- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
stangli
senior tag
Mennyire igaz.
-
Kazimír
őstag
válasz
PazsitZ #8394 üzenetére
Tegnap olvastam valahol máshol a hírt és láttam a videot. Ott azt írták, hogy az ütközéstől kirepült az autójából és azonnal meghalt. Én nem tudtam megállapítani a kilpből, hogy tényleg így történt-e.
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, és remélem a - szintén versenyző - testvérei nem járnak hasonló módonBe köll fizetni, azt' jólvan...
-
PazsitZ
addikt
- http://pazsitz.hu -
-
gV
őstag
válasz
Kazimír #8381 üzenetére
verseny élvezhetőségének a rovására nem mennek
nana, hagyne soroljam fel az összes esetet csak párat az utobbi évekből Kimi Europa gp 2005, Button Ausztrália 2006
és mondjuk h a fentiekben nincs igazam viszont az élvezhetőség mellet ott van a biztonság, ha az aktiv felfüggesztés nem tiltják be 1993 végén akkor Senna ma is él, hisz az tudtommal arra jó h az autót mindig a megfelelő magasságon tartsa (tévedek javitsatok ki)
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #8383 üzenetére
Kova mehetne a mekihez. el tudnám viselni.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #8382 üzenetére
Közben átgondoltam. Már nem "izgulok" amiatt, hogy bégül Rozsikát kell csodáljam egy éven keresztül (mert ha most el is csípi több nem jut neki az fix, talán még annyi sem).
Ha ennyire hülye a Meki, hogy leszerződteti, akkor meg is érdemli.Értem én, hogy szponzorok meg minden. Na de azért van egy határ szerintem.
Rozsikával tuti bukta a konstruktőri. Viszont Hamiltonnak jobbak lesznek az esélyei egyéniben mert nem lesz aki pontokat lopkodjon tőle csapaton belül.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Motion_Blur
félisten
Tudja valaki, hogy mi lesz Kovával? Egyáltalán milyen lehetőségei vannak? Trulli, Kúltárd, meg a többi 40 éves nyomoroncnak fix helye van, Kovalainen meg autó nélkül marad...
Drukkolok, hogy rózsikát ültessék be Hamkó mellé
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
Azt azért ne felejtsük el, hogy a McLaren költségvetését komoly érvágás érte a pénzbüntetés (és az elmaradt pontszerzési jutalékok) miatt, szóval nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy összevesszenek a spanyol szponzoraikkal. A másik, hogy de la Rosa szerény fizetéssel is beéri; még egy érv mellette, bár ugyanannyiért valószínűleg Kovalainen is elvállalná, én szurkolok neki.
Csak sajnos; 'pénz beszél, kutya ugat'.
Van egy olyan érzésem, hogy de la Rosa-val nem lenne meg a konstruktőri, mégha Hamilton begyűjtené is az egyéni címet egy versenyképes autóval.
Egyébként kétlem, hogy Hamilton 2008-as teljesítményére hatással lesz, hogy ki a csapattársa. Az inkább a csapat éves teljesítményére lesz hatással.
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #8374 üzenetére
Idén azt hittem már mélyebbre nem süllyedhet a meki. Mielőtt bárki belekötne: úgy értem, hogy a szememben.
De ha beteszik Rózsit jövőre Hamilton mellé az már a legalja lesz, a vég.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
george11
addikt
Lassan végre minden(ki) a helyére kerül
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
soulcube
aktív tag
válasz
Fortissimus #8373 üzenetére
Így van. Az összes erősebb csapatnál már nem volt lehetőség, így egyértelmű volt a döntése.
Most látszik csak igazán, hogy mekkora "butaságokat" írtak a sajtóban. Hondás üléspróba, Ferrarinál Massa helyére, stb. -
törölt tag
válasz
hunnylander #8374 üzenetére
pedig jobban megizzasztaná hamiltont, mint della rózsi...
-
hunnylander
őstag
Hoppá Heikki!
Kovalainen állás nélkül marad?
Lapértesülések szerint ugyanis a wokingi csapathoz Alonsóval érkező [érkezett] spanyol szponzorok nagy nyomást gyakorolnak a csapatra annak érdekében, hogy a szintén spanyol tesztpilótát, Pedro de la Rosát léptessék elő versenyzővé...www.HunnyF1.com
-
Fortissimus
őstag
Varhato volt. Meg mindig itt vannak a legjobb eselyei mutatni vmit.
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
-Mike-
addikt
-
PazsitZ
addikt
- http://pazsitz.hu -
-
-Mike-
addikt
-
gV
őstag
sanjos ugy látszik az fia 5 évente teljesen elveszti a fejét lsd az elözőnél mit akartak->[link]
-
george11
addikt
válasz
venember83 #8362 üzenetére
LOL
Ez felderített ezen a borongós napon"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
snecy
senior tag
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #8347 üzenetére
Ha valaki dobna egy linket hogy honnan tudnám ezt letölteni valami jobb minőségü AVI-ban, azt megköszönném.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
gV
őstag
amiota az fia betiltotta az aktiv felfüggesztést 1 a technikával/fejlesztésel kapcsolatos szabályáozása sem volt jó, azota folyamatosan a technikai fejlödés utjában állnak
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz
george11 #8355 üzenetére
"Miért nem azt találják ki, hogy minden csapat a 20 évvel ezelőtti autókkal induljon?"
viccelsz? azok túl gyorsak voltak, azokkal nem szabad menni
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
george11
addikt
válasz
venember83 #8354 üzenetére
Miért nem azt találják ki, hogy minden csapat a 20 évvel ezelőtti autókkal induljon?
Így nem kéne fejlesztni sem.
Lassan addig butítják az autókat, hogy egy utcai Ferrari Enzo lealázza a mezőnyt"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
venember83
nagyúr
válasz
soulcube #8352 üzenetére
Az istállóknak tilos lesz továbbá mindenféle egyenes vonalú teszt elvégzése is, ugyanis a jövőben csak az FIA által meghatározott illetve az általuk jóváhagyott tesztpályákon lesz lehetőség a gyakorlásokra. -> Lassan gyujtest kene szervezni, hogy egy bergyilkos elintezze ezt az egesz FIA-nek nevezett akarmit
Ugy latom turaauto-bajnoksagot akarnak...
-
soulcube
aktív tag
Ez már vicc ---> [link]
-
Pá
addikt
válasz
Jók ezek az összefoglalók.
Na meg jó volt a szezon is.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
kerjani
aktív tag
válasz
erre vártam!a feltartós résznél, mikor Alonso váltogatja a zenéket, az kész
a tavalyi season highlightsban is volt vmi hasonló, Schumi monacoi manőverénél betettek egy kézifék hangot
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8345 üzenetére
A vicc az, hogy nem kaptak büntetést (ahogy a Mclaren sem) lopott anyagok birtoklásáért
Értem én, hogy nem használták fel, de ez akkor sem korrekt.
Bár, ha jobban belegondolok, akkor csak felhasználták, mert a Ferrari padlólemeze, és a Mclaren legéscsillapítója is be lett jelentve a FIA-nak.Nem pártolom én egyik csapatot sem, de, ha a Mclaren komoly büntetést kapott, akkor a Renault-ot miért hagyták futni?
Megvolt a rivális csapat cucca a gépeiken, és tudtak róla páran mindkét esetben. Innentől kezdve nem értem a felmentést.Másrész, ha van eszük (márpedig van), akkor a lenyúlt anyagokból nem egy ugyan olyan alkatrászt/autót építenek, mint a máik csapaté, hanem kihasználva a másik gyenge pontjait ellesúlyozzák azt. És ez az, amit nem lehet bizonyítani.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
hunnylander
őstag
válasz
george11 #8344 üzenetére
Vicc az egész. Érdekes módon a McLaren-nél többhónapos vizsgálódás után sem mondták még ki, hogy a jövőévi autójuk tiszta e. A Renault-nál meg milyen egyszerűen és gyorsan kijelentették, hogy sem régebben, sem most, sem a jövő évre, nem használtak fel semmit. Még csak ötletet sem kaptak belőle. A McLaren 2008-as autójánál még az gyanús ötletlekben való hasonlóságot is keresik. (Látszik, hogy december van és semmi jelentős nyilvánosságot nem kap az ügy. A kutyát nem érdekli. Nincs közvélemény felőli nyomás, és a Renault is egy nagy nulla volt ez évben, szóval el lehet tusolni az ügyet szépen csendben.)
A Mackereth által feltöltött állományokat felügyelet mellett teljes egészében kitörölték a Renault informatikai rendszeréből, mivel azonban az minden éjjel automatikus biztonsági mentést végez, és ezek közül havonta egyet végleg el is tárol, a csapat archívumban maradtak olyan bejegyzések, amelyek továbbra is tartalmazzák a McLaren adatait. A két csapat ezért megegyezett abban, hogy ezekhez a Renault mostantól csak a McLaren engedélyével férhet hozzá, amennyiben információtechnológiai okokból (például egy rendszerösszeomlás miatt) szüksége lesz rá.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
george11
addikt
Egy pár konkrétum az utolsó(?) kémperből.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8338 üzenetére
[OFF]"Interjú a "tesztpilóta" Schumacherrel"
Schumi tanácsadó a Ferrarinál
ezért ö tanácsolta a Ferrarinak h ö lenne a legjobb "tesztpilota" a csapatnak és ezért ült autóba barcelonába és jerezbe[/OFF]
"Kérdés: Gondolod, hogy a kipörgésgátló betiltásával és a slick gumik visszatérésével valóban javulni fog a show?
MS: Jelenleg nehéz megmondani. Talán az új aerodinamikával végre könnyebb lesz az elöl haladó szélárnyékában maradni és ez növeli az előzés esélyét."
na valami remény h jo lehet a f1 jövője, ráadásul egy olyan embertől aki ért is hozzá
-
gV
őstag
8334-8337 legalább offoltátok volna
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #8337 üzenetére
Akkor linkelek egy interjút.
Interjú a "tesztpilóta" Schumacherrel[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8336 üzenetére
A PH! nem kifesto, te
-
hunnylander
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8334 üzenetére
-
Rick4
félisten
hoppá, hoppá: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gV
őstag
válasz
george11 #8331 üzenetére
jo akkor az a1gp fogom nézni ott majd ugy is Ferrarival fognak versenyezni
rohadt fia elb@sszák a wrc-t, f1et de elötte csináltatnak egy felmérést h mi nézők mit akarunk aztán abbol semmi sem valosul meg
sz@arok a költségekre, ha egyszer már ott vannak a szécsatornák akkor használják a szimulácios tesztek dettó, esküszöm elmegyek és majd ingyért fogok ott dolgozni csak a fejlesztések maradjanak
-
george11
addikt
"Az FIA másik célja, hogy a lassan az egekbe szökő költségeket a lehető legjobban leredukálja. Pénteken ezért újabb, kevésbé látványos, ám a valóságban annál nagyobb hatással bíró döntéseket hoztak az illetékesek."
Szerintem ez elég egyértelmű .
A felfüggesztés, és más témákban nem fix még a döntés.
-
george11
addikt
válasz
venember83 #8327 üzenetére
Lassan a fejlesztés minden területét lekorlátozzák, de akkor hol lesz a fejlődés?
Még a végn kitalálják, hogy csak széria motorokkal lehet indulni, és olajcsere is csak 15.000km-ként lehetOlyan lesz ez, mint egy DTM versenysorozat, csak itt nyitott autókkal mennek.
-
venember83
nagyúr
válasz
george11 #8324 üzenetére
En eltorolnem a szamitogepes tervezes lehetoseget is, mindenki csak ceruzat es vonalzot hasznalhatna ezentul, szamologep is kizarva!
Kapjak be.
Nem akarjak esetleg markakupava vagy nyugdijbol elo istallotulajdonosok sportjava degradalni a Formula 1et? Lassan tenyleg nem ez lesz az autoversenyzes csucsa... Minden jonak egyszer vege szakad, sajnos...
R.I.P. Formula 1, elt: 57 evet, nyugodjon bekeben.
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #8325 üzenetére
most nézem
megelöztél!
-
Motion_Blur
félisten
-
george11
addikt
katt ez már siralmas
"Ezzel azonban még nincs vége a megszorításoknak. A jövőben a szélcsatornában csak legfeljebb 50 méter per szekundumos sebességet lehet majd imitálni (180 km/h), az ott tesztelendő modellek pedig legfeljebb az eredeti autók 60 százalékos kicsinyített másai lehetnek."
-
lsc
nagyúr
Hali
Nem tudom volt -e , az RTL híradó szerint :" Alonsó 2 évet aláírt a Renault csapatnál . A hírt az érintettek nem erősítették meg , valószínüleg hétfőn lesz sajtótájékoztató."
Az élet kegyetlen .
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8317 üzenetére
jo akkor jövőre 3 autót indit a Ferrari
a nagy körözgetésbe megállt lazitani
[link]
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
Én mindig is elismertem Schumacher képességeit és eredményeit. Sőt, jó lenne, ha még versenyezne. Szerintem, még vissza fog térni.
Ezt olvastam ki a tegnapi tekintetéből.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8315 üzenetére
jo jo csak kijöt belölem
azért te is elismered h Schumi a 2009es aeroval ment ideje nem gyenge föleg heidfeldhez viszonyitva (v akár trullihoz ö is 2009aero+slick ment ma)
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #8312 üzenetére
hamilton ezt látván inkább bele se kezdett a körözgetésbe
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #8312 üzenetére
Ebben mi a meglepetés?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Motion_Blur
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8310 üzenetére
Hm, lassan szerintem nem is lesz olyan oldala...
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8308 üzenetére
??
Te erted, hogy ez mit ir?Szal az, hogy egyik Ferrari megoldas se lett teljesen lemasolva, az hogy cafolja, hogy nem a birtoklasert buntettek oket. Vagyis ha csak reszlegesen masoltak, illetve hasznaltak fel pl. a pit stop strategiat, az miert jelenti szerinted azt, hogy birtoklasert buntettek oket? Szerintem ez nem cafol semmit. Sot, a 8.3-ban konkretan azt irjak, hogy a Ferrari informaciokat felhasznaltak, es ez verseny elonyt jelentett a McLaren szamara, ezert buntettek meg oket. Nem tudom, mit nem lehet ezen erteni, ha atnezted a doksikat, akkor ez miert kerulte el a figyelmed?
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8305 üzenetére
Milyen cafolatot? Tudod, mit jelent ez a szo, hogy 'cafolat'?
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8303 üzenetére
Ha elolvastad, akkor pl. miert irtal ilyen hulyeseget, hogy a Coughlan otthonaban talalt adatok alapjan buntettek meg, mikor nyilvanvaloan nem?
Amugy az nagyon intelligens, hogy mindig hozzateszed, hogy mostmar hagyjuk. Persze, te megmondtad, mas ne szoljon hozza, igy meg ha hulyeseget mondasz is, nem cafolnak meg. Kar, hogy ez nem igy mukodik...
-
hunnylander
őstag
válasz
Linkeltél általam már ismert doksikat. Én meg idéztem belőle a cáfolatokat. Ennyi.
www.HunnyF1.com
-
lenox
veterán
válasz
Szerintem kene annyi ver legyen a pucadban, hogy ha mar hulyeseget irsz, elismerd... Linkeltem a doksikat, lehet magyarazni, hogy info birtoklasert kaptak buntetest, csak sajnos oda le van irva, hogy nem. Tolem magyarazhatod, hogy de azert, attol meg nem lesz igaz.
-
hunnylander
őstag
Te ne erőltesd!
Ezeket a közleményeket már rég elovastam, sőt még a jegyzőkönyveket is átnyálaztam korábban.
The WMSC does not have evidence that any complete Ferrari design was copied
and subsequently wholly incorporated into the McLaren car as a result of
Coughlan passing confidential from Stepney to McLaren. (idézet a szeptemberi ítéletből)the WMSC heard new evidence to suggest that this was not the
case and that Coughlan had, in fact, communicated to at least one McLaren driver
statements from StepneyTövábbi súlyosbító körülmény volt, hogy az olasz rendőrség bizonyítékai szerint, sokkal nagyobb kommunikáció volt Stepney és Coughlan között, annál ami júliusban kiderült.
És most már le is zárhatjuk ezt a marhára érdekes témát.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #8301 üzenetére
Szerintem se eroltesd, mert hulyeseget mondasz, olvasd el amit linkeltem, oda le van irva miert kapta a buntetest a McLaren, ideztem is, nem az info birtoklasaert. Amugy se ertem, hogy hogy lehet olyan hulyeseget mondani, hogy a McLaren a Coughlan otthonaban talalt adatok alapjan buntettek meg, amikor azt mar julius 3-an megtalaltak, es az elso, 'no penalty' dontes csak julius 26-an szuletett, tehat azt mar akkor is tudtak...
-
hunnylander
őstag
Elsőkörben azért nem volt büntetés, mert nem volt bizonyíték, hogy Coughlan-en kívül más is tudott a Ferrari-tól származó bizalmas információkról. Aztán a pilóták és az olasz rendőrség hozta a bizonyítékokat, hogy a dolog komolyabb és nem csak Coughlan volt infók birtokában, ezért már jött is a büntetés.
De ez már annyira unalmas téma, ne erőltessük.
www.HunnyF1.com
Aktív témák
- Napelem
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automobilista 2
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi