- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
producer
csendes tag
válasz
hunnylander #9539 üzenetére
A Porsche is ilyen festésű kocsikkal tesztelt anno. Persze nem a forma-1-ben és náluk (a németeknél) a fehér festés hagyomány. Aztán megint műholdkép lesz a végén a reklám helyett (ez nem biztos).
G.Zs.: Aztán a végén egy Williams nyeri a tesztet
(naná, hogy Rosberg)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #9518 üzenetére
Fasza a 22-es rajtszám.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9453 üzenetére
Ok, bocs, nem akartam a lelkivilágodba gázolni.
producer: Nem vagy te -Mike- ikertestvére? Fene gondolta, hogy ennyire szekszualizálom a csőröd, bántja a fülem a hangnemed, de mindegy, úgyse hinném, hogy sokáig maradnál. Különben emlékeztetnélek, hogy 2007ben mi volt. Azt hittük márciusban Ausztráliában kiderült minden, aztán mi lett a vége... Kemény versenyek, a szezon végéig.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9449 üzenetére
Esetleg a szezon első versenyétől, jó esetben...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9410 üzenetére
S közben költségcsökkentésről beszélnek, hú mekkora *kalapok!
-
Sas madár
őstag
válasz
hunnylander #9410 üzenetére
Akkor már ezeket lehet nem is papírra nyomtatják.....enyi pénzér.
(ott is ekkora az infláció?) -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9398 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Ezt a filmet meg kell nézni
-
Sas madár
őstag
válasz
Tetszik a videó
Megfelelően "nagy port vernek" -
aesir
veterán
válasz
hunnylander #9354 üzenetére
Nem kérem semmire, nem vagyunk olyan viszonyban. Viszont azt tartom, ha a nagy nyilvánosság előtt negatívan nyilatkozik "valakikről"/"egyesekről", akkor legyen már olyan tökös csávó hogy megnevezi kikről is beszél. Elég fontos kérdésről van szó, a saját biztonságukról, legyen már annyira határozott mindenki hogy vállalja a véleményét (ebben egyetértek Coultharddal), de ha már a sajtóban feszegeti ezt az ügyet, akkor legyen ő maga is annyira korrekt, hogy konkrétan elmondja kikről is van szó. Ez nem tiszteletlenség, hanem vagy igaz, vagy nem igaz.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #9348 üzenetére
ettől még dc nem lesz vb
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #9348 üzenetére
Mellesleg, Coulthard sem vállalja, mert akkor neveket mondana "egyesek" helyett.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #9316 üzenetére
tudom tudom
mindjárt leborulok -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #9285 üzenetére
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #9247 üzenetére
háhááá, itt valami szar van, alonso az első? a többiek mögötte az új fejlesztésűvel, ő meg a régivel? ami a múlt szezonban csak gurulni tudott? akkor a többiek spórolhattak
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9192 üzenetére
persze...hozzák tesztre egy pályamentővel
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #9171 üzenetére
"Az meg, hogy azt az ugyanolyan jó autót megkapja, kikötése is volt"
Szerintem mind a 11 csapat ugyanolyan autót ad a versenyzői alá.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #9171 üzenetére
Nem, félreértettél, avagy félreérthetően írtam.
Nem feltételezem, hogy nem kapna ugyanolyan technikát, csak mentálisan se mindegy, hogy hogy állnak hozzád. Lonzi is ezért ment el. Na persze neki se kell önbizalomért a szomszédba mennie, így lehet túlzott paranoia után álltak hozzá úgy, ahogy, nem tudhatjuk biztosan.
ő egy jó autóért jött, nem azért, hogy ajnározzák.
Ez biztos is. Biztos az is, hogy fel is készül erre, de kérdés menet közben ez nem fogja-e zavarni... -
gV
őstag
válasz
hunnylander #9162 üzenetére
mondom, semmi közöm hozzá 1 teszt, egy csapat, két pilota, 1 off vélemény
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9156 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy a sítáborbeli széles mosoly kimi arcán őszinte volt...szerintem az idei év csont nélkül az övé lesz...persze ez csak megérzés, ami semmit nem jelent
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #9156 üzenetére
Na, ha ez marad a sorrend, Massának főhet a feje, h lesz-e belöle VB.
Vettel megint gyorsabb volt Bourdaisnál
eddig úgy tünik Pedroval jobban jártak volna a Mekisek, persze semmi közöm hozzá
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9148 üzenetére
A mekis elektronika lesz ott a ludas...
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #9148 üzenetére
csak az a kérdés a Magnetti Marelli v a Meki-Microsoft egységes elektronika hibája?
ha utobbi akkor: -
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9109 üzenetére
dettó: Senna-Alesi-Mika-Kimi
88-93 Mclaren
-94május1.-ig Williams
94-95 Ferrari
96-2006 Mclaren
2007- Ferrari -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9109 üzenetére
Akkor pilota-orientalt vagy, ertem. Nem mintha ezt nem tudtam volna eddig is
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9090 üzenetére
Tehat lefizethetheto vagy, ez aztan szepen jellemzi markahusegedet, hogy mast ne is mondjak...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #9094 üzenetére
Ross the Boss
Azért elég vad hangja van TC nélkül a Mercinek: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #9088 üzenetére
A Ferrari pedig a harmadik, nem?
-
Immy
őstag
válasz
hunnylander #9011 üzenetére
Kicsit hasonlít Kimi tavalyi sisakjára
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #9008 üzenetére
Nocsak, ez a hidas első légterelő nem volt rajta a bemutatón.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8944 üzenetére
Inkább vegyük észre, hogy nincs... ...'szarv'-szárny
az már tavaly évvégén sem volt
Brazil GP -
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #8958 üzenetére
majd a pályán meglátjuk
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #8952 üzenetére
igaz hogy még egy percet sem töltött tesztpályán, de ők már tudják hogy gyorsabb...ugyanmár
-
Chili7
őstag
válasz
hunnylander #8944 üzenetére
A honlpon szereplő "robbantott" tavalyi piros McLaren-hez képest nekem ez "narancsabb".
Hídszárny meg még előkerülhet, az azt ígénylő pályákon. -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8882 üzenetére
Meglátjuk. Minden kiderül 13 órakor.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8863 üzenetére
Igazából nem találtam erre a hírre megerősítést, szal szerintem kamu. Ha mégis húzni fogja, akkor az nem véletlen, a Ducati se blamálná magát szeirntem feleslegesen.
-
Kazimír
őstag
válasz
hunnylander #8852 üzenetére
Önkezüleg elbocsájtja magát
Nekem ez tetszett (szabad fordításban):
"Az idei év tapasztalataiból arra jöttem rá, hogy még sokat kell dolgoznunk" - magvas gondolat
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8832 üzenetére
Ugy tudtam, hogy a szerzodeshez illik tartania magat az embernek, elnezest, tevedtem, Hamilton a kivetel, aki erositi a szabalyt. Nem, nincs ertelme veled vitazni, tulsagosan imadod a kis britet.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8828 üzenetére
Csak miattad nezem ezt a * filmet... Pedig nagyon marketing s reklamhangulata van, mindket pilotanak a McLaren az alma, sok sok bla-bla... Ami viszont erdekes, hogy kimondtak, hogy Hamiltont masodik pilotanak szerzodtettek... Hogy karpotolj, keress nekem egy ilyet, csak Ferrari-ban, kosz
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8821 üzenetére
Nem lehetseges, hogy a britek sem birjak annyira Hamiltont?
Most is Vettel vezet vele szemben mint az ev legjobb ujonca, pedig az itv tudtommal brit... Ennyi nemet latogatna az ITV-t?
Erthetetlen.
Vajon milyen kerdest kell feltegyenek, hogy vegre Hamilton nyerhessen?
Hsz-em szerinted biztos rosszindulatot sugaroz, pedig csak furcsallom az egeszet...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8821 üzenetére
Én nem az ITV webmestereit, hanem téged kérdeztelek
Most olvasom, hogy január 7-én Kimi már nyomja a karikákat a 2008-as Ferkával Fiorano-ban
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8819 üzenetére
"Nagy többségben nem a britek szavaztak, nagyon nem."
Hanem kik? Van erre valami statisztika?
-
padavanBP
csendes tag
válasz
hunnylander #8713 üzenetére
Hogy neked milyen igazad van...
Még szerencse, hogy nem nyertek semmit, mivel meg sem érdemelték, mert ugye, ahogy a bocsánatkéréssel elismerték, lopott alkalmazásokat telepítettek a verdájukra. Szóval baromira nem érdemük semmi, max, hogy ekkora mocsokságot műveltek.
Ha pusztán az autó esztétikai megjelenése számít az Év Autója díjnál, akkor szerintem legközelebb egy Aguri szép külsejű, ám nulla technikával rendelekező verdát, ha készít, megérdemli az elismerést.
Ember, ez nem autókiállítás, hanem autóversenyzés...
És tényleg nem a semmiből lett jó kocsijuk, a Ferraritól kellett tudást lopniuk hozzá, mint az most már teljesen bizonyított, elismert és közismert.
Mit szeretnél még ezek után csukott szemmel mantrázgatni?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8722 üzenetére
Kulonben nekem tetszik ez a vonalkodszeru Marlboro reklam. Tudom, az elvakultsagom a hibas, a szep-erzekem is mondjon le!
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8722 üzenetére
Nem. 0 pont. Lasd itt.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8720 üzenetére
0 pont.
Kulonben tenyleg nem csunya auto, de, hogy a Ferrarinal szebb lenne, haaaat... Szo se rola.
-
gV
őstag
válasz
Az csak egy lényegtelen díj, amit egyébként meg is érdemelnek pusztán az autó esztétikai megjelenéséért is
naná, semmit nem nyert és randa, ezért már díj jár
A kocsi meg gyors is volt, szóval, mit vagytok fennakadva, hogy a Meki kapta azt a semmitérő címet?
leggyorsabb körök listáján 12:5 re, poleban is 9:8-ra, futam győzelmekben szintén 9:8-ra kapott ki, gyors, de az F2007 több helyen volt gyorsabb mint forditva
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem a semmibol hat, 780 oldalbol
De tenyleg abba lehetne fejezni a temat, unalmas...
-
Atlantis
veterán
válasz
hunnylander #8679 üzenetére
Dehogynem. Kék-fehérre kell festeni és ráírni, hogy BMW.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8679 üzenetére
Jaja, a legjobbtol masoltak
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8676 üzenetére
remélem is csak a grafikus fantáziájában marad, mert nekem nem tetszik
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8657 üzenetére
akkor pont ideje volt, mert még a végrendeletébe is belekerülhet
-
Kazimír
őstag
válasz
hunnylander #8640 üzenetére
A következő az lesz, hogy kiad egy lemezt, tuti slágerekkel..
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #8602 üzenetére
Coulthard gondolom már az elején kiesett szokásához híven...
-
gV
őstag
válasz
csak hagyta kibontakozni Vettelt
-
venember83
nagyúr
válasz
Szvsz nem volt benne kiporgesgatlo
S lehet ugyanezert valt meg Heikitol a Renault is.
-
Kazimír
őstag
válasz
hunnylander #8571 üzenetére
Szerintem is igaza van, desemmi újat nem mondott.. (akkor viszont mi a fenének linkeltem?
)
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8571 üzenetére
Hubble urteleszkop?
A McLaren mennyivel okosabban megoldotta, mi? Csak nem eleg okosan
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8564 üzenetére
Az mar szemelyeskedesnek minosul, de szvsz nem rad gondolt. Sry a belepofazasert
-
Fortissimus
őstag
válasz
hunnylander #8492 üzenetére
Azert van nemi kulonbseg a zulles meg az elet elvezete kozott. Ez a Kimi fele "zulles" 98%-ban csak a sajto altal felkapott dolog, nehogy azt hidd, h a tobbi pilota soha nem bulizik, vagy nem issza meg a magaet nehanapjan. Meg a sokak altal imadott cipesz is asztal ala csuszik neha...
Hakkinenn azert kicsit mas helyzetben volt, vegig elsoszamu pilotakent kezeltek es nem mellesleg nyert ket vb-t. Miert is kellene ocsarolnia csapatot? Lattal mar vkit nyertes csapatot szidni?
Az meg, h miert nem panaszkodott amikor a csapatnal volt? Hat pont azert mert a csapatnal volt es be volt fogva a szaja es tobb baja szarmazott volna ha panaszkodik.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8515 üzenetére
Most nem azért, de senki sem kényszertett senkit, hogy legyen Ferrari drukker.
Ebben a topicban többségben vannak azok, akik a Ferrarit szeretik, de ezért ne kelljen már elnézést kérnünk (meg azért sem, mert pár kézenfekvő okból nem szeretik a Ferrarisok ezt-azt a csapatot) -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8515 üzenetére
Nem, csak feltunt, hogy mekkora tulero ellen ervelsz, ennyi. Nem volt szandekomban semmi ellenseges hangulatot implementalni a hsz-embe. Vitatkozni veled pedig nem fogok, mert mindig neked van igazad. Marmint te igy gondolod s eddigi sikertelenseg utan nem latom ertelmet a vitanak. Pont.
Megjegyzem Integra, PazsitZ, wildrain, -Mike- enyhen fuggetlen a Ferraritol, megse tudtak meggyozni semmirol, ami a McLarent vagy Hamiltont negativan erintene a szemedben.
Remelem ezt nem veszed rosszneven, ha igen, akkor bocs, nem fogalmaztam eleg finoman vagy arnyaltan.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8513 üzenetére
Bezzeg arrol sosem cikkeznek, hogy en sem tartok a McLarentol
Jol birod, nem unod meg?
-
válasz
hunnylander #8508 üzenetére
és szerintd mire mentek vele?
lehet dennis bácsi megbütyköltette hami kocsiját az utolsó két futamra, hogy így egyenlőpontszámaik legyenek alonsoval, és nehogy az a vád érje, hogy nem egyenragúan kezelte a pilótáitpersze a makulátlanságát a kémüggyel el is b*szta, így maradt a mekinek a nagy semmi.
világbajnokból meg amugyis csak egy lehet... -
Integra
titán
válasz
hunnylander #8505 üzenetére
neked tényleg ennyire nem tűnt fel hogy hamilton végig az első volt a csapatban?
nem a vbre hajtottak mindenáron?
MUHAHA
szerinted ez az utólagos óvás és egyéb homokozós hülyegyerek játék amit csináltak a vb után mikor mind tudták hogy kimi nyert, miről szólt ha nem erről hogy kerül amibe kerül?
kérlek.... -
gV
őstag
válasz
hunnylander #8505 üzenetére
Továbbá hülyének is lehet tartani, mert nem a címre hajtott, minden áron.
már sajnálom h ellen kell mondanom: világosits fel kinába mit csináltak, mert sztem mindenáron a vbt akarták
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8501 üzenetére
utoljára:
"És akármennyire utáljátok is a McLaren-t ott nem szoktak Ferraris módon bánni a pilótákkal,"
most tekintsünk el pajesz minősíthetetlen viselkedésétől egy pillanatra.
nézzük meg idén mi volt a meklárennél.
hm.....
semmivel se jobb a mekláren mint a ferrari, maradjunk ennyiben szerintem.
olyan dolog mellett kardoskodsz, aminek sok értelme nincsen.
te tudjuk, nálad hamilton is maga a megtestesült messiás, hiszen annyira szerény és jóember
na, egy szó mint száz, ne égesd magad ha nem muszáj -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8501 üzenetére
Kimi Raikkonen 110
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8496 üzenetére
sportszerűtlen pilótasorrend és elengedési húzások (ami tiltott és messze a Ferrari-nál a leggyakoribb az egész mezőnyben és az egész F1-es történelemben)
a nevezetes ausztria eset után lett tiltott
Enzo Ferrari csapat a Ferrari ezekután sztem joga volt azt csinálni amit akart ehez, föleg más csapat drukkereinek semmi köze, és a fia is elmondta h a 2002es huzással egyetértett volna, nekem az végképp elég volt h megértsem azt az esetet
inditsatok ti is csapatot az f1be és ti probáljátok máshogy sikeressé tenni, hajrá!
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8496 üzenetére
nekem nem kell a cáfolatod, mert sokat nem ér, láttam az idei szezont, szerintem cáfolhatod ítéletnapig ezek után
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8486 üzenetére
"És akármennyire utáljátok is a McLaren-t ott nem szoktak Ferraris módon bánni a pilótákkal,"
egyéb hasonló napbearanyozó aranyköpés?
lol -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8486 üzenetére
Nemtom, de David, Montoya, Kimi és Alonso is negatívan nyilatkozott a csapatnál lévő eltöltött évekről (vagy csak évről). Olyan atmoszférát teremtenek hogy kiherélik az egyik pilóta motivációját. Legalábbis David és Kimi alapján. Monti meg Alonso meg egyszerűen nem hagyta magát. Akkor már mondanák meg inkább egyenesen, hogy most 2.számú vagy, de ezt a lelkileg kicsinálják az embert...elég ellenszenves.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8480 üzenetére
jaj ne már
vége lett a kémügynek és kiderült h a McLM egy olyan egyszerü szerkezeten mint a Ferrari fékerőelosztó kapcsoloja több honapig agyalt (h mi is lehet az) aztán végül a ferraris doksikal akarta kifejleszteni (grat a 40 évhez az F1ben, nekem 2005ben már világos volt h Schumi miért nyulkál le a hungarornig poleos körén a kormány mögé)
Ferrari sem olyan csapat, akinek szomszédba kellene mennie egy kis csalásért.
mert McLMnek igen ezért akkor most jobbak?
amugysem csal a Ferrari
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8476 üzenetére
Szep dolog azzal vedekezni, hogy mas is hazudik, gratula. Na szunya.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8464 üzenetére
Szerintem tuti abálni fogják egymást végig.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a Williams, Honda, BMW és a Reanult mennyire tud felzárkózni. -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8464 üzenetére
Már most rettentő kíváncsi vagyok mi lesz ebből jövőre ? Remek döntés ez a McLarentől.
Ha úgy nézzük csak kicserélték a 2 pilótát -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8457 üzenetére
Kívételesen egyetértek veled, a következetlenségben. A mclaren a büntit megérdemelte. A renault is megérdemelte volna, ha nem is olyan mértékűt. Most semmi konkrétum de a közvélemény megint neki rohannt a mcalrennek. Úgy hogy ő befizette a magáét. A másik nem.
A kedves itteni ferrari rajongóknak: amennyiben a renault adatai a ferraritól származtak volna, akkor is két külön ügy lenne igaz? Ross elvinne pár anyagot hondához amit azok jelentenek mituán a fél tervezőgárda megnézte és a csapat jövőre hipp hopp csatázna ferrarival, majd kiderülne és nem kapna büntit akkor sincs gáz? Amennyiben a Renault feljavul "hirtelen" jövőre és "szeretett" Alonso odapörköl a ferrariknak akkor sem lesz gáz hogy következmény nélkül járt az eset?
Nekem ebben az egész kémügyben egy dolog zavar: a legtisztább csapat a mai f1ben is szürke a legjobb esetben, így visszatetsző ahogyan a csapatok viselkednek
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #8445 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, hogy a közvélemény elvárásai megfelelnek az igazságosságnak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8447 üzenetére
Honnan tudod, hogy a "Renault ügy" lezárása következetlen volt? Ha jól emlékszem, már elmagyarázták neked, hogy mi a különbség a két történet között, és hogy miért nem lehet egy kalap alá venni a két csapat ügyét
Szerinted az FIA munkáját befolyásolja a közvélemény és a többség elvárása?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8445 üzenetére
"Az FIA meg arra jött rá, hogy ha a McLaren-t keményen üldözi az megfelel a közvélemény elvárásának. Csúnya McLaren, pfúj!
"
LOL
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #8382 üzenetére
Közben átgondoltam. Már nem "izgulok" amiatt, hogy bégül Rozsikát kell csodáljam egy éven keresztül (mert ha most el is csípi több nem jut neki az fix, talán még annyi sem).
Ha ennyire hülye a Meki, hogy leszerződteti, akkor meg is érdemli.Értem én, hogy szponzorok meg minden. Na de azért van egy határ szerintem.
Rozsikával tuti bukta a konstruktőri. Viszont Hamiltonnak jobbak lesznek az esélyei egyéniben mert nem lesz aki pontokat lopkodjon tőle csapaton belül. -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #8374 üzenetére
Idén azt hittem már mélyebbre nem süllyedhet a meki. Mielőtt bárki belekötne: úgy értem, hogy a szememben.
De ha beteszik Rózsit jövőre Hamilton mellé az már a legalja lesz, a vég. -
törölt tag
válasz
hunnylander #8374 üzenetére
pedig jobban megizzasztaná hamiltont, mint della rózsi...
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8345 üzenetére
A vicc az, hogy nem kaptak büntetést (ahogy a Mclaren sem) lopott anyagok birtoklásáért
Értem én, hogy nem használták fel, de ez akkor sem korrekt.
Bár, ha jobban belegondolok, akkor csak felhasználták, mert a Ferrari padlólemeze, és a Mclaren legéscsillapítója is be lett jelentve a FIA-nak.Nem pártolom én egyik csapatot sem, de, ha a Mclaren komoly büntetést kapott, akkor a Renault-ot miért hagyták futni?
Megvolt a rivális csapat cucca a gépeiken, és tudtak róla páran mindkét esetben. Innentől kezdve nem értem a felmentést.Másrész, ha van eszük (márpedig van), akkor a lenyúlt anyagokból nem egy ugyan olyan alkatrászt/autót építenek, mint a máik csapaté, hanem kihasználva a másik gyenge pontjait ellesúlyozzák azt. És ez az, amit nem lehet bizonyítani.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8338 üzenetére
[OFF]"Interjú a "tesztpilóta" Schumacherrel"
Schumi tanácsadó a Ferrarinál
ezért ö tanácsolta a Ferrarinak h ö lenne a legjobb "tesztpilota" a csapatnak és ezért ült autóba barcelonába és jerezbe[/OFF]
"Kérdés: Gondolod, hogy a kipörgésgátló betiltásával és a slick gumik visszatérésével valóban javulni fog a show?
MS: Jelenleg nehéz megmondani. Talán az új aerodinamikával végre könnyebb lesz az elöl haladó szélárnyékában maradni és ez növeli az előzés esélyét."
na valami remény h jo lehet a f1 jövője, ráadásul egy olyan embertől aki ért is hozzá
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8336 üzenetére
A PH! nem kifesto, te
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8334 üzenetére
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8317 üzenetére
jo akkor jövőre 3 autót indit a Ferrari
a nagy körözgetésbe megállt lazitani
[link]
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8315 üzenetére
jo jo csak kijöt belölem
azért te is elismered h Schumi a 2009es aeroval ment ideje nem gyenge föleg heidfeldhez viszonyitva (v akár trullihoz ö is 2009aero+slick ment ma)
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8310 üzenetére
Hm, lassan szerintem nem is lesz olyan oldala...
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8308 üzenetére
??
Te erted, hogy ez mit ir?Szal az, hogy egyik Ferrari megoldas se lett teljesen lemasolva, az hogy cafolja, hogy nem a birtoklasert buntettek oket. Vagyis ha csak reszlegesen masoltak, illetve hasznaltak fel pl. a pit stop strategiat, az miert jelenti szerinted azt, hogy birtoklasert buntettek oket? Szerintem ez nem cafol semmit. Sot, a 8.3-ban konkretan azt irjak, hogy a Ferrari informaciokat felhasznaltak, es ez verseny elonyt jelentett a McLaren szamara, ezert buntettek meg oket. Nem tudom, mit nem lehet ezen erteni, ha atnezted a doksikat, akkor ez miert kerulte el a figyelmed?
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8305 üzenetére
Milyen cafolatot? Tudod, mit jelent ez a szo, hogy 'cafolat'?
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8303 üzenetére
Ha elolvastad, akkor pl. miert irtal ilyen hulyeseget, hogy a Coughlan otthonaban talalt adatok alapjan buntettek meg, mikor nyilvanvaloan nem?
Amugy az nagyon intelligens, hogy mindig hozzateszed, hogy mostmar hagyjuk. Persze, te megmondtad, mas ne szoljon hozza, igy meg ha hulyeseget mondasz is, nem cafolnak meg. Kar, hogy ez nem igy mukodik...
-
hunnylander
őstag
válasz
Linkeltél általam már ismert doksikat. Én meg idéztem belőle a cáfolatokat. Ennyi.
-
lenox
veterán
válasz
Szerintem kene annyi ver legyen a pucadban, hogy ha mar hulyeseget irsz, elismerd... Linkeltem a doksikat, lehet magyarazni, hogy info birtoklasert kaptak buntetest, csak sajnos oda le van irva, hogy nem. Tolem magyarazhatod, hogy de azert, attol meg nem lesz igaz.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8301 üzenetére
Szerintem se eroltesd, mert hulyeseget mondasz, olvasd el amit linkeltem, oda le van irva miert kapta a buntetest a McLaren, ideztem is, nem az info birtoklasaert. Amugy se ertem, hogy hogy lehet olyan hulyeseget mondani, hogy a McLaren a Coughlan otthonaban talalt adatok alapjan buntettek meg, amikor azt mar julius 3-an megtalaltak, es az elso, 'no penalty' dontes csak julius 26-an szuletett, tehat azt mar akkor is tudtak...
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8295 üzenetére
Te tudod rosszul:
McLaren no penalty
McLaren penaltyHa elolvasod, lathatod, hogy eloszor 'no penalty' mert nem hasznaltak, es nem szarmazott elonyuk belole (legalabbis nem lehetett bizonyitani), masodszor viszont 'penalty', mert idezem (8.3):
'the Ferrari information improperly held had actually been used and actually conferred a sporting advantage'Ugyhogy birtoklasert akkor sem jart buntetes, hat most se jarjon.
Felreertes ne essek, termeszetesen minden csapat lopja es hasznalja az ellenfelek informacioit, itt most csak arrol van szo, hogy a McLaren lebukott, es ok jobban buktak le, mint a Renault, szal nincs ketsegem afelol, hogy a Renault vagy akar a Ferrari is hasznal lopott adatokat, csak nem tudjak rajuk bizonyitani.
-
aesir
veterán
válasz
Te hallottad ezt a mondatot a saját füleddel?
Ha jól emlékszem többször előfordult már, hogy szóltál fórumtársaknak a magyar fordítások pontatlanságáról és a sport-bulvármédia "híreinek" minőségéről és feltételezései valószínűségéről, erre most írsz egy tökéletesen megalapozatlan feltételezést magad is, mindezt ráadásul egyértelműként beállítva.
Nem baj ám, ha valaki nemcsak mással szemben következetes, hanem magával szemben is.
-
george11
addikt
válasz
Hát az idei teljesítményük alapján se nem erős, se nem élcsapat a Renault.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #8284 üzenetére
Én úgy tudom Schumi is bordázottal futotta a legjobb idejét.
Ugyan kipróbálta a slicket is, de azt a 2009-es ratyi aeroval, úgy meg sokkal lassabbak összességében. Ha jól tudom Heidfeld valami 22 végét ment ezzel a konfigurációval.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest