- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Goddyevil #17800 üzenetére
Kösz, ez a része már tiszta. Tipikus rendszer SSD, szekv írás rosszabb mint a HDD és a 4k írás is csak alig gyorsabb. Bootolni jó vele, a másolgatás kicsit lassú, komótos a többiekhez képest.
Kérdés, hogy ezekután a lassulása milyen lesz, mert idővel a használat során Trim ide, vagy oda éppen az írási paraméterek számottevően rosszabbak lesznek, az ami már egyébként is a gyenge pontja. Kérdés, hogy az ezt megakadályozó vezérlési beállítások hogyan működnek? Erre az idő adja majd meg a választ.... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Goddyevil #17796 üzenetére
Nekem ezt dobja a 96GB-os Kingston 8 nap használat után:
Korabban csak CristalDiskMark-kal mértem, kis eltérés van a friss és a mostani állapot között. Ez volt 8 nappal ezelött, friss W7 telepites utan:
Egy kicsit az "összi-vissza mérnek" kategóriába tartoznak ezek a programok, 3 mérésből mindhárom másban hozott mást. Gondolom ahogy a rendszer hozzanyult. Szerintem jó kis SSD kedvező áron, otthoni felhasznalasban a felhasznaloi elmeny nem hiszem hogy kevesebb lenne nyers adatok miatt. Induljon gyorsan a gép meg a programok, ha ez megvan akkor perfekt! Ráadásul 19,5e HUF.
Többiek:
A masik dolog amit észrevettem, hogy a HD Sentinel szerint kiba megugrott az írt/olvasott adatok száma, pontosabban tegnap néztem rá, akkor 90G össsz olvasás és 50G össz iras volt, ma pedig amikor raneztem 530GB olvasás és 480GB írás. Ez a TRIM+GC miatt mozgatott adatok miatt lenne vagy csak egyszeruen HD Sentinel FAIL?
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged