- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander #10792 üzenetére
komoly nagyon ez a videó, de 3:40-től az igazi.
nagyon tetszik, remélem a 2008-as év is hasonló izgalmakat hoz majd, mint a 2007-es -
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #10787 üzenetére
ja, hamiltonék meg a verseny előtt egy cheat code-dal élesítik az unlimited power funkciót...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #10770 üzenetére
Elkérnék Stoddarttól a kétszemélyest, és mondjuk Massával felváltva vezetnének.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10770 üzenetére
Kedves Mackóm!
Csak nehogy azt mond, hogy te erről semmit sem tudtál! (Én sem)
Mindjárt kezdődik: 15 nap 12 óra.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #10753 üzenetére
Sőt azóta az autó is változott, még lassulhatott is a jobb megbízhatóság érdekében.
pfff..
Trulli ideje nem legális, levágott egy sikánt
manutdzoli: az a régi vonalvezetés versenyrekordja
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #10753 üzenetére
Gondolom. Mindenki a saját kedvenc pilótájának/csapatának kedvező híreket olvassa szívesebben!
Mindenesetre az biztos, hogy idén is szoros csaták lesznek a dobogós helyekért, ill remélem a többi pontszerzőért is! Legyen békés, botránymentes, izgalmas idényünk! Győzzön a jobbik!
-
Fortissimus
őstag
válasz
hunnylander #10736 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10735 üzenetére
Mindíg is tudtam, hogy nyakas DC, de hogy ennyire, azt nem.
Vettelre szemet vetett a Red Bull Racing? Jó! Jó az a gyerek!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10728 üzenetére
Jó hír hogy kezd erősödni a Honda,de még mindig van 1.5-2mp hátrányuk
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #10722 üzenetére
Mindkét meki? Hmm... Érdekes. Ráadásul ugyan ott.
-
válasz
hunnylander #10712 üzenetére
Alapvetően igen, a BIld újságírójának véleménye nem tetszik túlzottan, persze azt is írta a végén ez a cikk, hogy talán csak egy jó autó hiányzott Kov. alól.
De mivel nagyon kedvelem és már régóta vártam, hogy bekerüljön a F1-be, ráadásul egy ütőképes csapatba, ezért nagyon bánt az ő kritizálása. Persze meglehet, hogy besül, de én nagyon bízom abban, hogy Hamiltonnal egy szinten lesz. (Annak meg külön örülnék, ha ott is hagyná.)
Számomra a jövő évben az ideális végeredmény az lenne, ha a dobogó legfelső fokán a két finn valamelyike állna.
Mod
Nem az zavar, hogy a németek előtte voltak a listán, hanem ahogyan az én olvasatomban a német cikkíró kommentálta mindezt. Ezt hívják szubjektív véleménynek az ő részéről és az enyémről egyaránt. -
válasz
hunnylander #10703 üzenetére
Akárhogyan magyarázhatod, számomra akkor is bosszantó vélekedés lesz ez Kovalainenről...
-
Adrián29
aktív tag
válasz
hunnylander #10703 üzenetére
Osztom a véleményedet.
-
válasz
hunnylander #10701 üzenetére
Számomra az, hogy - eddig - nem cáfolta a McLaren a sajtóközleményt.
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #10698 üzenetére
Azért lesznek még itt jó idők, ha teljesen felszárad a pálya...
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #10567 üzenetére
na gépírásom nem az igazi
sztem túldramatizálják a dolgokat, ennyi
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10563 üzenetére
Én már csak ilyen bunkó vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10559 üzenetére
Nem is, te vagy a bunkó! Megyek és megmondalak az tanító néninek.
Hogy itt mik folynak...
mod: Látom kiszedted a Bunkó vagy! részt.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #10559 üzenetére
Nem veszem észre.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #10557 üzenetére
Számok, számok, milyen számok, amiket elképzelsz magadban? A számok azt mondják, hogy még a Super Aguri is jobb volt mint a Mclaren, ugyanis ezt a sportot pontra játsszák és ha megnézzük, hogy kinek volt több pontja... Ja, ne gyere azzal, hogy mit adjak össze, nézzük a tényeket, ne a vízióidat.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #10542 üzenetére
Az év autója a McLaren volt, erre kössél csomót.
Ezt már az előbb is olvastam, de nekem nem kell csomót kötnöm, az ilyen félig-meddig semmitmondó díjakat csak azok jegyzik, akik kapják. -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10525 üzenetére
Tiszta autó volt??
Ha te mondod...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #10529 üzenetére
Hamilton és Alonso meg is szerezték ezeket a pontokat, a csapattól meg elvették a viselkedésükkel. Ha nem teszik azt, amit tettek, akkor a meki világbajnok lett volna, de nem lett.
"Le lehetne már végre zizzenni a témáról!"
Ez meg mi? Csak nem te fogod megmondani, hogy mikor mi legyen a téma? -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #10501 üzenetére
Pedig elvileg ma is ott voltak Barcelonában. [link]
-
emre33
addikt
válasz
hunnylander #10520 üzenetére
tehát 18 pontal nyert az ezüst háromszög.
De mivel Alonso köcsög volt Bp-én, igy elméletileg a piros paci.
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #10501 üzenetére
Köszi! Ezt nem is tudtam!
Bár nem is nagyon érdekel... -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #10478 üzenetére
Csak az egyáltalán nem biztos hogy hatékonyan fog működni egy másik autón is ha rárakják. Pl. ott volt a lengéscsillapítos ügy is példának.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10478 üzenetére
A Ferkának is, de beszélni sem mernek róla, gépre sem teszik fel, félnek
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10461 üzenetére
Szerintem maximum népszerűsíti a motorsportot némethonban! Nem hiszem hogy Sumi nekiállna versenyezni, mert akkor inkább 4 kereket választana, de biztos szeret motorozni, és megengedheti magának. Focizni is szeret, de nem gondolnám, hogy leigazolná a német válogatott.
24 nap 17,5 óra. pffffff.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10450 üzenetére
Érdekes, és ritkán látott dolog, hogy valaki ennyire tiszteljen, szeressen valakit. Most Sennáról nem akarom írni, hogy ugyanígy tisztelte, és szerette versenytársait, hiszen nemrég láttam egy videot, ahogy kockáztatta testi épségét, és életét is másokért. Ahogy kiugrott az autóból, ahogy átfutott az úton, ahogy az égő autóhoz rohant. Kemény!
(10428) -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #10455 üzenetére
Én írtam, úgy, hogy rekord
.
Akkor mégsem..., sorry. -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10414 üzenetére
Fujj mclaren
JJános:Sárga sisak alapján hamilton
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10414 üzenetére
Köszi! Ezt kinyomtatom poszternek! Addíg is, amíg az első futam elkezdődik, nézegetem. Remélem Hami ül benne, mert még csak mentettem, és nem néztem meg tüzetesebben.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10383 üzenetére
Talán,bár nem tudom mi köze lenne egymáshoz a két válásnak.
Más,Schumi rekordjai,hihetetllen hogy szinte mindenben ő vezet.
Első rajtsor:5.Juan-Manuel Fangio-48 -94.1% -
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #10361 üzenetére
Fúj! Ez undorító.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Itt bizony
-
Adrián29
aktív tag
válasz
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10357 üzenetére
Ja, azért főnök Mosley s egy törpe az F1 mindenható ura
mod: off
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #10357 üzenetére
Jó csak evvel azt akarták eredetileg elérni h az előzésénél a védő és a támadó esélyei egálban legyenek.
Szal qrva érdekes h harcolnak sulytalan eszközökkel a költségcsökkentésért meg a több előzésért (erre tavaly nem megbüntették Fujiban Kubicát mert véletlenül -abban a pocsék ídőjárásban- lekocolta előzés közben Hamilton kocsijának a hátulját, jó kicsit megpörögtek, és akkor mivan?)
Erre hagyták a fenébe. Hogy akarnak akkor izgalmasabb versenyeket? Tiltsuk be a TC-t, áá az FIA mindig a könnyü útat választja (betiltani egyszerü). -
gV
őstag
válasz
hunnylander #10337 üzenetére
az lehet, de a 2006-os Schumival igen [link]
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #10337 üzenetére
Azért ne kiabáljuk el!
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #10302 üzenetére
Kedves Mézes Mackóm! A McLaren tökéletes partner lesz, ebben nem kételkedem. Az a nagyképű spanyol nem ebben a csapatban van! Egyébként Haminak szurkolok, és a csapattársa pedig épp úgy néz ki, mint egyik barátom fia, a kis Gyimesi.
Vagy nem is. A kis Gyimesi néz ki úgy mint Kova.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10302 üzenetére
"A fórum alapelvei:
...
- a fórum nyelve a magyar
..."Hogy ne csak rossz legyek: a lényeg az, hogy kaptak csomó új (gondolom aerodinamikai) alkatrészt s rendkívüli tempóban dolgoznak, hogy minél jobb autóval állhassanak elő Ausztráliában. Ja és érdekes volt látni hogyan fejlődött az autó az elmúlt hónapban.
Elvárások? Nincsenek, csak annyi, hogy elöl legyünk.
Röviden.
Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy előfizetője vagy a linkelt magazinnak...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #10242 üzenetére
A McLaren kezelhetetlennek tűnik?? A kezelhetetlen autó egy ilyen fullgázos akicó után egyszerűen keresztbeáll. Az autó nem így kanyarodik, Hami ezt direkt csinálta így, a féktávon való megcsúszást már nem biztos...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10239 üzenetére
Oké. De ezzel a technikával kb 10 kör alatt elkoptatja a gumikat. Ennyit akartam mondani. Bár valószínűleg csak a határokat próbálgatta... Ennyire nem lehet vezethetetlen neki a McLaren.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10234 üzenetére
Nem biztos, hogy csak a McLarennel van a baj, ezt is vedd bele azért a számításba...
Csak halkan megjegyzem, remélem nem sértem meg senkinek sem az érzéseit.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10217 üzenetére
Ezt a súlybüntetést eltörölték?
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #10205 üzenetére
Tavaly a pénteki két teszt(!) nem volt része a versenyhétvégének, tehát a motort szabadon ki lehetett cserélni. Én úgy tudom ez idén is így lesz...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10205 üzenetére
Hát az elég necces,de sztem nem csak a ferrarinak lenne hibája a 4versenyhétvége alatt,hanem az összes többi csapatnak.Sok az a 4versenyhétvége.10év múlva 1motorral kell végigmenni az egész szezont?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #10203 üzenetére
hopp Pá már megválaszolta.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10089 üzenetére
Kíváncsi leszek erre az új orrkúpra.Mellékesen arra is hogy alonso hogy tejesít majd a Renault-ban.Az a legnagyobb kérdés,mert ha jól,lehet újra ferrari-renault harc lesz.Na még ott van a mclaren is.Ismét egy szép idénynek nézünk elébe
-
ToBeY
nagyúr
válasz
hunnylander #10090 üzenetére
Eddig se nagyon csináltak,csak éppen a szabálykönyvet érdekes módon értelmezték.
Amire a többi csapat mondta tilos.Ők meg mondták ok, mutassák meg hol van az írva hogy nem szabad -
gV
őstag
válasz
hunnylander #10086 üzenetére
ez a Glock még csak most jött (vissza), de már baromságokat hadovál
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #10086 üzenetére
Ahogy olvasgatok a Ferrari valszeg olyat fejlesztett, amit a többiek (még) nem, páran már szabálytalan TC-ről rizsálnak, mert annyira hamar tudnak kanyarkijáraton teligázt adni...
Olyan hírek is vannak, ami szerint január közepe óta tesztelnek egy forradalmi orrkúpot, amit majd február 25-én mutatnak be Barcelonaban, a többi aerodinamikai újítással együtt. Kíváncsi vagyok
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #10055 üzenetére
Szerintem jobb, hogy szétváltak, mert nem tudtak közös nevezőre jutni!
És bár idén lehet, hogy nagyon jó lesz a Williams is, de a BMW már bizonyított a válás óta!
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #10047 üzenetére
Ne képzelődj, nem lesznek előzések, az az idő elmúlt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #10045 üzenetére
Szerintem meg az egész úgy baromság, ahogy van
Annyi a biztos, hogy most(!) a Ferrari és a McLaren a két legerősebb konstrukció. De én nem vagyok benne biztos, hogy a Ferrari a gyorsabb..
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #10015 üzenetére
Tudom hogy egy f1-es autó elkészítése kb.2év.Lehet az a gond hogy a 2007-es autóból pár elemet beépítettek a 2008-asba(még 2006 környékén amikor kezdték tervezni),mert azt hitték hogy előrelépés lesz.Aztán rájöttek hogy nem,így újrakellett tervezni az autót.Én mondtam hogy 2 év és lesz egy rendes autója a hondának.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #9960 üzenetére
jaaaa,értem,akkor azért volt mindig renault-mclaren első hely
Meg Red Bull
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #9939 üzenetére
Hosszú hát. Hosszú arra, hogy olyan sokáig ne szomorítson minket, ne jöjjön ide! Maradjon a Renaultnál, vagy vállaljon fel egy kis csapatot, azt hozza fel.
Arra viszont, hogy nevelést tanuljon a három év kevés. Szvsz.
-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander #9939 üzenetére
Nekem teljesen mindegy mit csinal, hova megy csak a Ferrarit kerulje el nagy ivben
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #9924 üzenetére
májkül csak szívja a véred
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9917 üzenetére
ne hülyéskedj, ők 90precben gondolkoznak és ha vmivel nyernek 2tizedet ez idő alatt akkor felteszik
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9892 üzenetére
Tudja valaki, hogy hány tizedmásodperces javulást tulajdonítanak ezen Ferrari által kitalált dolognak?
volt itt írva hogy 2tizedmásodperc, ez igaz is de nem körönként talán csak egy versenytáv alatt, mint az is amikor kiszámolták renaultnál tavaly hogy ha nem visz kulacsot magával heikki akkor 4tizeddel előbb befejezte volna a versenyt
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #9898 üzenetére
Ahha, akkor ezek szerint nálad Villeneuve tehetsége egyenlő Schumacherével. Mert az első évadban ő is világbajnok lehetett volna. Igaz, nem egy kétszeres világbajnok volt a csapattársa, de az autó, amit vezetett, az kábé ugyanígy kiemelkedett a többi közül, és szintén futamokat nyert az első évében.
Én pontosan tudom, hogy Hamilton mit alakított a korábbi években, és a 2007-es teljesítménye előtt is le a kalappal, de ez még nem mutatja, hogy olyan képességekkel bírna, mint Schumacher (de ezt már leírtam). Ha rám céloztál (ki másra) azzal, amit írtál, akkor próbáld még értelmezni az előző hsz-emet. Vagy ha te máris 10-szeres vb-nek látod Hamiltont, akkor nem szóltam, mert akkor nincs mit magyarázni. -
JJános
addikt
válasz
hunnylander #9898 üzenetére
Igen
Én mindenesetre támogatom hogy Hami a ferrarihoz menjen versenyezni mielőbb!
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #9884 üzenetére
A rasszista dolgokat én is elítélem, de hogy ezek nem huligánok azt még mindig állítom. Amíg én biztonságban vagyok a Ferrari pólómban, mikor egy csapat Mclaren drukker mellé letelepszek, addig az egészet nevetségesnek tartom. Tudod amikor Fradi sálban letelepedsz mondjuk a viola kaos mellé (vagy fordítva), akkor konkértan nem azon gondolkodsz, hogy biztonságban vagy-e, hanem azon, hogy túléled-e a verést. Na ezek huligánok, nem az a pár kiabáló spanyol.
A megdobálásról meg jó lenne pontosabb infót szerezni, mert sem a hivatalos honlapon, sem az f1live-on nem láttam erről, csak a rasszista megnyilvánulásokról, ha tudsz légyszi linkelj, köszi.
Mod: Most nézem a képeket, ezek gyerekek, max huszonpár évesek, ne vicceljünk már. Huligánok, pfff....
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #9875 üzenetére
Off: Azért a huliganizmustól nagyon-nagyon messze van a forma-1.
Aki nem így gondolja, az látogasson ki egy Fradi-újpest, Honvéd-Vasas, Diósgyőr stb. focimeccsre (Magyarország ráadásul még nagyon szolid ebből a szempontból), majd ezek után mondjuk a Hungaroringre, ahol Mclaren és Ferrari drukker egymás mellett áll és beszélget. Ezek után pedig egyértelmű lesz, hogy kizárólag a szenzációhajhász média az, ami ezeket a dolgokat felfújja, köze nincs a huliganizmushoz a forma-1-nek.
-
Thrawn
félisten
válasz
Idióták!
-
nike_
addikt
válasz
Hát igen, az Alonso virtus...
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9855 üzenetére
A Toro Rosso meg időmérő edzést (is) szimulált
végülis szombat van, holnap meg verseny
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #9822 üzenetére
-
barnam_
nagyúr
válasz
Érdekes hogy feljött a Renault, most hogy Alonso "haza tért"...
Én drukkolok nekik -
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9824 üzenetére
May The Force Be With You
német tolmács: május negyedikén találkozunk ;)
-
válasz
megint azok a hondák
senna óta sehol sincsenek.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #9824 üzenetére
Nem rossz idő az üres tank ellenére sem, tavaly Sutil a Q1-ben 8 tizeddel ment itt lassabban ennél, még TC-vel.
-
Thrawn
félisten
válasz
4. Fisichella Force India-Ferrari (B) 1:23.015 98
Hát ezt meg hogy sikerült összehozni?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #9809 üzenetére
Jól tette alonso hogy visszatért a renault-hoz,a mekinél nemsok jövője lett volna.Aztán ki tudja hogy piquet nem tör borsot alonso orra alá,úgy mint hamilton.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Hát nekem régen se volt igazán szimpatikus
-
Adrián29
aktív tag
válasz
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #9778 üzenetére
Bőrni-nek szivesen csinálok szép és jó szigetelést!
palikot lesz@rom... csak fizessen pontosan! -
gV
őstag
válasz
hunnylander #9774 üzenetére
a Bridgestone ott van
Én emlékszem még amikor tavaly avval jöttek a Hondánál h jön a RA107"b" aztán alig történt vmi fejlödés
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #9774 üzenetére
Hidd el, szívesen megtettem volna, de lehet főnököm nem nagyon örülne, ha miattam bontanának fel egy sok-sok millás szerződést...
Meg nem vagyok magam ellensége sem, lehet sikerül occsóért fajnos tiketet szerválnom augusztusra!VaniliásRönk: Ezt eddig nem is tudtam! Megyek is gyorsan szavazni!
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #9705 üzenetére
Amúgy nem értem, te a Bridgestone-nak dolgozol?
Nem, csak érdekel ez (sok más mellett: vezetési stílusok, technika stb.) az F1-ben. (Mosley a szurkolókról alkotott képe rám nem igaz.)
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #9697 üzenetére
De a brazil pálya új aszfaltozására mégsem volt elég jó.
Ezt csak te állítod, mindenki azt mondta h jó.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #9697 üzenetére
Utólag már tényleg lehet mondani, hogy Braziliában jobban feküdt a gumi a ferkának, de ezt előre egyáltalán nem lehetett tudni, sőt az addigi tapasztalatok valóban azt mutatták, hogy a mekinek jobban kedvez a lágy gumi.
Szóval annyiban igazat kell adjak a kollégának, hogy nem szerencsés úgy fogalmazni, hogy "kedvezőtlen Bridgestone döntés". -
gV
őstag
válasz
hunnylander #9694 üzenetére
Brazil GP-n kedvezőtlen Bridgestone döntés
???
a szuperlágyakat vitték oda és azokon az idény során a Meki adta a jobb teljesítményt (Monaco, Kanada, Hungaroring)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #9691 üzenetére
Ha a Ferrarinal sikerült megtartani azt az előnyét, hogy jobban bánik a gumikkal, akkor ez egy TC nélküli szezonban talán még többet fog számítani
A Brazil GP-n pl. a Ferrarik 20 körös utolsó etapot nyomtak szuperlággyal, és Kimi megfutotta a verseny legyorsabb körét 4 körrel a vége előtt, Massa meg a sajátját az utolsó körben. Közben a Mekik meg szenvedtek, 1mp-el lassabb köröket nyomtak.
+ abban bízok, hogy Kimi sokkal jobban bánik egy TC nélküli autóval, mint pl. Hami, vagy Massa
-
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander #9677 üzenetére
Aszongya denis.....
"Mindig is azonos bánásmódban részesítettük a versenyzőinket és a jövőben is ezt tesszük."
A hülye, 10 éve nem döbben rá, hogy szép dolog a fairség csak nem megy vele semmire, ha mások nem azok.Ha valóban betartja, amit mond, ferkás, vagy rönós lesz VB.
-
Motion_Blur
félisten
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #9610 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #9610 üzenetére
Guminyomás/hőmérséklet mérő.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #9594 üzenetére
Szerintem is jók a McLarenek, és jó Hami is.
Kiváncsi vagyok, jöjjön má az idény!
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9577 üzenetére
rizsázómá összevissza
(a kedvedért helyesen is írhatnám...de ki vagy te nekem?
)
hamilton egy nulla. ennyi a véleményem róla és erről nem vitázok tovább. -
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9574 üzenetére
ne rizsájj itt...haminak a kisujjából kellene kirázni a mekit...de nem tudja...ennyi.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9574 üzenetére
csúnya lesz ez, szöszi elveri csokoládét. a faterja már elkezdheti fényezni a lyukasztóját szüksége lesz rá (megint)
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #9565 üzenetére
[link] sosha nincs igazad
mint látom, eddig is kova ment többet
amúgy leszarós, szerinted ki mennyit ment eddig a mekivel? a nagy csokikirály...megsúgom...már akkor megmondtam amikor felöltötte a mekis zubbonyt, hogy el fogja kova picsázni hamiltont. alighanem be fog bizonyosodni, hogy alonso adatai nélkül ez a fickó nem több mint egy kovalainen, vagy egy delarózsi...szívni fog az idén -
producer
csendes tag
válasz
hunnylander #9554 üzenetére
Van aki gyorsan felejt...
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9539 üzenetére
tavaly fekete volt, nagyügy.
ha jól fog menni ross brawn arcát fogják rávarrni a kocsira tuti. műholdasan. -
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander #9539 üzenetére
Lehet még dolgoznak az überbrutál grafikán...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest