047 üzenetére
Tényeket közlök nagyokos.
mod: Bezzeg ha Hamilton nyert volna és a McLaren-t vizsgálnák most emiatt... jájj mi menne most itt...
-
iguana
őstag
válasz
venember83 #6040 üzenetére
semmi gond, nem kell elnézést kérned, nem támadó/kioktató szándékkal írtam.
-
vagamo
őstag
válasz
Most, hogy az AMD-említed, lehet Ők tettek nagy pénz HAMIra, hogy az Intel nyomába érjen anyagilag, de ez se nem jött be nekik!
Na ez az igazi összeesküvés elmélet -
manutdzoli
senior tag
válasz
Olyan ideges vagyok hogy már írni sem tudok.
-
iguana
őstag
válasz
őőő...higgyétek. ez a helyes.
hagyják ez a helyes.
peace. -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #5955 üzenetére
Direkt nem irtam, így ki tudtam volna magyarazni ha szemelyeskedes miatt belekot es mkinek az egyeni muveltsegere alapoztam. Kösz szépen, nem is vartam Tőled többet
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #5955 üzenetére
most, h nincs Schumi - szerencsére már egy éve nincs...
Nem lesz fóbia. Sőt még lehet hogy én is vörösinges leszek ha végre elkotródik kanegér Todt.
Amúgy Kimi ennyi szívás után tényleg megérdemelte a címet. Kicsit Mansell esetéhez tudnám hasonlítani. Szvsz nem hiszem hogy összejönnek neki további címek, de ez pusztán csak megérzés.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #5740 üzenetére
"6 nagydijat nyert meg, Hamilton 4et, akkor ki is dominalta az evet?" - Szerintem senki, volt 4 gyors kocsi, és négy gyors kocsi! Korábban leginkább ő volt a leggyorsabb, csak megállt a kocsi gyakran.
Amúgy én ezt a 6-ikat Massának adnám!"Nem a Mercedes a csalo, csak a csapatbol par gerinctelen ember " - vagy: Nem a McLaren csaló, csak volt a Ferrariban egy áruló!
- de ne kezdjük újra!
-
törölt tag
válasz
venember83 #5790 üzenetére
Bon3ss
ezen lefáradtam rendesen
-
-Mike-
addikt
válasz
nemértem
-
bnss
veterán
válasz
Baumgartner Zsolti!
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5779 üzenetére
áh nem, igyál abban a tudatban h jövőre a ferrarin lesz az 1-es rajtszám , a merciken meg a 22es 23as ;))
-
törölt tag
válasz
venember83 #5768 üzenetére
Igen.
És a Deus Ex is jó játék. -
törölt tag
válasz
venember83 #5724 üzenetére
Hukk..... Már a harmadikat isszuk.......
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #5127 üzenetére
A Williams is jobb mint a gyári Toyota.
OK
-
eXodus
őstag
válasz
venember83 #5113 üzenetére
Nem azt mondom h előre meg van írva. Csak azt h meglátszik a fejesek merre húznak. pl.: nyiltakozatokból. És sokan hűen követik őket.
A többi történés kétes esetekben csak a véletlen műve. Ide jönnne a szmájli.
mod: írni már nem tudok.....
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #5113 üzenetére
Hát, ha 2000-től 2005ig befolyásolták akkor lehet hogy most is ezt teszik...
Miert nincs cinikus/ironikus smiley???
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5084 üzenetére
nem is egyenes a boxutca, van benne törés
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4986 üzenetére
Jaja,ha kimi nem lehet vb,akkor legalább egy ferrari 1-2lássunk.Már várom a következő idényt
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #4950 üzenetére
Mi tortent itt mar megint, most olvasom ?
Kokuszgolyo bealakitott?
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #4827 üzenetére
Holnap tényleg hazamegyek. Szoltam bent ,hogy 3 órával elöbb hazamegyek a Forma1 miatt.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4817 üzenetére
Ha nem esett le, most már késő...
...de feltételezem, hogy mindenki tudta, hogy az a fotó nem akkor készült és nem a büntetés hírére reakció.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4807 üzenetére
Pedig még nekem is vicces, meg az is hogy pont fordítva, nektek kellene Ron-ról ilyen poénokat elsütni, nekem meg fanyalognom rajta.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
venember83 #4756 üzenetére
ha nem is a legjobb büntetés, de így azért jobb, minthogy semmi se lett volna belőle
gondolom Hamilton az időmérőn dobja el azt az egy szettet -
JJános
addikt
válasz
venember83 #4732 üzenetére
Én tudtam, hogy Hami drukker vagy!
Gratulálok! Vénember, ez olyan szívmelengető elismerés volt. Már ez elég nekem, ha nem is lesz Hami VB az idén.
STFU- pofa be!
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #4743 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ezen a fórumon újat mondok az inkriminált betűsorral.
A PC-nek is utánanézel?
p
-
attisx
addikt
válasz
Ez a szöveg...
Csak nem Palik Laci helyére pályázol...
-
parandroid
félisten
válasz
"meg haja sincs, h konnyebb s gyorsabb legyen az auto!"
rotflmao
Bezzeg Mansellnek nem volt ilyen megvilágosodása, lenyírta volna a bajuszkát, összejön neki még pár vb-cím.
p
-
george11
addikt
válasz
LOOOOOOL
-
hunnylander
őstag
válasz
Túl elismerő voltál, most már fogd vissza magad, nehogy bajod essen a roham miatt.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Na igen szeretem, mikor kimondhatom, hogy én megmondtam. [link]
De Amúgy meg ez még mindig csak szabadedzés tehát hunylander-nek se kell futamgyőzelmet alapoznia erre az eredményre...Ha már most rohamot kapsz, mi lesz hétvégén, ha izgalmas események lesznek? Ezt gyorsan le is kopogom.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4716 üzenetére
Büntetést nekik.Hamiltonnak már nagyon sokat engedtek.
Egyetértek a véleményeddel -
hunnylander
őstag
válasz
Érdekes, hogy pont te beszélsz a vétségek vaskalapos elbírálásáról és büntetéséről. Olvastam a blogodat.
Büntessék meg őket!!! A csapatokat!!! Pénzbírság vagy kukorica!!!
Megérdemlik!!! A rohadékok!!!
-
kerjani
aktív tag
válasz
Így van!
Ha szabályt szegtek, akkor jogos a büntetés, egyébként szóra sem érdemes. -
bnss
veterán
válasz
Csatlakozon a nem épeszűek közé, ezzel a véleménnyel teljes mértékben egyetértek.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #4708 üzenetére
Kevés vagyok én ahhoz (is)...de megnyugtat, hogy ez esetben más sincs jobb helyzetben.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #4663 üzenetére
Hopp ez lemaradt: [link]
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #4635 üzenetére
Mind1!
Ez egy történelmi hétvége kezdete.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #4635 üzenetére
szólhat a végén német ha ralf odateszi magát
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #4629 üzenetére
azért nem mondom el mert ezzel nem akarok senkit sem megbántani (jájj mekkora kamu;))))) )
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #4626 üzenetére
akkor szoktam ismételni, amikor olyanokat nem olvasok el ,akiknek nem nagyon érdekel a mondanivalója, ezeket vhogy mindig átszoktam ugrani, ezért végzek két nap elteltével is 2perc alatt a topikkal;)
reggelt. áá egy gézu;)) csá;)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #4610 üzenetére
Így már mindjárt más
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4606 üzenetére
De én rookie winner-t akarok!
Csak most az egyszer!
És ez a vissza nem térő alkalom Hamilton számára, hogy rookie winner legyen a királykategóriában is. Ő ennek a mestere, eddig is ezt csinálta szinte mindenhol.
Kimi VB címébe is bele tudnék nyugodni. Csak idő kérdése lenne.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #4585 üzenetére
flame lesz, flame lesz...
forza lotus
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #4585 üzenetére
A 2-ik hely akkor inkább legyen LH és a Alonso legyen a 3-ik.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4575 üzenetére
Persze hogy mindenki hamiltonra meg alonsora tippel,mert ők vannak legközelebb a címhez.Kimi kicsit messze van,de bízok benne,hogy vannak csodák
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4575 üzenetére
Pont Kubica beszél erről.
Érthető, hogy Kubica már nem csípi Hamilton-t, már megjárta vele. Meg a szőlő is savanyú.
Azért Kubicának sem kell a szomszédba mennie, ami az agresszív vezetést illeti. (Az F1 jelenlegi 'hentes és mészárosa'.)
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4558 üzenetére
Az év reklámja, telitalálat lett.
Egyébként ez a reklám pont a Magyar nagydíj előtt jelent meg, micsoda metafora és aktualitás lett belőle azóta.
-
D.Orion
veterán
válasz
venember83 #4558 üzenetére
Jah igen ez hatalmas
Schumi-nak nincs idegrendszere, mint ahogy sok más pilótának sincs. Beülnek az autóba és ha elkapják a ritmust akkor "függöny le" és nem ismernek lehetetlent.
Más: Észrevettétek, hogy a három finn, hogy hasonlít egymásra? Az egy dolog, hogy mindegyik szőke, de nézzétek meg az arcvonásokat(lehet a vodka kiült már mindegyikre
). Tudom egy nemzet, de akkor is.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #4503 üzenetére
Tudod van a veszély (beülsz egy Formula 1-es autóba) és van az őrültség (mikor szintén beszállsz de tudod hogy olyan gond van vele ami miatt meghalhatsz)
Örülök, hogy nem vállaltad volna el, ezek szerint nem vagy őrült
Részemről a téma túllihegve. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4503 üzenetére
Részemről lezárhatjuk a 'vitát' (=különböző véleményeink ütköztetését). Tiszteletben tartom a véleményedet, bár nem értünk egyet.
Számomra még most is egy kemény férfias sport az F1. A focinál sokkal veszélyesebb, szerintem.
Ezenkívül örüljünk, hogy ilyen izgalmas és nyílt szezonzáró futamnak nézünk elébe. Meg szerintem sok jó, izgalmas és érdekes futam van mögöttünk. Nézzük a pozitívumokat.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4497 üzenetére
Te kevered a római-kori cirkuszt és a gladiátor küzdelmeket az F1-gyel, nem?
A pilótáknak és csapatoknak joguk van abbahagyni vagy el sem kezdeni egy adott versenyt, főleg ha indokoltnak is tűnik. Nem kötelesek / (hülyék is lennének) lehetetlen és életveszélyes küldetésekre vállalkozni, a közönség őrültebbik részének kedvéért. Feladhatják a versenyt, és fel is adták, mert kénytelenek voltak feladni. Pont.
Szabálytalanok voltak, mert feladták a versenyt? Nem.
És különben is, az F1 még most is veszélyes, Kubica vagy Hamilton idei balesetei ilyen gyorsan feledésbe merültek?
A megoldás az lett volna, hogy engedélyezik a Michelin számára a 'hiánypótlást'. De ezt a Ferrari-Bridgestone érdekszféra nem engedte, legyenek hát boldogok a könnyű győzelmükkel. De nehogy már még évekkel később is pont egy Ferrari drukker panaszkodjon a történtek miatt. Ez nem a Ferrarinak és szurkolóinak volt veszteség.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4497 üzenetére
Rossz pont nalam ez Kimivel szemben is, benne se volt eleg ver, h azt mondja, h elindul s kesz.
Kimi nem hamilton hogy megszegje a csapatutasítást.Ha azt mondják neki hogy gyere ki ezért és ezért,akkor ki kell mennie.Ha kint maradt volna,és neadjisten odaverte volna a mekit 300-nál az oválban,szerzett volna valami súlyos sérülést,csak az ő hibája lett volna.A csapat azt mondta volna neki:"Kimi bazdmeg,nem megmondtuk hogy gyere ki!?"
Több nyomás kellett volna abba a gumikba és máris lehetett volna verseny.Ennyi az egész.Egy ekkora gyártó mint a michelin ezt nem tudta megtenni. -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4491 üzenetére
Hát a Sauberrel nem sokat vesztegetett,az volt a "tanuló" éve,ha lehet ilyet mondani,viszont a meki tényleg sokat vett tőle le.5évet töltött a náluk,s ez alatt nyerhetett volna 2vb címet,e helyett 2-szer lett második.Miért nem tudtak a segge alá olyan mekit tolni mint az idei?Sajnálom hogy nem tudott még vb címet szerezni,de ami késik nem múlik.Egyszer úgy is összejön neki.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4473 üzenetére
Kizárt dolog! Nem is tudok róla! Gyerekesnek, idiótának? Dehogy. Vénember rád szüksége van a totyiknak. Hidd el, hogy a te véleményed is kell ide.
-
Thrawn
félisten
válasz
Téged szívesen beleültettelek volna egy michelin-es autóba, aztán nyomhattad volna a gázt az oválban
A veszély valós, volt. Még jó, hogy a Toyota zabálta a gumikat akkoriban, így nem a versenyen történt a baleset. Mert ha a versenyen történik, ott sorban szálltak volna el a népek és neadj isten azóta vagy 16 új pilóta is lenne az F1-ben egy többszörösen fekete hétvége után.
-
-Mike-
addikt
válasz
te toltad ki májkölt a sóderből nürburgringen most már beugrott, igen. de miért.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4469 üzenetére
Ennyire nem lehetsz bunkó. A Michelin gumik egyszerűen életveszélyesek voltak (főleg abban a döntött kanyarban), a szakemberek szerint csak 7-8 kört bírtak volna. A pilóták nem nyuszik, de hadd ne sérüljenek már meg a szórakoztatásodért. Neked Ferrarisként mi problémád volt a futammal? Égve, de megnyertétek.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4429 üzenetére
Nem akarok kidobni senkit.Nem rossz szándékbók írtam,csak viccből
A változatosság mindig kell.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4438 üzenetére
Azt irtad, hülyeség amit irtam. Nem! Nem az. Létezik, és működik.
4420 hsz. Rendszámos! "ráadásul"
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4425 üzenetére
Ford Cobra? lett átépítve. Computer vezérlésű benzin befecskendezésű, 1200 lóerős autó. Az utcán vitte a pasi az ismerősét.
100 km/h -nál még pörgött, csúszott a kerék, vénember.Hát hazudok én?
-
george11
addikt
válasz
Sosem volt, és sosem lesz Golfom
Egy Ferrari drukkernek olasz autó dukál, és abból is az egyik legszebb (mármint a pórnépnek való olaszok közül )
-
hunnylander
őstag
válasz
Bocsi, de csak napi egyet linkelek és azt is csak a visszaszámlálás 'feldobására', és a Hamilton kedvelő/tisztelő barátaimnak.
Ha már elkezdtem, nem fogom félbehagyni senki fanyalgása miatt.
Nekem jöhet a technikai off, befér az ide, engem érdekel.
-
operator10
senior tag
válasz
venember83 #4402 üzenetére
Na-na, azért van olyan gumi ami ezt kibírja, még ha igen rövid ideig is
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Megint gonosz vagy
-
george11
addikt
válasz
venember83 #4425 üzenetére
Hát utcaiba még nincs ilyen, mert az általam linkelt a leggyorsabb utcai autó .... még
-
george11
addikt
válasz
venember83 #4407 üzenetére
Nézz utánna a neten a dragstereknél a topfuel kategóriára.
Átlagban 0,5 sec alatt érik el a 100km/h sebességet
A 400 méteres pálya végére 500km/h felett mennek, de az első 200 méter a durva, mert a végsebesség 3/4-ét ott érik el. Ami azért korrekt lehet, mert a versenyzők elmondása szerint az első 150-200 méterren NEM látnak semmit, az iszonyat G erő miatt, így vakon nyomják, aztán 200 méter után kitisztul a kép.
Szóval a 1,5 sec 200-ra simán reálisTaláltam linket is(úgyis kérnéd
)
egyik
másik ez érdekesebb. A lényeg : "Seconds it takes for a Top Fueler to accelerate to 100 mph from standstill. At launch, drivers are subjected to up to 4.75 g--more than a space-shuttle astronaut."mod: OFF-ba tettem, mert nem F1 téma
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #4402 üzenetére
Ilyen rakétameghajtású bizgenytűs "megmutatom ki a király" egyhasználatos cuccra gondolt, csak véletlen autót írt. Legalábbis gondolom hogy erre gondolt. Én ma néztem be. Kár volt
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4389 üzenetére
"Nem tervezem a szimulátor használatát, bár ha akarom, akkor megtehetem. Ám én csak akkor használom azt, ha az autó fejlesztése miatt a gyárba jövök"- mondta Hamilton. "Sem fizikálisan, sem pedig mentálisan nem jutok előnyhöz általa. Mindenesetre a Playstationnel már többször is megtapasztaltam, hogy milyen is a brazil pálya. Az öcsémmel versenyeztem és mindig én nyertem!"
Na itt a maszlag. Nincsenek benne ódák a PS-ről, sem az hogy effektíve milyen mértékben segít akármiben; "megtapasztaltam, hogy milyen" ami egyszerűen utalhat arra is hogy valamennyire már tudom/sejtem, hogy milyen a domborzata, hogyan következnek a kanyarok. Azért egy a pálya rajzát tartalmazó papírnál csak jobb lehet valamivel.
Továbbá ezt írtam; csak arra céloztam, hogy egy realisztikus virtuális térben való 'játszadozás' segíthet a pálya, legfőképpen a kanyarok memorizálásában, a pályával való ismerkedésben és ezt általánosságban, a PS-től függetlenül. Ugyanis, nekem nincs sem PS-em sem az arra való legújabb F1-es játékom. Viszont screenshotok, videók alapján, megfelelőnek tartom a grafikáját a pályával való 'ismerkedésre'. De ez csak ismerkedés nagyvonalakban, amire utalhat akárki "experience" szóval, attól még hogy messze van a valóságtól. A nyomtatott pályarajz meg még messzeb van a valóságtól, úgyhogy a PS nyer.
Egy másik dolog. Minden ember magából indul ki. Ha valakinek minden hazugság, amit Hamilton mond, az az ő baja. Úgyszintén, ha valaki nem tud értelmezni egy-két mondatot, arról én nem tehetek. Továbbá nem is mondtam, hogy nem lehet PR a cikkben.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4364 üzenetére
Talán neked nem elég érdekes "The Story So Far" videó, amit belinkeltem?
Tele van érdekesebbnél érdekesebb nyilatkozatokkal.
Ja, nem díjazod Hamilton-t, sajnálom, attól még érdekes pl., hogy Jackie Stewart, Damon Hill vagy a jelenlegi pilóták mit nyilatkoztak róla.
-
kicsitomi88
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4361 üzenetére
Ami engem illet, most nem akarok semmi extrát. Minden napra, este bedobok egy kis videót kifejezetten visszaszámlálásnak. Nem kell mindig 'szakmaizni', és felesleges az öreg topiklakókat méltatni, tőlük is láttam már sok felesleges és tiszteletlen hsz-t. A legértékesebb fórumózó már elhagyta a topikot, tudod jól, és azt is, hogy miért.
Továbbra is azt mondom, hogy lazítsunk.
Egyébként a sok cikklinkelgetéssel meg bejön a bulvár is, meg a kacsák is. Sokan olvasnak maguktól is F1-es hírportálokat, nem kell mindig belinkelni. Az elmúlt napokban meg uborkaszezon is volt, ami a komolyabb híreket illeti.
Én is tudok ám füstölögni, ha neked ez kell.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4356 üzenetére
Ezt beírni sem.
Nagyon is rendjén van, hogy csak könnyeden csordogál a topik, flame és sértegetések nélkül. Nem kellenek az egetrengetően jelentőségteljes hozzászólások, most 'vihar' előtti csend van.
Egy kis nyugalom nem árt az izgalmas és mindent eldöntő (és vélhetően drámai) végkifejletek előtt.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83 #4287 üzenetére
SC alatt minden poszton sárgáznak.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #4244 üzenetére
A fura az, hogy a Ferrari meg tévedésből a McLaren által fel nem használt anyagokat kezdte el használni (lehet, hogy ők is kémkedtek
). Ettől lett olyan megbízhatatlan, mint anno a MLaren.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4227 üzenetére
Hát azért erre nem innék még hideg vizet. Sok az a pénz! És Lonzit nemcsak a győzelem, a pénz is érdekli. És nyilván átgondolja, hogy van ott lehetőség!
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4224 üzenetére
Bocsánatot kérek!
Tudja mindenki, hogy te nem Hami drukker vagy.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4220 üzenetére
Nem is a kalapon volt a hangsúly, hanem azon, hogy mit tudna felmutatni a toyotával. Mivel pénz dögivel van, és Lonzi tudását elismerjük, lehet hogy azért őt is izgatja a feladat. Nem mindenki olyan, hogy csak az eredmények, és most. Ő már bizonyított, tudjuk, hogy kétszeres VB. És végre a mi szívünk is megelégedne: a toyota mint élcsapat. Együtt meg tudnák csinálni.
Nem sértődtem meg, tudom, ilyen vagy. Kívül szőrös, tüskés, bökős, belül meg mégis Hami drukker!
-
James 08
tag
válasz
venember83 #4220 üzenetére
Nem volt anyira durva
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4217 üzenetére
Ez durva volt,de igaz. -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #4217 üzenetére
gonosz vagy
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest