Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Symple The Best
üzenetére
ott a link, olvasd el
-
brownus
veterán
Hajdina (pohánka)
''Szintén a gabonafélék közé sorolandó, bár van, aki közeli rokonsága miatt inkább a hüvelyesek közé sorolja. Fontos néptápláléknak számít az orosz és ukrán tájakon, de általában a szláv népek becsülik nagyra. Az utóbbi időkben nyugaton is felismerték jó tulajdonságait és helyére tették ezt a kellemes ízű könnyen kezelhető gabonafélét. Figyeljük meg összetételét, és máris megérthetjük népszerűségét: 130 g fehérjét, 649 g keményítőt, 30 g zsírt, 35 g szerves sót, 26 g rostot tartalmaz kilogrammonként.''
Bővebben: link -
brownus
veterán
tildy: be kell vallanom őszintén, hogy ma vétkeztem de nem is akartam ellenállni

ma ebédre szarvas pörköltet ettem! és milyen jó volt.... hmmm. olyan ritkán eszem ilyeneket, hogy megengedhetem magamnak évente 1-2x
de most majd elalszom, nem vagyok hozzá szokva az ilyen tömény kajákhoz.
[Szerkesztve]
galuskával
[Szerkesztve]
házias galuskával amiket anno a nagymamám még kézzel csipetkézett
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
szancsika
üzenetére
jaja
ez nagyon aranyos:Bővebben: link
és, hogy ne csak offoljak: és mindenki egyen sok-sok gyümölcsöt és zöldséget, de ne egy időben mert akkor meglepetés éri ha még nem próbálta volna
[Szerkesztve]
a francba már a linkel, klikkekel
[Szerkesztve]
szancsika: ugye nem baj, hogy belinkeltem ide?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Tessék megszeretni! én pl. utáltam a tökfőzeléket, ma már azt is megeszem. sok zöldséges cuccot megeszek amit régen még csak nem is ismertem

pl. hajdina, köles. pl. a köles megfőzve, mézzel és kókusz reszelékkel édesítve nagyon finom!
vagy egyél reggelire müzlit amiben mindenféle gabonapelyhek vannak, olajos magvak, esetleg gyümölcs darabkák. kefirrel. -
brownus
veterán
én a vegafoodtól hetente 3x rendelek és azokon a napokon nem eszem húst.
pl. ezen a héten:
Szerda:Mexikói fejtettbab leves-295 Ft
Vegafood burger-350 Ft
Csütörtök: Olasz bazsalikomos paradicsomleves vegyeszöldséggel-295 Ft
Túrós-tejfölös tészta-450 Ft
Péntek:Karfiolleves-295 Ft
Zöldséges rakottrizs füstöltsajttal-495 Ft
ez így kb 2100Ft és meg van három ebédem, a többi napokon meg halas-csirkés főételeket eszem. Én azt mondom, hogy az ebédjén ne spóroljon az ember, hanem akkor ne nasizzon, ne kólát, meg cukros löttyöket igyon hanem vizet!
pl. most is elrágcsáltam 3 db. sárgarépát, nekem ez volt az esti nasi
meg a főzőcskés topikban Kalandor is, én is írtunk le gyorsan elkészíthető (reggeli) ételeket, pástétomokat.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
ilyet?

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
nem azért csont és bőr mert vega, anyám is az, meg mostoha faterom is és még egy kis plussz is van rajtuk. Anyukád sztem rosszul párosítja az ételeket evéskor. vagy vmiből nem is visz be a szervezetbe
, nem tudom.
lehet kapni itthon olyan 'húzódzkodós' rudat, amit az ajtóba/ra lehet beszerelni a két ajtófélfára becsavarozni és rögzítés után lehet húzódzkodni? -
brownus
veterán
ehhez mit szóltok:Bővebben: linkmert én sok rizst eszem, barnát sajna ritkán. van veszély az emberi szervezetre egyáltalán?
-
brownus
veterán
válasz
szancsika
üzenetére
Nekem kb. 2,5-3 évbe telt az, hogy ma már nemet tudok mondani bármire, azt eszem amit én akarok. nehéz volt húszon pár év berögzült szokásaitól megszabadulni, és mostanság is edzések után pár perc csendes elmélkedést tartok arról az adoniszi testről amit elakarok érni, végig zongorázok tetőtöl-talpig, de nemhiába van az edző termekben is tükör a falakon.. ja és persze mozdulat sorokat is, elképzelt küzdelmeket

-
brownus
veterán
Már nem tom ki írta azt, hogy először is másképp kell gondolkodni! az agyadat kell átállítani egy másfajta 'üzemmódra', hogy Te igenis vékony(abb) vagy, és kész! ezzel absz. egyetértek, a betegségekre is azt mondják, hogy 90%-uk pszhi alapon jön elő.
-
brownus
veterán
Hali,
most ezt próbálom ki:Bővebben: link, de ez vegás! -
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
Pl. ezt:Bővebben: link nagyon jó és hatékony!
Bruce Lee stílusához hasonlit legjobban -
brownus
veterán
válasz
attilam
üzenetére
''Este nem jó a gyümölcs. A fruktóz kb. olyan rossz mint a sima cukor. Jobb az délelőtt és akkor is csak mértékkel.''
a cukor tartalma miatt tényleg nem a legjobb este enni gyümölcsöt de még mindig jobb mint bármilyen xar felvágottas szendvics stb.
a 'sima' kristály cukor tudod mi? anti táp anyag!! vagyis nem épít hanem romból a szervezetben, az egyik legtisztább kémiai anyag a világon. évek óta mindent fruktózzal vagy mézzel édesítek-ízesitek.
van ez a könyv: Cukor blues, a szerző neve nem jut eszembe, ha érdekel vkit keressen rá, érdemes elolvasni
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
majd lesz ezt megígérem! még, hogy természetes anyag, amit az indiánok érleltek a nyereg alatt az volt természetes, ma már minden szarba beáztatják, és gyorsan érlelik meg a dohányt. meg napi két doboz, az rengeteg.
egyik haverom pár hete mondta, hogy vezetés közben elhomályosúlt a bal szeme látása, érszűkülete van. igaz kb. 12 éve napi 1 dobozt szív abból a szarból -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
én sem vagyok szakértő, anyám a nagy egészségügyis, de a felnőtteknél hiányzik egy enzim hogy lebontsa. persze a kálciumot, meg amit tud azt felszívja a szervezet. én kb. 5 éve nem ittam.
egyébként ha nagyon szereted próbálj házi tejet venni vagy kecske tejet.
Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az egyik legjobb! nem értelek, olyan édes vagy rajta!
jaja
, nem tudom.