- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6660 üzenetére
Ferrari = igazsag, ezt eddig nem tudtad???
attisx: vagy egy kis karimat tenni kore, h csak nehezen tudja megnyomni, durvabb esetben pedig megoldani mint az optikai drive-oknal a manualis lemezkiadast, kis tuvel kell megnyomni a rejtett gombot
hunnylander: pl 7gombos resetre gondolsz?
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6654 üzenetére
Uhum s lattad milyen allapotban volt a jobb-elso gumi? Nem ugy tunt, h semmit sem kockaztatnak...
mod: ja, rajottem, defekt eseten kihozzak a SC-t <persze urugyet konnyu kapni, pl leesik egy hirdetes a palyara, veletlenul...> s Kimit soroljak elso helyre, problema megoldva
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #6618 üzenetére
Multkor is beszóltál , mégis igazam lett....
Mikor hagytad rám? Sosem volt igazad velem szemben.#6617
Ez a "rosszhiszeműségeddel " Schuminál sosem volt gond.... (most nem rád értem)
Van még más pilóta... akkor a topik 90%ával nem beszélsz mert mindenkinél megvan a rosszhiszeműség. -
kerjani
aktív tag
-
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda #6201 üzenetére
Nem tudom kit hivtak ki nemrég a verseny vége elött Kimi elöl egy kamu tankolásra.
Ha ö nincs Kimi most bánatában inna.
Ha nincs a sok müszaki hibája és Kanadában nem zárják ki akkor simán nyeri a VB.t.
Nem tudom ,de aki tavaly nem egyszer elvette a polt Sumitól az mi ha nem Profi.
Mielött jösz azzal ,hogy kanadában is ö volt a figyelmetlen, az aki rosszkor megy be azt áthajtásos büntetéssel büntetik(Alonso), aki rosszkor jön ki azt kizárják.
Marha igazságos szabály.
Ja de akkor Hamilton jó vezetési stilusát is lehet fikázni, vizes boxba bemegy ezerrel slikre kopot gumiva."Azt hittem szárazabb a boxutca."
Nem tudom ki járta volna szárazra. -
Anthony28
őstag
válasz
Oliverda #6159 üzenetére
Váltó meghibásodás??
Láttál már olyan váltót amelyik meghibásodik majd Hamilton megnyomja az "öngyógyító gombot" és utána még kibír 50 kört? Mert én ilyenről nem tudok.
Amit P. Laci is mondott hogy lehet hidraulika is...ebből adódóan az is kizárt.Ahogy Mansell-nél is(nekem a best of!
) volt hogy megnyomott valami gombot véletlenül és leállt az autó verseny közben.Itt is valami ilyesmi történhetett, én arra gondolok hogy csúnyán elváltotta magát.Vezetéstechnikai probléma volt.Egyértelmű.Hamilton-t sokkolta a szitu.Fiatal, nem volt még hasonló helyzetben.Az átlagnál tehetségesebb is, bár ne felejtsük el hogy mindenki végigjárta a szamárlétrát (Schumi Benetton) kevesen kezdték Ferrari-ban és Mercedes-ben az első idényt.Tehát az hogy ilyen jól szerepelt nagyban hozzájárult az autó is.Ezt is meg kell szokni hogy elviselje és úgy kezelje ahogy kell.Lásd az első kakaskodását Alonso-val.Ez a verseny tükrözte a rutinját amiből látszik hogy első idényes.
Massa sztem a Ferraritól fog nyugdíjba menni mert tuti nem fognak tőle semmi pénzért megvállni.Jól is teszik mert nagyon egyenletes teljesítményt nyújt,amikor az autó is jó,Ő is jó, igazi profinak tartom.
Alonso attól függetlenül hogy nem tartozik a kedvenceim közé, roppant korrektül viselkedett, kellemesen csalódtam benne.Az Ő viselkedés RD-n múlott.RD nem tudta kezelni a szitut, ezért is esett egymásnak a 2 versenyzője.Az pedig hogy ilyen lett a hangulat az évad közepétől, és hogy ennyit romlott a McLaren megitélése szintén neki köszönhető.
Kimi pedig roppant szimpatikus ezzel az egyéniségével ha Ő bulizni akar, és vedelni akkor bulizik,és vedel.Nem egy "robot" mint sokan az F1 versenyzők közül, éli az életét és nem hagyja magát irányítani,befolyásolni ilyen szinten.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6159 üzenetére
Szepjonapot!
Nagyon valoszinutlennek tartom ezt a teoriat, de ha igy is tortent, legyen, szep evunk volt s Kimi megerdemelten lett vilagbajnok, a Ferrarival egyutt. Akinek ez nem tetszik az csamcsoghat s ragodhat a tortenteken, de megvaltoztatni ugyse fogja!
