Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #10750 üzenetére
Példát kell statuálni, elejét kell venni az ilyen dolgoknak. Ha már az első eset után kemény szankciókat helyeznek kilátásba akkor talán mindenkinek elmegy a kedve az ilyenektől. Nem szeretem/nézem a focit, de ha jól hallottam ott már előfordult olyan hogy pár balhé után nem engedtek be egy darab szurkolót sem a következő meccsre.
Az egyik érv amit fel szoktam hozni az F1 mellett (mondjuk a focival szemben) az pont a szurkolók békés viselkedése, hogy megtűrik egymást, és nincs balhé a versenyeken. Ezt nem kellene elveszíteni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ #9964 üzenetére
[link] szvsz ez egy értelmes reakció a témára:
"Nem lehet egy eset miatt egy egész nemzetet büntetni, mert minden országban előfordul az ilyen. Ezt lokálisan kell elintézni, és nem szabad hagyni, hogy nagy nemzetközi nyilvánosság mellett hallassák a hangjukat. Szerintem túl sok figyelmet kap a rasszizmus. Az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, de csak helyi szinten kellene ezzel foglalkozni." -
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ #10498 üzenetére
Button futamon is ment a Williamsszel? Nem emlékszem rá, hogy ment volna, de akkor csak a szerződése miatt írták fel? Így elég hülyeség szerintem...
Utánanéztem, 2000-ben ott debütált, nem is rosszul... Úgy emlékeztem, hogy a Prostban kezdett, de kevertem Heidfelddel.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ #10292 üzenetére
Az eredmény ellenére, "természetesen" Webbernél voltak gondok.
[link]"The Australian had a few unscheduled stops, but David got through all his programme."Ennek ellenére nagyobb gondról még nem tettek említést az új RB kapcsán. Remélem idén megbízható is lesz a kocsi és elég gyors is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ #10285 üzenetére
Update: 10:56
1. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:18.628 22
2. K. Nakajima Williams FW30 1:19.215 +0.587 25
3. N. Rosberg Williams FW30 1:19.434 +0.806 24
4. L. Hamilton McLaren MP4-23 1:19.985 +1.357 28
5. N. Piquet Jr. Renault R28 1:20.180 +1.552 22
6. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:20.201 +1.573 25
7. S. Vettel Toro Rosso STR2 1:20.473 +1.845 23
8. S. Bourdais Toro Rosso STR2 1:20.536 +1.908 14
9. F. Alonso Renault R28 1:20.559 +1.931 9
10. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:20.732 +2.104 30
11. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:20.856 +2.228 21
12. D. Coulthard Red Bull Racing RB4 1:21.036 +2.408 11
13. R. Barrichello Honda RA108 1:21.823 +3.195 7
14. J. Button Honda RA108 1:22.021 +3.393 15
15. A. Sutil Force India VJM-01 1:22.606 +3.978 19
16. T. Sato Super Aguri F1 SA07 1:23.187 +4.559 13És még javul
-
manutdzoli
senior tag
-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ #9964 üzenetére
Jah, nem így kell gondolkodni! Nem kell elvenni a futamot.
Ha van pár agyalágyult, attól még a többivel nincs gond.
Meg az sem igazán jó, hogy ezt egy Angol úr mondja.Talán lenne egy kis visszatartó, visszaszorító hatása, ha olyan körben beszélnék ezt a dolgot, ahol félni lehet attól, hogy valóra válik. Akkor talán a Spanyolok is elkapnák azt a réteget, akik megengedik maguknak a baromságokat. Szvsz.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #9165 üzenetére
Azzal egyetemben, hogy mennyire fogja érezni, hogy nem őt akarják első számú pilótának és ez mikor fog esetlegesen konkrétabban megmutatkozni.
Már most érzi, hogy nem ővele akarnak VB-t nyeretni, de ő egy jó autóért jött, nem azért, hogy ajnározzák. Az meg, hogy azt az ugyanolyan jó autót megkapja, kikötése is volt (még a szerződésben is benne lehet, és az FIA-nak is szólhat, ha paranoiás). Alonso megkapta?
Már kezdem unni, hogy a Hamilton tehetségét el nem ismerők, úgy gondolják, hogy Hamilton Kovalainent önerőből nem képes legyőzni. Ne álmodjatok.
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ #9021 üzenetére
Pedig olyan erdekes lenne a differencial mu nelkul az F1!
Tegnap neztem meg az olasz tv bemutatojat az 2008as maranelloi versenygeprol s csak meglepodtem milyen jol beszel Massa olaszul. Igaz, ott van mar par eve... Kimit viszont alig lehetett erteni, minden riporter ordibalt, szinte, o meg a szokasos altato-stilusban beszelt. Jo volt a musor, de olyan sokkal okosabb nem lettem tole...
A szokasos semmitmondas ment.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PazsitZ #8662 üzenetére
Q1: 20 percen keresztül nézzük, ahogy a ragyi csapatok küzdenek a bejutásért, mert a legjobbak így is csak 1 mért kört fognak nyomni
Q2: nem változik semmi...
Q3: max. 2 kör lesz benzinfogyasztásra, utána mindenki kapkod, mint állat, alig lehet követni, hogy ki, milyen körön van...
Bravó, a tavalyi quali is szar volt, de ez így... elég lesz bekapcsolni a TV-t fél órával az edzés megkezdése után...
Vissza régi 60perc/12kör
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #8631 üzenetére
És a személyes felhasználás céljából lett feltöltve a Renault számítógépes hálózatára, és az adatvédő rendszer keménysége miatt még most is ott van és elérhető, személyes felhasználás céljára.
És a többi mérnök is csak személyes felhasználás céljából látta.
De amúgy engem már nem zavar az ügy frappáns lezárása, de a tendenciából sejthető, hogy a következő kémkedési incidensről már tudni se fogunk, mert teljesen a szőnyeg alá söprik.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
PazsitZ #8394 üzenetére
Nyugodjon békében
Más : a motorfejlesztések betiltásán én csak lestem. 10év??? az borzalmasan sok, annyi idő múlva egy útcai autó is gyorsabb lesz adott körön mint egy F1-es autó, ezt nem akarom elhinni hogy így tönkreb@sszák ezt a sportot.
utálni fogom lassan az F1-et, mert ugyanaz lesz az elkövetkező 10 évben : Meki - Ferrari
a kicsit meg le vannak szarva -
Kazimír
őstag
válasz
PazsitZ #8394 üzenetére
Tegnap olvastam valahol máshol a hírt és láttam a videot. Ott azt írták, hogy az ütközéstől kirepült az autójából és azonnal meghalt. Én nem tudtam megállapítani a kilpből, hogy tényleg így történt-e.
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, és remélem a - szintén versenyző - testvérei nem járnak hasonló módon -
george11
addikt
válasz
PazsitZ #8123 üzenetére
Ezzel a dologgal az erőviszonyokat is befagyasztják nem?
Nem nyúlhat senki a motorhoz(sem a motorhoz kapcsolódó részekhez). Akkor egy Toyota/Honda/Renault, hogy lesz olyan erős, mint a két élmenő? Csak kasznival nemhiszem, hogy beérik őket.(vagy hiába lesz egy tökéletes kaszni, ha hiányozni fog az a 40-50LE)
-
Nowhereman
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #8081 üzenetére
Coughlan mondott ötleteket, füleseket a barátjának, de la Rosa-nak, meg néhány McLaren alkalmazottnak, de azért hogy előre léphessen és fényezze magát hogy ő milyen okos és milyen jó ötletei vannak. Ez még messze van attól ami a Renullt-nál felmerült. Coughlan nem csinált olyat, hogy bevitte volna: "nézzétek fiúk Ferrari doksik, tervezzünk belőle autót".
-
george11
addikt
válasz
PazsitZ #8079 üzenetére
Félreértettél (bár félreérthetően is fogalmaztam
).
Arra próbáltam rámutatni, hogy amikor a Mclaren volt a hunyó, akkor nem így ítélték meg a helyzetet, meghogy őnáluk senki semmit sem tudott ... szóval valahogy ismét a saját magukat kezdik meghazudtolni.Kíváncsi leszek hogyan bizonyítják majd, hogy felhasznált bármit is a Reanult
(és, ha sikerül, akkor mi lesz a büntetés) Sőt továbbmegyek. Ha rábizonyítják a Renaultra, akkor el is kéne őket tiltani, mert a Mclarenre nem bizonyították rá (papíron), de mégis kemény volt a bünti.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #8079 üzenetére
A Ferrari dokumentumok csak egy McLaren alkalmazott magánlakásán voltak, és az eljárásból az derült ki hogy Coughlan nem dobta be az adatokat a közösbe, csak saját magát akarta fényezni az abban, de leginkább a Stepney-től e-mailben kapott információkkal.
A Renault-nál kicsit más a helyzet; legalább 18 (köztük tervező mérnökök is) Renault alkalmazott tudott a közösbe bedobott információkról.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #7963 üzenetére
Ebből láthatja mindenki, hogy a McLaren nem akart jogi úton címet szerezni.
Ezt már Tozzi (a Ferrari ügyvédje) is mondta még az ügy végkimenetele előtt, hogy a McLaren-nek a futam végeredményét kellett (és lehetett) volna megtámadnia, ha a címet akarta volna megszerezni.
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ #7592 üzenetére
Nem tudom kire szamit Alonso, h elhagyja a Ferrarit... Massa lehet megunja, ha Kiminek osszejonnek a dolgok, de szvsz Todt-ek tanultak az idei McLaren esetbol, nem fognak egymas melle tenni ket vilagbajnokot.
Erdekes lenne 1 Kimi-Alonso duett, de meg mindig nem tetszene Fernando piros overallban.
-Mike-: azzal tudna elozni, csak a kanyarok lennenek enyhen problemasak
-
hummertime
csendes tag
válasz
PazsitZ #7529 üzenetére
Azért, mert ostobaságokat beszéltek, ezeket sajnos le kell reagálni.
Olyanok, hogy Hamilton maga tehet arról, hogy szétmentek a gumijai, és fél körre megállt az autója, és ezért bukott 17 pontot... vagy hogy nem belátni, hogy Massa az év nagyrészében igenis verte a "világbajnokot", és ha nem engedi el azutolsó futamon, akkor Rejkó marad egy mezei wannabe, aki a legjobb autóval is bukott... vagy többre értékelni egy olyan japán újoncot, aki már bemutatkozó versenyén tört-zúzott, mint egy olyat, aki már letett egy kicsivel többet az asztalra.
Komolyan, ez eddig a kisegítő iskola szintje, nem ártana néhány embernek összekapnia magát. Mondjuk szaunában Kimire-élvezés helyett utánanézni versenyeknek, eredményeknek, háttéranyagoknak.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest