Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
szancsika
tag
-2cm combombol
-1cm karombol
-2cm csipobol
1 het alatt, ugy h a sulyom nem valtozott
nagyon izgi

-
-
szancsika
tag
nah lementem gyurni!!!!

tisztesseggel vegigcsinaltam mindent! ujjabb sikerelmeny
pedig nagyon nem volt kedvem lemenni, aztan olvasgattam visszafele forumot, es lementem, kellemesen elfarattam es meg jo erzes is
mindnenkinek csak ajanlani tudom! Kezgyetek el gyurni, az elso 2 alkalom nagyon nehez (marmint raszanni magunkat) de utanna nagyon jo. jo kozerzet, szebb test 

-
szancsika
tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Hát én sem a nyers tojglit, sem az állagban hozzá hasonló ''nedveket'' nem kósoltoltam még, de nem is tervezem.
Bár (állítólag) van olyan testépítő, aki arginin tartalma miatt előszeretettel fűszerezi vele a fehérjeturmixát. A nyers tojgli meg max. akkor hatásosabb, ha a hányás a cél.
Jó az főzve is, esetleg kicsit lágyan, de nyersen semmiképp nem ajánlott enni (má' csak a lehetséges ferőzések, pl. szalmonella miatt sem). -
szancsika
tag
-
szancsika
tag
allitolag az olyan jo amikor a tojasfeherje lecuppan az ember torkan....

-
szancsika
tag
a szepsegert meg kell szenvedni meg a penztarcanknak is...
mellesleg diakmunkas vagyok a T-comnal, keresek havi atlag 50e
havi 18.000 a feherje
ehhez hozzajonne a kondiberlet ami 5000-10.000 lehet (mongyuk nekem ez meg egyenlore nem kell mert van a t-comba)
aztan plusz a vitamin ami nemtommenyi lenne
aztan egyel csomo csirkemellet ami szinten nem olcso...
30e-be benne lenne
-
szancsika
tag
mellesleg most neztem meg agyzuzo kepet is, hat mitmongyak... nemtudnam elkepzelni h valaha is ''kover'' volt/voltal.
Fless neked van keped, megnezhetem? esteleg egy elotte-utanna?
-
tildy
nagyúr
Végül kefírben maradtunk, ''köret'' nélkül.
-
tildy
nagyúr
tildy üzenete:
estére ne legyen brutál kaja
tildy üzenete:
mert fogyókúrázom
Timi(Farmoson..Tildy a vonaton talizunk) üzenete:
gombás tejfölös hus van meg csirkrpörkölt
.
.
.
.
.
tildy üzenete:
n ami lesz vacsira?
tildy üzenete:
ne legyen túl brutál
hát ezek vannak amit irtam de te mit akarsz
van joghurt is több féle
sajt is van
tej
mire gondoltál?
vagy bundás csömle tejföllel
Beszélgetésem anyummal
-
-
fLeSs
nagyúr
Azoknak, akik már nem tudnak semmilyen fehérjedús kaját kitalálni Bővebben: link

-
fLeSs
nagyúr
Nem f@szság, csak jól kell lemérni.
Az elején én sem értettem hogy kell.
Itt a kép:![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/pecs.jpg)
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/abs.jpg)
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/thigh.jpg)
Ahol a két piros pont van ott a mutató és hüvelykujjammal összenyomok egy kb. 5 cm-es részt (ezt az 5 centit olvastam a tesztoszteronon), és az így összenyomott bőrredő a piros csík lesz, ennek kell a vastagságát lemérni. -
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább gyere holnap 2 után, mert én leszek benn. Imi is rendes, sz'al mondd meg neki hogy én (Ricsi-t mondj, ne Agyzuzo-t
) üzenem, hogy adja meg neked a 10%-ot nyugisan.
Nem szokott hasmenésem lenni semmitől, kivéve a tejet (tejcukorérzékenység). -
Agyzuzo
addikt
Én most pár napig letesztelem az Atkins-diétát (félig-meddig rá vagyok kényszerítve mondjuk). Bnőm volt kinn bátyjánáéknál Ukrajnában, nekik meg elég szép állatállományuk van, mindenféle home-made húsáruval, szóval hozott haza cirka 25 kiló színhúst (kolbász, füstölt sonka, felsőcomb, meg home-made füstölt sajt, stb), úgyhogy most azt zabálom, de csak zöldséggel.
Most nyomtam be 40 deka báránykolbászt magába, elég meleg.
Meglássuk hogy fog változni a súlyom (CH bevitel csak zőccség - káposzta, paradicsom, uborka tök nyersen mellé). -
Hellas
senior tag
Lemérem ezerszer,de akkor is annyi

-
Hellas
senior tag
Hát teljesen kész vagyok!Megmértem a testzsír-százalékomat!
7 % !!!!!!

Ezt nem hiszem el!
Zsírtömeg 4 kg.
Zsírmente testtömeg 65 kg.
Leadható zsírtömeg 0 kg!
Hát,ha ez igaz...
Szerintem mindent jól csináltam.Á de boldog vagyok!
-
fLeSs
nagyúr
Megterveztem a holnapi csalónapi kajálásomat. Reggelire (7-kor) zaba, most kicsit jobban eleresztem magam.
9-11 tejfölös-borsós nokedli, 13-15-17 rántott csirkecomb valszeg petrezselymes krumplival, tejfölös ''ubisalival''. 
Csalónap = visszatöltés (szénhidrátvisszatöltés). Átvágom vele az anyagcserémet (ami bizonyos időközönként lelassul, mert érzi, hogy kevés a bevitt tápanyag), így most megint elkezd pazarolni, és újból felgyorsul a zsírleadás. -
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
okes, holnap reggel ujramerem
meg csinalok furdoruhas fotokat, es egy ev mulva majd lesz ''elote - utana'' addig harcolok 
de meg mindig nem tok jarni az izomlaztol bar jobb mint tegnap, de ma megyek le mindenkepp...
a 2 ''kupak'' feherjet azt lenyomom minden nap. ugy szamoltam h kb olyn 65g-ot kell naponta ennem... -
-
szancsika
tag
nah, igen sztem is sok 39%... de a karomnak kb az egesz szeleseget szamultuk mer nem tudtam belecsipni, me elegge be van durranva, de mostmar lehet... nem kaptams ehol tolomerot....

kozbe ementem WC-re
es reggeliztem is megint megmertem es nem hiztam... szal ok 
annyira csaknem csinalhatom rosszul h gyurok norbizok, probalom tartani az 1500-1700kcalt (ami nehez me alig birok annyit enni)
14:00 utan meg egyaltalan nem eszek szenhidratot... szal mindent ugy csinalok ahogy mondotok...
1 honap alatt 2kg-tol szabadultam meg (bar lehetne eppen kicsit tobbtol is, de ugye izom nehezebb stb... )) -
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
1ébként hogy nagyjából lásd hogy érdemes nyomonkövetni a fogyást, naplót is érdemes vezetni, én legalábbis exceltáblába nyomom minden nap a változásokat (mondjuk ez testépítés szempontjából fontos, mert már most tudni akarom, hogy egy későbbi diéta esetén mi jó nekem és mi nem).
Ezt csütörtökön írtam a gyúrós topikba
No, tegnap volt 4 hete, hogy elkezdtem a diétát, az eddigi eredmény.
88 kg -> 83 kg, de ebből 88->86 két nap alatt (szénhidrát+víz), a többi 3 kiló a maradék időben (tehát kb. 10 nap 1 kiló zsír).
23 % testzsír -> 17 % testzsír (a 3 pontos mérés szerint)
Zsírtömegem 14 kiló, zsírmentes testtömegem 69-70 kiló, még 7-8 kilót fogyhatok a kalkulátor szerint, és én is így gondolom. (tehát 75-76 kg a cél)
Érdekes, de a zsírmentes testtömegem 67-68 kiló volt a diéta előtt, most ez vagy mérési hiba, vagy a HMB hatása. Mindenesetre pl. a mellemen sokkal kevesebb a zsír, mint az elején (láthatóan), gyak már alig van zsír, viszont a mérete ugyanakkora (105 cm), mint a diéta előtt.
Ja minden esetben 3-szor mérem le a bőrredőt, hogy legyen átlag.
Erőnlétben nem gyengültem, sőt, a legtöbb gyaksziban emelem a súlyokat.
Már csak 2 hónapot kell kibírni.
szerk: ez centikben
has/derék: -7 cm
segg: -3 cm
comb lábanként: -3 cm
Azóta ez annyit változott, hogy már 16%, 82,4 kiló vagyok (volt egy fél kilós ugrás egyik nap, lehet a ginseng miatt?
), has/derék: továbbra is -7 cm, segg -3,5 cm, comb lábanként -3 és -4 cm (jobb/bal). -
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Biztos, hogy rosszul mérted, a 39% az nagyon sok, kórosan elhízott lennél, gondolj bele. Én 23-ról 1 hónap alatt 17 %-ra diétáztam. Tolómérővel mérd, vonalzóval nem lehet jól, és elég a 3pontos is.
Az meg hogy híztál, nos, egyértelmű, hogy akkor vmit rosszul csinálsz, legalábbis ha fogyás a cél.
-
annulus
aktív tag
nekem 10% a testzsirom

tisztara mintegy profi testepito!
a magam 67 kilojaval
-
szancsika
tag
reggelt!
sehol senki...
nembaj azert elmeselem mit fozok ma.... baranarizs, zoldseggel, es egy jo nagy szelet csirkemellel....
amugy hiztam egy kilot... de nem vagyok benne biztos
(a WC meg kimaratt lehet azer)
nagy nehezen megneztem a testzsirszazalekomat, bar sztem rosszul csinaltam es csak a 3pntost neztem, mingyart megcsinalom a 7 pontost, bar igy tolomero hijan kisse nehezkes... (egy csavarhuzot amit lehet alitani majd rogziteni, odateszem rogzitem majd vonalzoval lemerem
)
3pontossal 39%, a zsirnelkuli sulyom 33kg es a leadhato zsirom 14kg, hat ezt tudtam meg tegnap este
szal sok van meg 
a karomban is izomlazam van es tok kemeny, egeszen tapinthato az izmocskam, pedig eddig talan sosem volt kulonbseg ha veszitem vagy ha nem
tele vok sikerelmennyel
-
NorbArt
csendes tag
Jó nagyot +!
Úgy érzem hogy mndenki úgy akar fogyni hogy közben meg sem mozdul, ugyanazokat eszi mint addig, esetleg más sorrendben.
Nos a tuti tipp:
Az alap mindenképpena rendszeresség, ahhoz hogy valaki ésszerűen fogyjon, és a a szervezete hasznosan álljon be a normál súlyra bizony mozogni kell.
Fel kell gyorsítani az anyagcserét,
Mozgás esetleg párosulhat zsírégetést serkentő szerekkel,
MINDENKÉPPEN csak olyanokkal amit legalább az OÉTI bevizsgált.
Pl. L-karnitin
Minél többet edz valaki, minél jobban látja az eredményét anál kitartób lesz.
Nem utolsó sorban így tettem le a cigaretát egyik napról a másikra, nem akartam saját magammal kibökni hogy csak szuszogok...
...
-
KovacsBela
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ó, nagyon kedves tőled, de tökéletesen szükségtelen

KovacsBela vagyok, és kész
Az jó
egy kedves társunk úgyis azt feszegette az OFF TOPIC 20-ban [milyen fura leírni... abban az időben még 0 nélkül volt, és twollah volt a főoffoló benne
] ~negyedórával a regisztrációm után, hogy miért nem lehet pl. Kovács Béla néven fórumozni, mert a többiek nickjét nem lehet kimondani
úgyhogy KovacsBela marad.
Köszönöm még egyszer a segítőkészséget!
-
KovacsBela
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem kell aggódni, kedves Modok, nem lesz KovacsBela ámokfutás

Szimplán csak egy régen fórumozott PH!-fan vagyok, aki elfelejtette a jelszavát
meg a nickjét is
Itt éltem közöttetek
Részben a munkám, részben a nethiány miatt nem volt lehetőségem az utóbbi 1.5 évben fórumni -- és egyszerűbb volt így
-
KovacsBela
csendes tag
válasz
szancsika
üzenetére
Köszi és külön köszönöm a kedvességedet, hogy szóba állsz velem

az újoncok mindig ilyen hozzáállásnak örvendhetnek, mert sosem tudni, kiből lesz Pupák, szóval a Nagy Öregeknek nem akaródzott egyből
Igazából innen a topicból tudtam meg a nevét, kicsit visszakerestem a hsz-ek között, és már meg is volt
fless leírta. -
szancsika
tag
válasz
KovacsBela
üzenetére
ha mondtad volna h tudod a nevet megkerestem volna, mer en itt vok benn t-com tudakozo vagyok, de mosmar mind1

-
KovacsBela
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, már nem kell fáradni velem,
egy kis keresés a topicban, és a tudakozo.matav.hu oldal már meg is adta a választ
Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nagyon izgi

Bár (állítólag) van olyan testépítő, aki arginin tartalma miatt előszeretettel fűszerezi vele a fehérjeturmixát. A nyers tojgli meg max. akkor hatásosabb, ha a hányás a cél. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ha rad hivatkozom