Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Ha tejeskávét iszok akkor utálom benne a cukrot , olyankor csöpcsöpp (Folyékony édesítő megy (NA-ciklamát, NA-szaharinát)). Reggel ittam azt hiszem 1-2 pohárral(mármint teát) , ja.
Most pedig megeszem jól megérdemelt ubisalim
Fless: nem szoktam reggelizni, hanem kb ezzel indítok. Délben ettem 2 szelet szendvicset, uzsira egyet. (kenyér +margarin +ubi) MAi kaja eddig ez volt.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050605/../050131/19.gif)
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom én abból a mondatból azt értettem, hogy miközben az ilyen vitamintabikban nem bízom, mindeközben virslit simán benyomom....
Holott abszolúte nem igaz.
Másrészről nagyon sok olyan ember van aki hiába akarja csökkenteni a kilói számát, de nem képes átállni zöldségekre agyzuzó szavaival élve ''minőségi'' kajára. pl. amiatt mert le sem megy a torkán. Ez esetben szerintem tényleg nyerő a kajacsökkentés.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Egy kurva szót nem szóltam arról, hogy ettél-e vagy nem ettél, engem ez nem érdekel. Azt magyaráztam el (főként másoknak) miért szar.
A második mondatod meg szintén nem állja meg a helyét, mert nem arra reagáltam, ''édesanya'', hanem erre: ''Amindenféle zsírégető/vitaminkoncentrátum stb tabiról pedig a véleményem nem változott: azt hazudnak bele amit akarnak'' -
fLeSs
nagyúr
anyázásba még véletlenül se menjünk át.

-
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Tanulj már meg olvasni, istenem

Ezer éve (na jó nem ezer éve) de legalább 3 hónapja nem ettem virslit. És akkor sem vittem túlzásba (csak a füstlit szeretem, vettem havonta egy tizes csomagot)
A vitaminos dolgot meg nem a virslire mondtam édesapa, hanem a gyümölcsökkel szembeállítva..
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
100g virsli tartalma:
- bőrke
- csontról lefaragott húsmaradványok
- csont
- porcogó
- szója
- ízfokozók
- tartósítószer
- víz
- só
- cukor
- stb...
Hadd ne kelljen már elmagyarázni, hogy 100g virsli miért rosszabb mint 100g natúr csirkemell...
A másik meg: hallottad mán azt, hogy ''BIOLÓGIAI ÉRTÉK''? Tudod, nem mindegy, hogy milyen fejérje, milyen zsír, milyen szénhidrát... A fehérjék között is van szar (a szójafehérje biológiai értéke a béka segge alatt tanyázik, 40 körül, míg a tejsavófehérje izolátum, amit body shop-pokban lehet kapni 120-as értékkel rendelkezik), zsírok között van telített, telítetlen, a szénhidrátok között meg ugye lassan és gyorsan felszívódók (nem mindegy hogy 100g cukrot zabálsz, vagy 100g durumtésztát -> pedig mindkettő szénhidirát, nahát).
Érdekes, a sokkal szigorúbban ellenőrzött gyógyszerek dobozán feltüntetett tartalmat megkérdőjelezed, ugyanakkor a 200 Ft-os trágyavirsli zacskójára felokádott összetételt gond nélkül benyeled. Persze te dolgod, leszarom. De kettőnk között van 1 különbség: én szeretek tükörbe nézni...
Ja és ettem sütit, mikor tömegeltem. Akkor végtére is ez volt a célom, a napi 6-7000 bevitt kCal-ból az a 2-300 már nem baszott egy öltést se. Viszont ha szálkásítás van, akkor SEMMI. Tartom magam az előirányzott mennyiségekhez és csakis minőségi kaját viszek be. Tudod, akaraterő... -
Esmein
nagyúr
az húzós. Én úgy heti 1-2 alkalommal letolok egy falat sütit reggelire(jó ezen a héten előfordult, múlt héten nem volt süti). Anyukám csinált ilyen korpás teljes kiőrlésű izés sütit, baromi fincsi, reggelre egy hüvelykujjnyi darabot csak hogy ne kívánjam annyira
Amúgy még szoktam banánnal is jutalmazni magam, meg natúrjoghurttal 
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Amindenféle zsírégető/vitaminkoncentrátum stb tabiról pedig a véleményem nem változott: azt hazudnak bele amit akarnak. Az ellenőrök is emberből vannak, lefizethetők...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Természetesen a virsli kicserélhető más ''szemét'' kajákra is.( bécsi szelet, vagytotál más területről sajtos pogi, stb..)
100 g virsli kalóriája: 231kcal,
Tápértéke:
fehérje 12.5g
szénhidrát 0.2g
zsír 20g
Namármost szerintem,:
Legyen egy ember napi tápanyagbevitele pl. 1500kcal.(A példa nem feltétlen fedi a valóságot)
Namármost ennek X százaléka fehérje kell legyen, Y százaléka zsír, és z százalék szénhidrát.
Namásmost szigorúan szvsz ehet olyan kaját is, ami véleményed szerint ''szemét'' kaja , ha mértékkel eszi, és a fenti arányok nem változnak, illetve a napi bevitt kalória ugyanannyi.
Ha nagy hülyeséget mondtam úgyis bele fogsz kötni.
Ja mégvalami: a ''szemét'' kaja kizárólag délig.
UI:nem hiszem el, hogy az utóbbi félévben sosem ettél meg mondjuk egy süteményt sem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
A virslivel 1 komoly probléma van: nincs rá szükség. Meghalni nem fogsz tőle, de minek egyen bárki is üres kalóriákat bármiféle tápérték nélkül? Arról meg már volt szó, mit tartalmaz a virsli, meg minden ilyen zúzott összekutyult húsáru. Hát nem sok jót... Ha valaki tiszteli és szereti a testét, nem fogja ilyen szarokkal mérgezni.
-
attilam
őstag
Nézd, arról van szó, hogy nincs olyan, hogy fogyókúra. Életmódváltoztatás van, és csak ezzel lehet sikereket elérni. Azt mondják hogy az vagy amit megeszel. Ha szemét kajákat eszel akkor annak éppúgy meg lesz az eredménye, mintha minőségieket ennél. Az hogy ebbe belefér-e neked a 3 virsli azt egyedül neked kell tudnod. Van aki lefekvés előtt tömi magábba a mogyorókrémes kenyeret kakaóval és semmi nem látszik rajta, más meg már attól is behízik ha csak rágondol.
-
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Nem is emlékszem mikor ettem utoljára virslit.Talán 3 hónapja?
Ha rosszul fejeztem volna ki magam, szerintem ha normálisan egészségeseket eszik az ember (pulyka, csirke, zöldségek, stb) akkor hetente max ennyi még simán belefér.
Ezért írtam oda , hogy a mérték a lényeg. Ha vislit akar valaki enni, akkor ennyi szvsz még megengedhető, ha mellette normálisan figyel az étrendjére. De majd úgyis jönnek a többiek, és azt mondják, nem nem megengedhető. Pedig sok esetben a mértéken , a mértékletességen van a hangsüly. -
attilam
őstag
Alapvetően nem rossz az Update, de sok helyen javításra szorulna. Például én csinálnék egy szemét kategóriát is, ami azokat az ételeket tartalmazná, melyeket semmikor sem szabadna enni. Csak a példa kedvéért a virsli az 1. osztályból át is mehetne oda nyugodtan. Tényleg egy jó kapaszkodó az átlagembereknek mert legalább bizonyos szinten elkezdik megválogatni, hogy mit esznek. Első lépésnek ez ugye nem is rossz, sőt a hatékonyságát sem kérdőjelezi meg senki, amit néhány rosszul megtervezett kategória és besorolás ront csupán. A táblázat legfőbb hibája mégis az, hogy nem tér ki a mennyiségekre. Ez pedig rendkívül fontos lenne, hiszen ha néhány úgymond egészséges ételből (pl. gyümölcsök) teletömi magát az ember, lehet hogy rosszabul jár mintha megenne egy zsíroskenyeret. Ráadásul sokan annyira vakon bíznak a módszer sikerességében, hogy úgy gondolják nyugodtan tömhetik a hasukat. Ha pedig pozitív a kalóriamérleged, akkor teljesen mindegy, hogy csak három óráig vagy délig ettél-e szénhidrátot, hízni fogsz és kész.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ne hozz elnagyolt példát. Ha elnagyolsz valamit , hogy hihessek más ügyben benned?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Az update meg ha annyira tetszik akkor csináld.''
Nem azt mmondom , hogy tetszik avagy nem tetszik, csupán azt mondom, hogy felesleges csak azért fikáznod azt a módszert, mert azt hiszed , csaka tied a jó.
'' Egy átlagembernek, akinek fingja nincs az egészről elismerem, tényleg egy jó kapaszkodó''
Valószínűleg, mivel eddig jó pár, elég sok ember által ismert ember fogyott le ezzela módszerrel.
'' Az biztos, hogy többet érnél el vele, minthogy ide írkálsz hülyeségeket.''
Figy. Egyelőre azt csinálom, hogy vacsorára csak ubisaláta, de napközben is a szokásos, husi + rizs, vagy gomba és rizs.
1 hónap alatt kb 2-3 kiló ment le rólam, szvsz ez elég is. Szal nem fogom a norbi módszert használni, de figyelek arra hogy mit eszek...De nem fogok rákapni a madáreleségre, ilyen kemikálékra ,meg a zöldségekre sem (kivéve azt amit szeretek és megeszek)...
Ha nem fogyok le így ahogy csinálom, akkor meghajolok előtted, de szvsz nem így lesz... -
attilam
őstag
Amit leírtam azt eszem. Nekem nincs gyomorbajom.
Whey Pro: Bővebben: link
Carni-X: Bővebben: link -
lesaux
veterán
Vazzeg, ti mikor ESZTEK? Olvasgatom itt, hogy ki milyen gabonapelyhet meg daily one-t meg zöld teát nyom magába, de nem hiányzik nektek a kaja? Leves, hús, krumpli. esetleg egy kis desszert stb.? Hogy bírjátok?
-
Sianis
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Hát megnézem mit lehet kapni Tesco-ban aztán betárazok egy hati adagot. Nem érdekel, ha mindíg minden nap ugyanazt kell ennem, pláne, hogyha egészséges. Este már általában csak azért eszem, mert kell, nem azért mert éhes vagyok.
Köszi a linket, el is mentettem, nagyon jól le van írva. De mi a manó ez a Whey Pro, és a Carni-X tabletta? -
I_Am
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Csatlakoznom kell hozzád. Az Én véleményem is az, hogy ezek a Norbi, Balász stb dolgok az olyan embereknek valók akik _lusták_ ahhoz, hogy utánajárjanak a dolgoknak és a saját éterndjüket és életüket _maguk tegyék rendbe_. Viszont aki képes arra, hogy utánajárjon sokkal nehezebben adja majd fel.
-
attilam
őstag
Ez egyáltalán nem sok. Amúgy itt van a teljes cucc: Bővebben: link
-
Sianis
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Basszus! Én nem bírok ennyi mindent benyomni, egyszerűen nem megy. Nekem egy tökörtoás is éppen elég reggelire, meg egy halkonzerv vacsorára. Aztán én már nem vagyok éhes.
Szerintem én ott híztam el magam, hogy rászoktam a nassolásra. Ezek szerint nem falok sokat, csak sokat nassoltam. Na ennek most vége, bizony pocakom eltűnik, vagy meghal!
Jó ez a topic. Végre ráébredtem arra, hogy meg lehet változni, csak tényleg akarni kell. Köszi az eddigi segítséget, megyek veszek estére egy kis paradicsomos szardínia konzervet.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Már megint abba kötsz bele, amit direkt egy elnagyolt példaként hoztam, hogy felfogd az aránybeli különbségeket. Gondolkozni kéne olykor...
Az update meg ha annyira tetszik akkor csináld. Egy átlagembernek, akinek fingja nincs az egészről elismerem, tényleg egy jó kapaszkodó. Az biztos, hogy többet érnél el vele, minthogy ide írkálsz hülyeségeket. -
Agyzuzo
addikt
Ha tömegelek, akkor több mindent engedek meg magamnak, de este akkor se zabálok már CH-t, mert az mindenképp zsírosít, azt pedig nem akarom. A difi igazából csak a mennyiség. Tömegelés alatt több kalóriát viszek be minőségi kajákból, ha megkívánok vmi cukros-zsíros akármit, akkor azt a délelőtt folyamán kajálom be. Szálkásításnál pedig minden lazaság száműzve és monotonon csak azt kajálom, amit lehet. Szintentartani tudok a legkönnyebben, ott is tartom a főbb irányelveket, csak több kilengés fér bele.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Kicsit ellentmondásban vagy önmagaddal... Azt mondod 5 kiló gyümi felel emg egy pirula vitaminnak.Akkor ezek szerint ennyi gyümölcsöt pazaroltak el egy pirulára? Hát akkor ez észveszejető nagy pénzkidobás, ha meg nem ennyi gyümit pazaroltak el, akkor az egész csak gyümölcsből kivont vitaminnal kevert kemikále.
Mégvalami: én csak egy példát hoztam fel arra, hogy bármennyire is hülyeségnek tartod, van akinél hatásos Norbinak a módszere.Persze te azt hiszed, hogy csak neked lehet igazad...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Kéne egyszer valakitől egy bazi részletes leírás, hogy mettől-meddig a 3 anyagból (fehérje, szénhidrát, zsír) mennyit lehet ennyi. Naponta miből mennyit érdemes bevinni. Így én is ki tudnám számolni, hogy hogyan kéne kiszámítós módszerrel kúrálni magamat. Remélem, hogy nem túl nagy kérés ez....estleg ha van link már az elmhangzott ilyenekről, megköszönöm!
-
attilam
őstag
1. Ezzel én is így vagyok. Főleg este felé. Szénhidrátot 13 óráig eszem csak.
2. Én naponta 1 órát (ha tehetem 2-t [reggel és este]) szobabiciklizem 120-130-as pulzus között. Előtte fél órával 3 tabletta Carni-X (1500 mg l-karnitin). Ja és még heti 3 edzés a konditeremben.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
És ha éppen nem diétázol, akkor is így táplálkozol? Vagy akkor van egy szinten tartó táplálkozás?
Eddig egész jól bírom, nem estem semmivel kapcsolatban sem kísértésbe, sem a csokival, chipszel. És úgy érzem, már nem is fogok. Tesómék nyomták a kajót a kanapén, én meg tudtam nemet mondani, és utánna nem is bántam meg...és NEM is fogom!
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Köbö 3 hét kell hogy elkezdjen műxeni a dolog, általánosan jellemző hogy javul a közérzeted, kevésbé leszel fáradékony, levert, jobb lesz a tűrőképességed, javul az egészséged. Értelemszerűen a jobb üzemanyagtól jobban megy a szekér!!!
Az, hogy honnan fogysz, genetikus. Én pl. fentről lefelé és alulról felfelé, tehát az arcom már full beesett, mire lemegy az úszógumim. -
Sianis
addikt
válasz
attilam
üzenetére
1. Nem tudom, hogy mennyire szigorúan, azt tudom, hogy néha a nyálam csurog egy-két falatért, viszont nem eszem meg. Az a baj, hogy konyha hűtő tele van ezekkel a ''káros'' vackokkal, így kicsit nehezebb a dolgom.
2. Bicajozok, amikor csak van alkalmam. Remélem, hogy ezze gondoltál.
3. Szerintem család másik részée üthettem. Testvérem nyomja este 22:00-kor a chipst kólával, és mégis 50 kg. -
Agyzuzo
addikt
És ez most hogy a faszomba' jött ide? Ki beszélt itt répacukorról???
Ezzel az erővel a heroin sokkal ártalmasabb mint a cukor...
Katinkát meg ne keverd magaddal, én is lefogytam 40 kilót, sőt, azóta feljött 10-12 kiló izom, szóval asszem én is tudok mit felmutatni és nem más eredményére verem a nyálam. -
attilam
őstag
''Amúgy ennek a diétának mikor lesz valami eredménye? Mondjuk hasamról ekezd ereszkedni a dolog, monjuk egy hónap alatt?''
Ezektől függ...
1. Milyen szigorúan diétázol
2. Mennyit kardiózol
3. Genetika (nem biztos hogy a szervezeted először a hasadról kezdi leégetni a zsírt) -
Sianis
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nincs gond a türelemme, csak szüleim nem voltak hajlandóak beleengedni a radikális részbe.
Nekik van igazuk, szerintem sem túl egészséges, ha hirtelen áttérek egy teljesen új értrendre.
Amúgy, ha jól szűrtem ki, a CUKOR a legnagyobb ellensége az egészségemnek? Az a felelős a pocakomért? -
Sianis
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Azért olyan sokat nem szoktam zabálni, és ma pl pont éhgyomorra csúszott le, szal még ez is nyert nálam!
Megyek, beszerzem ezt a Daily One nevű bigyót, és elkezdem nyomni.
Amúgy ennek a diétának mikor lesz valami eredménye? Mondjuk hasamról ekezd ereszkedni a dolog, monjuk egy hónap alatt? -
Agyzuzo
addikt
Nem gáz, de gyümölcsöt mindig ÉHGYOMORRA edd, ne kaja után és ne is közvetlenül előtte!!! Az alma (ha zöld) abszolút nem probléma még este sem, az epret csak délelőtt nyomasd!
A vizet pedig próbáld magadba erőltetni, előbb-utóbb hozzászoksz és simán menni fog! Én néha oda se figyelek és közben elszürcsölök 2 litert anélkül, hogy feltűnne. -
attilam
őstag
Azért a gyümölcsökben sem kellene ennyire megbízni. A tablettában legalább az van amit ráírnak, de ki tudja, hogy mivel permetezték agyon azt a gyümölcsöt amit megveszel. Ráadásul olcsóbb is a vitamintabletta, és akkora bele meg nincs az embernek, hogy a vitaminszükségletet gyümölcsökből fedezze.
-
Agyzuzo
addikt
Nekem édesmindegy mit eszel, amúgy eljuthatna már az agyadig, hogy nem azért ajánlottam a vitaminokat, hogy ne egyen gyümölcsöt, hanem hogy bevigye a megfelelő mennyiségű vitamint, amit amúgy abból a pár falat gyümölcsből nem tudna fedezni. Coprende? 1 darab alma lófasznyit sem ér 1 Daily One vitamin mellett. A gyümölcsnek egy haszna van, a rost. Amúgy nem nyerő a fruktóz miatt (inzulin szintet megdobja, májad glükóz-szintjét megemeli és onnantól amit eszel az megy szépen a derekadra).
-
Sianis
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
És néha egy-egy alma, meg egy-két szem eper az elmegy, vagy már túl sok cukor? Nem olyan egyszerű leszokni az ízükről, mindenesetre, egy alma, biztosan kevesebbet árt, mint egy csoki. Még így diéátázva is naponta csak 3x eszem, mert nem vagyok éhes. Ásványvízből sem csurog le 2-3 liter, előttem egy 1,5 literes flakkon, ezt hurcolom magammal egész nap, de még mindíg van benne.
-
Sianis
addikt
tam én is régen.
Most: Bicajozom. Ásványvizet iszom. Nincs chips, süti, kóla, sültkrumpli, fagyi, jégkrém, csoki, cukorka. Van helyette csirkemell szecsuáűni mártással, rizssel, párolt zöldség, néha egy-egy szelet rántott hús. Reggelire általában valamit tojásból gyártok. Pl hagymával, sonkával, magában. Nem tudom, hogy elkezdtem-e fogyni, azt tudom, hogy most sokkal egészségesebben élek, mint kb egy hete. Nem érzek túlzott változást, de a gondolat, hogy nem csurgato, tolom le a sok egészségtelen kortyot, falatot, valahol erőt ad, és kicsit megnyugtat, hogy elkezdtem jó úton járni. Nem csinálom olyan radikálisan, mint a töbiek, hogy számolom a grammokat, és a táblázatokat nézem, de szerintem így is elkezdek majd fogyni. Ha nem, amiben kételkedem, akkor bizony rátérek én is a radikális dolgokra, zöldségen fogok élni... -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ennek ellenére már több ember is lefogyott amódszerével:
Pl. Katinka, KOvi, és msot Tóth Vera halad ezen az úton....
Agyzuzo: tudod, én nem bízom az ilyen pirulában, viszont ha megeszek egy almát, azt legalább látom hogy alma, vagy ha narancsot, akkor hogy az narancs.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
De. Humbug. Tudod, Norbinak is élnie kell valamiből, nem a kockás hasából építette fel azt a szép házát...
Amúgy itt meg tudod nézni:
Bővebben: link -
lesaux
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Megpusztulni azért nem akarok, de pl. a több mozgásra nincs sok esélyem. Ezért gondoltam, hogy ezt a Norbi-féle táplálkozást kipróbálom, ha már úgyis szeretek nassolni, legalább ne hizlaljon. Tudtok linkelni egy táblázatzot, hogy mikor mit lehet enni gond nélkül?
Meg állítólag Norbi neve alatt futnak nem hizlaló Túró Rudik és egyebek. Ezekről nem tudtok valamit? -
lesaux
veterán
Jó ez a Norbi update? Ugye, ez jelenti azt, hogy állandóan lehet zabálni, csak mindig mást? Mert a helyzet az, hogy éleg sokat eszem, főleg este. Hazamegyek a melóból 9-10-11 körül, ledöglöm vagy a tévé, vagy a gép elé, és felégetem a hűtőt.
Fehér kenyeret eszem, a barna nem ízlik. Kólát iszom hűtve, mert az finom. Szeretem a csokit, a chipset, a fagyit meg úgy általában az édességet. Ja, és a Mekit is.
A mozgás sajnos hiányzik az életemből. Focizni nem nagyon van időm, a teniszt is hanyagolni kell most, hogy műtötték a kezem, és a bátyámat kirúgták a teniszpályáról.
Van esélyem ezzel az update kütyüvel fogyni szerintetek? -
Agyzuzo
addikt
''vitamin miatt néhány falat gyümölcs''
Ha vitamin miatt nyomod, sokat nem ér! Nyomjál inkább vitamint külön! De ne ilyen csecsemőknek való adagban, mint amilyen az Actival és a többi szemét! Egy tisztességes vitamin készítmény, mint pl. a Daily One még 3K sincs és 75 napra elég (75 tabletta van benne). Na az már vitamin! Mondjuk én abból tolok olykor napi 3-akat + extra C-vitamint, kalciumot, magnéziumot, stb.
Az RDA meg egy nagy faszság. Valamelyik okos kitalálta, hogy az ember napi C-vitamin szükséglete 60mg. Be is baszna, épp csak hogy nem leszel tőle skorbutos! Nálam a minimum 2000mg, aztán ha olyanom van akkor megy az fentebb is (10000mg-ig okés, afölött van túladagolás). -
Sianis
addikt
Most nincs jelenleg. Lehet, hogy a melegtől volt.

Nincs itthon mérleg, hogy ellenőrizem magam, viszont a cukrot igyekszem mellőzni a lehető legjobban. Se csoki, se tej, vitamin miatt néhány falat gyümölcs, lisztet sem nagyon nyomok. Tojást visszafogottan, párolt zöldséget, rizst, ásványvizet minden mennyiségben. Meglátom, hogy ez sporrtal kombinálva milyen eredményt hoz, ha nem változik semmi, akkor radikálisabb módszerekhe nyúlok. -
vati
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
''De tojásból maximum kettőnek (én csak egynek szoktam) hagyd bennt a sárgáját, a többit ki kell dobni.''
Miért? megint szegény tojás...
''Tojástanfolyam haladóknak I. - A tojás tündöklése, bukása és feltámadása''
Bővebben: link
A koleszterinmizéria a 80-as évek divatja volt. A tudomány mai állása szerint a magas koleszterinszint egy komplex anyagcsere-betegség része, és nem közvetlenül a kajával történő sok beviteltől keletkezik. A bevitel csökkentése csak tüneti kezelés -bár néha szükséges-, azoknál akik már betegek és gyógyszer+diéta muszáj.
Persze az olyan extrém koleszterinbombák mint a velő, mindenképpen kerülendők.
Napi átlagban 1-2 tojás szerintem elmegy. -
-
Agyzuzo
addikt
Amúgy most rákaptam a hajdinára, sokkal jobb, mint a rizs! Ajánlom nekted is! Továbbá a rizsnek, hajdinának és kölesnek megvan az a remek tulajdonsága, hogy magukba szippanták a testben levő folyadék nagy részét és ha az ember lefekvés előtt nyomja, reggelre sokkal ''szálkásabbnak'' néz ki. Előszeretettel alkalmazzák testépítők (én is egy profitól hallottam, szóval most rákaptam a dologra).

Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)