- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Netfone
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
werszomjas #6560 üzenetére
Egész jó, eltartott egy darabig, mire az alábbi listát bepötyögtem, de megtudtam, ami már 1 éve nyilvánvaló, hogy nagyjából annyit eszem, amennyit a napi folyamatokkal és az edzéssel elfogyasztok.
Pedig mindenki hülyének néz, hogy mennyit zabálok.Pl ma:
Reggeli:
15dkg fehér kenyér megkenve margarinnal, rá kb 5dkg szalámi
1db paradicsom, 1 kakaós csiga, 5dkg sajt, 1/2 L tej.Napközben:
0.5 csomag Chio stickletti ropi, kb 10-15g tökmag.
30dkg szőlő, 1 alma, 2 kakaós csiga, kicsi gumicukor/pilóta keksz.17:00-kor ebéd, grízes tészta, kb 30-35dkg
19:00/Vacsora
Borsóleves 1 tányér, 3dl kóla, kicsi szalámi és sajt még.Szumma kb 4000kcal.
Mellé mondjuk ma futás lesz, 12km, 1óra.
Már ez is kb nulla, képzelhetitek mennyit eszem hétvégén, amikor 3-4 órát edzek hasonló intenzitással.
-
kilozsul
aktív tag
válasz
werszomjas #6560 üzenetére
Hmm, kicsit próbálgattam regisztráció nélkül. Nem is rossz.
Nyilván pontos értéket nem tud azért számolni (edzés intenzitás, ételek valós kalóriatartalma elkészítés szerint), de arra nagyon jó, hogy kb. belődd a dolgaidat és megmondja mire számíthatsz. nagyon jól megmutatja pl, hogy elég egy picit tévedni vagy jóindulatúan ferdíteni az edzéssel vagy kajával kapcsolatban, aztán mindjárt kijön az a napi 3-400 kalória többlet ami miatt mégis hízni fogsz. (ráadásul szemét módon -de nagyon helyesen- kiírja, hogy ez mennyi egy héten, hónapban)
Én nagyon részletesen beállítottam mindent, és kijött a napi 4-500-as deficit. Mondjuk nem lepődtem meg, mert én anno ezt elég pontosan belőttem...
-
Tomi0703
addikt
válasz
werszomjas #6481 üzenetére
En ha edzes elott futok akkor nagyon sokat kivesz belolem. Szvsz elobb edzes es utana futas.
Amugy ezt az intervallumos futast csinalja valaki?
-
Kékes525
félisten
válasz
werszomjas #6481 üzenetére
Annak idején, a kenu edzéseknél először súlyzóval gimnasztikáztunk és csak azután futottunk (levezetésképpen).
-
Dorien
veterán
válasz
werszomjas #6409 üzenetére
Sovány húst hogyan készíted?
Ha pl csirkemellet apróra vágok, kicsit megfűszerezem és hagymán, kis oliva olajon megsütöm, az jó?Persze, ez így príma. A fűszerekkel lehet variálni. Meg lehet enni halat is.
Zöldséget milyen formában fogyasztod hozzá, nyersen, vagy megfőzve? És konkrétan miket?
Paradicsom, paprika, kígyó uborka, retek, jégsaláta, karalábé, karfiol, brokkoli, kelbimbó.
Ezek mind mehetnek? Ezeket még szeretem isEzek mind jók. Én így szoktam:
Karalábé, karfiol, brokkoli, kelbimbó - Kevés olajon + vízen fedő alatt párolva.
Paradicsom, paprika, kígyó uborka, retek, jégsaláta - Nyersen vagy salátának elkészítve.A túrót azt magában eszed?
Meg lehet csinálni pl. körözöttnek borssal, pirospaprikával, hagymával
Bele lehet tölteni paprikába, stb. -
seria
tag
válasz
werszomjas #6404 üzenetére
Én a Paleolit diétával fogytam le, bár nem az volt a cél.
Egészségügyi okokból kezdtem el, ugyanannyi mennyiséget eszek mint azelőtt.(tünetmentessé tette a bélproblémámat)
1 hónap már változást hoz (majd megőrülsz olyan éhes vagy) de szigorúan be kell tartani.
77kg voltam most 70kg vagyok.
Olvass utána ha érdekel.Ha már valaki írt a paleoról akkor bocs, nem olvastam utána csak valahogy idekeveredtem és gondoltam leírom a véleményemet.
-
Dorien
veterán
válasz
Reggeli - 100g natúr müzli + 2dl sovány tej
Tízórai - 150g sovány hús + 150g zöldség
Ebéd - 150g sovány hús + 150g zöldség
Uzsonna - 150g sovány hús + 150g zöldség
Vacsora - 100g sovány túróSúlyzózni / fekvőtámaszt nyomni azért kellene mellé, mert az izomzat gyorsan leépül.
-
-Mike-
addikt
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest