- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #13127 üzenetére
Természetesen ez csak áprilisi tréfa volt :-)
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander #13109 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy 'véleményed szerint',
tegyük is !!!kimaradt a hsz-ből, de lélekben oda gondoltam
Hamilton előtt pedig még sok verseny áll, és sok jó teljesítményt kell még felmutatnia, hogy beírhassa a nevét a legnagyobbak közé, de én szurkolok neki, mert van erre esélye.
ezzel teljesen egyetértek, még rendeteg tapasztalatot fog szerezni, és ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújt, akkor a VB cím is meglesz.de azért az kicsit durva hogy a legjobb pilóta.
ha így vesszük akkor M.S. a legjobb pilóta mert szinte mindent megnyert amit meglehetett, 7 VB cím pedig magáért beszél. de ezt hagyjuk, valóban nem "kilóra mérik"MOD :
(#13113) Sztrego - látom nem adod fel, gratulálok.
Hakkinen az utolsó mekis évében csak szenvedett, nem tudta ugyanazt hozni az autóval mint korábban. talán elfelejtett vezetni ??? azt nem hinnémAzzal sem értek egyet, hogy kimi a legpecheseb pilóta. - szerinted
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #13086 üzenetére
[link]
egy kis spanking mindig jól jön a zűrös hétköznapok után...
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #13047 üzenetére
Ezzel az erővel minden csapatfőnök elmondhatná magáról.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #13023 üzenetére
remelem is, multkor is emlitettem h ez lenne logikus
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #12987 üzenetére
Az utolsó sor tényleg szükséges volt?
mod: Látom nem csak nekem tűnt fel.
madster: Ez nem bulvár, hanem hülyeség, már elnézést.
Oliverda: Össze kellene kapjunk, kapnánk 1-1 szabadnapot ajándékba.
Mit szólsz?
Heh, hunnylander büntije hamarabb lejár, micsoda kivételezés ez?
Valld be Viktor, hogy titkon mcLarenes vagy! Összeesküvés-elméletek über alles.
12992: Ehh, félős.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12944 üzenetére
"Neked meg tutira van mindenféle Ferraris kacatod, lefogadom."
Egy eredeti Maranello-ban vásárolt csapatmezem van, de nem hordom. Ennyi.
Nekem ne mond az, hogy fogjam be a pofám, vagy ha mondod, akkor szemtől szembe mond, meg vagyok értve?
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #12982 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #12982 üzenetére
Azért legalább van min fejleszteni, kisebb esélyük van arra, hogy elrontják azt, ami jó, hisz kb semmi sem működött rendesen azon az autón.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #12968 üzenetére
Félreértesz, nem arról beszélek, hogy egyik kocsit lejjebb húzzák x lóerővel.
Annyira lesz Hami jobban preferálva, mint a Ferkánál Kimi, vagy mint akár régen Schumi-Bari párosok leosztása.
És miért? Azért mert azt én is elismerem, hogy nem meggyőző fölénnyel verné Hamit Kova, ha igazzá is válna, amit mondtam.
Ilyen formában remélem már nem veszed a csapatod elleni támadásnak a hsz-em.Jut eszembe, kérdésem lenne! Nem Ferka és nem is Meki kapcsán!
A Toyota szerintetek tényleg javulni fog idén, vagy ez is felírható a szokásos évenkénti 1-2 fellángolásuk számlájára?
Én az utóbbira tippelnék... -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12976 üzenetére
Oksa, megbeszéltük.
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12972 üzenetére
Nem az volt a cél hogy belédkössek csak folyton a McLaren a McLaren a McLaren...
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12968 üzenetére
Belehalnál ha egyszer nem a McLarenről kéne beszélni? Van még rajta kívűl 10 csapat.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #12953 üzenetére
hát igen, a 2008as az most van
amikor már beleteszik az anyagot akkor már minek akarnának továbfejleszteni?
ezért fagyasztották be a fejlesztést mert már beletették
míly nagyvonalú -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12946 üzenetére
Mégis Te hozod tetézed a dolgot.
Motion már rég befejezte volna... "Téma részemről lezárva"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12935 üzenetére
"A McLaren pedig itt van, élnek és virulnak. Hivatalosan és engedéllyel, ....... és elismerten tisztán."
Te dolgod, hogy milyen csapatnak drukkolsz
De látszik, hogy annyira elvakít ez a beteges, meki, sonka imádat, hogy már oldalak óta bizonygatod (saját magadnak?) a lehetetlent. Ez aranyos, meg minden, de kicsit unalmas már
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #12935 üzenetére
Anno a régi sauber csapat és a ferrari is be tudta bizonyítani hogy nem az előző évi ferrarit kapta 1 az 1ben
pedig csak a színük volt más
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12933 üzenetére
Örülök, hogy ennyire belelátsz a dolgokba, jó neked
Téma részemről lezárva, téged nem lehet meggyőzni, hajtogatod a bemagolt szöveget..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12888 üzenetére
"Azt hogy tiszta volt nem én találtam ki. Ez a hivatalos tényállás, ami a több hónapig tartó átfogó nyomozás végeredménye."
Gondolom azért végeztek a konstruktőrök versenyében nulla ponttal az utolsó helyen, és azért kellett kiperkálni a 100 misi büntetést.
Oké, hogy McLaren drukker vagy, mert sonka fan, de azért a tényeket nem kéne meghamisítani
p.s.: nem kell 20 sorban válaszolnod erre + magyarázkodnod, inkább fogadd el, hogy sárosak voltak és csak a nézettség, reklámbevételek miatt nem lettek kizárva 2 évre...
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12903 üzenetére
én sem hinném h egy csapatba rakják alonsot és kimit
nagy marhaság lenne kb olyasmi mint ami tavaly volt a mercinél...
egyébként lehet h alonso elverné kimit de erre nincs sok esély
(alonso jobban utánanéz a technikai oldalanak, kimi csak beül és nyomja neki)
szval alonso a szorgalmas kimi meg az ösztönös -
Oliverda
titán
válasz
"A Ferrari vezetősége ennyire nem hülye."
Dehogynem...
-
lacafaca
addikt
válasz
na csak figyeljél...
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12901 üzenetére
persze hogy nem kell ezt tényként kezelni, de bizonyára megpendítették már a vészharangot massza fölött...még egy ilyen egetverő hiba és szerintem azonnal röpül (amit én nem szeretnék). fejben kellene összeszednie magát, nem lenne vele semmi gond. kicsit flusztrált lehet, hogy a téli teszteken is már nem úgy ment neki mint kiminek, az első versenyen is nullázott és ugye az utolsót is betlizte...csak be kéne vallani saját magának, hogy kimi a jobb és talán akkor még meg is tudná verni néha.
amugy pedig sokakkal ellentétben én azt szeretném már végre, ha kimi és alo egy csapatban versenyezne. -
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12895 üzenetére
nem zörög a haraszt...
-
Neró
őstag
válasz
100%
-
Xirtam
veterán
válasz
akokr megnyugodtam!
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12884 üzenetére
A 2007-es McLaren autó tiszta volt muhaha
ti mai fiatalok, azt hiszitek, hogy ti szartátok a spanyolviaszt...20 éve én is azt hittem...majd te is rájössz
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12878 üzenetére
miért? nem csaltak? de. ennyi a történet. ha nem tetszenek a tények, lehet nyugodtan becsukott szemmel csápolni, attól még a csalás az csalás. ha rajtam múlott volna, akkor nem csak a csapatpontokat veszem el, hanem 2 évre el is tiltom őket. (még szerencse hogy nem rajtam múlik
) ha ez neked nem tetszik, távozz nyugodtan
amúgy csak hogy tudd, lehet hogy te még meg sem születtél amikor én már a mc-larennek szurkoltam ( de ma már undorodok az egész bagázstól az elmúlt 4-5 év miatt) és a ph-ról még csak a phérték ugrott be, amikor én már ebbe a topikba BESZÉLGETTEM nálad sokkal értelmesebbnek tartott emberkékkel, szóval te ne akarjál engem innen melegebb éghajlatra küldeni ha megkérhetlek...azóta hanyagolom a fórumozást itt, mióta te és a hozzád hasonlóg járnak ide. sajnos az én szellemi szintem nem ér fel a tiétekkel -
hummertime
csendes tag
válasz
hunnylander #12866 üzenetére
Miért érdeke Dennisnek meg Hamiltonnak az igazságot elmondania? Pont ezért indulhatnak az idei szezonban, mert tavaly Oscar-díjas alakítást mutattak be.
Amúgy Hamilton nem, mert az utolsó futam után önfeledten pogózott valami dizsiben, egyáltalán nem tűnt megviseltnek. Pedig elég csak belegondolni...
Tudom, hogy nagyon könnyű mindenre azt mondani, hogy "összeesküvés", de sajnos ez létező dolog volt a sportban, kezdve a kerékpársporttól a kosárlabdán át a futballig mindenütt. Lezsírozott meccsek ezrei még a profi bajnokságokban is, komolyan olyan hihetetlen?
Sztem ha fordítva lett volna, pont a lacafaca-félék hangoskodnának a legjobban, hogy csalás volt.
PS: nem vagyok másodreg. Más topikba is írok, sőt blogos bejegyzéseim is vannak. Sztem már több éve jelen vagyok, még ha nagyon kevés is a hsz-em.
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12869 üzenetére
Nem baj, de csak a végletekig elvakult valamelyiknek szurkoló tud ilyen hülyeséget önerőből kitalálni.
És igen vagyok.
(Főleg Kimi.)
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12866 üzenetére
Csak Kiminek felejtettek el szólni, hogy ne nyomja, úgyis nyerni fog. Ennek ellenére kitaposta a belét a Ferrarinak.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #12827 üzenetére
Nebassz, két fanatikus. S akkor még csodálkoztam, hogy téged semmiről sem lehet meggyőzni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12823 üzenetére
Ha maszat talpon marad Bahrain-ben, akkor már nem sokáig
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12819 üzenetére
tul sok erdemi hozzaszolasod neked sem volt...
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12816 üzenetére
Ha az auto nem jol kezeli a gumit, az az auto hibaja. Vagy lehet rajta allitani, es ha nem sikerult, akkor beallitasi hiba, vagy rossz a konstrukcio, akkor tervezesi hiba. Az aszfaltra fogni sztem hulyeseg. Az aszfalt mindenkinek ugyan olyan uj volt, mindenkinek alkalmazkodnia kellett hozza.
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12773 üzenetére
"a sepang-i pálya új aszfaltozást kapott"
Mindenkinek ugyanolyan gumija van, nem?
akkor meg ne fogjuk mar az aszfaltra... vagy a ferrarik alatt nem aszfaltoztak ujra?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12776 üzenetére
Ha minden igaz is, akkor is túl nagy volt a különbség a versenytempóban. És ehhez még hozzájön, a Ferrari pár kör után visszavett a fordulatszámból, illetve, hogy Kiminek az ultolsó etapban, lágy gumin már "nem kellett" legyorsabb kört futnia.
Én azt érzem, hogy van különbség a két autó tempója között (nem is kevés), és már nem csak az aero vs. stop and go pályatípusok függvényéban
venember83: tavaly is, és 2006-ban is hátrányból indultunk, és mindkét évben be tudtuk hozni a lemaradást, le tudtuk fejleszteni az ellenfeleket
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12773 üzenetére
"...voltak stabilitási problémái a McLarennek? Nem.
Köszönjük az értékes és megbízható információt
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #12761 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12764 üzenetére
Miért ne alapozzak? Ez egy olyan pálya, ahol hagyományosan gyengén szerepel a Ferrari. 2004-ben nyertek itt utoljára, azóta szenvedtek. Most meg hát.. öhhm... izé... szóval Kimi agyonverte a mezőnyt.
Időmérőn, ahol a Ferrari hátrányban van az egykörös tempó miatt, 8 tizedet kaptak a McLarenek. És a belső kamerás felvételekből látszik, hogy mennyivel stabilabb a Ferrari a többi autónál, most lehet visszaemlékezni Trulli nyilatkozatára, amikor a bahrain-i teszteken azt mondta, hogy a Ferrari versenyzői ott adnak gázt, és ott fékeznek, ahol csak akarnak. Ok, ez némi túlzás, de Kiminél alig volt észrevehető a TC hiánya, nagyon korán tudott kigyorsítani. És ez végre egy épített versenypálya volt, nem egy utcai, falevelekkel tarkított, poros lekerített útszakasz...
Ha nem lesznek technikai és vezetői hibák, akkor szerintem Bahrain-t a Ferrarinak 1-2-be hozni kéne, ahogy Barcelona-t is. Monacoban jöhet el újra a McLaren ideje szvsz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12761 üzenetére
"A Ferrari és a McLaren között szoros lesz a küzdelem."
Háát, ahhoz a McLarennek még sok gombócot meg kell ennie
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #12758 üzenetére
Ettől az újságírótól már korábban is láttam meredek dolgot írni, és most is volt egy hülye kérdése: "Mivel magyarázná, hogy Melbourneben a Ferrari, Malajziában a McLaren volt lemaradva?"
Ez egy annyira hülye kérdés, hogy ha én lettem volna Lauda helyében, nem is tudtam volna, mit válaszoljak rá. Egyrészt mindenki láthatta, hogy műszaki hibájuk volt az időmérőn, aztán versenyzői hibák a futamon, majd megint műszaki hiba a végén, másrészt a nyers sebességük nem derült ki, mert mezőnyben autóztak, tehát innen nézve is hülye kérdés... -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12758 üzenetére
Milyen bölcs ez az ember!
-
néha
aktív tag
válasz
hunnylander #12694 üzenetére
az jó de! Alonso tudod mit fog elérni!! egy nagy semmit mert egy pocsék pilóta(bocsánat a rajongóktól!)
-
laci666
senior tag
válasz
hunnylander #12691 üzenetére
Hát pont ez történ hogy Hami gyerek Alonsotol rabolta a pontokat, és így úszott el a vb aminek én csak örülni tudtam
Csak azt nem értem hogy akkor minek igazolták le a mecisek Alonsot, mindegy ez már örök rejtély marad.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #12686 üzenetére
Utólag már könnyű okosnak lenni.
Ez igaz.
Sőt addigra már , ha jól emlékszem Alonsonak is fent volt egy ujjabb szet.
30 körös intermediate gumik nem csoda hogy szétmentek szárazon.
Én a kicsúszások után biztos behoztam volna(amig első volt). -
Enjoy
addikt
válasz
hunnylander #12670 üzenetére
Köszi az infókat!
Bahrein egy teszt lesz a ferrariknak, h megtudták-e oldani a melegedési problémákat...
(ha egyáltalán az volt a bajuk) -
gV
őstag
válasz
hunnylander #12680 üzenetére
[link] ez a 2006 os 248 F1, a szárny kialakitása már olyan
Egyébként ez mit számít?
Te jöttél azzal h a Ferrari is csorta a hídszárnyat csak ők az orrhoz kötötték
Az idei Ferrarinak eléggé forradalmi kinézete van
az idei és az F2007 majdnem egyenlő ami leginkább más az a felfüggesztés uis tavaly azzal volt a gond (és nem a hosszu tengelytávval -az tévhit- max Monacoban volt hátrány)
nem uazok a kamera szögek viszont remekül összelehet hasonlitani a két autót
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #12677 üzenetére
Sőt állitólag Hamilton McLaren saját nevelése. De mégis: az eredmények csak azután jelentkeztek igazán , miután Alonsó is a csapat tagja lett.
És igazából szerintem a csapat saját maga vesztette el a vb címet. Nem kellett hozzá senki. Hamilton kavicságyas storyjánál is már legalább 2 körrel hamarabb is kihozhaták volna. Csúnyán benézte azt a csapat.
Én pártatlan vagyok és nem támadok senkit se. -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12662 üzenetére
hunnylander: Nincs ezzel semmi gond hogy kicsivel írtad, nyelvtanilag így jó.
laci666: Igen, ez benne a parádés, olyan szinten tudott menni hideg gumival is, hogy az eszméletlen. Nem voltam/vagyok egy nagy Schumi fan, de az tény, hogy hatalmas versenyző volt. De most is vannak nagy tehetségek, példának okáért ott van Vettel, Kubica és Bourdais. De amit Nakayima művelt hétvégén az sem volt semmi! -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12662 üzenetére
Lazulj már egy kicsit
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #12670 üzenetére
A McLaren hídszárnyát is koppintották mások rendesen, még a Ferrari is, csak ők hozzáragasztották az orrhoz, de funkcióban a Meki ötlete.
már 2006ban igy volt megoldva a Ferrarik első szárnya
-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander #12667 üzenetére
Az általad felsorolt pilóták közül szerinted ki tudott volna VB nyerni a Ferrarival, Irvinenek meg volt a lehetősége rá de elbénázta, Massa viszont tavaly szurta el
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #12667 üzenetére
Szerintem meg kellet hozzá Alonso is. Mármint a Mercik hirtelen javulásához.
Nyilván az ő keze is bene volt volt néhány változásban ami az autón történt(Alonso).
Nem hiszem hogy Hamilton élete első versenyén magától ilyen jól belőtte volna az autó beállításait. (ha mégis tévednék akkor az még az idén ki fog derülni)
A fegyverhordozónak meg itt van most Kova. Kiváncsi leszek az idei eredményekre. -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #12654 üzenetére
De különben a Mercinek a kerékcserék a mumusuk nem?
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #12649 üzenetére
Linkelhetnél, de azt se felejtsük el hogy egy 7X-es világbajnokról beszélünk.
Fisichella meg akkor sem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani, amikor még a jó Renault-ban volt Alonso mellett, azért tart ott, ahol.
-
gV
őstag
válasz
...
pedig nyugodtan linkelgethetsz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#12638 hsz - ez is elég dedós volt nem? Fogadatlan prókátor?
-
venember83
nagyúr
válasz
Kis betűvel írtad a Mestert???
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #12638 üzenetére
remélem azota Hamika látta ezt és most már tudja h kell bevenni a box elötti kanyart [link]
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12638 üzenetére
hát igen Hamilton sem mindig szerencsés a mclarenben(~kimi
)
kimi is vt peches a gumikkal annó a nürbunringen (v nemtom h irják de remélem tudjátok mire gondolok) uccsó körben kiesni...ott is bevállalták de nem jött be
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #12624 üzenetére
Hamiltonnak nincs szerencséje valamiért a jobb elsővel. Lásd Török GP (2007), Európa GP (2007), Maláj GP (2008).
-
JColee
őstag
válasz
télleg forgott?
volt egy cikk amiben mondták h milyen ügyes volt a szerelő gyorsan megoldotta azzal h elnyirta a két biztosítotsz@rságot -
wildrain
addikt
válasz
Igen, én is láttam, hogy forgott, de szerintem az az első féktávnál tehetetlenségénél fogva rászorult.
-
shev7
veterán
válasz
en is neztem, de csak egy ideig forgott... sztem van benne valami onmeghuzo mechanika... legalabbis par korrel kesobb mar nem lattam forogni.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #12621 üzenetére
Kezdődnek a gondok ?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #12621 üzenetére
Ez nem Lewis hétvégéje volt. A beállítást sem találták, a boxban is bakiztak, az itóka adagoló is befuccsolt. Ennek ellenére én továbbra is azt mondom hogy jó az a 4 pont.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #12580 üzenetére
Muhammad Ali tényleg a legnagyobb
Ő és Hami hasonló mentalitását megértem (bár utobbié még csiszolódik) ugyanis mind2en bakok -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #12439 üzenetére
Kiváncsian várom, hogy linkeld azon eredeti (angol) nyilatkozatát ahol 'istennek mondja magát'.Nem "mondta" hanem "gondolja"!
Hamilton azonban a spanyol Diario AScímű lapnak elárulta, kétli, hogy a francia alakulat Alonsónak köszönheti a jelentős javulást: "A Renault egy erős csapat, amely egymaga is képes a fejlődésre, de különösen akkor érhet el előrelépést, ha a két pilóta közösen dolgozik és együttműködik egymással."
A 23 éves brit azt is hozzátette, hogy a McLarennek idén nem okoz majd gondot a versenygép fejlesztése, és a csapat nem fogja megérezni Alonso hiányát: "Ugyanaz lesz a helyzet, mint az előző évben. Heikkivel közös felelősségünk az autó fejlesztése, és ez nem jelent majd problémát számunkra." [link]
Magyarul megmondva: Alonso egy senki, vagy legalább is nem több mint bárki más a mezőnyben. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12558 üzenetére
2010-ig.
-
Bandit21
addikt
válasz
hunnylander #12540 üzenetére
Ok, köszi, írásban nem találkoztam még a szöveggel.
-
Bandit21
addikt
válasz
hunnylander #12504 üzenetére
Nincs probléma, csak az interjúban azt mondta, vis Pozsgay József azt fordította, hogy ez a mostani motor a 2. hétvégéjét tudta le.
Én pedig, ahogy Te is írtad úgy tudtam, hogy Melbourne után kukás volt a motor, de nem lett bünti mert ez volt az 1. csere.
Most akkor ez volt a 2. hétvége és nem volt csere, v félrefordította és Kimi arról beszélt, h lesz majd még 1 hétvége. Mert 2x is visszanéztem, de a magyar duma miatt nem hallatszik h mit mondd Kimi.
Ezt nem értem. -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12533 üzenetére
sztem neki is engedik mert nehéz lenne ellenőrizni
azt mondjuk h a rázkódás miatt ami ott volt megsérült v nemtom
ilyenkor ha nem lehetne cserélni akkor massáéknak be kéne iktatni egy gombot ami tönkreteszi a motort h cserélhessenek.. -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12529 üzenetére
ezt tudom, de azt hittem h aki nem tudta befejezni a futamot annak lehet cserélni motort büntetlenül (pl timo glocknak lehet cserélni? azt mondják a toyotások h az ütközés miatt megsérült)
ezek szerint rosszul tudom na mind1 kössz a helpet -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12517 üzenetére
vannak leplombált alkatrészek a motorban amiket nem lehet módosítani/javítani 2 futam között
de én eddig úgy tudtam h ha nem fejezték be a futamot akkor büntetlenül lehet motort cserélni, ez nem igy van?szóval akkor tök mind1 h hány hétvégét futott már lehet cserélni -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12523 üzenetére
grat a szerelőnek
sorry a huggylanderért
csak egy kicsit ideges vok mostanában -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12516 üzenetére
nem erről szól a topik
én egy szóval nem mondtam h zavar te mondtad h téged zavar
annak hivsz aminek akarsz én csak azt mondtam hamiltonra h sonka de hagyom a fenébe mer még mindig ezen problémázol illetve azon h azt mondtam h igazságtalan h massat nem tolták vissza
azóta mondták h törölték a szabályt és ezzel le lett vna zárva az ügy de te kezdtél kötözködni h mit képzelek v nemtom
hamilton teljesen szabélyos vt és mindenki az vt szval hagyjuk már ezt mert csak hülyének néznek minket -
t1
veterán
válasz
hunnylander #12514 üzenetére
de nem az is motorcsere ha meghal vmi a motorban a pilóta feladja a versenyt majd kiderül hogy egy alkatrészt kell csak kicserélni? lehetőség van megcsinálni? vagy egyből új motor?
-
t1
veterán
válasz
hunnylander #12504 üzenetére
és az komplett motor csere lenne vagy annak minősül?
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12508 üzenetére
helyes kezdjed a nevelést kiváncsi vok mi lesz belőle
alonso motorja járt mert lehetett hallani...
a nevemet ugy irod ahogy akarod és nem szólok bele
ha zavar h igy irtam akkor szólj és nem írom töbször
ha meg az zavar h hamiltont hivtam soknának akkor sorry -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12501 üzenetére
ezt mondtam huggylander
nem képzelek semmit
de 2006ban alonsot sem tolták vissza
http://www.youtube.com/watch?v=fojK1fERB-4&feature=related
egy szóval sem mondtam h hamiltonra nem vonatkoznak
csak a ferrarisok szemszögéből ez szivás
nem mondom h baj h nem tolták vissza massat
végre egyértelműek a szabályok aki beragad az beragad
szval semmi nincs abban h massat nem tolták vissza csak akkor hamiltonnak mákja volt h visszarakták -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #12493 üzenetére
jovan de sonkát géppel emelték vissza erre határozottan emlékszem
nesztek: http://youtube.com/watch?v=oB7E_FUnQVQ 3:23nál -
JJános
addikt
válasz
hunnylander #12474 üzenetére
Így van, most az ismétlést is nézem
És Kova, és Hami között a végén 8.1 mp az össz különbség.
Bandit21: Épp most néztem a retek klub ismétlését, és amit reggel mutattak Massa kicsúszásáról egy másik kameraállást, azt már kivették. Nem tudtam visszanézni. Igazat adok neked, lehetett más gond is. Massa azt mondta blokkolt a kerék. Higgyük el neki.
Ha pedig blokkolt, akkor nem "megúszott". (Palik)
-
Hold
őstag
válasz
hunnylander #12474 üzenetére
valóban elszöszmötöltek az egyik kerékkel
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #12472 üzenetére
16,9másodpercig volt boxban
5másodperces kiállást nem sűrűn látni
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #12468 üzenetére
Azt azért kétlem, hogy Kovát be tudna volna fogni, de amúgy korrekt nyilatkozat.
Érdekes, hogy rövid időn belül a második embernek romlott el a folyadékadagolója.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #12468 üzenetére
korrekt.
-
laci666
senior tag
válasz
hunnylander #12443 üzenetére
Nem a fenét nem volt meg, csak a nagy Ronék eltaktikázták magukat meg elbénázták a boxban.Meg az is hogy lággyal keztek,keményen már jobban ment hami is bár az is kevés lett volna a Ferkák ellen.
Nem tudom észre vettétek e de Hami második boxkiálása majd 2sec-el tovább tartott mint Kovának.Ment ott a tökölés vagy be voltak szarva hogy elbénázák megint.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #12425 üzenetére
Az 5. hely is (sokkal) több mint a semmi. Gyanítom hogy Bahrain-ben is jobbak lesznek a Ferrari-k, Barcelona-ban viszont már változhat a helyzet.
-
joi29
őstag
válasz
hunnylander #12249 üzenetére
Hamilton tovább volt bent és kicsit szomorkásabb is,
míg Kovalainen vígan szökdécsel,de lehet hogy csak az eső elöl iramodik -
joi29
őstag
válasz
hunnylander #12246 üzenetére
...esett?
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #12218 üzenetére
még szép, hogy elfogadta...
-
the taky
csendes tag
válasz
hunnylander #12213 üzenetére
ilyen smile ikont hogyan?
király -
Vistaboy
veterán
válasz
hunnylander #12185 üzenetére
Jogos. Én 10 helyet adtam volna nekik. De mondjuk ha esni fog, akkor elég lesz ez az 5 is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Korrekt.
-
Integra
titán
válasz
hogy lehetett tudni
-
Oliverda
titán
válasz
Ha esni fog akkor ez semmi sem jelent. Sőt...
Nakajima messze van szerencsére, a két Red Bull-na meg úgyis darabokra törik majd a felfüggesztése.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12167 üzenetére
"McLaren: A terv második része, hogy kicsit megpöckölünk a rajtnál
a tumultusban és porrá törik a felfüggesztésed..."LOL
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #12160 üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy nem járt a kikerülő manőver plusz idővel.
És nem is ezért fogják megbüntetni a két ezüstöt ha megfogják, hanem azért mert a racing line-on tartózkodtak, mindegy. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12141 üzenetére
Mivel szinte 100%, hogy holnap eső lesz (valszeg nem is akármilyen), így nem igazán számít pár rajthely. Szerintem nem lesz bünti
Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest