Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
szancsika
tag
Terdekrol jut eszembe, szombaton akkorat takonyoltam a lepcson, hogy mindket terdem xarra ment

Remelem meggyogyul rendesen.... de most nagyon faj es valami kattog benne...
51,6kg vagyok... centibol is szepen megy foleg csipobol...
Ti hogy alltok amugy?? Reg hallottam rolatok... -
Palkó
tag
Hahó mindegykinek!
NA, úgy döntöttem, hogy én is ledobok néhány kilócskát.
Van miből ( 180/125 ).
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, sokat segített az elhatározásban, aztán majd meglátjuk mire jutok.
Ha valakinek volna ötlete olyan mozgásra, ami nem terheli a térdet, megköszönném.
A porcok ugyanis kivannak a csülkeimben.
Tehát hajrá , csak tovább előre !!!
-
gyomlosi
tag
Itt az én fogyókúrás reggelim :
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Most próbáltam lebeszélni erről párom hugát. Ha jól vettem ki a szavaiból atkins diétát nyom, és kb egy-két hét alatt fogyott 3 kilót

Én viszont tegnap csak reggeliztem és ebédeltem, tudom, hogy nem jó így, de így jött össze, akartam én még vacsorázni is, csak már este fél hatkor bealudtam és csak arra kelltem fel kétszer reggel 6ig, hogy kiszaladjak pipilni.
És csak nagyon picit kezdek msot éhes lenni.
Szancsika: tyűha tényleg nem vagy magas, pedig a képeken ez nem is látszik...
ha jól számolom akkor ha minden cm + 1 kiló lehetne, akkor nekem kb 71re kéne lemenni. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Persze, ez természetes, mivel először az eltárolt glikogén ürül ki (glikogén = izmokban eltárolt szénhidrát), ez elég sok lehet egyénenként eltérően, csak ezután kezdődik meg a zsír lefogyasztása.
Sok buta nő ezért hisz a 2 hetes ''csodakúrákban'' amikor 2-8 kilót fogynak ilyen rövid idő alatt akár koplalással is. A szervezet ilyenkor főleg a glikogént csapolja le, amihez víz is kötődik (nameg a buta nőknél az izom is fogy rendesen), ezért tűnik úgy, mintha nagyon fogyna az illető, de csak súlyban, úgyhogy a mérleg helyett a tükröt kéne nézni. -
szancsika
tag
ma mereckettem

kg: 51,9kg
comb: 51cm
csipo: 87cm
kar: 26cm
ez igy az elmult 3 hethez kepest kg-ban 1,5kg minusz centiben:
comb -1cm
csipo -2,5cm
kar: az maradt -
KMan
őstag
Hat akkor nem vagom ezt a pisis temat.
Egyebkent nem rolam van szo, hanem egyik lany ismerosomrol, lehet h csak a csajoknal van ilyen? 
-
-
szancsika
tag
amugy megin fogytam fel kg, kb10 nap mostmar ennyi... ez meg egeseges asszem... ugye?
51,9 voltam ma reggel, mar csak 1,9 kg es tejesen jol fogom magam erezni...
ez kb 1 honap alatt lecsusszan, es mar megis van a szobabicajom
azt vettem eszre amugy, ha ha pl vezetek... sokat altalaban izgulok es tok magas a pulzusom (meg igy 2,5 eves jogsival is halarra tudom magam aggodni), eszek rendesen es megis jobban fagyok... lehet mindig vezetnem kell? vagy nincs osszefugges?
-
KMan
őstag
Nem szaradok ki, nem erzem az ajkaimon, meg a boromon, csak annyi hogyha iszok egy pohar vizet, ami nem sok, tehat 3 dl, az MAX 1 óráig marad bennt.
Szval ?
sztem a 3 dl mennyisegbol felkene szivodnia, + akkoris tovabb kene tartani, mert az az 1 ora sztem keves.
Azert THX.
Érted?
(tom h hulyen fogalmazok) -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Lazán megy, tényleg teli vagyok tőle. És finomis szeretem. Többnyire káposzta és uborka vana saliban (lila és fehérkáposzta), ezenkívűl egy kis paprika és egy kis zöldsaláta. Rá pedig kefíres vagy joghurtos öntet. Ha ezt eszem este 5kor, , és éjfélig dolgozom, akkor már este nem eszek.
-
tildy
nagyúr
Mostanában du. 4-5 körül vacsizom.
Egy kis doboz saláta (valami joghurtos öntettel) + 2 kornspitz vagy milyen kiflike. És még este 11kor is teli vagyok tőle!
[Szerkesztve] -
fendre
tag
-
KMan
őstag
Akkor mi a para ha nem all meg bennem a folyadek (tokmind1hmi) meg fel orara sem?
Felgyorsult anyagcsere? v veseelegtelenseg? (nem vizelettartas - tena lady
) -
-
tildy
nagyúr
Úgy fáj a pocim, úgy marja valamia gyomrom hogy az nem igaz.
A vacsora 2 db őszibarack és egy szelet natúr pulykamell volt valamikor 5 óra tájékán
-
Pompi
nagyúr
''mi a kérdés?''
Talán a #4329 Bővebben: link -
Jégkokó
veterán
Na sikerült leadnom 1 2 kliót egy hét alatt, ugy hogy reggelire ettem egy joghortut meg egy zsemlét kis párizsival ebédre meg felvágotas zsemlét.Vacsira meg valami keveset
-
bullseye
addikt
nekem is választ lécci-lécci!
-
fLeSs
nagyúr
annyit iszol belőle, amennyit akarsz, nekem volt olyan 2 hónappal ezelőtt, hogy nem volt itthon csirkemell, mennem kellett melóhelyre, és egész nap fehérjeturmixokat ittam.
ma kaptam meg a vérvételem eredményét, a lelet tökéletes, a doktor majd ki*rte a f@rkát a leletemre. szal a sok fehréjétől bajod lesz egy baromság (napi 2-300 grammot viszek be). -
szancsika
tag
ensem ettem sose zsiros kajat, fuszereset sem mert anyam meg a soval is sporol, szal sotlan dietas kajakat ettem egesz eletemben.... es megis es megis... ebbol laccik h nem ezektol hiztam el....
asvanyvizen kivul ensem iszok semmit 1 evben 1szer light kola de semmi mas....
aztan volt 1 tel.... torkgyulladas... mezestea... es megittem napi 2 liter mezes teat es csak ugy ropkodtek fel a kilok... aztan egy kis csokika... meg fagyika... es tessek 12kg plusz...
szal nem mind1 mit rak az ember a teaba... es a nasis se
-
tildy
nagyúr
Sosem iszik sem kólát, sem szar cukros űdítőket.Sőt tejet sem. Ásványvizet illetve nagyon rostos üdítőket szokott kb hetente egyszer(nagyon finnyás a rostos levekre, nem lehet ám csak 25%-os, mert...).
Ja és Napi 2 liter teát
(azt mondjuk cukorral) vagy ''plusztablettás'' itókát.
Neki az ''edzés'' napi 40 fekvőtámasz + 40 felülés. Én nem is értem hogy hízott el ennyire. Zsíros kaját ugyanis nem eszi meg, a fűszereset megint nem. Régen vastagbélgyulladása volt, azóta kímélnie kell a gyomrát.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Azt mindig lehet inni, olyan, mintha meginna 1 liter tejet csak épp a tejzsír-tejcukor nélkül (ami miatt nem ajánlom még mindig
), szóval tiszta fehérje, szinte nulla zsír és cukor (1g).
Van shaker-ünk és frankó nem robbanós (felcsavarható tetejű PowerBar), ez végre télleg jó. 450 HUF. -
tildy
nagyúr
Párom rákapott a whey prora!

De azt ''edzés'' után kne innia nem? na majd mondom nek.Csak mert csinál reggelente 40 fekvőtámaszt, meg hasonló dolgokat, de úgy láttam ma előtte itta.
Kéne valami shaker is, elég valami abszolút alap,olcsó, csak ne robbanjon/ ne folyjon ki. Agyzuzo nálatok gondolom van ilyen. -
Florida
tag
Tegnap egész nap jöttem-mentem,bútorokat cipeltem,szóval költözés,ettem egész nap két zsömlét meg két kiflit,és ma reggelre másfél kilóval kevesebbet mutat a mérleg a két nappal ezelőtti állapothoz képest..

-
Esmein
nagyúr
Fene abba a 3 kilóba ha 1 kocka csokitól fennmarad, így is lesz kisunokám ^^
Mozgás megvan, minden nap tolom az ipart, kivéve vasárnap. mert az pihinap. Egyiknap lábedzés hasedzés, másik nap felsőtest, szerdán bicepsz. Nem edzem túl magam nyugi, intenzív és szelektív gyakszikat tolok, valamint nem rohasztom le magam direkt de azért ''dolgoztam''. Na ha az a 3-4 kiló nem megy le akkor maradjon is fenn, azért én még nem fogok pizzázni bánatomban
-
szancsika
tag
mostanaban olyan ehes vok allandoan... es eltervezem h most akkor azt eszek emit megkivanok...barmi legyen is az... aztan rajovok h nem kivanok semmit...

jah voltam golyataborban es mikor hazajottem akkor jutott eszembe h elfelejtettem inni... (nem alkoholt, barmit) szal 3 napig nem ittam semmi folyadekot... miert van az h nem erzem h szomjas vok? ezis valami8 ''mellekhatas''?
amugy a merlegek a vizontokkel jonnek ki a legjobban (parkapcsolatilag)allitolag
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
nekem máig nem sikerült onnan lefogyni.

most is van pocakom, diéta alatt is volt és valszeg a következő vagy az azutáni diétámig marad is.
már nem ringatom magam abba a hitbe, hogy a következő diétával lemegyek majdnem kockás hasig, bár már tervezgetem azt is, és az 4-5 hónapos lesz, és keményebb, mint a mostani, viszont fokozatosan fogok bevezetni dolgokat, és nem olyan agyatlanul és egyszerre, mint a mostaniban.
szerk: pocak = zsír a hason
-
fLeSs
nagyúr
Nolám-nolám, Esmein kolléga, már hiányoltalak.

Ugye-ugye, egy idő után az a rohadt zsír nem megy le, a vége a legnehezebb, én is ezzel szívtam, ha emléxel rá a másik topikban.
Nos, az van, hogy azzal már csak nagyon nagy áldozatok árán tucc megbírkózni, valszeg nagyobb lesz az izomveszteség, mint a zsírleadás. Szal attól már csak tényleg végszükség esetén szabadul meg a szervezet. Innentől csak a tökéletes minőségű kajálás (csoki meg müzli? felecsd el) és a rendszeres mozgás az elfogadható diéta. -
fLeSs
nagyúr
kösz a bókot.
bár az életem egyik legrosszabbul sikerült képe, próbálok komoly fejet vágni, de közben meg a vigyorgást nemtom lemosni a képemről (alapból mosolygós vagyok állandóan
).
1ébként itt a hasprés![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/videos/edzesek/haspres.gif)
és itt a lábemelés![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/edzesek/edzes1039506748.gif)
de ezt csinálhatod egyenes lábbal is akár.
én ehelyett ezt szoktam csinálni (szökőévente 1szer
, mert utálom a hasazást)![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/images/edzesek/edzes1029848721.jpg)
ez meg a térdfelhúzás. ettől a combom ''kezdődése'' is elég komolyan megdolgoztatódik. -
Esmein
nagyúr
van egy olyan bajom, hogy a diétámat tartva lementem 96->83 viszont itt megállt, egyszer 84 egyszer 83 kiló vagyok. Csalónapot meg nem tartok csak kb 2 naponta tolok egy kocka csokit reggelihez meg délután műzlit kajolok. Hogyan lehetne lemenni még pár kilát ? Eléggé nem jó ám hogy eddig eljutottam de a zsír még mindig lötyög a hasamon.
-
tildy
nagyúr
Mégvalami: fless azt a lábemelgetést hogy csináljam
Nem emlékszem már rá:b Ha lefekszem, és úgy próbálom, befájdula gerincem
-
zsozso ®
csendes tag
2005 01.01.-óta lefogytam 26 kg
azt hittem nehezebb lesz de csak az első két hónap volt rossz.
most már az a baj nem is bírok enni,de tartom a súlyom közel három hónapja.
akaraterő semmi más!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grat!
Egyebkent nem rolam van szo, hanem egyik lany ismerosomrol, lehet h csak a csajoknal van ilyen?