- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ricardo #8481 üzenetére
Hát pedig tuti ez lesz. Ha egy 2szeres VB pilóta simán egyenértékű társ szerepet kapott, akkor nem egy Heiki miatt veszik el az első pilóta szerepet Hamitől. Elég egyértelműen őt favorizálják.
Esetleg akkor tudom elképzelni -ahogy feljebb írta is valaki-, ha a kezdetektől többször veri...Ez most épp a messengerüzenetem: Kovalainen leszerződött a McLarenhez másodhegedűsnek, hát ő tudja...
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #8481 üzenetére
A kibontakozás rajta áll. De abban egyet értek hogy Hamilton mellet nehéz lesz neki labdába rúgnia. De Ron Dennis-t ne keverjük bele, a kocsit alá fogják tenni, az esélyei ugyanúgy meglesznek, mint idén Alonso-nak, vagy korábban Montoya-nak és Coulthard-nak is megvoltak. Csak élnie kell vele.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #8131 üzenetére
De szép cikket ferdített megint az Index.
Na ugyan miért nem megy Sutil vagy Rosberg csapattársnak?
Mindkettő volt már Hamilton csapattársa korábban, és mindkettőt verte Hamilton. Mindkettőnek szerződése van, Rosberg-et egyáltalán nem hajlandó Williams elengedni (már sokszor nyomatékosan megmondta, tehát nem is bontana vele szerződést, valószínüleg a Force India is meg akarná vámolni a McLaren-t egy szerződésbontásért). Mindezek ellenére Hamilton barátai a fent nevezett két pilóta.
(M.) Schumacher-t is szívesen fogadná a McLaren, de szerintem ő már berezelne egy ilyen kihívástól, mert csak lejárathatja vele a felépített imázsát.
Még egy adalék, a McLaren már az üresedés után lenyilatkozta, hogy nem fog kapkodni az új pilóta leszerződtetésével és csak a szabadon igazolhatóak közül tervez választani.
Na ezért "nem akar senki Hamilton csapattársa lenni". Az Index-et meg felejtsd el, ha normális F1-es cikkeket akarsz olvasni.
-
lacafaca
addikt
válasz
Ricardo #7357 üzenetére
hihetetlen ahogy az ujja köré csavarta a csapatot. azt hiszem elkezdődik egy hamilton éra a mclarennél és ha ilyen jól nyomja ahogy az idén, akkor sumi nekiállhat aggódni a rekordjaiért...persze nem hiszem hogy a csapat hozni tudja azt, amit a ferrari tudott éveken át és hamiltonról is jövőre fog kiderülni igazán hogy mekkora ász. elsőszámúként tarolnia kell elvileg...
-
lacafaca
addikt
válasz
Ricardo #7314 üzenetére
Kovát nagyon bírom mivel finn és szerintem a két finn a legjobb fej a mezőnyben. ezen felül szélvészgyors és kár pazarolnia a tehetségét a fos rönóban. megérdemelné az ülést a mekiben és végre megtanítanák kesztyűben dudálni a kis Hamibébit, nem úgy mint idén Alonso. úgyis nagyon kinyílt a csipája
-
-
wildrain
addikt
válasz
Ricardo #2937 üzenetére
Esőgumi volt az (csak nem extrém), és szerintem nem is feltétlenül volt hibás döntés. Akkor még úgy nézett ki, hogy addig marad bent a SC, amíg nem javulnak a körülmények. Ha ez így lett volna, akkor a többi, full esőgumin levő pilótáknak mind a boxba kellett volna mennie átmenetiért. Ráadásul Kimi úgy ítélte meg a rajtrácsra menet, hogy jó lesz az intermediate is. Neki talán jó is lett volna, de ugye Massa még a SC mögött is megforgott vele.
-
attisx
addikt
válasz
Ricardo #2237 üzenetére
"... a kötelező sajtótájékoztatón nem egyforma színű a két mclarenes overallja. Nemrég derült ki, ez azért van, mert míg az angol teljesíti a csapat kérését, és az interjúra átveszi a világosabb kezeslábast, ami jobban kiemeli a szponzorlogókat, Alonso erre nem hajlandó."
Ez már nekem is sokszor feltűnt, de azt hittem csak optikai csalódás...
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #1877 üzenetére
Az hogy meddig mehet ez? Szerintem a szezon végéig, és az már nincs is messze.
De amúgy ez az F1 sava-borsa. Pl. szerintem a Ferrari szimpatizánsokat nem hatotta volna meg, ha a két McLaren taccsra teszi egymást. Olyan nagyon még engem sem.
Egyébként Ron Dennis megvédte Alonso-t (a manőverét), gondoltátok volna? (Ma olvastam. autosport.com) Viszont Hamilton tankolási taktikája egy vicc volt. Amikor először kijött és túl sokat tankoltak neki. A képre meg kiírták, hogy ez 24 körre lesz neki elég, ránéznek a körszámlálóra, 28 van hátra. Na mondom ez szép, vagy ennyire bénák, vagy tényleg nem akarják, hogy valami esélye legyen utólérnie a riválisát. -
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #1519 üzenetére
Egyébként ez a teljes és eredeti indoklás: [link]
A megcsonkított magyar ferdítéseket próbáljuk meg mellőzni. Botrányosak. Bírósági határozatokat nem ilyen felelőtlenül, pontatlanul és csonkolva kellene fordítgatni ahogy a magyar hírportálok teszik. Néha az az érzésem, hogy babelfish-t használnak.
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
válasz
Ricardo #1519 üzenetére
Ez nem említi Hamit. Csak De La Rosát meg Alázót. De el tudjátok képzelni, hogy Hamiltonnak nem jutott a beállításokból? Hozzá nem jutottak el verseny közben a taktikák? Az ő mérnökei szerintem simán ugyanúgy tudták mikor megy ki Kimi.
Lehet hogy szőrösszívű vagyok, de a Mekit erre az évre úgy kaszáltam volna el hogy csak porzott volna. Ezt Hamilton szívta meg volna legjobban sajnos. -
ronaldo
őstag
Szerintem arról van szó, hogy még az előszezonban nyalták a golyóit, mert 2x VB, de most hogy Hamiltonnak ennyire megy, kinyílt a Mclaren csipája és mivel az újonc ál jobban, ezért most kap Alonso rendesen. Azt hiszik, hogy már nem is kell nekik a spanyol, Hamilton az új isten, sztárfizetésért nem kell egy VB 2. helyezett. Lehet, hogy jövőre pofára esnek. Hamiltonnak magának kell összeraknia egy versenyhétvégét
-
attisx
addikt
Tiszta szánalom, hogy arra hivatkozik, ő tette gyorssá az autót.
Ha így is van, miért nem használja ki a munkája eredményét? Miért Hamilton a gyorsabb, ha elvileg Lonzi szája íze szerint fejlesztették a gépet?
Mégis mit vár? Talán mondják meg a kis gyereknek, hogy ne menjen már olyan gyorsan. Vagy nemes egyszerűséggel, rendre ronzsák el a kerék cseréit.
Igaza van Laudának, a hiszti helyett inkább a vezetésre kellene koncentrálnia. -
Motion_Blur
félisten
A brazilt az isztambuli hivatalos sajtótájékoztatón az exmclarenes David Coulthard még provokálta is. ''Felipe, ilyen hiba nem lehet véletlen, szerintem Kimit akarják nyomni, nem? - kérdezte a ferraristól, aki elutasította a feltételezést.
A jó öreg DC-nek is elférne már egy tockos
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest