- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
prmcsk #12228 üzenetére
Nem vagyok Alonso fan...sőt egyáltalán nem szimpatikus számomra, de elismerem vezetni tud.
Arra futamra én is emlékszem, igaz azon a versenyen nem szerzett pontot, de amit a kieséséig művelt az nagyon ott volt.
Ez a verseny pedig itt volt a Hungaroringen 2006-ban.
A 15 helyről rajtolt..... -
válasz
prmcsk #11755 üzenetére
Te komolyan gondolod, hogy ezt a hasonlítást így meg lehet ejteni? Akkor fura világban élsz...
Kovalainen újonc volt abban az évben. Az első évben egyértelmű, hogy nem szerez annyi pontot. Alonzo kétszeres világbajnokként, rengeteg tapasztalattal vág neki ennek az évnek a Renault-nál. Ehhez vedd még hozzá azt is, hogy Flavioék Alonzoval egy nagy zsák pénzt is be tudtak maguknak szerezni, amivel egy kicsit könnyebb lesz az év folyamán fejleszteni az autót.Szóval érthető, amit leírsz: érthető, hogy értelmetlen
-
-
Oliverda
titán
Igen. Ha ismét szoros Ferrari vs. McLaren csata lesz a VB címért és netán végül a McLaren nyer, akkor majd jön az "Ezüst Ferrari nyerte a VB-t" című cikk, amiben leírják hogy valójában örülnek mert egy Ferrari nyert.
Sőt, ha netán Renault nyer akkor is a Ferrari-é lesz a dicsőség, mert a Renault a McLaren-től nyúlt le cuccokat, a Red Bull meg a Renault motorjait használja, tehát ha ők nyernek az is Ferrari siker, a Toro Rosso-ról meg a Force India-ról meg inkább ne is beszéljünk.
-
gV
őstag
persze de azért ne feledjünk töle olyan momentumokat mikor 98ban szintén gyengébb autoval a hungaroringen káprázatos futamon győzőtt v mikor 99 malajziában mindenkinek adott 1s lábtörésből felépülve egy tök uj pályán és még sorolhatnám azokat a teljesitményeket amiket a Ferrari pilotaként csinált
-
törölt tag
Ez teljesen más példa. A segghez miféle mélyebb (!
) érzelmi kötődés van? Az, hogy szurkolok valakinek, azonosulok vele, egészen más, az valami mélyebb érzelmi kötődés, azonosulás. És ha őszintén (!) úgy vélem, hogy ők egy ilyen megállapodó, megalkuvó csapat, akik nem küzdenek teljes erejükből, hanem szándékosan elrontják, és így is szurkolok nekik, így is azonosulok velük... De nyílvánvaló, hogy itt nem erről van szó. Ki szurkolna egy ilyen csapatnak? Egyszerűen jobban esik ezt kimondani, mintsemhogy beismerni a vereséget.
A gondolatot pedig indokolni kellene, alátámasztani. Én hoztam ellenérvet, hogy bizony jó nagy mázlira játszották ezt a tudatos elbukást, nem bízták a véletlenre... És ez több, mint feltűnő az állítása tükrében. A stílusom az pedig egy dolog, miután sok-sok vagdalkozó, de értelmes érvet nem hozó emberkének kell megválaszolni ugyanazt... Nem ezen kell fogást keresni, hanem igazolni/indokolni az állításokat, vagy a másik ellenérvét cáfolni. Tehát miért alapoztak ekkora szerencsére egy ilyen megállapodást? Vagy csak félkomoly volt ez a megállapodás, hogy tökmindegy, ki győz? Ennek nem látom értelmét...
-
venember83
nagyúr
-
Oliverda
titán
Mindnekinek a saját ügye hogy mit hisz el.
Volt valami köze, egyszeres VB, dehát ugye így vesznek feledésbe a világbajnokok...
venember83: Meg kevesse szereti a Ferrarit, mivel egesz f1es eleteben ellenuk versenyzett - Nem sok vizet zavartak neki a Ferrari-k a karrierje során.
-
venember83
nagyúr
-
SaNyEe
aktív tag
még szép, hogy menni akart, muszály volt neki.
Illetve kellett volna mennie csakhát hibázott, aztán meg a kocsija is szarakodott, meg egyébként is lassúak voltak.
De azért még a végére kellett egy óvást benyújtaniuk .. túl szép lett volna ha képesek beismerni, hogy kikaptak
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de egy olyan kocsival ami úgy lett összelopkodva, függetlenül attól, hogy ki vezeti, nem érdemlik meg semelyik világbajnoki címet. Szal nagyon remélem, hogy minden marad úgy ahogy most van, főleg, hogy az adatok ellentmondásosak ami alapján a fellebbezést beküldték.
Kb olyan lenne, hogy valakiről kiderül, hogy doppingol és arrefel megbüntetik a szervezetet ahol a sportoló van, aki beszerezte a doppingszert azt kirúgják, a sportoló meg megnyeri az olimpiát. -
snecy
senior tag
A Mclarennél az a helyzet, hogy a VB-címért folyó csatában sem Hamilton nem támogatná Alonsot, Alonso meg aztán péláne nem Hamiltont...a Ferrarinál meg jóval egyszerűbb a helyzet, mert Massából csináltak egy Barrichello 2-t akinek csak szólni kell és félreáll..
Még mindig nem tudom mit gondoljak amúgy, mert az utóbbi 6 versenyből 4 versenyen gyorsabb volt Massa Raikkonennél, Brazíliában átadta az első helyet, Japánban extra kerékcserével oldották meg a szitut, Monzában szintén KR elől esett ki, Törökországban pedig nyert. Lehet persze szídni Massát, hogy nem a Ferrariba való, de azért látni kell hogy benne van a keze KR győzelmében.Motion, te is így szídd Masszát a továbbiakban
az 1.)-es pontra: Az évad 90%ában majdnem tökéletes munkát végzett Hamilton, az utolsó kettőn nem. Magam is nehezen hiszem, hogy aki konstans megbízható munkát végez, hirtelen egyik napról a másikra az F1 pancserévé válik. Mindegy, tisztázatlan erősen hogy mi is történt tegnap. Hogy Alonso megnyerhette volna? Hát amilyen indiszpontáltan tolta az utolsó 3 futamon, fene tudja..
2.) Ha az utóbbi 10 évet nézzük, akkor nem vesztett emiatt VB-t a Mclaren az idein kívül.
2003-ban már az évad elején hátrarendelték DC-t, 2005-ben meg Montoya adott át győzelmeket, plusz szopott Kanadában a csapatsorrenddel is. -
PazsitZ
addikt
Én sem tartom kizártnak.
Kíváncsi leszek a nyilatkozatokra.
Webbernek meg respect, szeretik elb*szni a boxtaktikát és nem először.Szerk:
(#3570) Vandit.: Dehogynem, szerintem diszkrimináció volt, hogy nem emelték vissza megint.
Persze-persze nem volt darus kocsi a közelben.
-
manutdzoli
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látszik neked 2x kell megnézni egy versenyt, tehát javaslom, hogy nézd az ismétlést, különösen Massa boxolásait ajánlanám a figyelmedbe
Tipikusan beleestél abba a hibába, hogy egyből nekiugrottál a Ferrarinak, mert ugye a McLaren védelmét már nehéz lenne bárkinek is felvállalni. Ez a mindent elvakító gyűlölet...
De bebuktad rendesen
-
ForRedGlory
félisten
Elfelejtessz egy lényeges tényezőt. A boxos dolog csapaton belül volt, nem okozott másik csapatnak kárt vele a Ferrari, míg a csaló meki elég rendes kárt okozott a vörösöknek...
Nagyon nem mind1 hogy téged kirabol a konkurencia, vagy a főnököd vesz el valamit.
Az a lényeg, hogy a meki csalt, és ilyen kocsival lesz világbajnok Hami. -
Revo84
csendes tag
Állok elébe...ja és ezt az újoncos megjegyzést hagyjuk már...kezd unalmas lenni, főleg egy addikttól...
Bocs, de mást nem lehet reagálni a hozzászólásodra. Ha neked ebből a versenyből az maradt meg, hogy Kimit így engedték Massa elé, akkor gratulálok. Úgy csinálsz, mintha ez valami iszonyat nagy váratlan fordulat lett volna.
No mindegy....legalább izgis verseny volt
-
Pópa
senior tag
Ördögi kör az egész.
Hiába hoznának a nagyok 5 másik erőforrást a kocsiba, ha a szabályzat nem enged be semmit.
Nem csak a dízelről van itt szó. Alternatív dolgok, elektronika, miegymás.
Igazából nem is baj, hisz úgy elég hamar unalmassá válna.Olyan remek vezérlést írnék a kocsihoz, hogy a pilótának max gubbasztani kellene az ülésben. Nagyon nehéz megtalálni a határt, mert érzékeny a dolog. 1-1 aprósággal egész idényeket lehet elb@xni.
Na, ennyit marhaságot hordtam össze
-
pityeszka
őstag
-
Peat;)
veterán
A gond az hogy ez ''sumi ült 2x a jobb verdában'' hazugság. Mondjuk fura hogy én írom ezt le, mivel mindig is unszimpatikus figura volt számomra a személye, de amit írtál nemigaz. Ugyanabban az autóban meg csak a szimpátia dönt hogy ki szerint ki a jobb, szerinted Alonso szerintem meg egyszint a 2 pilóta és az autó függvénye hogy ki menne jobban(kihez passzol jobban). Kimit nem elverte, hanem kimi elvesztette azt a vb-t 2005ben. 2006-ban már önerőből nyert Alonso, év elején neki volt gyorsabb autója év végén Mschnek.
-
Peat;)
veterán
-
venember83
nagyúr
Orulnek a vb-cimnek s kesz. Nem kell a pilotat szeretnem
Viszont lehet utalni, s azt meg is teszem, ha a spanyolt leigazoljak.
Latom nem adod fel a kemugyet csak ugy, nyomokban (pl alairas) meg benned van az ellenallas, ki szeretned magyarazni szeretett csapatod es csapatfonokod, pedig nem rossz otlet beletorodni.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
De, amíg suminál ez teljesen elfogadott volt itt a topikban,
alfonznál ez felháborító, na ezzel van a gondom, a kettős mércével...
Teljesen elfogadott volt? LOL olvass vissza a tavalyi Monaco GP időmérő edzésének napján mi ment itt! (meg utána hetekig) jöttek a videok: 1994 Hill, 1997 Jerez, visszatolták (nem daruskocsival!) nürburgring, stb.... ha jól emlékszem volt Macao-s video is Hakkinennel kb. 20 évvel ezelőttről
Te ütöd vágod MS-t (jelzem, már visszavonult), meg a Ferrarit, Alot + a McLarent meg véded, mintha fizetnének érte.
Hmm...kettős mérce? -
Peat;)
veterán
Ha visszább olvasol akkor láthatod hogy én örülök ha ilyen történések vannak a pályán..
Év elején is örültem hogy Alonso megpróbálta majd kirakta őt Massa. Leaglább próbált valamit. Most is egyébként valaki még eljátszotta ezt mögöttük(egy reanult asszem) de az nem számít, Alonso unfair fújj fújj
Alonso pénzelni akarta a csapatot, Hamilton pedig érzelmileg bebiztosítani a felsőbbrendűségét(őt jobban blabla mint Alonsot és már 9 éve ezekkel az emberekkel melózik) a másikhoz képest mindezt a média előtt...Alonso fenyegetőzött is. Na ilyenek után illene Dennisnek mind2őt azonos bánásmódban részesíteni, jó nagy pofonokkal
és azt nem playstationben
Ez a fórum meg elfogult, azt ne várd hogy Hamilton ellenében bármiben igazat adjon egy szurkolója, de ez normális.
U.i: én Rosberg fan vok, a 4 pilóta közül viszont Kimi vagy Alonso vb-jének örülnék jobban. -
Talán Schuminak azért nem kellett a másik pilótát üldöznie, mert jobb volt nála. Ez nem lehetséges?
Motion, átmnt a középcsapat Ferrarihoz, de addigra már elég jól feljött a csapat, hála Bergernek és Alesinek. Minden tiszteletem az övüké, és nagyon sajnáltam őket, hogy miután hosszú éveket lehúztak, amikor végre ütőképessé kezdett válni a csapat, menniük kellett. Főleg Alesit sajnálom. (Persze velük nem lett volna ennyi világbajnoki cím, de néhány biztosan. Elég csak az olyan évadra gondolni, mikor a Ferrarinak több pontja volt, mint az összes többi csapatnak együttvéve.) Ez nem Schumi érdemeiből von le, hanem a Berger-Alesi párost emeli feljebb... -
törölt tag
Én nem vagyok vörös te
Magam leginkább az egyéni teljesítmények mellett török lándzsát, de ha márkát kell megnevezni akkor a Bímer áll a legközelebb hozzám.
De nem ez a fontos, nézzük az indokokat...igazából válaszoltam rá egyébként, de tény hogy nem ez a pólus cáfolásával, hanem a másik pólus kiemelésével.
Szal senki nem várja el sztem hogy Alonso sótlan figura legyen, kellenek a vagány arcok.
De Alonso nem az...nem tökös és nem vagány.
Ezt ő maga cáfolta meg amikor szóvá tette Massa esetét a katalán pályán, vagy az előzését ott NürburgRing-n. Pedig semmivel nem volt keményebb mint amit ő csinált Heidfeld-l vagy most Hamilton-nal.
Szal nem vagány...sztem egyszerűen úgy gondolja hogy neki ezt szabad, másnak meg nem.
Mert ha úgy gondolná hogy ez királyság, akkor ugye nem teszi szóvá ha így csatázik másvalakivel is, hanem élvezi de piszkosul.
snki nem mondja hogy 'puhapöcs'-nek kell lennie, miért kellene hogy az legyen, én még egy 'puhapöcs' világbajnokot sem láttam a technikai autósportban, de motorban sem.
összébbszedve a dolgait (biztos nem teljes, de mindegy):
Oké integet más is, oké más is sipítozik a rádióba ha azt szeretné hogy engedje el a csapattársa, oké más is féktesztelt már versenyző társat, oké más is kisakkozta hogy a vetélytársát is megbüntessék (FA vs.MS-HunRing), talán más is hajlamos lenne úgy gondolni hogy a 2. VB címhez segítő csapata valójában hátráltatni akarja, ..olyasmire nem igen emlékszem hogy más is ilyen helyzetbe hozta volna a csapattársát mint ő Hamilton-t HunRing-n, Igazából másnál nem nagyon hallottam még hogy fizetni akar azért hogy a szerelői segítsenek legyőzni a csapattársát, az olyan előzés is, nem véletlenül, viszonylag ritka amit Magny Cours-ban és most Spa-ban bemutatott, más világbajnokot sem hallottam behírezni arról, hogy megzsarolja a csapatvezetőt az 1. számú versenyzői pozícióért...Mindezt egy újonccal szemben.
...és ott volt a Massa-val való szócsata...csak mert szoros volt, nem volt szorosabb mint amit ő csinált Heidfeld-l, vagy most Hamilton-nal..de ő kiakadt rajta.
szal igen, ez már verte a lécet
Sztem Alonso nagyon gáz figura, de én nem győzködlek téged hogy de hidd el ez így van.
Neked lehet simán a világ legjobb arca.
elismerem hogy piszok gyors tud lenni, de sok a sallang és bennem az a vélemény alakult ki. -
törölt tag
Az ugye egy elképzelt szitu lenne, azaz nincs értelme arről beszélni.
Itt viszont van.
Könnyű elfogultnak és ööö komolytalannaknevezni valakit, csak azért mert nem azt látja amit te.
Én azt látom, hogy ha vki akkora bajnok mint amekkora kiváltságokat kér/kikényszerít magának, akkor már ugyan ne kelljen ilyen eszközökhöz folyamodnia, hogy megnyerhesse a VB-t egy újonc előtt....
Uaz a visszás helyzet mint a pályán, mert Fernando Alonso fékteszteli DC-t hogy annak el kell hagynia a pályát, bemegy Heidfeld mellé úgy hogy annak el kell hagynia a pályát, ha nem akar ütközni, bemegy Hamilton mellé az Eau Rouge-ban hogy annak el kell vennie a gázt ha nem akar balesetet...
De akkor mi volt az a: 'hozzáértél az autómhoz, harcolok a világgal'..dolog Massa-val.
Sztem ez übergázkomolyan mondom...hozzá még ezek a megzsarolom-fizetek a szerelőknek hülyeségek.
számomra full üüüübergáz
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
''Szerettem volna sumit egyszer is ilyen helyzetben a pályán
látni, amikor már 2x-es VB. volt és mondjuk egy újonc csapattársat kellett volna
a pontokért üldöznie.''
Ehelyett Schumi 2vb-ként elment egy vergődő középcsapathoz, és 5vb címet szerzett nekik keserves munkával
''mert azt fogom mondani,
hogy elfogult és komolytalan vagy.''
Te a kémügyben már szépen leírtad magad, ugye nem gondolod, hogy valaki is komolyan vesz még téged? -
törölt tag
Ki ennek hívja ki annak.
Nálam önmagát minősíti az eset, mivel egy kétszeres világbajnoknak ilyen dolgokat kell bevetnie, hogy megverje az újonc csapattársát.
Ennél több szót nem érdemel, van aki ezt megmagyarázza..nekem nem kell.
Elég régóta nézek ilyen-olyan technikai sportokat, hogy meglegyen a magam véleménye, és az az, hogy ez a dolog (ha így van) ultragáz. -
venember83
nagyúr
Atallas miatt ilyen borzaszto lassu a PH szerver, nem motorhiba, errol meglepo modon nem Alonso tehet
Most nem azert, de mi ertelme is van ennek az altalad celpremimumnak nevezett osszegnek? Mert ugye eleg jol meg vannak fizetve, hogy a leheto legjobban vegezzek a dolgukat. Ha Alonso azt gondolja, h nem ezt teszik, akkor ismet elojott a ''nemakarjakhogyvilagbajnoklegyek''-allapot, kezeltetnie kene magat, ha felhiv meg is mondom neki.
(Kolombusz): meglepo modon ha mar nem nyer a Ferrari egyik pilotaja, akkor Alonsot kivanom vb-nek, inkabb mint Hamiltont, valahogy antipatikus, hogy bedobta a segget a joba s igy vilagbajnok lesz. Kulonben meg nagyon nem birom Alonsot, de valahogy inkabb o. Hamilton meg bizonyitson kicsit.
Meg szerencse, hogy nem vagyunk Ámérikában, mert valamelyik forumozo meg feljelentene/beperelne rasszizmusert, pedig semmi koze ahhoz az allaspontomnak, csupan dolgozzon kicsit az ifjonc, szenvedjen, mielott vilagbajnok lesz. Ennyi.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Hagyd már, inkább állj be a sorba, kántáld, hogy mekkora egy gerinctelen féreg ez az Alonso, bezzeg a sonkás...
Jah és ne felejtsd, mindkettő ezüst ferrariban ül.
1. Kimi Räikkönen 1ó20:39.066
2. Felipe Massa + 4.695
3. Fernando Alonso + 14.343
4. Lewis Hamilton + 23.615
5. Nick Heidfeld + 51.879
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
Egyszer volt hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl Silverstone mellett egy köpésre egy csapat na az a csapat csúnya dolgot csinált lopót csalt hazudott, de a király ezt (Ferka nagy úr fel szólalt ellenük , hogy ilyet nem szabad) megtudta és eljárást indított ellenük,nekik ez nem volt elég és még mindig csak hazudtak tovább, hogy így meg úgy meg amúgy csak nyomták a kamu dumát , hogy a királyt megtévesszék+világ minden tájára kiküldték fanatikusaikat akikkel nem lehet normálisan beszélni csak nyomatják Ron által beléjük pumpált szavakat, de a királynak ez már sok volt nem bírta nézni ahogy álszent módon viselkednek a királysággal meg a híveikkel és jól megbüntette őket elvette fele királyságukat megy egy halom aranyat. És így elnyerte méltó büntetését a gonosz és a jók ürültek ,hogy győzedelmeskedett az igazság.
-
Pompi
nagyúr
Döbbenet a hozzáállásod. Te Ferranoidozol le másokat, miközben olyan szinten véded a McLarent, hogy erre már nincsen szó. Tényleg jobban járnál ha abbahagynád, mert így keményen lerombolod itt magad és ezen az ügyön kívül se fog itt komolyan venni senki (mondjuk ennek már így is megvan az esélye).
-
törölt tag
''Ugyanazt mondanám, mint most. Szedjék szét mindkét gépet és ha találnak a
mekiben ferka emblémás alkatrészt büntessék meg őket. Ennyi....''
Ezt most ugye nem mondod komolyan?!
Másfelől nem tudom milyen lejtőket gondolsz, de ez a büntetés nem az FIA büntetése volt, hanem a WMSC döntése.
copy/paste:
* Max Mosley, az FIA elnöke
* Marco Piccinin, elnökhelyettes - nem szavaz
* Michel Boeri (Monaco), alelnök
* Nazir Hossein (India), alelnök
* Hermann Tomcyzk (Németország), alelnök
* Derek Ledger (Jordánia), alelnök
* José Abed (Mexikó), alelnök
* Morrie Chandler (Új-Zéland), alelnök
* Jacek Bartos (Lengyelország)
* Gary Connelly (Ausztrália)
* Vang He-Ping (Kína)
* Jacques Regis (Franciaország)
* Vaszilisz Deszpotopulosz (Görögország)
* Radovan Novak (Csehország)
* Lars Osterlind (Svédország)
* Antonio Vasconelos Tavares (Portugália)
* Carlos Garcia (Spanyolország)
* Paulo Eneas Scaglione (Brazília)
* Nick Craw (USA)
* Enzo Spano (Venezuela)
* Graham Stoker (Nagy-Britannia)
* Surinder Thatti (Tanzánia)
* Musami Yamaguchi (Japán)
* Luigi Macaluso (Olaszország), Gokart Bizottság
* Francois Cornelis, Gyártók Bizottsága
* Bernie Ecclestone vagy Jean Todt, F1 Konstuktőrök Szövetsége - előbbi szavaz
De ha szted az FIA és a WMSC is = a Ferrari-val akkor ezzel többet nem érdemes foglalkozni. -
hobizoli
nagyúr
A palya az ugy lejt a mekklaren fele, hogy csak vak nem latja, meg akinek szurkehalyog van a szemen.
Ha ugyanezt a Ferrari csinalta volna meg mar frocsognel ossze-vissza Te is, hogy zsantottnak az annyajat 5x....A csapatnal meg meg a kamionsofor meg a takaritono is a kivegzo osztag elott allna targyalas nelkul.
Messze a legnagyobb balhe az F1 utobbi 10-20 eveben ez, ehhez kepest a Hondat-t tavaj jobban megbuntettek egy ehhez kepest piti sz@rsagert.
Na, hova is lejt akkor az a palya...?
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Fenet volna itt konnyezes. Aztan mitol erintett?
Akarmi van Ferrarival kapcsolatban azert is hunyo amiert mas nem. Tavaj Rascasse-ban volt egy belemagyarazott 0.3sec-s feltartas -mert ezt 0.3sec-t ugyan ki tudna bebizonyitani, hogy az pont attol es pont annyi volt? senki, de mind1, az direkt volt-, az 21 rajthely buntit ert. A Hring-n Pajeszka 13sec-g szopatja a masikat allitolag nem direkt, de ezt csak a szurkehalyogosok meg Pajesz imadok nem lattak direktnek, mind1 az =5 hely minusz.
0.3sec-ert 4x annyi jart, mint masnak 13sec-ert
Ebbol (is) jol lathato mennyire a Ferrari fele huz a FIA, es nem mekkmesterlaren-hez...
Most is ez mijen mar, hogy a versenyzoket nem tiltjak el, vagy vonjak meg a pontjukat? Talan nem a jogosulatlanul megszerzett infokkal tettek szert elonyre? De.
Tavaj a Honda-nal, miert nem lehetett 2 versenyig csak a team-t szivatni, akkor miert kellett a pilotaknak is a nezok kozott ulni...? Most miert nem lehet egy sokkal nagyobb buli miatt egy legalabb ugyanijen, vagy ahhoz merheto peldat mutato buntit kiszorni?
Na, lehet kopkodni...
hobizoli -
-
george11
addikt
Álljunk meg egy picit, és nézzük kicsit kicsavarva:
Tegyük fel, hogy a Ferrai vezeti a VB-t, és Massa/Raikönnen van az első két helyen egyéniben. Aztán egyszercsak kiderül, hogy majd 800 oldal Mclaren dokumentum van náluk. Kitudódik. Volt 2 tárgyalás, amiben bűnösnek találjk a Ferrarit, majd megbüntetik.
És most őszintén(de tényleg őszintén) szállj magadba, és gondold végig, hogy mit lenne az első gondolatod. Nem hiszem, hogy akkor is itt kardoskodnál amellett, hogy van-e olyan alkatrész a Ferrariban, ami a Mclarené, mert, ha nincs, akkor jogtalan a büntetés.
Sajnos itt (sem) pártatlan mindenki. Te a Mclaren drukkere vagy, vagy így kiállsz a csapatod mellett, ami érthető, de csak egy bizonyos pontig. A mostani állás szerint már nem kéne azon vitázni, hogy bűnös-e valaki vagy sem, mert ez bebizonyosodott a mai nap folyamán.
Ha meg a FIA annyira meg akarta nyerni a VB-t a Ferrarinak, akkor simán kitiltotta volna a Mclarent az idei évadból. -
lenox
veterán
Ez mar nagyon csak siras. Ron Dennis magyarazkodik, meg bizonygat. Ezen lehet merlegelni, hogy igaz-e vagy sem. Szemelyes velemenyem, hogy igazat mond a csavo (hogy nem hasznaltak fel az adatokat), csak kar, hogy ez mellebeszeles, ugyanis arrol volt szo, hogy azt hazudtak, hogy senki nem tudott a kemkedesrol, es kiderult, hogy tobben tudtak rola. Nem azt bizonyitottak az emailek meg telefonhivasok, hogy felhasznaltak oket, csak azt, hogy tobben tudtak rola, ezert kaptak a buntetest. Ertem, hogy nincs mas a kezeben, es csak ezzel tud vedekezni, hogy de nem hasznaltuk fel, csak latni kell, hogy a felhasznalasert nem is kaptak buntetest, ha fel is hasznaltak volna, akkor pl. jovore is ki lennenek zarva, meg a pilotak is elosztanak a pontjukat annyival, amennyit dobnak egy dobokockaval.
JT meg nyilatkozott, es azt mondta, hogy rendben van, gyozott az igazsag. Ebben hogy lehet azt keresni, hogy hazudik-e a ficko? Szerintem sehogy... Feltetelezve de nem megengedve, hogy a buntetes nem korrekt, attol meg o gondolhatja ugy, hogy minden kiraly, nem hinnem, hogy a szurkolokat szandekosan felrevezetve hazudna, hogy szerinte igy ok. -
laci666
senior tag
-
eXodus
őstag
Megint próbálsz kitérni. Szokásos fikázó hozzáállás. Vigyorgó szmájlikkal, valami hihetetlen eröltetett, egyáltalán nem vicces poént ellőni.
''Viccelsz''
nem
''több társaddal, ferrariB-zed a mekit, hinted a jelzőket''
-Nincs ''társam'' a ph!-n. ÉN nem ferrariBztem. A jelzők IGAZAK !
Vissza lehet nézni h bármelyik komoly hozzászólást te elintézted egy gagyi viccel+szmájlival.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Jean Todtnak se hiszek el nagyon sok mindent, hidd el! Sot, ahogy a dolgok jelenleg allnak F1ben, senkinek se hiszek, legyen az csapatfonok, pilota, palyamunkas vagy jol kinezo, pilotaknak esernyot tarto neni. Ja, sry, utobbi motorosoknal van, itt tablakat tartanak, vagy azt se? Hm....
#1243: Nem is kell bebizonyitani, h a McLaren barmely resze Ferrari-talalmany; te is tudod, h maskepp is lehet hasznalni az infokat, de most minek megyunk ebbe bele? McLarent buntettek s kesz. Mar a doksik birtoklasaert is buntethetoek voltak. Hidd el, te sem vagy elegedetlenebb mint en, csupan te meg nem zartad le magadban az egeszet, itt az ideje, tedd meg! Tenyleg nem ertem mire valo ez a folytonos ugralas s acsarkodas 1 lefutott ''futam'' utan
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Ellentmondásokba akkor tud keveredni valaki, akár a család védelme kapcsán is, ha vaj van a füle mögött. Ha az igazságot, _csakis az igazságot_ mondod, akkor nem keveredhetsz hazugságba. Ez ilyen egyszerű. Ha nem haragszol, akkor Ronbácsi szándéka és annak milyensége ide vagy oda, nem fogok kezetcsókolni neki.
Legyen családom, éljünk húsz évig együtt, igen még a hazugságban is védem őket, akár ellentmondásokba is keveredek értük. Igen. Attól viszont az igazság ugyanaz marad, nem pedig az amit beállítok én. No meg utána megnézhetem magam a rokonság körében... (ez próbált ''miért nem hiszünk RD-nek'' kérdésnek válaszául szolgálni) -
ronaldo
őstag
Nem. Azért nehéz hinni neki, mert már a kémügy kapcsán elég sokat kamuzott. Értsd: saját magát cáfolta meg. Nem, nem ködösített, hanem egyszer azt mondta, hogy fingja nem volt a papírokról, de miután ezt már nem ette meg senki, akkor már tudott róla, de ''bizaminemhasználtukfelaztugyansemmire'', usw.
Haugbácsi meg vicces azzal a kijelentésével, hogy a mclaren majd a pályán válaszol. OMG, hiszen pont erről született a döntés, hogy felhasználták a Ferrari adatait. Akkor most mivel vág vissza? FerrariB-vel?
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
Nem hinnem. Kellett volna? Nem errol szolt... Sot, szerintem a dontes pont azt sugallja, hogy nincs ilyen, hiszen ha lett volna, akkor az jogtalan elonyhoz juttatta volna a ket kisfaszit, akkor pedig a tobbi kisfaszi erdekeit vedendo nekik is jart volna pl. par pontlevonas. De eppen azt mondjak, hogy oket sertetlenul kell hagyni, vagyis az en ertelmezesem szerint nem jutottak elonyhoz (a FIA szerint).
Amugy szerintem kicsit eros ez a bunti. Ugye jovore ez alapjan a Meki mindig a sor vegen lesz, mindig nekik jar a legszarabb hely, stb.
Meg a masik, hogy Ron papa helyeben en biztos nem hagynam ennyiben (mar ha nem o iranyitott), szal en biztos bortonbe juttatnam, aki igy kibaszott velem... -
laci666
senior tag
Na figyu recskáz te Mclarenre a paplan alatt,már csak azért is mert most jól meg.......
Meg mi az hogy nem bűnös szerinted csak poénból megy ez a balhé. Egy hallom bizonyíték van ellenük.Csak tudni kellene olvasni.
Meg honnan vesszed hogy Ferraris vagyok írtam én ilyet
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest