Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
HUNRONIN #15955 üzenetére
Mondjuk neked elég erős géped van, elbírt volna egy "komolyabb", gyorsabb SSD-t is...
kieg: az én gépem szerényebb jóval, de az "olcsó" SSD-ben is csalódtam pöttyet (nem a teszteredmények miatt, azt már csak a viszonylagos lassúsága okán kezdtem el vizsgálgatni). Nálam egy szerűen nem volt meg az a "húvazze!" érzés, amikor leváltottam a HDD-t erre a sz*rra. Az oprendszer kicsivel gyorsabban indul, a programok kétszer gyorsabban, de messze nem jött be az, ami a 2 cikkben le vagyon írva, hogy akár 5-6 szor gyorsabb is lehet a programok kezelése. Egy dolog, ami tényleg többszörösére gyorsult, az pedig a windows leállítása.
De azt meg ki nem sz@rja le...
Én bánom már, hogy rászántam 25 rongyot.... -
Szabesz
őstag
-
bpx
őstag
válasz
HUNRONIN #15942 üzenetére
az 1,4 millió óra MTBF egyáltalán nem az élettartamot jelenti
fogtak mondjuk 2000 db SSD-t amit teszteltek 700 órán át (így összesítve kijön az 1,4 millió óra üzemidő), és ebből 1 hibásodott meg ennyi idő alatt
simán tönkremehet 1 hét múlva is (jó ezt azért tényleg nem valószínű), de arra ott a garancia
-
LK
addikt
válasz
HUNRONIN #15939 üzenetére
SLC sokkal több írást visel el , mint 1 MLC-s SSD. Cserébe drágább is ,úgy tudom. Egyébként az "SSD-k természete" Ph! írásban részletesen elemzik az élettartamot.MLC-s ssd élettartama 30Gb napi írást feltételezve 4-5 írást spóroló beállítás használatával ,18 év élettartamot tippeltek (a legrosszabb esetben) ha jól emléxem.
Ezért fontos a TRIM v. natív (gyári) TRIM.
CSZN: Frissen piacra dobott ssd tesztes topicokban írogatták páran hogy beszarogatott
az ssd-jük.
-
fagy53
nagyúr
válasz
HUNRONIN #15905 üzenetére
Kötve hinném, hogy az i5-2500K-val gondjaid lennének a min. FPS-nél, a GTX 460-nal.
Inkább a pályabetöltéseknél gyorsabb valamivel, de nem minden esetben az SSD.
Használom így is úgy is a játékokat és azt szűrtem le, hogy csak ezért nem érdemes a drága SSD-t használni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
HUNRONIN #15809 üzenetére
Csak a várható élettartam nagyobb. Az SLC akár 200 évig is működhet, az MLC-s csak húszig!
Szerinted hol lesznek a mai méregdrága "vackok" akár csak 5 év múlva?mod: viccet félretéve: az MLC-s meghajtóknak igazából csak a szerverekben van értelme, ahol folyamatosan, teljes gőzzel dolgoztatják. Ott valóban számíthat a kb. tízszeres élettartam.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest