Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
hi!
lehet, h ez itt vkit ingerülté fog tenni, h egy ilyen topocba ilyet irok, de muszály, ezé nem nyitok ujat.
Hogy lehet a nyár végére kb 15 kilőt hízni? nehogy azt mondjátok, h egyek sokat, mert az nem lehet. olyan kajákat kéne irni, amiből még kis adag is sokat hizlal!!
másik fontos, h hust csak mértékkel, ugyanis azokért nemigazán rajongok!
süti, meg hasonlók jöhetnek!!! köszi
-
tildy
nagyúr
Na azért a sima kakaó fincsibb a csokis wheynél, de végülis, annyira azért ez sem rossz

-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
videot nem talaltam, csak 1 ilyet:
Bővebben: link
szabalyok...
videot meg keresek... -
Agyzuzo
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A rövidtávfutók elég keményen gyúrnak lábra, azért olyan buzinagy a combjuk. Fentebb írtam is, hogy a gyúrás növeli az izmok robbanékonyságát (mivel benga nagy súlyokat emelsz lassan), nekik pedig pont ez kell a jó rajthoz. A hosszútávfutók ellenben pálcikák, ha megnézed. Súlyzós edzést a sportolók legnagyobb része végez, azért (is) olyan izmosak.
Az arcomba meg ne kössé bele, puhánykám.
[Szerkesztve] -
-
Woodslave
félisten
Mindegy. Tudok olyan ''tudományos kutatást'' mutatni, amely szerint a zsírégetés hatékonysága x%-al magasabb a magas intenzitásúnál.
De akkor sem hiszem el, hogyha egy edzeltlen ember elkezd futni, v. intenzíven kerékpározni, az kevésbbé lesz izmos, mint most.
Amúgy meg ha 100-as sprinteket nyom vki, akkor sem az izomglikogénhez nyúl a szervezet. -
fLeSs
nagyúr
-
Woodslave
félisten
Ez hasonló a HIIT(magas intenzitású tréning kb) módszerhez, de ez sztem brutálisan sok. Ha jó kondiban vagy, akkor is 30sprint, 60 laza felosztásban csináld, 5-6-szor ismételve.
Sztem ez az izomlebontás dolog csak akkor fordulna elő, ha már olyan izomszinten vagy, ami nem könnyen fenntartható, Neked (és itt sztem sokunknak) nem kell ettől tartania. Ha vki nem gyúr, akkor egy intenziv mozgás nem fogja lebontani azt az izomt, amivel rendelkezik. Azért a sportolók nagy részére nem lehet azt mondani, hogy teljesen izomtalanok. Testépítő szemmel zömük az, de ez más tészta.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Most nem akarok kötekedni,de mi ez az izomleépítős szöveg?Ha megfelelően eszel szénhidrátot,fehérjét és ép ésszel csinálod nem lehet semmi bajod.
Már nagyon sok helyen olvastam erről a dologról,csak többet szeretnék tudni róla.
De ez az izomleépítős dolog ez hülyeség(már bocsánat)
'' olvasgass bele a topikba, rájössz'':Köszönöm a közelítést
Egyébként nem is selytem mit kell keresnem azért kérdeztem . -
gorlin
őstag
Vagy legalább egy hozzászólás környéket,hogy honnan kezdjem.
-
gorlin
őstag
Ezzel a makrélarák dologgal vigyázz.Én is nagyon rákattantam egy fél éve,de ezek a mirelit sz@rok megbízhatatlanok.Én pl 3 napig rosszul voltam ,szerintem nem volt friss pedig 2006.12.25 volt ráírva .Szóval a tengeri gyümölcsei akkor jók ha tényleg frissek.
Nem akarom senkinek a kedvét elvenni,de én már több ízben nekifutottam a mirelit tengeri dolgoknak és mindíg rosszul jöttem ki belőle.
Akkor inkább vegyél magyar halat,az is nagyon jó.Most nem tudom melyik a legegészségesebb de biztos megmondja valaki. -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Na elkezdtem a kúrát!
A kérdésem a következő.Nagyon sokat hallottam,az úgynevezett kimerítő edzésről.Tehát 90mp teljes gőz biciklin majd 45 mp nagyon lassú és ezt újra 40 percen kersztűl
Bár ez így nem tűnik durvának,de én egy éve próbáltam és 5 percig jutottam.
Állítólag ezt úgy kell kombinálni hogy az egyik nap sima bicikli, a másik ez az eröltetett edzés.
Szerintetek? -
tildy
nagyúr
válasz
Musztáng
üzenetére
bizony finom. Nekem izlett, altalaban gombas szoszba raktam.
Itthon 3000 ft kiloja kb.szancsika : vettem csokis wheyt , nem rossz
Ja es en is 6 kilo minuszban vagyok, szinte 0 sporttal. De most mar ahhoz is megjott a kedvem, kivancsi leszek mi lesz a helyzet igy
Nekem emg nem kell uj ruhatar, a regi farmereim is ilyen bovulosek voltak, meg az osszes gatyam olyan.
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
nah hellow!
En minden este 2-3kg-val tobb vok mint reggel... de meg sosem kaptam ingfarktusht...
mellesleg meg 56,1 voltam reggel... ujjab 3 dkg minusz...
csutortokon meg kell vennem gatyat mer ezek mar leesnek (eddig 6kg minuszban vok, 2,5 honap alatt) -
fLeSs
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
na találtam egy ilyet
Bővebben: link
csak azért kérdeztem, mert lehet kapni itt a match-ben makrélarákot is, gondoltam kipróbálom.
eszerint
100 g 158 kcal, 8 g zsír és 20 g fehérje. egész jó arány.
Csomó mindenre rá lehet itt keresni. -
tildy
nagyúr
Mindjárt előveszema centiket, de a mérleg 78.5-79et mutatott ma reggel.
Jahm és van egy nagy előnye is a dolognak: párom egyre jobban kezd rámkattani
Agyzuzo: lehet , hogy fél 12-12 lesz mire odaérek... -
fLeSs
nagyúr
Nem tudja véletlenül vki, hogy a makrélarákban mennyi a kalória?

-
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Na most mondok olyat, ami után egy koplalós kiscsaj kinyírta volna magát tegnap.

Tegnap reggel 81,1 kiló voltam ébredés után, este lefekvés előtt közvetlenül pedig 85,5.
Kb. ennyit számít a testsúly méretegetése. Ugye a szénhidrát feltöltötte az izmokat ami vizet is vitt magával, ezért ez a nagy súlynövekedés. Amúgy olvastam már olyat is, hogy testépítő csávóka lejött a színpadról, és másnapra 8 kilót ''hízott''. 
Ma reggel ébredés után már 83,3 kiló voltam, holnap sztem a mai glikogénürítős edzésem után már 81 körül leszek megint.
Közben a testzsír%-om nem változott semmit.
Szal a súlyméregetés becsapós. Ha ''buta'' lennék, tegnap este azt mondtam volna, hogy b@ssza meg, híztam 4 kilót, pedig hát...

hát ahhoz rohadt sokat kellett volna ennem (úgy kb. testfenntartó kalória + 4 x 9000 kcal-t, ez kb. 13 napi normálkajám) -
AlyArkhon
őstag
valaki meséljen már róla , hogy hányszor kell kajázni ha fogyni akar az ember ??

-
fLeSs
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Most hogy írtad az a baj hogy én is kedvet kaptam a csalónaphoz.
Sajnos nekem is mindig zabálhatnékom van. Na mindegy, ma még úgyis csak a szokásos saláta + csirkemell kombót toltam, most nyomok egyet krumplival is.
Meg nagyanyám hozott jó kis meggyesrétest, abból is lecsúszik 2db. -
Agyzuzo
addikt
Ahol melóztam ott is Clear Wasser volt, nem rossz, protein shake-be ideális.

-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Mittudomén lehet ez is annyi, megnézem:
Jaja ez is 19 literes, és ilyen fehér állványon van, van két karja piros és kék, illetve két gomb a szénsavnak.
Mire beértem felpuffadt kicsit a kaukázusi kefírem
Gondoltam berakom kicsit a fagyóba, hát nem megfagyott?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Túlvagyok a sokadik kajálásomon. Azért ez nem olyan egyszerű, mint azt az ember gondolná, már dugig vagyok.

Megettem ma 1 csomag pufirizsát, 1 túróssüteményt, egy mákossüteményt, egy milli krémtúrót, fél kiló főttkrumplit és 2 zacskó rizst. Ez volt a szénhidrát.
A zsír egy kanál olivaolaj a csirkemell alá, ettem egy 12%-os tejfölt a krumplihoz meg a rizshez, megettem eddig két happy tuna konzervet (az olivát lecsöpögtettem róla) és két tojássárgája.
A fehérjém eddig 2 adag turmix, két doboz happy tuna, fél kiló csirkemell, 6 tojásfehérje, a tejfölben is van 3 gramm
.
Emellé még a reggelihez megettem vagy fél kiló zöldséget, a krumplihoz meg a rizshez folyamatosan paradicsomot (kb. 1 kiló) és kovászos uborkát (elég sok) zabálok.
Ez már leírva is sok.
Ebből a lényeg a szénhidrát, mert ugye ennek a megemelésére reagál úgy a lelassult anyagcserés szervezet, hogy hoppá, van itt szénhidrát, akkor mehet a tüzelés ezerrel.
Csak a szervezet nem tudja, hogy holnap már csak 180 gramm lesz a szénhidrátom.
A mai az kb. 100 gr a krumpli+75 a pufirizs+200 a rizs+sok a sütemény = kb. 500 gr fölött.
És még nincs vége a napnak. Filózom, hogy megegyek mégegy happy tunát vagy egyek egy zsírszegéyn bakonytúrót. -
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
hmm... vitamin... hat a centrum vagy ilyenek nem jok ugye? (vegyuk aztis h en picike vagyok es nyilvan nincs szuksegem annyira mint neked Agyzuzo).
Majd ha epp raersz es a vitaminos polcra helyezed a tekinteted megnezned nekem h van e valami ami picike lanykaknak is jo? kohi
amugy lehet h tenyleg az idegeimmel van a baj
ma amugy sem volt fenyes kedvem, akartam bicajozni, es omlott az eso... (raadasul eltorott a valtoja a bicajomnak
) lehet h kene venni 1 szobabiciklit, lattam 9.900.- ert, nyilvan nem a legjobb minoseg de a pulzusmero ugyis ottvan, tekerni meg jo, nem?
meg megin elszamoltak a fizum...stb stb....
Majd maskor csalonapozom... kb ilyenkor miket egyek? (gondolom ne hamburgert)
jah amugy kalcium pezsgotabit szoktam inni, meg ritkan egy multivitaminost
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én sem tudok sokat enni. Nekem is csalónap van:
Eddig nekem ma lement egy ikeás hotdog , meg két cerbi müzli. Vacsorára van egy kaukázusi kefír és kalap kabát. És nem vagyok éhes!
(kicsit sok ásványvizet iszom, és az eltelít...)
agyzuzo holnap benn vagy a Westendben? Megyek be , összefutok I_ammel, gondoltam beugrok egy csokis whey proért is.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Jah, ez nem normális. Ha nem vitaminhiány, akkor lehet idegi alapú is a dolog. De vmi jó kis vitamin-kombót mindenképp kénye nyomatni Szancsinak (egy Daily One-t vagy Daily Formula-t kipróbálnék a helyében, nem tudom szed-e valamit, vagy kapható nálunk egy kifejezetten nőknek kifejlesztett vitamin csomag, ami Universal Women's Fitness Pak néven fut, külön kis vitamin-zacsik vannak benne a menstruációs időszakra is).
Amit írtál a felmelegedésről, az normális. Ha megvonom a CH-t és utána visszatöltöm kivörösödöm és a víz is kiver (de ez igaz akkor is, ha iszom egy csomó folyadékot, mikor ki vagyok tikkadva már teljesen). Kb. úgy lehetne elképzelni, mint amikor már csak parázslik a tűz és hirtelen rádobsz egy csomó jó minőségű tüzelőanyagot, hirtelen felcsapnak a lángok.
-
szancsika
tag
csalonapoztam, egeszen ideaig, ettem ebedet, maj volt meg petrezsejmeskumpli... ettem fel adagot (aztis aprankent), es most olyan hanyingerem van h ha egy falatot is kene ennem tutko kihanynam meg a tegnapelotti kajat is

reggelire ettem a szokaos muzli + joghurt-omat, aztan ebedre ezt a maj + krumplit, ezen kivul ettem par szem jo savanyu meggyet, meg beleharaptam egy barackba az nem izlett e skidobtam.... asszem mast nemigen ettem... talan majd kesobb meg letuszkolok 1 kefirt... csak el ne hannyam magam... -
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Majd kipróbálom.
A visszatöltésnek most kezdem érezni a hatását, qrvára erősnek érzem magam
(mármint ahhoz képest, amilyen mostanában vagyok a kevés szénhidráttal, darab rongy
), és elkezdett állatira melegem lenni, nemtom ez minek a hatása, talán ez is a szénhidráttöltésnek? -
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem is akarom rendszeresíteni, csak csalónapon nyomom ennyire, meg ha már úgyis itthon vagyok, akkó méne?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipóbáltam ma a Happy Tunát, már két konzervet megettem.
Egész jó. Majd ki kell kísérletezgetni, hogy ez milyen körettel igazán jó, mert főtt krumplival és puffasztott rizzsel nem volt az igazi. -
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Két eset lehetséges.
Ha minőségi ételeket eszel, akkor az éhség az anyagcsere gyorsaságát is jelzi.
Ha szar ételeket eszel, akkor a gyomor a gyenge minőségű kajából a számára felhasználható tápanyagokat kinyeri, és mivel ezekből kevés van benne (gyenge minőségű a kaja, vagyis sok benne az üres kalória), ezért éhségérzetet produkál, mert kell neki még kaja a szervezet fenntartásához. Viszont nem szabad elfejelteni, hogy a sok üres kalória eközben megy zsírrá átalakulni.
Tehát ördögi kör, szar kaját eszel, hirtelen jól laksz, majd jön a gyors éhségérzet, megint eszel, és így tovább. -
fLeSs
nagyúr
Nekem nincs gond az étvágyammal.
Folyamatosan éhes vagyok, és ezt azt jelenti, hogy pörög az anyagcserém, ez pedig jó. Úgy pörög le rólam a zsír, mint eddig még soha, sikerült eltalálnom az ideális kajálást a múlt héten, lejött rólam 1 hét alatt kb. 1,5 kiló, és mind zsír. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Musztáng
üzenetére
Nem, ezt már megszoktam, a mobilomat mindig beállítom kajálásra csörögni, és nincs probléma.

Csalónapokon (mint ma) amikor már 1 óránként eszek, akkor már elég sokat kell ezzel foglalkozni. Vagyis foglalkozni nem kell vele, de oda kell rá figyelni. Ilyenkor napi 16 étkezésem van, persze kisebb adagokkal kell számolni, a cél, hogy az anyagcserét újra bepörgessem, erre pedig ez a legjobb módszer.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Célszerű ilyen napokon egész nap a konyha közelében lenni.
Én ma itthon melózok, úgyhogy ez nem probléma. -
szancsika
tag
leesik rolam a naci...
ugy orulok mint az allat
1 honapja meg pont jo volt ram, mosmeg olyan mint bolt ajton a gatya...vagy hogy szoktak ezt mondani...
majd csinalok kepet holnap es dicsexem 
ma kigyulladt a server terem a t-comba, es beolmott az eso is ugyhogy a gepem szetazott es egy pocsoja keletkezett alatta... ismet ejlen! Legalabb a vizivasi problema megoldodott... hazakuldtek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Agyzuzo: grat a fejedhez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Drótszamár
üzenetére
Nagyon vérzett már a fejemen a bőr, úgyhogy lerepedt. Ez az eredmény.

-
AlyArkhon
őstag
sajna az nem én vagyok , na de most komolyan .
Mit kajáltok pl reggel amikor felkeltek ? - csak azért , mert amikor én felkelek akkor speciel semmit sincs kedvem kajálni , pedig ahogyan olvastam illene , mert utánna viszont a gyárba már megy befele a vastag szalámis kenyér !!
Szóval ?? -
AlyArkhon
őstag
187/102 ezek a para(normális)métereim , sajna lusta vagyok mint a dög én is , pedig saját edzőtermet is csináltunk haverommal ( bár igaz már nem lakom otthon ) ezért sajna nem tudok edzeni sehol sem ! mekkora szívás ez nekem

Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Warhammer 40.000
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

es tok kockas a hasuk...

Csak hogy konstruktivan zárjam a glikogénvitát.
Egyébként nem is selytem mit kell keresnem azért kérdeztem .

![[kép] [kép]](http://www.euuzlet.hu/illusztracio/garnela.jpg)

) lehet h kene venni 1 szobabiciklit, lattam 9.900.- ert, nyilvan nem a legjobb minoseg de a pulzusmero ugyis ottvan, tekerni meg jo, nem?