- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
kene84
aktív tag
Nem persze, ezért nem lesz csere,minden működik, USB3 is bár azzal is volt problémám.
Ennyiért ez valóban szuper így.Nekem lakótársam vett gépet a minap már H77-es chipsettel aminek ugye natív sata3-as vezérlője van és ocz agility 3-al állította párba majd rávetem magam és lemérem nála mi a helyzet.
(#36249) Dobi 562 : köszi, még egy eredmény ami alapján jó ez így
-
vergi1
csendes tag
-
Ne haragudj, de miután elolvastam, párpercig nem bírtam abbahagyni a röhögést.
Tehát kategorikusan kijelenthetjük, hogy LK fórumtárs számítástechnikai ismereteiben egy újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek roppant frappánsan állított emléket: "Hát gyerekek,ez szükséges. MBR =master boot record. E-nélkül nincsen móka." -
Elolvastad figyelmesen amit írtam?
1, Nem átpakolt a rendszer. Feltelepítettem a rendszert az SSD-re, utána frissítettem Firmware-t rajta, de nem veszett el semmi róla, úgyhogy használtam ugyanúgy tovább. Nem volt semmi vissza vagy rá Ghost-olást vagy átpakolás.
2, azt is írtam pár hozzászólással lejjebb hogy több gépben is próbáltuk és mindenütt ugyanolyan írási és olvasási értékek jöttek ki.
-
fagy53
nagyúr
Viszont kitűnik a cikkből az is, hogy miért írjuk egy páran, hogy az OCZ megbízhatatlanabb, mint a Kingston! Csak háromszor többet vittek vissza gariba belőlük és mivel a Kingston az olcsóbbak közé tartozott és tartozik most is, az eladott darabszám szűkösségébe sem lehet belekötni...
-
cszn
őstag
Ezzekkel az SSD-kel még nem lesz probléma szerintem, legalábbis addig a pár évig amíg használatban lesznek. De egy következő csökkentésnél már ez
az ábra nagyon csúnyán fog festeni. Aztán elterjednek az SLC-k ha nem lesz jobb megoldás.(#17199) KAMELOT Ameddig te használni szeretnéd addig működni fog nyugi.
Elhasználódás miatt itt még senkinek nem volt gondja pedig vannak már pár éves darabok. Az igazság az, hogy nagyon kevés írás is történik ezeken a rendszermeghajtókon.
(#17164) Bandi821 Ha tényleg így lesz akkor garancia.
-
cszn
őstag
Hát ők észrevettek egy hibát ami akár azt is okozhatja, hogy nem bootol a gép. Ez nem jelenti azt, hogy tömegesen elő is fordult a hiba.
(#17174) DV Na ha ezek is bejönnek akkor jöhet a Vertex 3 és M4 teszt is.
(#17186) Motion_Blur Hallgass rájuk. Tényleg best buy jelenleg.
-
alvaro
senior tag
Persze a write amplification nincsen benne a végső számításban. A tanulmány nem is mai ráadásul, 34nm-es flash memóriákra 5000 ciklust szoktak mondani, 25nm-esekre 3000-et.
Attól függetlenül nekem az istennek nem sikerült még november óta 7-nél többször teleírni a 64 gugás rendszer-letöltős-ökörködős SSD-met. Mondjuk a Sandforce az direkt alacsony write amplificationre van kitenyésztve, nem mintha erről tudtam volna, mikor megvettem -
unrealnoise
senior tag
Jogos köszi.
Átfutottam át, csak rohadtul siettem, mert mindig szeretek egy kis megerősítést kapni. Pláne, hogy nekem ez az összeg azért elég nagy már.
Syl: Igazad van végül is, nem menőzni kell az SSD-vel, hanem kiaknázni azt, amit tud a kicsi. Legalábbis első blikkre így túnik. Meg mire szétmenne szerintem, már jóval kevesebbért jobbat, komolyabbat kapok.
Köszi a választ!
-
HUNRONIN
tag
Vettem animatrix11-től Új Wd 64Gb/128Gb SSD MLC/SLC! itt hardveraprón.
Nagyon korrekt eladó, csak jót tudok rá mondani.
-
HUNRONIN
tag
Csak nem.... és köszönöm a jókívánságokat a maradék 158,9 évere
LK
Egyébként ez lenne az: Western digital SSC-D0064SC-2500 és ez is őWestern digital SSC-D0064SC-2500,de cserélem 128Gb-ra....
cszn itt a crystaldiskmark amit kértél
-
HUNRONIN
tag
Ha SLC-s SSD-ről va szó pl. akkor ha azt nézzük hogy a WD SLC-s SSD-re az vagyon írva, hogy 1400000 óra az élettartama akkor ez napi 24órás üzemeltetés mellett kb. egy 159 évre elegendő, vagyis addig bírnia kellene....
És feltett szándékom le is tesztelni....kb.3 hete került hozzám újonan....
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged