Hirdetés

Aktív témák

• szancsika

tag

nah helose!

56,1kg vok immaron tartosan. Kicsit aggaszt h mostanaban nemjol alszom, lehet h azert mert ''elalvas elott 5 oaval nem eszek'', egesz ejszaka korog a gyomrom, es alig alszom 2-3 orat... asszem ez igy nemjo... Nem lehetne megis inkabb elalvas elott 1 oraval enni? Vagy valamit felreertettem es csak a szenhidratra vonatkozik? Igen, asszem valamit megin rosszul csinaltam....

Minden esetre az ovemmen eddig 25cm-el nagyobbat huzok mint mikor elkezdtem ''eletmodotvaltoztatni'', lassan korbeer :) A nacim meg mar kibuggyan az ov alol mindig vissza kell ala gyurkesznem h alljon mar valahogy rajtam.

Tegnap vettem uj meltartokat is mer hat ugye...nah... szal igen... eltunik:Y;):B ami nem olyan nagy gond vegulis....:)
    a pocim inkabb mondhato picit husisnak mint nagy hasnak...
    a hatam is eleg puhacska volt, most kemeny...
    ha hanyadt fexem a csipocsontom kedvesn kiall...

szal meglaccik mar az a 6kg elegge:)

most mek Pecsre, majd ha visszajottem veszek egy kis L-karnitint, hogy legyen egy nagyobb hullam szigetig. (ez nem azt jelenti h pecset zabalni fogok, met kb orulok ha fele annyi kajahoz jutok kb mint itthon)

nah szal ennyi... centizni nem centiztem mar regota, majd talan jovoheten...:U

Aktív témák