Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátánné
tag
Nekem hála Istennek nem kell fogyóznom!
A barátnőm fogyózik és fogyott is 6-7kg az update-val!
Anya pedig Metabol-t szedett! Ő is fogyott! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem csodaszer de szerintem érdemes szedni! A norbi féle tabletták szarok!

-
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Az Actival sem egy csodaszer, de a Norni féle tablihoz képest az

u.i.: Szerintem nem értettem félre, de mindegy, had döntsem el én, hogy mit, hogyan értelmezek
Nincs ám harag, csak máshogy látjuk a dolgokat
Norbival, mint emberrel nincs bajom, sőt, régen edveltem is, tényleg jó, hogy megmozgatja az embereket, elismerésem, csak ezek a pénzhajhász marketingezközök nem kellenének a repertoárjába 
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
a reklámból azonban ez így jön le
Én meg pont arra világítottam rá, hogy félreértetted: bennem pl. sosem merült fel, hogy ezen állna, vagy bukna a diéta.
A BB-t meg már csak az érdekessége miatt is linkeltem: az első találat volt a Google-n a norbifit szóra.
, egyben rá akartam mutatni, hogy elnézted/elírtad a nevét.
Akkor most mond, hogy nem átverés ez a tabli
Nem tudom, erről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok sem gyógyszerész, sem szakértő gyúrós.
Bár hallottam olyat, hogy az Activalt is a hajadra kenheted...
fLeSs: igen, meglehet, hogy az összetétele LOL, én nem is nagyon néztem meg, pláne, hogy sosem láttam még élőben, és nem is tervezem, hogy közelebbi kapcsolatba kerülök vele.
Annak ellenére, hogy van egy ilyen feliratú pólóm (dedikálásról): önmagában semmi bajom vele, de ha abban megyek el gyúrni, biztos levernek.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
ismerem.
én drugs bunnyval elég sok mindenben egyetértek.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Hát azért sokakkal ellentétben a Norbi legalább annyit letett az asztalra, hogy rávette az embereket arra, hogy emeljék fel a seggüket és változtassanak a kajáláson az eredmény érdekében. Szóval azért vmilyen szinten megérdemelte azt a pénzt, amit megkeresett, persze jóideje már csak a nevéből él (Norbiféle kaják, update kaják, stb.), és egy ideje gusztustalan dolgok is vannak, bárki aki idáig eljut, annál ez természetes, minél több pénzed van, annál több kell, és ennek érdekében mindent bevállalsz.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mert okosan megjátszotta ezt a Norbi srác. Sok ember azt hiszi, hogy ő általa fog lefogyni, ha az ő termékeit vásárolgatja orba-szájba. Amúgy elismerésem neki, szépen meggazdagodott a népen, csak gratulálni tudok.

-
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Én sem írtam, hogy fogyasztó tabletta
De cseppet sem ezen áll, vagy bukik egy diéta, a reklámból azonban ez így jön le, azért hoztam fel példának. E mellett az ára is brutálisan magas, 60db kb. 5000Ft
, csak viszonyításként:
Actival: 90db kb. 3500Ft
Daily One: 60db kb. 3400Ft
Akkor most mond, hogy nem átverés ez a tabli
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Norbivit multivitamin
[link]
Hozzáfűznivalóm a dologhoz még annyi, hogy ez távolról sem ''fogyasztótabletta'', és a már csak ez szükséges a... úgy értendő, hogy kiegészítője (lehet: én még élőben nem találkoztam vele) az Update módszernek.
-
Moddingfan
senior tag
Elindítottam én is a diétás blogomat, ha valakit érdekel, itt megtalálja, van benne sok érdekes dolog, remélem
, itt lelitek: [link] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
hát az a vitamin ami abban van egy nagy nulla, ellenben telített zsírok vannak benne, amire csak minimálisan van szükség diétában.
[link] -
fasyrt
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Na mert azt lehet este enni, mi?

Node 2162-re valami bővebbet nem tudtok mondani?
Esetleg 1 topikban jártas ember egsz #1 szerkesztésre nem vállalkoza, linkekkel, leírással, ahogy kell?
-
Kuvik
tag
Sziasztok!
Csak tojásfehérjét lehet diéta alatt tolni? esetleg az esti órákban?
Üdv! -
Moddingfan
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Ennyi pénzből már kijön egy AlphaBurn+Mega Carni-X+1kg 100% Whey Pro ''kúra'', ezekkel másfél hónap alatt brutál sokatt le lehet adni, ha napi 30 perc kardióval megspékeli az ember. Ekkora szélhámosságot, hogy nem szégyelik magukat
Ennél már csak az a plakát erősebb, amit a minap láttam, idézem: ''Norbivit multivitamin. Már csak ez szükséges a tartós fogyáshoz.'' Ez még a TV Shop erkölcstelen profithajhászásán és szégyenletes magatartásán is messzemenően túltesz, nem is beszélve az Update 1-es ásványvízről 
Ezektől a mágnes dologtól meg aegyébként is hülyét kapok. Ha mobiltelefont teszel a fej közelébe, az sokak szerint agydaganatot okoz a mágnese tere miatt, de a mágneses fülbevaló meg fejpánt az szabályosan egészséges, no comment.OK, az egyik elektro-mágnese tér, a másik meg ''hagyományos'' (bocs, nem vagyok fizikus
), de nem hinném, hogy lenne bármi különbség. Szvsz a mozgás (bármilyen is legyen, akár egy séta a parkban) és a lehető leghelyesebb táplálkozás a tartós fogyáshoz vezető egyetlen út, a többi csak sallang, természetesen rá lehet segíteni ezzel-azzal (pl.: fenti táplálék-kiegészítők), de a siker kulcsa alapban ezeken áll, vagy bukik.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
15 ropi.
És igen, valami mágneses akupresszúrás kütyü. -
Moddingfan
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Az olyan cégektől, akik más emberek elkeseredéséből akarnak hasznot húzni egy semmit sem érő, vacak termékkel, nos, az ilyenektől felfordul a gyomrom
. Biztos valamilyen akupunktúrás/akupresszúrás elven működhet a dolog, de ha TV Shop-os, akkor a működés eleve kizárt, tisztelet a kivételnek. Az a baj, hogy sokak végső elkeseredésükben súlyos pénzeket fizetnek ki az ilyen termékekért és ugyan olyan -vagy még rosszabb- életvitel mellet várnak a csodára, ami persze rendszerint elmarad, sőt, sokan annyira bíznak ezekben, hogy méginkább elhanyagolják az étkezésüket, minek hatására még inkább túlsúlyosak lesznek, majd jön egy újabb ''csodatermék'' és ők megint csak -méginkább fokozódott- elkeseredettségüknek köszönhetően beleugranak a vásárlásba. Ez egy ördögi kör, nehéz belőle kikerülni, tisztelet annak, akinek sikerül. -
attilam
őstag
Bazzee

Ezt nem hiszem el. A szobatársam éppen a TV-Shoppot nézi, és fülbevalókat reklámoznak, amivel hatékonyan lehet fogyni.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Bemész egy normálisabb sportboltba, vagy nagyobb áruházláncba (pl.: Hervis) és körülnélzel. Ami 20E felett van, az már nem lehet olyan nagyon rossz. Az én szobabicajom pl. a Hervis-ből van, 70K-ról volt leértékeleve (utolsó darabaok, jön a tavasz,stb.) 30K!!!-ra és nagyon jó kis cucc, na, valami hasonlót kéne neked is kifogni. Az én bicajom XFact márkájú, ami még beugrik, az a Body Sculpture, mindkettő jó kis márka és viszonylag jó áron is vannak, de van még számos más márka is, csak épp ezek ugrottak be. A legegyszerűbb, ha körülnézel, felméred a választékot, felírogatsz pár típuts, hazamész és google-ban utánanézel. A lényeg amúgy is az, hogy kényelmes, masszív és testhezálló legyen a gép, ha az ára is korrekt, akkor nagyon rossz vételt nem csinálhatsz. Remélem segítettem valamicskét

u.i.: Egyébként én is úgy tudom, hogy az elliptikus lépő az egyik legjobb és legeffektívebb kardió gép, e mellett nem terheli annyira a gerincet, mint a futás, de effektívebb, mint a bicaj, egyetlen hártánya, hogy brutális helyigénye van, de ha ez nem gond, akkor jó befektetés lehet
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Lakótelep v1.0

---------------------------
Fogyni szeretnék 183/99-ről. Mivel tudásom a fogyásról =0, ezért elméleti tudást is szeretnék kapni.
Nomeg olyasmi weblapokat, ahol fogyós étrendet talál az ember.
18 éves vok, ez nemtudom mennyiben befolyásolja a dolgot...
Cél: - 12-15 kg 4 hónap alatt.
Plz ne röhögjetek ki nagyon...
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elfelejtetted írni a jobban szó előtt, hogy sokkal.

-
fLeSs
nagyúr
Éljen az 1 órás fel-le lépcsőzés...

-
Markgx10
őstag
Lenne egy topicba illő kérdésem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy egyszerű, de megbízható, tartós lépcsőző vagy taposógépet (nem tudom melyik a helyes megnevezés) szeretnék (szeretne valaki) vásárolni. Melyik típust ajánljátok és mennyibe kerülne?
Előre is nagyon köszönöm:
Márk -
tildy
nagyúr
Ma csináltam délután egy kis fincis csirkemellet

Raktam rá fél őszibarackot, meg egy kis sajtot. Tudom , hogy kevésbé diétás, mintha natúrban lett volna a husi, viszont finom!!!
Legközelebb eredeti (azaz nem konzerv) ananásszal lesz hasonlóképp kipróbálva.
Van valakinek rá ötlete, hogy hogy csináljam, hogy ne legyen ennyire száraz? Attilam te írtad az ananászos csirkemelles receptet, húspuhítóval? Jól emlékszem?
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Gyúrjon, csak ..Csak nem szeretném ha alaphelyzetben is kilátszódnának az izmai. Egyébként örülök, hogy csinálja, jól érzi magát tőle. És ennek én nagyon örülök.
Moddingfan: nem tudom. Valahogy zavar a látványa. PErsze itt is vannak fokozatok, most még jó
Digitxt:
''Félreértettél, részemről ''teljesentökmindegy'', hogy szerinted hogy kéne kinéznem,''''
Félreértettél te is, mert részemről is teljesen tökmindegy, hogy hogy kéne kinézned, csak kicsit nagyobb kart feltételezek olyan emberről, aki edz is(úgy általánosságban). De mint kiderült, valamit valahol félreértettem, mer tmindt írtad, egyszer voltál teremben. Szóval magyarán tökre elbeszéltünk egymás mellett.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A párod esetében nyugodtan kivételt tehetnél: nem véletlen örül neki!

részemről nem elvárás
Félreértettél, részemről ''teljesentökmindegy'', hogy szerinted hogy kéne kinéznem, inkább hallgatok a saját véleményemre, és persze Barátnőmére: neki is meg van a határozott elképzelése arról, hogy mi lenne az ideális, szóval kizárt, hogy óriásira gyúrjam magam, de egy kis ''kondizgatás'' belefér, sőt.
-
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem kell nekem megfelelni, kifejezetten nem szeretem látni (alaphelyzetben), hogy egy férfi mennyire izmos(ra van gyúrva)

(Sajnos) párom mostanában rákapott a gyúrásra, jól érzi magát tőle, (ennek örülök), de kezd is emglátszódni rajta(ennek kevésbé, ő viszont nagyon)
Szóval nyugi, ez részemről nem elvárás
-
DigitXT
félisten
egy olyan embenek, aki még gyúr is
Eddig egyszer voltam a teremben.
Kicsit többre számítottam...(>35)
Bár istenments, hogy neked akarjak megfelelni, de lesz az még annyi, sőt.
fLeSs:
Manitou:
Márk: gyorsan bele fogsz rázódni
És végül OFF: az eredeti borítókat nyomtam, de persze kisfelbontásúak, de nyomtatásban, meg a DVD csillogó fóliája alatt ez nem feltűnő.
Mod: na jó, aminek a hátulja is megvan, és szöveg van rajta, azt nemigen lehet elolvasni, de nem is az a lényeg.
Mod2: ja és szerkesztettem is (Neroval) a gerincüket.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Az elején gyorsan lehet fejlődni a gyakorlatokban, ezt tudom mivel én is az elején járok még
Szóval gyorsan bele fogsz rázódni.
Ha nem válaszoltam akkor bocs
, valószínűleg átugrottam a hsz-t vagy valami 
Még valami: Valahol megtaláltad az eredeti borítókat, vagy Te szerkesztettél hozzájuk?
-
DigitXT
félisten
válasz
Markgx10
üzenetére
amúgy sem tudom minek fogyózol
Fogyózik a halál, már ''tömegelek''.
egyszer Forma-1 DVD ügyben találkoztunk
Nanáhogy emléxem!
(Azóta sem tudtam nagyon megnézni őket, de gyönyörű borítókat nyomtattam hozzájuk.
) És pont ennek aprópóján kérdeztem meg tőled egyszer a gyúrós topikban - jó rég -, hogy ''hát te meg mióta gyúrsz?'', de nem válaszoltál, úgyhogy hanyagoltam a témát.
Mondjuk lehet azóta elhíztál, de a 31-es kar nem azt mutatja
Nem, még mindig relatíve vékony vagyok (178/72), emiatt persze hülyén is éreztem magam a teremben, meg minden gyaxit (ahogy ti mondjátok
), jóval kisebb súlyokkal csináltam, mint a már szeptember óta gyúró haverom, de aztán akklimatizálódtam, és a végeredmény: el fogok járni kb. heti 3x gyúrni.
Csak múljon el hétfőre az izomláz.
-
-
Zomb€€
őstag
Hát igen,ahogy látom a legtöbben a hus mellett a turmixra szavaznak.Nézegettem,de sajna nem egy olcso mulatság.Ha napi 100g fehérjét akarok turmixbol nyerni akkor az havi 10k.Ha jol számoltam..
-
deniro2
senior tag
Whey pro-val nyugodtan, bár jobb lenne némi hús is...
Szóján nem érdemes gondolkodni, mert hiányos aminósav profilja van, meg valami ösztogénutánzó vegyület (vagy mi) van benne, szal férfiaknak nem ideális. Tejtermékek meg zsírosak...Mi maradt?
Szerk: jah, tojásfehérje még jó lehet.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Természetesen lehetséges. Tejsavófehérje turmix felszívódás szempontjából még jobb is

Én ha valaki kérdezi akkor is lefikázom Norbit
, ja és én még csak 9 hónapja gyúrok, de már 43,5 a karom, szóval annyi edzéssel mint amennyit Norbi csinált már nem így kellene kinézni. -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mondjuk vannak kövérek (és mondjuk szeretnének lefogyni), s vannak soványak (mondjuk szeretnének egy kis izmot), s vannak testépítők (na ezek szeretnének nagy-nagy izmot)... Ezek közül az első kettő kategóriába esők minden további nélkül örülhetnének, ha úgy néznének ki, mint Norbi, de az utóbbiak nyilván nem, viszont ha minden gyúrós beírja ezt a véleményét, attól még a Fogyjunk le topik nem jut előrébb.

Update 1-es ásványvíz
Bizony, még én ''norbibarát'' is beírtam ezt nemrég...
Ez van.
-
DigitXT
félisten
Mi lenne, ha olyat játszanánk, hogy a norbifikázó gyúrósok egy picit hanyagolnák a topikot?
Aki benga állat akar lenni az akar lenni, pont, azzal sincs semmi baj.
Emléxem anno még írtam zúzónak, hogy ''de én nem akarok hatalmas bicepszet'', és szerencsétlenségemre a témában nem jártasként nagy számot akarván írni 30-ast írtam.
Erre már akkor annyi volt.
Ő meg válaszolta, hogy ő sem, hiszen nem szeretné, hogy 15-öt összemenjen.
Most már így fogalmaznám meg: nem akarok 50-es bicepszet. Ő meg azon sír, hogy csak 45-ös, és ez így nem elég, mert ő nagyon magas, stb. Érted. -
DigitXT
félisten
Nem, ne legyen vita, Norbi nem ''izompacsirta'', nem gyúrós testalkatú, pont.

Izmos , de vannak hasonló magasságú sokkal izmosabb férfiak is...
Pontosan így van, 100%-ig egyetértünk.
Csak azt szerettem volna elkerülni, hogy a dolog affelé menjen el, hogy Norbit egyenesen etiópiából szalasztották, amit persze az eszement diétájának köszönhet, LOL.
Amúgy trivi, hogy egy átlagemberhez képest bizonyhogy izmos: ha én olyan lennék már örülnék.
Aztán persze lehet, hogy elkapna a hév, hogy még nagyobb bicepsz, stb.
(Barátomat is elég rég láttam, most nézem, hogy 39-es karja van, hát nem semmi, hozzám képest meg...!
Gyúrósok most csitt: lesz az még nagyobb is, Janesz is 29-ről kezdte vmikor.
) Mod: most nézem, hogy Márk szerint már egyenesen ''nyomoronc'' szegény Norbi...
Hát ez az, hogy nem gyúrós, és aki nem az...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Hú, csak most olvastam vissza, egek!
most mióta nem eszek szinte semmit
Ezt tessék ''büdösgyorsan'' elfelejteni!
honnan tudnék letölteni ilyen könyveket? pl.: norbi sorozat
Ez így értelmetlen, ha érdekel a téma, akkor szvsz vedd meg csak a Norbi Titok c. könyvet, és olvasd át... (Azért csak ezt, mert szvsz most épp ezt keresed: vannak Norbinak más könyvei is, pl. egy olyan, amit szintén ő maga ''húzott le'' előttünk, mivel egy ''interjúkönyv'' - vmi 100 kérdés a fittnessről a címe -, és egyrészt egyáltalán nem tükrözi a mai álláspontját, sőt, talán még az akkorit sem adja vissza, hiszen pl. egy benyögött jó poén írásban nem biztos, hogy uaz. stb.) Aztán majdcsak meglátod, hogy hogy lenne jobb!
-
HXY
addikt
Don't war, make love!

-
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Rendben, rugjál belém te is...

Magasság-testsúly arányról beszéltem, hogy lehet-e jól kinézni 182 centisen 85 kg alatt. Ezt támasztottam alá Janesszel, de mondok még példát (most úgyis aktuális): Shane Mosley 175 cm/72-74 kg és már nem is az eredeti súlycsoportjában bokszol...
Két szót emelnék ki a jobb érthetőség kedvéért: átlagember (!= ronikolmen) és 8-9 %-os testzsír. Jó, ez több szó volt, mint 2, de mindegy.
Mégegy példa: Boxer kb. 70 kg, 185 cm, szerinted, ha felszed 10 kg izmot, akkor sem fogja elérni legalább a normális alkatú átlagember szintjét?
Mondjuk, erre úgysem válaszolsz, de azért gondolj bele.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
nemt alálkoztam vele, de felvételről már láttam .Viszont van hasonlóan alacsony ismerősöm (tesi -számtech szakos sopronban) , hugom expasija, hát ha nem is ''izompacsirta'' a szó klasszikus értelmében, de izmosabb a Norbinál.
Egyébként linkeljetek már oylan képet is, amin ''nem feszít'' be.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
azért az izompacsirtától igencsak messze van
Te találkoztál vele élőben?
Vagy legalább láttad vmilyen felvételről?
Tudod, a gyúrósok fikázzák (mod: tisztelet a kivételnek), mert szegény alacsony, és nem nagy testtömegű, viszont ahhoz a mérethez képest szvsz elég izmos.
Nem, valóban nem gyúrós testalkatú, de nem is mindenki akar olyanná válni (amellett, hogy max. respect pl. Janesznek, hogy csak a PH!-ról említsek vkit
), van élet a szúnyogcsődör és a svájcinéger közt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs ám harag, csak máshogy látjuk a dolgokat
Norbival, mint emberrel nincs bajom, sőt, régen edveltem is, tényleg jó, hogy megmozgatja az embereket, elismerésem, csak ezek a pénzhajhász marketingezközök nem kellenének a repertoárjába 

, csak viszonyításként:
Hozzáfűznivalóm a dologhoz még annyi, hogy ez távolról sem ''fogyasztótabletta'', és a már csak ez szükséges a... úgy értendő, hogy kiegészítője (lehet: én még élőben nem találkoztam vele) az Update módszernek.

![[kép] [kép]](http://img.hazipatika.com/shop/big/20/002620.jpg)