- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
6.2 colosba van 4000mah és a nagyobb kijelzőbe kisebb akku??? 6.6 col, 3900 mah. Ezt hogy?
-
zsinyeg
csendes tag
Az S23 üzemideje is kaka 3900-as akksival. És nyáron vettem a telefont, nem 2 éve amikor kijött.
Na 2028-ban amikor erre megszűnnek a támogatások, talán beletesznek egy normális akksit. -
Brxx
kezdő
Egyik legnagyobb gond szerintem, hogy a vékony készülékház gyengébb is lesz. A Samsung táblagépek és OLED TV-k is ilyen 5mm-esek, ott már látni mennyire könnyen elgörbülnek. Többször láttam már boltokban, hogy a kiállított Tab S Ultrák el vannak görbülve.
Ezen kívül nincs hely rendes akkumulátornak, hűtésnek, más alkatrészeknek sem az 5 mm-es készülékházban. Műszakilag semmi értelme, csak spórolnak az anyagköltségen.
-
thboxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Nem is lesz állítólag idén FE. Ez lesz helyette... De ettől 100x többet ér az S24FE, még az S23FE is! Sőt! Az S21FE-met se cserélném le rá semmiképp! Nagy tepsi (még az hagyján...), emellett kurta akku. Nincs dedikált telés lencse, (nincs QI töltés)... Nem is értem az elképzelést...
-
pusszycat
nagyúr
Na minden kafa, csak én ezt szilícium-szén akkuval tudnám elképzelni 120 W töltéssel. De majd xiaomi megcsinálja még az idén. Jó lesz az is nekem.
-
dse
tag
https://www.gsmarena.com/results.php3?nThicknessMax=6&sAvailabilities=3
pl az Allview X2 Soul nálunk is kapható volt (emag)
más néven Gionee Elife S5.5, de Prestigio Grace néven is futott -
Nem tudom de én ennek nem sok értelmét látom kb ilyen mutassuk meg a világnak mi is tudunk vékony telefont készíteni...
-
túró:gombóc
kezdő
És hol az ALoP-os telefotó kamera?
úgy volt, hogy ebben debütál, erre nem is kap egyáltalán telefotó kamerát. Fold kapja vajon, vagy már csak az s26?
-
klaya86
senior tag
3900as akksival tökön is lövik az egészet. Az új akku technológiát legalább ennél a típusnál igazán bevethették volna. Fél napos telefon lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tényleg csak vékonyságával tűnik majd ki az Edge modell a szériából.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest