- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Netfone
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Szerintem is elég zabaró, hogy a gyúrósok szerint ha nem gyúrsz, nem vagy ember, ha megeszel egy kiflit egy nap, nem vagy ember, és sorolhatnám. Dehát ez van. Neked kitartást a diétához.
Ráadásul egy fogyókúrás topikban, ahová jellemzően azért jönnek az emberek, hogy a nem egészséges testsúlyukról egy még egészséges szintet elérjenek. Miért nem a gyúrós topikban fejtik ki "hathatós segítségüket"?
-
törölt tag
Magyarra fordítva lusta vagy test edzeni fogyókúrával akarsz jól kinézni így sose fogsz.
Ha az ember valamit nem akar mindig megtalálja a kifogást,hogy miért ne csinálja.
Mennyi pénzből tudnád az ilyen edzéseket kihozni? -
-Mike-
addikt
68-70 kilónál már nem lesz pocak vagy csak nagyon kicsi. Viszont ha utána kicsit lazítasz és "most megeszem ezt meg azt mert belefér meg ezek után nekem ez jár" alapon belefalsz ebbe-abba, akkor derékra/hasra fog vissza menni először, demotivált leszel és vissza fogsz hízni.
Csak szólok.
Ha ilyen 65 kiló a cél, oda kell egy kis aszkéta mód is és sok sport hogy azért tudj mellette "normális" mennyiséget enni is. Mozgás nélkül ilyen 65 kilót nagyon kevés kajával tudod csak elérni, attól meg már manapság többet eszik egy ötödikes is. Ráadásul mozgás nélkül kevés kajával inkább izmot vesztesz, megy le hájból is de nagyon kevés, nem lesz alakod, normális kontúrod, csak pálcika kezek lábak kicsit lógó hassal és csodálkozol hogy mérleg szerint már jó lennél aztán mégse. De #pólóalájóvan -
A rizs nagyon jó csak óvatosan a mennyiséggel diéta alatt. Este kerülni kéne a gyümölcsöket (főleg a banánt) a magas fruktóztartalom miatt. Zsírszegény túróból készült kőrözött pufirizsre kenve ideális. Rádobhatsz 1-2 szelet pulykamell sonkát és light mozzarellát. (lidl-ben egész olcsó)
-
Andris837
senior tag
Véleményem szerint a késő esti étkezés a legrosszabb dolog.
Ahogy szgergely fórumtárs is írja próbálj meg nap közben többször keveset enni. Sokan ugye mondják, hogy 18:00 után már nem nagyon lehet enni, de ez butaság. A lényeg, hogy este már ne vigyél be szénhidrátot, valamint lefekvés előtt 2-3 órával már ne fogyassz semmit. Apró trükk még, hogy kajálás előtt igyál meg 1-2 pohár vizet. Vacsorára én pl. zsírszegény túrót szoktam enni, főleg "edzésnapon", amikor délutáni futás van.
A mozgás is nagyon fontos. A séta legyen tempós 6-7 km/h és ebből aztán lehet nyomni ameddig csak bírja az ember. Én 7-8 km-t toltam az életmódváltás elején, ma már ott járok, hogy 5km futás 30-32 perc. Nem nagy szám, de ahhoz képest, hogy pár hónapja 1,5 km-t tudtam egybe lefutni már valami.Hogy rizst lehet e? Persze. Én is azt tolom, bár mostanság ettem krumplit is, de a rizs sokkal jobb köret a fogyó alatt. Csirkemell nagyon jó, vagy esetleg sovány húsok. A tojás is jó, virsli még amit eszek gyakran. A 3in1 kávé jó cucc, de inkább a rendes eszpresszó édesítővel. (bocs szgergely)
Nekem a legjobban az vált be, hogy teljes mértékben búcsút mondtam a kenyérnek és a cukrokból is a lehető legkevesebbet viszek be. -
boost
veterán
Szerintem nem kell eltömíteni. Szimplán az első 1-2 hétben éhes leszel egy kcisit. Próbálj meg napi 5ször, keveset enni. Pl reggelire egy kifli+csirkemell sonka+3in1 kv. ez kb 300-350kcal. Délre 10-15dkg rizs + csirkemell, vacsorára is kontrolláltan egy kifli meg valami sonka, vagy akkor is risz meg natúr grillfűszeres csirkemell. Közben a plsz két evés valami könny danone johurt, vagy nekem pl a Kinder tejszelet jött be. Mindkettő kb 110kcal. Persze közben kevésszénhidrátos vagy cukros gyümölcs és zöldség.
Vagy amit rendelsz délben, annak a felét edd meg, a másikat meg hagydd meg estére. Az is jó stratégia lehet.
-
boost
veterán
Szia, a pattogatott kukoricát kivéve szerintem mindennek van értelme, amit írtál. Nem túl diétás, 100g kb 300 kalória, és ahelyett sok sokkal értelmesebb dolgot tudsz enni. A 3km séta az szintén kb 250-300kcal, az arra jó, hogy feszesebb legyen a bőr, ha fogysz. Célszerűbb lenne, ha napközben tudnál enni valami soványat, akkor este nem jönne rád még egyszer az éhség. Vagy napközben több gyümölcsöt elfogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest