Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moddingfan

    senior tag

    Tegnap vettem egy GLYX álnéven futó kenyeret a diéta miatt. Nagyon meggyőzőek az adatai, szerintem ez délelőtt nyugodtan mehet diéta alatt, de akár este 6-ig is, persze max. 2 szelet étkezésenként és ha lehet nem naponta. Némi ízelítő az adatokból:

    Energia: 191 kcal
    Fehérje: 8,7g
    Szénhidrát: 33,3g
    Cukor: 1,7g
    Zsír: 2,7g
    Telített zsír: 0,3g
    Rost anyag: 10,2g
    Glykémiás index: 38

    Az ára elég magas, 399Ft volt fél kiló, de mivel eleve keveset eszünk belőle és csak a diéta alatt, így szerintem elfogadható.
    Gondoltam megosztom veletek, hátva valakinek kedve szottyan egy kis kenyérre, akkor inkább ez, mint a színezett ál-rozskenyér.

    Nagy gondom volt, hogy szeretek raqulettezni, de diéta alatt nemigen kéne ilyesmit csinálni, mert nehéz megoldani diétásan, de részben megoldottam: lehet grillezni jó minőségű virslit nem csak kolbászt, bár ha abból kisül a zsír (amit felitatunk) és alapban jó minőség, akkor az sem vészes, csak ne este együk (de nálam ez most szóba sem jöhet), mehet mellé zsírszegény túró, grillezett zöldségek, zsírszegény sajt (pl.: mozarella 19,6g fehérje tartalommal, ami iszonyat magas), bár utóbbi kicsit necces, GLYX kenyér piritva és már kész is a viszonylag diétás raqulett party :), mehet rá még diétás ketchup, vagy majonéz, esetleg szezámmag és minden féle fűszer, pl.: bors, paprika, kakukkfű, stb. Én ma este fogom kipróbálni :).

    Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

Új hozzászólás Aktív témák