Hu bakker, de utalom a masnapot s a fejfajast...
mod: Mekkora elmeny lehet ilyenkor Maranelloban lenni
-
sh4d0w
félisten
válasz
Oliverda #6091 üzenetére
Nekem is Senna az örök bajnok, eddig McLaren- és Kimi-drukker voltam - ebből az évad során a Kimi-drukkerség maradt meg; RD-ék gusztustalankodtak annyit az év folyamán (és még most is folytatják), hogy mostanra elérték: egyáltalán nem szimpatizálok velük a közeljövőben.
-
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda #6093 üzenetére
Én értem ,hogy hidegebb benzin ,akkor több benya megy a motorba azonos befecskendezési folyamat mellet.
De tapasztalatból kérdezem ,a többlet levegőt a normál égéshez ,hogy bíztosítják.
Mert hiába zúditok egy 1000ccm-es motorba 30Liter benyát 100KM-en attól csak fulad az autó és nem megy. -
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #6083 üzenetére
Te is tudod, hogy ismerni, foglalkozni (amit elég komolyan meg is tettek a mclarennél) az adatokkal teljesen ugyanaz, mint felhasználni. Az csak a szerencse műve, hogy esetlegesen tényleg nem használták őket (ezt is önhibájukon kívül) egy az egyben fel még ugyanolyan mértékben büntetendő.
Ami pedig a vicc, hogy hamilton és alonso is tudott a dologról, tehát ha konkrét felhasználás miatt nem is, de ennek apropóján _nem kevés_ ok lett volna nullázni a pontjaikat.
Most meg nem hiszem, hogy akár Kubica vagy Rosberg hőmérővel futkozott volna verseny előtt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6083 üzenetére
Koszonom az elismero kacsintast. <en annak veszem, persze tudom, h az ertekrendem csapnivalo, pl az is remek bizonyiteka ennek, h tifosi vagyok...>
Andrew_31: Ja, biztos...
-Mike-rol tud valaki valamit? Lassan tenyleg aggaszt, h nincs itt, hianyoznak a szarkasztikus megjegyzesei...
re #6091: Tevedes ne essek! A McLarent nem utalom! Csupan a kemugy undoritott el toluk, lehet benne volt RD viselkedese es nyilatkozatai is, oszinten, nem tudom, de mint irtam nem a csapatot teszem felelosse a tortentekert, csupan par rendkivul gerinctelen egyent! Utalom pl a Williams-et, de ez mas tema, Senna kapcsan azonban konnyu rajonni miert...
De a Senna-ugy nyilvanvalova tette, h barmely pilota mulando s olasz-imadatomnak koszonhetoen akkor kezdtem el a Ferrarit isteniteni. Nem, ezt nem privatban akartam elmondani. Nem tudom mi volt elobb, a Ferrari- vagy olasz-imadatom, de tudom, h ma mar elvalaszthatatlan a ketto. Ennyi. Nyerhet barki barmennyi versenyt, nekem Senna marad az orok elso. Meg McCrash, de az mas tema. Elnezest a csomo off-ert. Csapat es autogyartok szempontjabol csak es kizarolag a Ferrarival tudok azonosulni teljes egeszeben. Orulnek ha ezt a beszelgetest privatban folytatnank, nem akarom untatni a tarsasagot.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6069 üzenetére
okes, megertettem mit akartal mondani, csak kicsit egyoldalunak erzem a linkelt cikkeket. Elnezest kerek, ha felreertettelek, de hidd el, szesz hatasa nem ervenyesul annyira, h ne legyek beszamithato
+1: -Mike- merre van? Tan csak nem alszik?
mod: szerinted az uzemanyag a megadott homersekleten marad az autoban? Esetleg lehetseges, h felmelegszik? Szerintem valahogy nem marad a betoltott homersekleten... Nagyot tevedek ha azt allitom, h Gascoyne (elnezest ha rosszul irom) velemenye pl a Toyotat s Trullit favorizalja? Mert ugye a Williamsek es a BMW-k diszkvalifikalsa altal a Toyota kicsit jobb helyzetbe kerulne... Szerintem, persze szoktam tevedni boseggel...
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #6053 üzenetére
A tény az, hogy Kimi szanaszét verte a mezőnyt (Alonso -> spórolósan majdnem 1 percet kapott). hamilton pedig ma (is) egy rakás kutyaszarral volt egyenlő. Szóval attól, hogy mit csináltak a Williamsnél meg a BMW-nél.... érted, ha a Ferrari benyájával lett volna a baj...
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6053 üzenetére
Kosz, nem szeretnek szemelyeskedni, nem is fogok. De azert vicces lenne burokratikus okok miatt elvenni Kimi vb cimet, szerintem.... De a torveny mindig fontosabb, foleg ha a kedvenc s egesz ev alatt favorizalt versenyzo mellett szolnak...
mod-ra: mert most mi megy? Pl nem vagy hajlando elfogadni Kimi vb-cimet. Eddig eltulzottnak tartottam Motion_Blur hsz-eit, de lassan megingok eme hitemben <is>...
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #6046 üzenetére
Most nem akarok belemenni abba h ha a lopás/csalás után nem büntették a vétkes csapat pilótáit, akkor most ártatlant nem fognak szivatni más miatt.Az h volt már ilyen a múltban az esetükben pont jó kibúvó lenne a komolyabb viták alól.
Bár gondolotam h egy két ember elkezd keresgélni valami indokot h mégis kizárják.
-
Chili7
őstag
válasz
Oliverda #5958 üzenetére
Kiminek szerintem komoly motivációs problémái lesznek a következő években, - persze lehet hogy ettől még mindig gyorsabb lesz mint Massa.
Már korábban, és ma is kijelentette, hogy neki ez az egyetlen célja, hogy 1x vb legyen. Persze van olyan, hogy evés közben jön meg az étvágy. -
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #5124 üzenetére
Csak nem gyari <Ferrari> tamogatassal, hanem szovetsegi tamogatassal a hata mogott
De most minek kell ebbe belemenni? Vilagbajnok lesz s kesz. Nem lesz jo vege a kenyes temak simogatasanak.
Inkabb elvezzuk a versenyt, szerintem, ne rontsuk el sajat magunk szorakozasat.
-
george11
addikt
válasz
Oliverda #4806 üzenetére
És nem lehet, hogy Kubica csak azért villant néha, mert az autója sem mindig jó(ellentétben a két élcsapattal)?
Én örülnék, ha több igazán ütőképes csapat lenne, mert akkor lenne izgalom minden versenyen, de sajna a technika .... jó példa erre az elmúlt két esős futam, és a Redbull-os csapatok szereplése, vagy Buttoné a Hondával. -
snecy
senior tag
válasz
Oliverda #4799 üzenetére
Ez mindig csak akkor derül ki amikor egy VB megnyerésére alkalmas autót kap maga alá
Az nekem is feltűnt hogy túlságosan ingadozó teljesítményt nyújt, de ez igaz volt Alonsora is sokszorosan pl. 2004-ben. Túl erős kezdés volt tavaly Monzában, és kicsit ez üt vissza nála..Minsenesetre új sisakott kapott a hétvégére:
Link -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #4446 üzenetére
Ha az általad említett manővereket meg is csinálja, nem fogod látni, mert nem akarod
Pl. SC mögötti satu a leállósávban is csak egy buta, absz. nem tervezett hiba volt ugye? Szegény Hamika még kisgyerek, nem ismeri a dörgést
Nyerhet ez a gyerek 15 címet is, úgy is lehet nullának lenni nem?
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #4151 üzenetére
Abszolut normalis dolog, szerintem, ki ne tenne/tette meg? Kerdes azonban, h Hamilton kurtolte szet, vagy a sajto szimatolta ki...
Motion_Blur: Nem lebecsulendo a sajto szerepe se, pl direktbe megkerdezte egy brazil riporter, h mi a programja a nagydij elott/utan vagy csak siman Hamilton beleirta publikus blogjaba/mittomenmibe, h kimegy, de PR-erteke mindenkeppen van az egesznek, az biztos
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Oliverda #3987 üzenetére
Hát a motogp-s pontozás valahogy nem válna be.Minden szerzett pont 20.000$ a pilótának.Na most képzeld el,hogy az első 15 szerezne pontot,és az első kap 25-öt.A végén csődbe menne az FIA
Bár ha ez lenne,valamit biztos alkotna még az FIA,de nem tudom mennyire lenne izgalmasabb.A régi pontrendszert kéne visszahozni,vagy úgy hogy az első kap 12-őt,utána 8-6-5-4-3-2-1.Így jobban hajtanának a győzelemért a pilóták. -
Motion_Blur
félisten
-
soulcube
aktív tag
válasz
Oliverda #3950 üzenetére
Érdekes forgatókönyv lenne:
Ha Hamilton ötödik lesz a futamon, Alonso pedig a második, akkor is a brité a világbajnoki cím, mert bár azonos pontjuk lenne ebben az esetben is, és mindketten négy-négy futamgyőzelemmel állnának, ráadásul a második, harmadik, negyedik helyek tekintetében is döntetlen lenne az állás(!), és ekkor az ötödik helyezés döntene, Hamilton javára.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #3754 üzenetére
Amennyiben kéri a pilóta azért csak beengedik. Alonso szerintem kérte volna az idei formája alpján (kevés benne a tűz) Hamiltonról el tudom képzelni hogy az etapot teljesíteni akarta, hogy jó gumit rakjanak fel utána a verseny hátralévő részére. De a pontos igazat nem tudjuk (még).
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #3735 üzenetére
Én úgy emlékszem Alonsonak sem cserélték le a kereket, sőt mondták is a közvetítő "szakértők" hogy jujj de le van kopva (mindenkinél mondták amúgy). Aztán a boxkiállása mintha Hamilton kiesése után következett volna bel. Így nem állja meg a helyét a hozzászólásod, de ha rosszul emlékszem javíts ki.
-
dragonfx
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest