Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ez a baj Tildy, hogy nagyon befolyásol a környezet, nem vagy elég akaratos és lelkileg erős. Amikor én először elhatároztam hogy lefogyok (137 kilós malacka voltam), akkor itthon mindig külön kajáltam. Család hozta a sütiket, csinálták a sok finom kaját de én mindig csak a piphusim és a zöldségem kértem... Ráadásul anyám folyamatosan kínálgatta hogy ''egyél ezt, egyél azt'', de kategorikusan mindnere azt mondtam ''NEM, ezt egy életre befejeztem''. Az első 2 hónap iszonyatos volt, tényleg, majd beszartam, aztán a harmadik hónaptól kezdve annyira rákaptam a dologra, hogy azóta gombnyomásra megy. Ez volt 4 éve... Szóval semmi sem lehetetlen. De (ha szűrhetek megint a dologba egy kis ezoteriát), az ilyen dolgok általában jobban mennek a föld és tűz típusoknak (bika, bak, szüz, kos, nyilas, oroszlán), mivel ők azok, akik precízebbek, makacsabbak és törtetőbbek, ambiciózusabbak. Az ellentétek vonzzák egymást annyiban igaz, hogy ha te pl. levegő jegy létedre egy föld jegyűvel kezdesz (bika, bak, szüz), akkor valószínűleg jóval könnyebben érnél el sikereket, mivel ösztönzőleg hatna rád a másik akaratereje és eltökéltsége. Így viszont a halak jegy ''lassú víz partot mos, lesz ami lesz, csak élek bele a nagyvilágba'' hozzáállása és a mérleg jegy bizonytalansága együtt nagyon nehézzé teszi a dolgokat. Húgomról tudom (ő is mérleg), hogy folyamatosan visszajelzést vár, ''rúgdosni'' kell, irányt mutatni neki, biztosat mondani, a szájába rágni a dolgokat, mert ha rajta múlik egész nap elücsörög, álmodozik és elvan magában.
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Tetszik

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fless és mindenki más: én viszont nehezen állom meg , hogy a két legkedvencebb kajámból ne egyek
(ti. rakott krumpli és tejfölös gombás pulyka ''badacsonyi'')
Ezért aztán ha van akkor biza.... Szinte bárminek nemet tudok mondani, de ez a két kaja jujjj... Szal ne legyen a közelemben és akkor nem eszem. magamnak meg nem fogom megfőzni, mert sokáig tart, annál gyorsabban megvan egy natúr szelet pulyka.
Nem is járok túl gyakran haza
-
attilam
őstag
Na és a bak férfi milyen?
Szerk.: Azon kívül, hogy már megint OFF-olgat.
[Szerkesztve] -
shaft72
tag
Ha le akarok fogyni, akkor nem azt nézem, hogy milyen tejszínhabos majonézes rakott kukoricás rántott trappista sajt vár vacsorára, hanem hogy MIT AKAROK ELÉRNI és ezért MIT KELL TENNEM (=nem eszek olyat amitől csak ráhízok). Amíg ilyenekre nem tudsz nemet mondani, addig számodra csak a sebészkés a megfelelő alternatíva...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
shaft72
üzenetére
Figy ha téged is otthon tejfölös szószósz gombás pulykamellragu várna heti 2szer, legalább, emelett rakott krumpli, stb, kiváncsi lennék tartós maradna-e a te vagy agyzúzó ''fogyása'' .
Szvsz nem. Ha kinn maradok, és csinálom tovább, akkor az maradt volna.
Az eredménn pedig íme, 1 éve 86 voltam, msot viszont csak 81. hm?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Agyzuzo please ne rontsd el a kedvem.
Szerk: 86-6+5-4 talán
nem?
Figyu : TFH agyzúzó elkezdene úgy kajálni (ami szvsz lehetetlen) mint amit én nyomtam otthon , szüleimnél, szerinted hány kiló lenne?
[Szerkesztve] -
shaft72
tag
Ha fogalmi zavarban szenvedünk, akkor definiáljuk az eredmény fogalmát: olyan célzatos, akaratos, kívánt körülmény bekövetkezése, amely hosszabb távon (esetleg a jelenig) kifejti a hatását. A szándékos gyilkosságnál ez, amikor a gyilkos szúr, a sértett pedig meghal. A lefogyásnál ez a testsúlycsökkenés, ami akkor eredményes, ha tartós. Tehát akkor hol az eredmény?
Ui: 81+5-5=81. Az még barátok között is 0, egy év alatt. Akkor azt hiszem, ideje hozzálátni az érdemi munkához!
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Most mondanám, hogy a halak-jegyűek már csak ilyenek, lehúzzák a környezetükben levőket, de nem mondom (bár nekem ez a tapasztalatom). A mérleg jegyű nő meg szintén nem az akaratosságáról híres. Egy levegő és egy vízjegy együtt nem valami szerencsés, mert egyik sem löki előre a másikat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem rajtam múlt!
Egyébként azt vettem észre, ha nem vagyoka párommal, sokkal jobban oda tudok figyelni arra, mennyit és mit eszek ( De ezt is mondtam már, ő mindig bekukkol a hűtőbe, satöbbi satöbbi....)
shaft72: ja és most is sikerült leadnom, ezt is írtam 81-81.5 vagyok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
shaft72
üzenetére
Igen. 86 voltam mikor kimentem norvégiába (febr. 25), és 79-80 voltam, mikor hazajöttem (máj 25).
Aztán persze (hála a nem odafigyelésnek meg jajj kislányom de lefogytál egyél már egy kicsit )
visszamentem 85re.
SZal tudtam felmutatni eredményt. Igaz amilyen gyorsan ledobtam, olyan gyorsan vissza is jött, 84-85re.
De ez mintha már leírtam volna itt nemegyszer
[Szerkesztve] -
shaft72
tag
''Ui:lassan másfél hete csináloma fogyókúrám.Egyre jobban azt veszem észre, hogy nem is kívánom a kaját.Vagy ha igen, akkor az valami gyümölcs, vagy joghurt legyen.Mindenesetre ne nehéz kaja...
szerk:Még az lemaradt, hogy az a 20 kiló kb. 6 éve alatt jött fel rám.Jobban mondva előszőr 2szer 5 majd tavaly január óta 10.''
Ez a hozzászólásod tildy, több mint 1 éves. A módszereid azóta tökéletesen változatlanok (kevés reggeli, almázás, narancsozás, cukrostea, Norbi-ápdét, stb). Tudtál eredményt felmutatni? Fogytál is akár egy kilót? Akkor meg miért esik nehezedre elfogadni, netalán kipróbálni más javaslatait? -
brownus
veterán
Pl. ezt:Bővebben: link nagyon jó és hatékony!
Bruce Lee stílusához hasonlit legjobban -
Agyzuzo
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Persze

Azt imádnám. Mindig is imádtam az ilyesmit. Mondjuk gimis koromban a kajakozást nyomtam, igaz , csak hobiszinten. Meg ugye a kosárlabdát.
Egyébként az a kép kb 6 éves, 14 éves koromtól tartottam kb 20-ig azt a súlyt.
Mondjuk akkoriban napi 200 felülést nyomattam, volt is eredménye.
----------------------------------------------------
Agyzuzo, munkahelyől nem tudok linkelni képet, de van olyan amin látszik. Majd mutatok. -
Agyzuzo
addikt
Látszik hogy nemigen sportoltál soha. Minden gramm zsír látszik rajtad, még itt is (hiába volt a súlyod BMI szerint ideális). No offense, de inkább sportolnod kéne elsősorban... Húgomnak is ilyen alkata van, elvileg a súlya normális aztán mégis puha mindenhol... A nulla sport eredménye.

-
Hellas
senior tag
Tojásfehérje az mehet ilyenkor is nem?Rámjött az édességhiány és arra gondoltam,felverek 1-2 tojásfehérjét édesítővel.
-
tildy
nagyúr
Munkahelyemen vagyok este 11ig , csak kefir és light joghurt van, megehetem-e vacsira? Ha igen , mikor?
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
en pl ma ugy csinaltam, h a csirkemellet kikloffoltam (vagy hogy mondjak) befuszereztem, utanna teflon edenynek az ajjara egy fel kaveskanalnyi olivaolajat tettem, es azon kisutottem.
-
Sianis
addikt
Nem bírok 3-nál többször enni naponta! Viszont a vizet kezdem megszokni...
-
szancsika
tag
megkostoltam ezt a Norbis cerbona szeletet kapucsinos izben... hmm nemrossz nem rossz... de aze nem viszem tulzasba

-
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Azt mondod akkor hogy ez jó?
Bővebben: link
Elnézést mindenkitől akit zavar a kép, próbáltam oylat választani, ami nem túl kihívó de látszik a lábam és a hasam rajta...Esetleg majd később korhatárkarikázom
Hm... jó mondjuk ilyen combokat szívesen elfogadnék
[Szerkesztve] -
-
brownus
veterán
válasz
attilam
üzenetére
''Este nem jó a gyümölcs. A fruktóz kb. olyan rossz mint a sima cukor. Jobb az délelőtt és akkor is csak mértékkel.''
a cukor tartalma miatt tényleg nem a legjobb este enni gyümölcsöt de még mindig jobb mint bármilyen xar felvágottas szendvics stb.
a 'sima' kristály cukor tudod mi? anti táp anyag!! vagyis nem épít hanem romból a szervezetben, az egyik legtisztább kémiai anyag a világon. évek óta mindent fruktózzal vagy mézzel édesítek-ízesitek.
van ez a könyv: Cukor blues, a szerző neve nem jut eszembe, ha érdekel vkit keressen rá, érdemes elolvasni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Mert nem mindig van uborka itthon(párom eleszi) rizs viszont van. Annyira sokat nem eszek belőle, csak annyit ami a déli teljes adagból megmaradt.
A paradicsomot meg.. khm. Uborka retek maradjunk ennyiben....
Hm, ananász
nyami
A kedvencem.
2 hónapos kép:
most:
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
-
attilam
őstag
Nem tudom miért nem lehet kihagyni azt a rizst a vacsorából. 15:00 után NO szénhidrát. A rizs ide tartozik. A zöldségekből meg akkor olyat egyél amit szeretsz: uborka + retek + paradicsom, ez már nem is hangzik rosszul.
A reggeliről: Régen én sem voltam soha éhes reggel, de szép lassan apránként egy-egy falatot beletud ám erőltetni az ember magába. Először egyél csak egy falat teljes kiőrlésű kenyeret, ez biztosan menni fog, aztán később már kettővel is lecsúszik. Csak akarni kell. -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Sem grillezve sem főzve se rizssel, se fűsszerrel sem fűszer nélkül, sem semmivel.
Még a zöldséges rizsből is a tányér szélére kapirgálom a répát. (azt de utálom
, ha véletlenül mégis marad a kajában és megérzem, akkor elkezd visszafele indulni.... Hacsak véletlen le nem nyelem addigra.)
A paradicsom frissen néha mondjuk azért kivételt képez, de főzve már az is mehet a kukába... -
gyomlosi
tag
És mi van ha vacsira almát eszek? Ja es reggelire eszek normálisan, delbe valami csirkés kaja, és utana mar csak delutan egy alma, meg este 2.
Szerintetek? -
szancsika
tag
Tok rossz, ha valaki igy nemszereti a zoldsegeket, annak van a legnehezebb dolga. Egy tipp: esetleg grillezve? szerintem ugy nem olyan rossz. Hmm tildi?

-
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Pedig nem cigizem meg semmi.
Arról van szó, hogy akármennyit eszek este (nem telezabálás!!!) , akkor reggel 11ig nem éhezem meg.
Jaja délelőtt nuku kaja, 11kor , 11.30kor ebédelek.
''e vacsira a rizst ne erőltesd, inkább husi + zöldség.''
Hát az nehéz lesz, bár múltkor csirmellet nyomtam ubisalival. Zöldbab, zöldborsó, répa, zöldség, spenót , paradicsom és hasonló dolgok messzire elkerülik még a hűtőszekrényemet is. Szal ne aggódj nem olyan sok az a rizs. -
szancsika
tag
Hello bello!
Ma majdnem elkestunk a melobol parommal, mert nekialltam fozocskezni, csinaltam csirkemellet szepen megsutve (hmm nagyon fincsa
, hozza parolt zoldseget, es egy kis barnarizst (most raszokom a rizsre, h emeljem a kaloriaimat, persze csak ebedre, meg ugytudom a gyurosoknak is jo, ugyhogy parocskam is kap, nem vagyok en irigy) 
Reggelre meg ettem joghurtot muzlivel, meg egy szelet bijoteljeskiorlesu kenyeret pulykamellsonkaval.
Kaposztaleves: mitmongyak termeszetesen enis kiprobaltam
Megfozettem anyammal egy jo nagy fazekkal, a leve szornyu volt, a repat es a zoldseget kiettem belole es ennyi, a tobbit kiontottuk mert senki nem birta megenni
Most visszagondolva fogytam 13 evesen 7kg valami dietatol, de nem egeszen emlexem ra, h mi volt az. Valami olyasmi h tejfolt meg 1 egesz fej salatat meg ijesmi kellett enni... majd ha megtalalom leirom
Amugy 12 evesen 62kg voltam... mekkora nagy debella lehettem uristen
(most 52-53) -
süti5
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Bakker pürküttet egyé tésztával

De komolyan, amiket leírtál, így összeolvasva, neked sem tűnik viccesnek ez az egész tabi meg pormánia??
A másik meg az lenne, hogy egyen mindenki csirkemellet zőcséggel, na de egész életedben?? Ott vannak a jó főzelékek pl. meg ilyesmi, azok is finomak és nem hiszem, hogy belehalna az ember, legalábbis sokan túlélték már
-
Agyzuzo
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Most épp ezt:
De volt már ez is:
A felső a legtutibb. Volt hogy 2 zacsival is lecsúszott 1 nap (edzés utánra ugyanis kiürül belőled szinte minden, ezért reggel és edzés után szoktam ilyeneket nyomatni). Az áruk elég húzós, szerencsére én 7-8K-ért kapom.
Amúgy ha épp nem pakkolok, akkor a következő a koktél:
reggel: daily one, c-1000, e-vitamin, beta carotine, 2 szem kalc-magnézium, anti-oxidáns (szelén miatt), króm, b-complex
ebéd: 2 szem kalc-magnézium
edzés után: mega 100 (ilyenkor jön jól a kapszulás, mert ez gyorsabban hasznosul, reggel érdemesebb a lassabb felszívódású daily one-t szedni), c-1000, e-vitamin, 2 szem vanadyl sulfate (a tömegnövelő turmix mellé csak), 1 szem ALA (alfa-liponsav)
lefekvés előtt: 3 szem kalc-zink-magnézium
És ha épp van rá zsém akkor megy a CLA is (konjugált linol zsírsav) -
DigitXT
félisten
A jótanács azt volt hoyg egyek sok zöldséget.
Na nem egészen...
Reggelire egy pohár cukros teát
Argh.
Reg-ge-lizz!
Komolyan mondom, hogy lassan úgy hangzik ez, mintha dohányozánál, és azt mondanád: reggel kávé, cigi. Addig nem eszel...(Unakatesóm dohányzott, és ő csinálta ezt.
De fél éve leszokott!
)
2 bögre tejet, vagy édesítős tejeskávét iszok.
Most nézem: akkor délelőtt semmi kaja??? Aaaargh!
Vagy ez szeinted alultáplálás?
Egyértelműen.
(Szerintem.
) Amúgy az ebéd, és a vacsi még nagyjából oké is, de vacsira a rizst ne erőltesd, inkább husi + zöldség. Amúgy a nővérem épp ma mondta, hogy túl sok húst eszünk az Update miatt, és az túl sok fehérje, és az sem jó: hát nem tudom. Mondjuk gyógyszerész, vmit biztos tud, viszont én nem érzem úgy, hogy túl sok húst ennék. Ma pl. csibecomb volt ebédre (rizs + ubival), pulykamell vacsira (zöldbabbal).
10 kiló tabitól jött fel
Sz*r ügy: most azt is le kell gyoknod.
De szvsz menni fog, ha... A többit tudod.
10 meg az összevissza zabálástól, nuku mozgástól.
Ezt nagyon könnyen leadod (nem zabálsz összevissza, és mozogsz egy kicsit: tadamm), szóval a másik 10 lesz az izgi.
Szerintem, de inkább ne legyen!
Mod #2223-ra: thx, hogy legalább nem egybefüggő, a sok HSZ-em!
Oké, már vágom a 10g-os cuccot!
Amúgy a gyógyszergyártókat lehúzó cikk után egy kicsit féltem is a nővérem reputációját itt, de azért megbíom benne: jó ember, mindig jól tanult, jó szakember!
(Lesz -> mától.
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Én próbáltam ezt a káposztaleves cuccot még vmikor gimiben...
Kb. az 5. nap végére már több fűszert raktam a tányéromba, mint levest, de úgy sem tudtam lenyelni, így abbahagytam.
Egyszóval borzasztó volt + alig volt eredménye, bár valamennyi tuti, mert az iskolaorvos kérdezte ősszel, hogy mitől fogytam, én meg csak néztem, mert addigra már el is felejtettem, hogy volt egy pár ilyen ''érdekes'' nyári napom...
Amúgy biza egyszerűen az ''vett rá'', hogy nem tudtam, hogy sz*r.
-
DigitXT
félisten
Ki fogtok vágni, az egymás utáni 4 HSZ-emmel, de ezt fontosnak érzem!

felesleges csak azért fikáznod azt a módszert, mert azt hiszed , csaka tied a jó
Így van!
jó pár, elég sok ember által ismert ember
És még mennyi ismeretlen, mint pl. én!
nem fogom a norbi módszert használni, de figyelek arra hogy mit eszek...
Pedig a Norbi mószerével is épp ezt az odafigyelést valósítod meg egyszerűen.
Ami viszont nagyon fontos, és úgy látom írták már: sose az munkáljon benned, hogy ''jajj, keveset kell ennem'', sőt: arra figyelj, hogy jó kajákat egyél! És azt hiszem egy párszor már elhangzott, de én is megerősítem: reggelizz! Ez nagyon fontos: jól fog indulni a napod, és akkor sem fogsz szédülni, ha nehezet cipelsz (vmi ilyet írátl korábban), ráadásul javul az anyagcseréd, és az összes kajás tanácsunk tutira hatásosabbá válik!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Tudod, kvázi minden lehet kamu, de attól a sok-sok embertől, aki az egészségesebb táplálkozástól (amit mellesleg Ti, a Gyúrósok is ezerrel nyomattok
) lefogyott, és ettől sokkal jobban érzi magát, egyszerűen nem tudod elvitatni a sikerüket.
Ergo értelmetlen dolog fikázni.
Elég, ha csak elkezd úgy enni, mint egy átlagember.
Miért, az átlagember szerinted hogy eszik?
Amúgy a 10g-os C-vitamin tablettádról majd megkérdezek egy gyógyszerészt, mert soknak tűnik.
-
DigitXT
félisten
Bocs, hogy megint neked válaszolok, de épp idáig értem az olvasásban, és ide illik.
Szvsz Agyzúzó nem az Update módszert humbugozta le (elvégre azt kitárgyaltuk, hogy hasonlíta a dietetikus által javasolthoz), hanem mondjuk a Norbi nevével fémjelzett kajákat, amihez végülis szíve joga, lévén nem AZ az Update.
Amúgy ma este épp ettem egy Norbi rúdat, hehh.
-
tildy
nagyúr
Én ezt találtam:
Legfontosabb tápanyaga a keményítő, amely a fajtától és egyéb tényezőktől függően változó mennyiségű. Az étkezési burgonyák keményítőtartalma 14-18 % között váltakozik. Fehérjetartalma alacsony - átlagosan 2% körül van -, de nagyon jó a biológiai értéke. A tápanyagokon kívül említést érdemel a burgonya vitamintartalma is; főleg C, B1 és B2 vitaminokat tartalmaz.
www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=309 itt volt. -
Hasonlóra bukkantam én is
A burgonya több mint 70% vizet tartalmaz, ezért alacsony az energiaértéke. Gazdag vasban, káliumban, vmint B- és C-vitaminban, könnyen emészthető, magas a keményítőtartalma. Ez előnyös a fogyni vágyók számára. Keményítőtartalmának köszönhetően ideális energia –és tápanyagforrás lehet számunkra a burgonya. Tudniillik annak ellenére, hogy a kimondottan laktató táplálékok közé tartozik, egyáltalán nem hízik tőle az ember! -
szancsika
tag
nah en mek aludni, tovabbi jo kockulast

-
szancsika
tag
Igen en ezt ertem, es nemis varok heti 1 kg fogyasnal tobbet hiszen nem sietek sehova

Ha tobbet fogyok lassitok a tempon. Es soha tobbet nem hagyom visszahizni amit leadok, kiveve ha izom a ludas
jelen pillben nem veszem genyozasnak, mert szoktam tukorbe nezni... eleg gyakran
es tisztaban vagyok vele h mivan... elengettem magam ''kisse''
amugy regen nem voltam ennyire husi
kulonbenis az vesse ram az elso kovet aki tokeletes (ez csak aze mer jol hangzik)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
A mi diétánktól ne várj gyors eredményt, mert ezzel csak a zsírt fogyasztod, és ha esetleg nem tudnátok, 1 gramm zsír 9 kalória, vagyis 1 kiló zsír 9000 kalória.
Ki lehet számolni, hogy ha napi 500-600 kalóriával eszel kevesebbet a a napi szükségletednél, emellé benyomsz még egy kocogást (kardiót), amivel további 300 kalóriát égetsz el, akkor is csak napi 800-900 kalóriát égettél el, ami az egy kiló zsír tizede! Ezért fogyok lassan (súlyban), viszont látványban elég brutális.
3,5 hét alatt 7 cm hasról, 3 cm seggről, 3 cm combról (bal és jobb is), a mellem viszont centiben nem változott, ellenben keményedett (izom).
Kitartással és türelemmel lehet tartós és látványosat elérni. Ezt azért mondtam, mert a zsírral ellentétben az izomnak grammja 4 kalóriát hordoz (vagyis kilónként 4000 kalória), ráadásul az izom ennél fogva sokkal nehezebb is(!), így amikor kevés kajás étrenddel mennek le rólad gyorsan a kilók, akkor az biztosra vehető, hogy izom és nem zsír.
szerk: a kalóriát nem szabad jobban megszorítani, mert akkor a szervezet ''megérzi'', hogy gáz van, és átáll raktározó üzemmódra. -
szancsika
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
koszi

-
szancsika
tag
Miert hogy kepzeltel el?
Igyexem csinalni amit mondotok, es mar nagyon varom az eredmenyt...
Bővebben: link o meg a parom, nagyon ugyes ;) -
tildy
nagyúr
Hogyne lennék profi, anyám mindig csinál, azt be kell segíteni

Ennél rosszabb már csak az ilyen karamell szelet. Arról nincs képem, de a krémje az ilyen tejes, olvasztottcukros izé, a teteje pedig cukros tojássárga
Párom miatt nem csinálhatok édességet (befájdul tőle a hasa), szóval a rosszmájúskodást be lehet fejezni
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ti. rakott krumpli és tejfölös gombás pulyka ''badacsonyi'')

visszamentem 85re.

meg olvia sincs, csak napraforgó, viszont enni kell!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)