Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Drótszamár
üzenetére
igazad van, viszont elöbb egy kis sulyt kéne felszednem, és abból kigyurni az izmokat, elöbb legyek 70-75kg, és utánna abból ki lehet gyurni az izmokat... sztem
-
MCGaiwer
addikt
vki nem tudna összetobni egy heti hizlaló menüt?
-
AlyArkhon
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Az hogy beszélünk róla még semmit sem bizonyít , nem így van ?? Nem arról van szó hogy ki hogy lövi be magáét vagy ilyesmi .....
Pont a szer káros hatásáról volt szó , az miért baj ??
( tán engem inkább még el is riaszt az ilyen dolgoktól , nem hogy még ösztönözne !! ) 
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár
üzenetére
Vazze, micsoda drogos topic lett ez
Egy moderátor benézhetne takarítani...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AlyArkhon
őstag
Hallod , nem vagyunk mi rokonok ?, én is beszédülök már egy cigitől is , ezért is hagytam abba a cigizést , már közel 2 éve ! ( nem volt nehéz , csak letettem az ágyam szélére , és ott is hagytam ! )
,
Csak vicceltem a rokonságal kapcsolatban , viszont a többi igaz , tényleg megüt egy cigi is , pedig régen volt olyan hogy több dobozzal is elszívtam egy Discó alatt , és semmi hatása nem vólt ... , de hát mára már nincs ilyen gondom ...
-
Drótszamár
őstag
Vazze, micsoda drogos topic lett ez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Efedrint még nem toltam sosem. Engem egy duplakávé is fölhözvág de nagyon. Izzadok, remeg a kezem, és ver a szivem mint állat.
Ha fel akarok pörögni akkor egy kis magnézium is hatásos. 1db pezsgőtabletta, vagy magneB6 és egy fél napig pörgök, és nagyon nehezen fáradok el.
Cserébe alapjáraton izzadok (sokat, és büdöset), és az emésztésemnek sem tesz jót. -
Agyzuzo
addikt
Gondolom ez az oldal: Bővebben: link nem újdonság neked, ez alapján 50mg alatti adagok azért nem üthetnek akkorát. Bár lehet hogy te érzékenyebb vagy rá, azt tudom, hogy nekem még a 40mg is csak kis mosolygást eredményezett + úgy daráltam melóhelyen, mint a gép.
Annyira sz'tem nem durva, egy nagyobb alkoholizálás jóval károsabb + jobban ki is tud ütni. -
AlyArkhon
őstag
ez a mosoly cucc ez tetszik ,
kikéne próbálni , kitudja lehet mosolyognák mint tejbetök a gyárba , nem ártana egy kis élet oda bentre .. 

Azért ockodom az ilyen cuccoktól , mert hát ugye kitudja az adott embernek milyen mellékhatásokkal kell éppen számolnia , sajna !!
-
szancsika
tag
hmm nekem azer bejonne a mosolygos cucc
Nem artana neha egy kis jokedv 
meg sose probaltam ugyse semmilyen mosolygos cuccot, csak a felirt kedejjaviot (de asse hasznalt). Plane jo lehet ha meg fogyni is lehet tole, meg ha ugy is h teljesitmenyt fokoz, mer eleg aluszekony vagyok...
no persze nekem nincs ilyenre penzem (komben ma reg heroinista lennek (csak vicc persze))
tegnap csalonapoztam, asszem ez most egesz jol sikerult
-
szancsika
tag
hmm nekem azer bejonne a mosolygos cucc
Nem artana neha egy kis jokedv 
meg sose probaltam ugyse semmilyen mosolygos cuccot, csak a felirt kedejjaviot (de asse hasznalt). Plane jo lehet ha meg fogyni is lehet tole, meg ha ugy is h teljesitmenyt fokoz, mer eleg aluszekony vagyok...
no persze nekem nincs ilyenre penzem (komben ma reg heroinista lennek (csak vicc persze))
tegnap csalonapoztam, asszem ez most egesz jol sikerult
-
DigitXT
félisten
Már megint ''Kiskunfélegyházán van a topik'' szvsz...
(És egyben:
) Mod: tablettával fogyni gáz, ha egyáltalán lehetséges, szvsz ennyit kéne mondani...
Semmiképp sem ajánlott!
Mod2: a vége persze ON!
[Szerkesztve] -
-
Agyzuzo
addikt
válasz
szegedi
üzenetére
Az efedrin önmagában nem fogyasztószer, hanem teljesítményfokozó. Ha kombinálod koffeinnel és aszpirinnel a megfelelő arányban, akkor termogenikus hatású, azaz megemeli a testhőmérsékleted (egy ''kvázi lázat'' hoz létre), így magasabb lesz a tested energiafelhasználása és bármit csinálsz, fokozod vele. Viszont a nyugalmi pulzusod ugrásszerűen megnő. Max. 1 hónapig szabad csinálni, utána szünetet kell tartani, mert kialakul a tolerancia (magasabb adagok kellenek) és baszhatod, nem lesz semmi hatása. Jah és mikor abbahagyod kb. 1 hétig mocsok mód hasogatni fog a fejed (mintha elvonón lennél). Ennyi. Ha nem vagy cukros vagy szívbeteg, akkor 1 hónapig tolhatod, de ha a kajára nem figyelsz, max. szintentartásra lesz elég, fogyni nem fogsz. Ja és érdemes ilyenkor minél többet kardiózni. A folyadékfogyasztásod meg minimum 1,5x annyi legyen, mint normál esetben, mert izzadni fogsz mint a ló és pikk-pakk kiszáradsz. Ált. úgy tolják, hogy 25mg Ephedrin, 200mg koffein, 300mg Aspirin naponta 3x.
Bővebb info: Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Fless jól mondja.
Igen van amit jónak tartok: testmozgás. Nem a bogyeszoktól fogsz lefogyni, és uyge van ami illegális is...
Ráadásul az effedrin túlontúl nem is pörget fel, okét táncol az emebr meg mozog, de inkább -szerintem- pszichikai hatása van ...
Fless kihagytad azokat, akik rendőrpara miatt effedrint dobnak be partikon...
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
szegedi
üzenetére
Lehet értelme szedni abban az esetben, ha rendszeresen szeded, nem szedsz belőle túl sokat, és ha megfelelően diétázol mellette és mozogsz is minden nap.
Önmagában egy bogyótól nem fogsz fogyni (úgy, hogy mellette nem diétázol), ezt felejtsd el.
1ébként én nem ajánlom, effedrint a profik szoktak szedni (ők már tudják kontrollálni), vagy a síkpicsa nők (nekik meg mindegy, csak fogyjanak, persze ez nem jön össze önmagában a bogyótól). -
tildy
nagyúr
válasz
szegedi
üzenetére
Hehe .Tudod miért akar hozni effedrint?
egyrészt:
Bővebben: link
Másrészt tán ilyen köhögéses betegségre adták régen vagy mi, harmadrészt magyar neve BIOEKI (BIO vagy herbál ecstasy). Nem véletlenül
Az Ephedra Sinica (vagy Ma Huang) elsősorban asztmagyógyszerek alapanyagaként ismert, mert ellazítja a légzőszerveket, de miután a szer amfetaminhoz hasonló hatást vált ki a központi idegrendszerből, javítja a koncentrálóképességet, csökkenti az étvágyat és növeli a zsírégetést, és segíti az ideg-izom együttműködést. (Lásd még: Tudás a tablettában, Magyar Narancs, 2003. március 20.) Az ephedra szerepel az úgynevezett doppinglistán, de mint Nyizsnyánszki Anna, a Társaság a Szabadságjogokért munkatársa elmondta, a drogokkal ellentétben a doppingszerrel való visszaélés egy 2000-es alkotmánybírósági döntés óta nem büntetőjogi kategória.
Egyébként hatása: Felpörgetetséget, az ecstasyhoz hasonló boldogságérzetet ad, hatása rövidebb.
Magyarországon tényleg be van tiltva, ugyanis rájöttek bizonyos emberek, hogy milyen (jó).
[Szerkesztve] -
szegedi
tag
Haverom most külföldről hozni akar efedrin tablettákat.
Állítsa szerint nagyon jó fogyasztó tabletta.
Olvastam hogy itthon koffein-efedrin keveréként árulják.De ő tiszta efedrint hoz be./nemtom mennyire valós
/
És még azt is mondta hogy itthon nem lehet beszerezni.
Ki mit tud erről a szerről?
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azt nem bírtam volna ki idegekkel , életemben mióta élek mindig sportoltam ( valószínűleg most sem ülnék itt a gép előtt ) , ..................:
, csak arról van szó , hogy kicsit helyreigazítottam a válizületemet ( 3 éve volt , s még mindig fájogat néha ) , szal egy kicsit meghúzodott , de el nem szakadt , csak hátugye a váll az nem éppen a legkissebb izom a testben !!! 
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az nekem is megvolt , aztán jött a törés ( vállsérülésem volt , nyakbólnyomásnál tul motivált voltam , azt hittem megy az még , aztán reccs a jobb vállamnak ) Azóta csak voltam , és szedtem és szedtem és szedtem magamra a szintiszta kilokat ( sajna nem izmot ) , most pedig már elég .
Akkortájt volt hogy heti 5 edzést is tartottunk kb 1,5 2,5 órásat , ( annyira egyformák vagyunk a volt edzőtársal ha nem is testileg de agyilag ) hogy nem arra kellett figyelnünk hogy még edzeni kéne mert ez nem ért sz@rt sem , hanem arra , hogy most már be kéne fejezni , meg holnap már tényleg nem kéne gyurni ....
De jó is volt akkoriban .... Edzeni jó , plussz mellette csökkenteni a zsyrt s növelni az izomzatot ......

-
tildy
nagyúr
Beszéljen helyettem a kép:
Bővebben: link Ehhe 85C-D-s melltartó helyett, be kell ruháznom 80E-sre. Hát ez nem elsz egyszerű téma, mert mindig csak a laposmellűekre gondolnak
azok persze kapnak oclsón, én meg vehetek majd jó 5 ezerért, hogy aza... 
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
na lássuk, nagyon kircsi, mert hozzád hasonlítok méretekben.

kar: 36
mell: belélegezve 103, kilélegezve 95
derék és csípő: namost én nemtom, hogy te melyik alatt mit értesz.
nekem a köldököm alatt 2 cm-rel mérve (ebben a vonalban van a medencecsontom is) 95 cm, gondolom neked ez a csípő, csak akkor nemtom, hogy mi a derék.
comb: 59 -
tildy
nagyúr
Rájöttem wheyt csak melegen iszom, hidegen nem izlik

-
tildy
nagyúr
méricske:
kar: 31
mell:102
mell alatt:82
derék: 82
csípő:103-104
comb:59
Jó mondjuk most ittam egy húzásra fél lityó ásványvizet
Na majd jövő héten megint mérem, de akkor szigorúan reggel! -
szancsika
tag
nah helose!
56,1kg vok immaron tartosan. Kicsit aggaszt h mostanaban nemjol alszom, lehet h azert mert ''elalvas elott 5 oaval nem eszek'', egesz ejszaka korog a gyomrom, es alig alszom 2-3 orat... asszem ez igy nemjo... Nem lehetne megis inkabb elalvas elott 1 oraval enni? Vagy valamit felreertettem es csak a szenhidratra vonatkozik? Igen, asszem valamit megin rosszul csinaltam....
Minden esetre az ovemmen eddig 25cm-el nagyobbat huzok mint mikor elkezdtem ''eletmodotvaltoztatni'', lassan korbeer
A nacim meg mar kibuggyan az ov alol mindig vissza kell ala gyurkesznem h alljon mar valahogy rajtam.
Tegnap vettem uj meltartokat is mer hat ugye...nah... szal igen... eltunik

ami nem olyan nagy gond vegulis....
a pocim inkabb mondhato picit husisnak mint nagy hasnak...
a hatam is eleg puhacska volt, most kemeny...
ha hanyadt fexem a csipocsontom kedvesn kiall...
szal meglaccik mar az a 6kg elegge
most mek Pecsre, majd ha visszajottem veszek egy kis L-karnitint, hogy legyen egy nagyobb hullam szigetig. (ez nem azt jelenti h pecset zabalni fogok, met kb orulok ha fele annyi kajahoz jutok kb mint itthon)
nah szal ennyi... centizni nem centiztem mar regota, majd talan jovoheten...
-
Woodslave
félisten
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nekem ilyen, hanem hogy ez lenne az ideális.
Az étrendem egyébbként napi 10 tojás, 300-350g pulyka v. csmell, 200-300g rizs, 100-200g zabpehely, egy tonhalkonzerv, uborka, paradicsom, paprika ahogy jön, 2-4 adag fehérje. Ezek kb 6-7 étkezésre elosztva. Ez megy hétköznap, hétvégén lazább. Annyira nem akarok fogyni, csak vmi normálisabb alakot elérni, mert nincs túl szerencsés testalkatom.
Ez ibe kerül egy hétre? Lássuk. A tojás kb 1000Ft, a zabpehely 200Ft, a tonhal 750Ft, a hús kb 1700Ft a rizs 200Ft, a zöldségekre számoljunk egy 500Ft-ot, bár sajna azt néha hanyagolom. Szóvaé kb 4500Ft. Ja a fehérje 9000Ft egy hónapra, de ezt sem veszek minden hónapban, meg a kaja se megy évek óta, csak 4-5hete. Elég unalmas de ha bent kajálok a városban, akkor az kb 500-600Ft, ha nem egy lángost eszek, de olyan kevés kajától meg nem érzem jól magam.
Ja és az hogy vmit tudsz elméletben, az nem azt jelenti hogy úgy is csinálod...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem találom a centimétert
Pedig láthatóan kisebb a pocim.
A mérleg 78at mutat
Hehe , amint 70 leszek , veszem elő a ''heggesztős'' gatyám ![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
(ezüst színű trapézfarmer
) -
csigaaa
csendes tag
Sziasztok!
Csak 1 kérdésem lenne! Bocs ha már vki kérdezte, de túl hosszú ez a topic..
Szóval, ha fogyni akarok, akkor milyen arányban (%) legyen a napi bevitt táplálékban a fehérje, szénhidrát, és a zsír? Mert úgy érzem az étrendem a kalóriamennyiség szempontjából már megfelelő, de szeretném tudni, hogy az arányok is jók-e!
Előre is köszönöm! -
Agyzuzo
addikt
Stabil, biztos erőnövekedés. Az elmúlt 1 hónapban egy deka súlyt nem emeltem, ma kezdtem újra az edzéseket. 1 hónap alatt SEMMIT nem változtam, nem estem össze, nem tűnt el rólam egy deka izom se, minden méretem maradt. Ma lementem, melleztem, ugyanakkora súlyokkal nyomattam, mint 1 hónapja. Szóval azon felül, hogy baromi jó anti-katabolikus és izom/erő megtartó cucc, egy lassú, de biztos erőnövekedést hoz. Szerintem remek dolog. Nálam ami fix: fehérje, vitaminok, glutamin és HMB.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
MCGaiwer
üzenetére
nem ártana nagyjából összeszedned, hogy miből mennyit ettél, mert az, hogy ''4 adag tőróscsuszát vágtam be'' nem mond semmit. én szeretem a túróscsuszát, és gyakorlatilag nem láttam még embert a földön, aki annyit meg tudott volna enni belőle, mint én, tehát az ''adag'' fogalma változik emberenként. Ha inaktív vagy, és vékonyka, akkor kb. napi 3000 kcal a fenntartó kalóriamennyiséged, amit ezen felül megeszel, abból hízol, szal így számolj. 1 kiló zsír 9000 kalória, lehet zabálni, de szó szerint.
-
szancsika
tag
hat 1 kupaknyit fel liter vizben (ekkora a kullancsom), es utanna is iszok...
azert hagytam abba egy idore h megnezzem attol faj e, bar telen is voltak ijen fajasaim, el is mentem dokihoz meg ultrahangra (is kellett volna de 1 honappal kesobbre kaptam idopontot, addigra meg meggyogyult) meg neztek pisibe is valamit h van e veseko, de nem volt semmi, azt mondtak felfaztam...
aztn lehet h mostis, de azt tom h ha nem iszok eleg vizet aznap mikor feherjezek, akkor tutkora faj, igy mindig racsatlakoztatom az arcom az asvanyvizes uvegre es dontom magamba
ma mar nem fajt ugyhogy sztem holnap mar iszom is tovabb...
-
gorlin
őstag
Na végre egy dolog amiben eggyetértünk

Tehát napi 3*2 mellé mehet a reform és a hmb,fehérje?
Tényleg azért megkérdezem.Ti milyen változásokat vettetek észre amióta szeditek?
Csak azért kérdezem mert valaki azt mondja nincs semmi,valaki meg esküszik rá.
Mondjuk már szedem,de nem olyan régóta. -
gorlin
őstag
Agyzuzo!
Bár félve kérdezem meg,de mi a véleményed a HMB-ről? -
gorlin
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Na ez az! Ezt olvastam.Tulajdonképpen nem is igazán fogyni akarok ezzel a módszerrel,hanem állóképességet,''robbanékonyságot'' növelni.
Köszönöm a választ!!
Mennyi legyen a pihenő idő? -
tildy
nagyúr
Hát igen, pedig azt hinné az ember. Múltkor viszont lehet hogy nem cerbonásban, de kifogtam egy édesítőszerest, és az sem volt rossz.
Hugom meglátta mit eszem, erre előkapta a sült csirkecombot és elcsócsálta előttem, hogy nézd milyen finom kaja. MAjdnem kapott egy taslit... Egyébként pont ittan épp egy pohárral, és abszolóút nem kívántam azt a husikát...
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Szia
Nem vagyok fitnessz guru, és csak hobby szinten bringázok . Leírnám én mit gondolok arról amit te írtál. Mivel ember vagyok, és elképzelehtő hogy téves információkkal is rendelkezem lehet hogy hülyeséget írok. He ezt teszem kéretik kijavítani.
Erről a kimerítő egyzésről eddig még nem halottam, de leültem és végigondoltam az egészet. A 40 percbe 17 ''ciklus'' fér bele. Ebből a ''teljes gőzzel'' tekerés 25,5 perc.
Általában, hogy bringán 100%-ot tudjak nyújtani ahoz minimum egy 10 perces bemelegítés kell. Addigra ''ébred'' fel a szervezet. Addíg 60-70% a max amit ki tudok préselni magamból. Én személy szerint a 100%-ot legvégső esetben 1 percig meg tudom tartani.
Ez esetben a teljes gőz legyen mondjuk 80%-os. Ez az első 2-3 ciklus alatt tartható, de a 45s-es pihenőidőt kevésnek találom. Kezdetben tényleg 5 percig fogod csak bírni mint ahogy ezt írtad is.
Az egész sokkszerűen éri a szervezetet, és megpróbál felkészülni rá. Ennek következménye az lessz. ha egyzések között feltöltöd rendesen a raktárakat akkor 3-4 alkalom után jelentősen nőni fog a teljesítményed.
Én kb 1,5 - 2 hónapra saccolom az időt, mire könnyedén menni fog a 40 perc.
Mivel az izomzatod, a szíved, és a tüdőd is hozzászokik _ehez_ a terheléshez lehet az mondani rá, hogy robbanékonyabb lessz a lábad.
Az elején egy ilyen nap után pihenj egy napot. Ha már edzettebb vagy akkor nem feltétlenül kell majd. És egyél sok-sok fehérjét....
ja és ne a legkönyebb fokozaton tekerj, mert különben izomból nem fogsz fejlődni, csak állóképességből.
Yó tekerést
-
-
Woodslave
félisten
válasz
MCGaiwer
üzenetére
1. Bővebben: link
2. ugynazt kellene enned, mint amiket itt leírtunk, csak nagyobb mennyiségben
3. gyúrjál.
4. süti - nem tudom miért akarsz zsírgombóc lenni? -hidd el xarul fogsz meghízni, nagy segg, has, úszógumi, kell ez neked?
5. ha még nem vagy 25 éves, akkor várd ki. Könnyebben el fogsz hízni
+1 ha szumós akarsz lenni, akkor nem szóltam
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pont a szer káros hatásáról volt szó , az miért baj ??
( tán engem inkább még el is riaszt az ilyen dolgoktól , nem hogy még ösztönözne !! )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Attól is elkezdneek csúsznia dolgok...Halál komolyan! (nem cigizem, rendszeresen sosem cigiztem) Az alkohol meg engem bealtat.

)

ami nem olyan nagy gond vegulis....