- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise #16337 üzenetére
igen. erről írt a microsoft egyik mérnöke: a pagefile használatát eleve úgy tervezték, hogy kevés írási művelet legyen, és az is szekvenciális. ami végülis logikus, mert egy HDD sem épp a random írási sebességéről híres.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise #16339 üzenetére
Nem azt irtam, hogy minden benne van, amit Te kerdeztel
csak egy reszere ad megoldast.
Az hogy milyen program mennyit ir a disk-re W7 alatt a Resource Monitor-ban a DISK fulon tudod megnezni. Ba elinditod es egy napig futni hagyot, akkor meg is van a kerdesedre a valasz.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise #16332 üzenetére
Elettartamot es egyeb infokat pl. a CrystalDiskInfo progival, en ezt hasznalom.
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise #16332 üzenetére
de ugye nem csesztél ki magaddal és kapcsoltad ki a pagefilet is? mert látom az még benne van a kezdő hszban, mint jótanács
-
LK
addikt
válasz
unrealnoise #16228 üzenetére
NP. Hidd el jobb elolvasni egy átfogó elemzést,és csak a homályosabb dolgokra kérdezel rá.
Én is várom a nyugdíjbiztosítótól a reálhozamomat,addig csak lemegy az új Intelek ára.
-
Syl
nagyúr
válasz
unrealnoise #16212 üzenetére
Játékokat, programokat is rakhatok/telepíthetek fel nyugodtan a lemezre ugye? Photoshop meg etc.
Miért ne telepíthetnél?
a fenti meghajtó esetében is áll, hogy egy 20% körüli vagy több szabad terület legyen az SSD-n?
Ajánlott.
ne másolgassak rá, meg ilyesmi?
Miért ne másolgatnál rá? Nem fog elkopni
Nálam minden úgy van, mintha sima hdd lenne. Swap és hibernate fájl is az ssd-n van. Egy éves a kingston és még 100%-os.
A Backup hetente automatikusan menti a teljes ssd tartalmát hdd-re, így ha mégis beadná a kulcsot, a csere nem venne el 15 percnél többet az életemből.Szerk.
Egyet nem szoktam az SSD-vel: hülye teszteket futtatni!
Használni vettem (Photoshop, Indesign, Illustrator stb.) nem e-penist hegyezni -
LK
addikt
válasz
unrealnoise #16212 üzenetére
Az első hsz-t el kéne olvasni. Nem hiszem,hogy 6-7 A4-es oldalnyi infót ide írna valaki. Minden 3. ember ezeket kérdezi,ahelyett,hogy használná a keresőt + az első hsz-t+ google-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest