- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Komoly autó balesetem volt 4 éve. Összelegózott a jobb kezem (értsd. huzalok, lemezek), bokám úgyszintén.... Szóval az emelgetés, gugolás és társai már nem fognak menni. Előtte 8 évig kondiztam..... Többek közt az extra kilókat is ennek az eseménynek köszönhetem.
-Mike-:Nem várom, csak ki szerettem volna próbálni a fehérje szervezetemre mért esetleges jótékony hatásait...
-
Narxis
nagyúr
Hozzáadott cukor nélküli és leszarom, amíg lejön a heti 1kg addig hetente vagy 2-3 hetente megiszok egyet bár azt se egyszerre szoktam hanem 2 napra elosztva. Nem is rendszeresen szoktam de inkább ezt iszom mint mást. Nem fogok vasszigorú diétát csinálni. Nem és nem! Mert nincs rá szükség egyelőre.
-
Narxis
nagyúr
Majd rád cáfolok azt nézhecc!!!444!! Viccet félretéve, én bármiről hajlandó vagyok lemondani ami akadályoz a fogyásban, meglátjuk majd, hogy alakul. A teljes kiőrlésű kenyér is pékáru, nem kell megakadni a kakaós csigán. A ma reggel elfogyasztott fahéjas csigám 180 kalória volt amiből szénhidrát 28, fehérje 3, zsír 6 g az adatbázis szerint, nem fogok pánikba esni.
-
Andris837
senior tag
Ebben 100%-ban egyetértek veled. Mióta életmódot váltottam nem ettem péksüteményt. Teljes kiőrlésű termékből persze ettem, de nem kakaós csigát vagy diós kiflit. Megtehetném, hiszen a párom szokott hazahozni a családnak, de én nem eszek. Csokit sem, igaz ma zabszelet volt, de tettem is érte, hogy megehessem mert letekertem két óra alatt 40 km-t.
Most vacsorára jön a tojás, hogy valamennyire feltöltsem magam fehérjével. Fehérje port kellene beszereznem, de sokallom érte azt a sok ezer forintot.
Igaz csirkéből meg tojásból mire bevinném azt a mennyiséget amennyit most ezután az edzés után kellene az is hasonló árfekvés lenne...Szerk:
szgergely: Napi minimum szénhidrát nincs, napi minimum fehérje van. Sokkal fontosabb arra törekedni, hogy a fehérjéből minél többet vigyél be. Szénhidrátból ezek a kalkulátorok azt mondják meg neked, hogy mennyi a maximum amennyit bevihetsz. Lehet van minimum érték, főleg ha sportol az ember, de azt meg úgyis érzed, hogy mennyit kell bevinned ahhoz, hogy ne legyél rosszul nap közben és ne legyél bágyadt, fáradékony.
-
boost
veterán
Sok esetben nincs mivel helyettesíteni. Nem mindenki lakik nagyvárosban, ahol talál mindenféle csodaboltot, ahol kókusztejet, csodarizseket, és hasonlókat árulnak. De egy normális diétás étrendbe is bele lehet építeni a reggeli pékárut, főleg akkor, mikor akkora a súlyfelesleg, hogy nyugodtan belefér a nagyon magas napi minimum szénhidrát, fehérje, zsír és kalóriaigény miatt. Ha majd 150-ről a kolléga lefogyott 90-re, akkor nekiállhat azon gondolkodni, hogy a napi 1200-1400 kalóriát hogy ossza be. De az még pont egy év.
-
boost
veterán
-
werszomjas
addikt
Köszi, elolvasom, látom vannak konkrét étrendek is. Bár van azért benne kis reklám, ezeket a BioTech szereket, porokat biztosan nem fogom enni/inni, maradnék a természetesen étkezéseknél.
(#6406) Dorien >
Sovány húst hogyan készíted?
Ha pl csirkemellet apróra vágok, kicsit megfűszerezem és hagymán, kis oliva olajon megsütöm, az jó?
Zöldséget milyen formában fogyasztod hozzá, nyersen, vagy megfőzve? És konkrétan miket?Paradicsom, paprika, kígyó uborka, retek, jégsaláta, karalábé, karfiol, brokkoli, kelbimbó.
Ezek mind mehetnek? Ezeket még szeretem isA túrót azt magában eszed?
(#6407) seria > Hallottam már a paleolit-ról, majd utána olvasok.
Bár ez a majd megőrülsz olyan éhes vagy nem valami kecsegtetőAz Abonett, extrudált kenyérről mi a véleményetek, azt mennyire lehet enni?? Van minden féle ízesítéssel, nagyon finomak.
-
ALI_G
veterán
-
MPowerPH
félisten
Rászántam magam, már két hete heti 4x nyomom esténként lefekvés előtt. Kb. azóta új fáj a hasizmom, hogy minden mozgással kapcsolatos tevékenység nehezen indul be. Ami még rosszabb, a nyakam úgy bedurrant, hogy állandóan olyan érzésem van, mintha nem bírná megtartani a fejemet. Szvsz e mellett nyakra nem is kell edzenem, tökéletesen megoldja ez a 20 perc azt is.
Annyit változtattam, hogy abból a 4 perces gyaksziból, ami az oldalsó részre megy, dupla adagot csinálok, mivel ott a legrosszabb. Bár azt még mindig nem tudom, mivel edzem a hátsó traktust.Hátedzésnél csinálok törzshajlítást sok ismétléssel, de abban nem vagyok biztos, hogy erre jó.
-
MPowerPH
félisten
Kb. 1 hónap volt, de csak szenvedtem. Szvsz ha futottam, akkor a lábemelés gyakszik nem mentek, ha gyúrtam, akkor a többi izmom fájt. Nem beszélve arról, hogy mint írtam, egyszerűen nem maradt erőm még erre is. Ha reggelre betudnám valahogy préselni... Délután túl sűrű, 4 körül kondi, aztán fél 8 körül futás. Azokra a napokra tettem be márciusban, amikor nem futok. Plusz mindig azon vagyok, hogy két nap legyen a héten, amikor tudok regenerálódni. Olyankor bringázok, ami tök jó levezetés, legalábbis a lábamnak jól esik.
spammer: Esetem speciális... Mivel gyerekkoromtól kezdve úsztam, kajakoztam, kenuztam és vízilabdáztam időszakokra bontva, így vállban és hátban elég terebélyes vagyok. Sajnos nem csak abban... Szóval az én részemről semmi értelme nem lenne annak, hogy elkezdjem ledobálni a kilókat. Mondták ismerősök is, hogy ne fussak annyit a kondi mellett, mert hátrányosan hat az izomzatra. Én nem tudom, de nálam ez pont fordítva működik.
Szvsz, 3 hónap alatt 30kg-t fejlődtem fekvenyomásban pl. Most 100-al megy a széria úgy, hogy az utolsó két sorozatnál csak az utolsó nem megy. Két héttel ezelőtt még 95-nél voltam... Tegnap már felraktam 105kg-ra, és nem volt gond. Szóval azóta amióta futok, valahogy jobban bírom, és tempósabban is fejlődök. Nem fulladok ki olyan gyorsan, mint előtte. Az már más kérdés, hogy elég megterhelő...
Szóval izomzatot akarom tovább építeni, közben a hasamról leadni a zsírt. Mert igazából csak ott van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest