- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
jozsi252 #32830 üzenetére
Én a rendszer visszaállítást mindig kikapcsoltam még HDD esetén is, nem igazán sikerült visszaállítanom vele annó semmit. Arra ott a Norton Ghost, a 830-ashoz ingyen adják ráadásul.
vond:
Az SSD-nek, nem kell véletlenül 12V is? Ez esetben azért egyszerűbb egy USB3 pendrive. -
Giovanny
őstag
-
zozobp
csendes tag
válasz
jozsi252 #24271 üzenetére
Ja elfelejtettem írni, de már frissítettem Firmware-t is az SSD-n.
Már az alaplapi bios frissítésen gondolkozom, de ha azt mondjátok normális akkor elfogadom hogy ez ilyen, csak kicsit többet vártam. Szerintem egy Velociraptor is megközelíti ezeket az értékeket nem? Egyébként a youtube-os utmutató megcsinálása után a windows boot 20mp-ről 8-ra csökkent
A leállás pedig 14-ről 6-ra
-
tamas87
csendes tag
válasz
jozsi252 #24141 üzenetére
Biztos igazad(tok) van, nekem nincs tapasztalaton egyik márka SSD termékeiről, csak amit olvasgatok. Én is a Samsunggal szemezek. Elolvastam a tesztjét is, és mivel a laptopomban max. SATA2-es port van, így nem kell nagyobb sebességű. Sebesség nem igazán számít, mert csak átlág felhasználásra lesz (csak laptop turbó miatt) inkább tartósabb legyen. Amúgy a samsung 470-esbe milyen vezérlő van?
-
válasz
jozsi252 #24038 üzenetére
1. Ez igaz, csak egy a bibi, nevezetesen hogy a Crystal esetében még az életben nem láttam, hogy képes lett volna, a gyártó által megadott adatokat mérni (még a közelében sem), olyan eszközön sem, amin nincs SF, avagy All 0x00 módban méréskor sem, pedig azt illene...
2. Korábban linkeltem egy Total Commanderes másolási képet, na a Crystal anno arra a HDD-re 130-as olvasási sebességet mért, azt hiszem erre mondják hogy no comment...
-
khorvat
senior tag
válasz
jozsi252 #23886 üzenetére
0009-et mindenkeppen tedd fel csak elonyoket fogsz vele tapasztalni!
RAMDISK-et milyen progival csinalsz? Amit eddig probaltam csak kekhalalt hozott mindig
Errol esetleg priviben is irhatsz hogy mik a gyakorlati tapasztalatok es mire kell figyelni.Hamarosan dobok fel teszt eredmenyeket Crucial 128GBrol 0002 es 0009 FW-vel is, csak meg ra kell jonnom miert kekhalalozik a Marvell9128 driver AS SSD meres kozben, probalkozok mas kabelt es masik sata3 portot tesztelni az alaplapon!
-
kerekfej
őstag
válasz
jozsi252 #23859 üzenetére
A legfrissebb BIOS van rajta.
Egyébként most akciós ez is Kingston 96GB SATA2 2,5" (SVP100S2/96G) SSD 28300Ft
Toshiba T6UG1XBG
Toshiba MLC, 32 nm
3 év jótállás
Sata-II SSD230MB/s 180MB/s 128-151g 3,4W
-
kerekfej
őstag
válasz
jozsi252 #23851 üzenetére
Sandforce-al mi a probléma?
állítani a vezérlőt IDE-ről AHCI
A BIOS-ban nincs ilyen opció, csak a Bootolás sorrendjét lehet állítani és semmi mást.A gyári adatokkal az a gond, hogy teljesen átláthatatlanná teszi az egészet. Az egyszeri ember nagyon meg van vezetve és becsapva.
Például egy 550MB/s 500MB/s-os SSD valós írása ugyanannyi, mint egy 280MB/s 270MB/s-es típusé
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
jozsi252 #21406 üzenetére
Ok, akkor az lesz. Ha nagyon belassul a sok használattól, akkor is cserélik gariban? (Ezt sose tudtam, hogy ilyeneknél hogy megy, mert pl. vinyónál is ha pár bad sektor van rajta, attól még nem veszik vissza.)
Látom nem csak bennem merült fel a kérdés.
Mondjuk nem folyamatosan menne, csak mikor szükség van rá, mondjuk havi 1 hét, de akkor menne éjjel nappal. -
Lacza_26
aktív tag
válasz
jozsi252 #21389 üzenetére
Nem fogja észre venni normál használatban.
A szekvenciális 400-as értékek szépen mutatnak a crystal diskben de kb ennyi.
"mindegy igazából hogy alaplapi sata 3 ra rakod rá vagy pedig pcie -es sata 3 -ra"
Ez azért nem teljesen igaz.
p67-esekben lévő sata 3 vezérlő biztos hogy sokkal jobb mint ez a marvell megoldás.
Nálam nem vált be. -
kertsa
senior tag
válasz
jozsi252 #21188 üzenetére
akkor nem jó a helyzet
a további lehetőségeim...
Intel 80Gb X25-M + 10k zsebből...
Intel 80Gb 320 Series + 12k ...
Intel 40Gb 320 Series - 8k, de pénzt nem adnak vissza és kicsi
OCZ 60Gb Vertex 2 - ezen is bukok 3k-t
nem sok kedvem + pénzt hozzátenni... M4et akartam venni, erre behányt az alaplapom és másikat kell vennem
-
Hanok
senior tag
válasz
jozsi252 #21162 üzenetére
Azért ahol tényleg meg is lehet venni az bőven 30 felett van....De még mindíg nem tudom hogy gyakorlati haszna lenne-e az M4-nek mert akkor megrendelem ezt a 96GB-os kingstone-t még ma...Első ránézésre nagyon jó árbn van...
Szerk: Gerisz: valami hasonló eszmefuttatásra gondoltam...
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
jozsi252 #21026 üzenetére
lapozófájlra gondoltam, csak még win95 korszakból maradt a swapfile elnevezés
És megtaláltam a kérdésre a választ: az Intelesek szerint nem, az MS-esek szerinte NAGYON IS IGEN
"Should the pagefile be placed on SSDs?
Yes. Most pagefile operations are small random reads or larger sequential writes, both of which are types of operations that SSDs handle well.
In looking at telemetry data from thousands of traces and focusing on pagefile reads and writes, we find that
Pagefile.sys reads outnumber pagefile.sys writes by about 40 to 1,
Pagefile.sys read sizes are typically quite small, with 67% less than or equal to 4 KB, and 88% less than 16 KB.
Pagefile.sys writes are relatively large, with 62% greater than or equal to 128 KB and 45% being exactly 1 MB in size.
In fact, given typical pagefile reference patterns and the favorable performance characteristics SSDs have on those patterns, there are few files better than the pagefile to place on an SSD." -
SirRasor
addikt
válasz
jozsi252 #21023 üzenetére
Minden viszonyítás kérdése. Hátrány az SSD-s rendszerhez képest, tehát most csak szimpla meghajtóként van benne, de ez a hátrány nem izgat, mert..látod milyen hátrányok
Más: 2 giga memóm van csak. Elfogy, elkezd swappolni a gép, tölt mint állat, mert HDD-n van. Most tekintsünk el az előzményektől, és feltételezzük, hogy az SSD-men van a rendszer. Miért célszerű kikapcsolnom, vagy áttennem a swapot HDD-re, ha pont ebben jelentene nagy gyorsulást az SSD? Az Inteleseket se értem. A hivatalos álláspontjuk, hogy a swapot ki kell kapcsolni, mert sokkal hamarabb kinyírja az SSD-t. De akkor az az átlagos usernek 10-20 éves használat swap nélkül az ennyire lecsökkenne swappal? Ez csak nekem sántít ilyen megközelítésből? Vagy az Intelesek már most tudnak valamit, amit mi nem?
Ezek azok a dolgok, amiket úgyis csak idővel fogunk megtudni.
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #20915 üzenetére
Én így töröltem 2x a windows-t
A toolbox-al csont üresre clean-etem az SSD -t és a csak windowra bíztam a telepítést. Csak a DVD rom és SSD volt bedugva a sata portba és ez garantálja a fontos 100 mb-os particíó létrejöttét.!!!.
Kell a2x 100MB particíó egy HDD-re és egy az SSD-re.
Ennél jobban nem tom elmagyarázni. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jozsi252 #20553 üzenetére
Igen, az fizikailag a HDD/SSD első szaktorában van: Master Boot Record - WIKI
-
-
válasz
jozsi252 #20544 üzenetére
Nem az váltotta ki belőlem a röhögést, amit írt, hanem ahogyan megfogalmazta...
Az az állítás egyébként igaz. Én még a DOS 6 időkben vettem az első PC-met és már akkor is igaz volt...Annak nem néztem utána, hogy mikor kezdték fejleszteni, de nyilván korábban...
MBR | MBR részletesebbenEgyetlen egy esetben nincs MBR egy vinyón: Amikor megvetted és "nyers" állapotban van. Abban a pillanatban, amikor létrehozol egy partíciót, akkor létrejön. Az MBR egy partícióséma, nem csak ez létezik, de napjainkban még kitart (vannak ugyanis korlátai, pl a létrehozható partíció max. méretét illetően). Amikor W7 alá beteszel egy vinyót(mindegy, hogy hdd vagy ssd), akkor a W7 lemezkezelője először arra kérdez rá, hogy milyen partícióstruktúrát hozzon létre, MBR-t vagy GPT-t...
-
válasz
jozsi252 #20526 üzenetére
Akkor meg nem értem minek kérdezed, ha úgy is tudod, hogy minden oké?
Ha egy progi azt írja ki a rendszerlemezedről, hogy nem az, akkor 2 dolog lehet
1. Tényleg nem az
2. xar a progi...Ez egyszerűen kiderülne, ha lehúzod a hdd-t, mert a sok bűvészkedés eredményeként, lehet, hogy a W7 a hdd-re pakolta az indítófájlokat. Ha meg ez a szitu, akkor lehúzott hhdd esetén nem fog elindulni a rendszered.... De ha nem, hát nem...
-
-
válasz
jozsi252 #20518 üzenetére
Ha ahci-re volt állítva a sata üzemmód a W7 telepítése előtt, akkor semmit nem kell módosítanod utólag.
Ha valaki ide módban telepíti az OS-t (ez független, hogy ssd avagy hdd-t használ a user), azt csak úgy lehet utólag átállítani ahci-re, ha először W7 alól a megfelelő registry kulcs értékét módosítja, majd restart és egyből a bios-ba átállítani AHCI-re. Ellenkező esetben BSOD-vel fog indulni(azaz nem indulni) az OS és restart.Fontos, hogy ez csak a OS beépített ahci driverére értendő (MSAHCI 1.x), mert ha valaki az alaplapjához mellékelt AHCI drivert telepítette, akkor a telepítő szintén elintéz helyette mindent, user beavatkozás szükségtelen.
Én egyébként azt a gyakorlatot részesítem előnyben, hogy az MSAHCI-t használom, nem telepítek senkinek külön intel vagy amd ahci driver-t, mert a W7 drivere biztosan támogatja a trim-et, míg egy régebbi deszkához adott ahci driver nem biztos...
-
SirRasor
addikt
válasz
jozsi252 #20505 üzenetére
A crucial official fórumában írták, hogy gyárilag nem rögzíti sehogy a felírt adatmennyiséget, mert az élettartam nem egészen egyenes arányban következik a felírt adatmennyiségtől. Szerintem meg azért jócskán lehetne belőle következtetni, de hát ez van.
Így viszont marad a Hard Disk Sentinel, az tudja loggolni, csak ugye az is egy program, ami megint csak terheli a gépet, mert mindig mennie kell. Szerintem vásárlás után 1-2 hétig fogom használni a HD Sentinelt, hogy lássam mennyi írás történik, aztán nagy változás úgyse lesz.
Ja és még azt írták, hogy a % kiírása bőven elég, mivel az egyik tagnak 5 hónap alatt 1%-ot se esett, szóval no para.
-
törölt tag
-
Gorneck
legenda
válasz
jozsi252 #20500 üzenetére
Nem kevés az...13 giga szabad helyem van és a win 8 kevesebbet fog foglalni...
Teljesen.
(#20506) DV: Eredményt biztos nem, mert nem érdekel...meg van már belőle elég...véleményem meg továbbra is az, nekem csak a méret miatt fogja megérni a cserét, mert változás nem lesz...dolgozni nem szoktam az SSDn...
-
válasz
jozsi252 #20508 üzenetére
"De elvileg ssd-be van ilyen algoritmus nem?"
Igen van, de annak alapból biztosítva van hely, azaz ha fullig teleírod az SSD-t, akkor sincs gond (persze ez azért ne legyen gyakorlat), mivel a névleges kapacitás meg a tényleges kapacitás különbsége van erre fenntartva. Ezen felül célszerű azt a +5-10% üres helyet a usernek biztosítani, az a tuti. -
válasz
jozsi252 #20505 üzenetére
Az SSD névleges kapacitásának 5-10%-a üres, az már oké. Ezen a 64G-sen is majd nekem kell gondoskodni róla, hogy "megmozgassam a blokkokat" (magyarul néha teleírom aztán törlöm is utána) mert túl sok a szabad hely.
A W7 meg nem fog 10 giga frissítést leszedni W8-ig + azt is vedd figyelembe, hogy milyen (méretes) progik vannak telepítve. Ha azok nem lennének (és átlag user-nél nem szoktak), akkor jócskán 10G alatt lenne maga csak az OS...
(természetesen virtuális memória másik meghajtón van + 2 év múlva ki tudja mekkora kapacitású, meg technológiájú vinyók lesznek a piacon)Szóval a W7-nek lazán elég a 32G, de manapság már az elérhető ár miatt természetesen ezen sem kell nagyon agyalni, kell venni egy 64G+, aztán kész...
-
-
Gorneck
legenda
válasz
jozsi252 #20496 üzenetére
Én inkább használatra értem...programok indulása, boot...kicsit komolyabb értékekkel rendelkezik az M4, mint amid volt...szal ezen nem kell meglepődni, hogy a tömörítés és install gyorsabb...
Most már szerencsére biztossá vált, hogy köv héten kapok egy 64est én is, meg egy 128ast is.
Alig várom, hogy lássam mennyivel jobb egy 2 évvel ezelőtti SSDhez képest...
-
Lacza_26
aktív tag
válasz
jozsi252 #20455 üzenetére
Sata kábel.
Nem volt rendesen bedugva, mert akkor még csak tesztre tettem be és lifegett minden felé az ssd. Rakosgattam az u3s6 kártyát aztán kilazult a kábel.Azt vettem észre hogy a sata3 mon lassabban indul, ezért sata2 -n használom. +valamiért nem tudom belőni 16+4 re a pci-e sávokat.
16 a vga-nak 4 a usb3sata6 kártyának.
Helyette 8+4 be mennek. Pedig elvileg 16+4 az alap kiosztása és 8+8 ha CF-be lenne 2 ati kártya -
Lacza_26
aktív tag
válasz
jozsi252 #20311 üzenetére
Volt gondod az ocz-vel: fagyás, lassulás vagy várakozás.
Igaz nálam 120 as van de nekem nincs vele problémám.
Minden megy eddig tökéletesen. Gyorsan teszi a dolgát, ahogy kell, pedig sata2-ön használom kényszerűségből.
Ha a u3s6 kari bennt van akkor valamiért a vga csak pci-e 8x megy. Még nem találtunk megoldást 16+4 re pedig elvileg kellene mennie
Tesztek sem voltak olyan rosszak. -
Sonja
nagyúr
válasz
jozsi252 #20298 üzenetére
Két hét múlva esedékes a megvétel, de még nem tudtam eldönteni.
Az már biztos, hogy vagy Intel 320 120GB-ot, vagy Crucial m4 128GB-ot veszek. Ez utóbbi is csak SATA2-n fog működni, de az kit érdekel?!
Szóval, minden nap ezen gondolkodom, hogy mi legyen?!
Szerk.: Erősen az Intel felé hajlok, de csak zavar az a hiba. Amilyen peches vagyok, tuti, hogy nálam is előjönne.
-
Csorbi
addikt
válasz
jozsi252 #20128 üzenetére
Nem hiszem hogy a Google fordítóval nehéz boldogulni, de tessék, kb 15 másodperc kimásolni az angol leírást, és lefordíttatni a Google-val:
(ha nem érted: a firmware egy ISO-ban van, letöltöd, kiírod CD-re, majd arról bootolsz, és az utasításokat követve lefrissíted a firmware-t. De ha nem tudsz angolul, inkább bele se kezdj.)Boot from CD frissítési útmutató (Frissítés Rev 0001 Rev 0002)
Bevezetés
Ez a dokumentum leírja a folyamat frissítése a firmware a Crucial m4 SSD egy bootolható CD-t és egy ISO image.
Az ISO képfájl tartalmazza a 0002 firmware frissítés és DOS boot kódot.
FIGYELEM: Ez a frissítés való használatra tervezték Crucial m4 SSD csak! Ez nem fog működni a kulcsfontosságú C300 SSD!
FIGYELEM: Mint minden firmware frissítés, akkor javasoljuk, hogy biztonsági vagy másolatot készíthet az összes fontos fájl
mielőtt ezt a frissítést. Ez a firmware frissítési folyamat történik kizárólag a saját felelősségére használhatja. Ha végre helyesen, nem
nem lesz veszteség rendszer vagy a felhasználói adatok a meghajtón. Azonban, ha a firmware folyamat megszakad valamilyen okból, a szilárd
state drive nem működik megfelelően.
Általános utasítások
Töltse le a Firmware frissítés
1. Megkezdése előtt a firmware-letöltést zárjon be minden egyéb programot, kivéve az Ön internet böngésző.
2. Keresse meg a boot CD Firmware frissítés kapcsolódó részének száma a Crucial Solid-State Drive.
3. Kattintson a Letöltés gombra, és a böngésző kérni fogja, hogy válassza a Megnyitás, Mentés vagy a Mégse gombra. Válassza a Mentés letölteni a. Zip fájlt,
tartalmazó ISO-képfájl a rendszerre.
4. A CD-író szoftver, amelyet választott, éget a ISO kép (. Iso fájl) CD média.
Végezze el a következő lépéseket, mielőtt a firmware frissítést:
1. Hát a Solid-State Drive
Nagyon ajánlott, hogy a teljes rendszer biztonsági mentés befejeződik, mielőtt ez a firmware frissítés eljárást. Ha a
frissítés megszakad (az áramkimaradás, vagy hardver hiba valamilyen), lehetséges, hogy a szilárdtest-meghajtó nem
működik megfelelően.
2. Plug-meghajtó a alaplap port 0-3
Ha SSD van egy asztali számítógép-rendszer, hogy az SSD van dugva az egyik első négy port a
alaplap, jellemzően feliratú 0-3. Néhány rendszer nem támogatja a "hot-csatlakoztatása" a SSD. Ha szükséges, állítsa
le teljesítmény a rendszer csatlakoztatása előtt meg SSD egy új portot.
Megjegyzés: A frissítési folyamat nem működik néhány drop-in HBA (Host Bus Adapter) és 6,0 Gb / s port. Ha a meghajtó
Nem megfelelően azonosítani (lásd a 3. lépés a "Fuss a Firmware frissítés" című részben talál.
A legtöbb notebook számítógépek nem igényel fizikai változás a port.
3. Használja Hálózati
Ellenőrizze, hordozható számítógépen vagy asztali PC csatlakoztatva van a hálózati a frissítés során. Nem ajánlott
csak akkumulátor a frissítés során. Ne távolítsa el a hálózati során bármikor a firmware frissítés során a
ez elő hiányos eredmények és tehetik a solid-state drive használhatatlan.
Firmware frissítési útmutató
4. Szerkesztése BIOS-beállítások
Per az alábbi lépéseket, akkor szükség lehet szerkeszteni a számítógép BIOS-beállítások. Kérjük, olvassa el a számítógép kézikönyvében
részletek szerkesztése ezeket a beállításokat.
a. Tiltása / Remove meghajtó jelszó
Írja be a BIOS (tipikusan ütő a "Delete", "F2" vagy "F12" gombot alatt induló képernyő), és kapcsolja ki a jelszavakat
hogy esetleg meg az SSD. Jelszó védelem blokkolni fogja firmware frissítéseket.
b. Ellenőrizze a Boot Order
Ha a rendszer nem boot CD / DVD meghajtó, akkor meg kell szerkeszteni a BIOS beállításokat. Míg a BIOS szerkesztő,
ellenőrizze a hajtás indítási sorrendet. Alapértelmezés szerint a legtöbb rendszerek boot a CD-ROM/DVD-meghajtó, mielőtt a rendszer
meghajtót. Attól függően, hogy a BIOS-gyártó, egy opció nevű "Boot Device Priority", "Boot Load Order", vagy esetleg
"Advanced BIOS Features". Ellenőrizze, hogy a rendszer elindul, hogy a bootolható médiát meghajtót, mielőtt a meghajtót, amely tartalmazza
az operációs rendszer.
c. Változás SATA módot IDE módban
-Tól BIOS Setup, változtassa meg a SATA módot IDE vagy Legacy módban vagy "kompatibilitási mód". A firmware frissítés
nem működik a AHCI módban. Keressen egy paraméter neve "SATA Configuration", esetleg "Integrált perifériák".
Indítsa el a Firmware frissítés
1. Helyezze be a bootolható CD média az ISO képet a rendszer.
2. Indítsa újra a rendszert a rendszerindító adathordozót. Ez automatikusan elindítja a Firmware frissítés. A következő képernyő
jelenik meg:
3. Írja be a "yes" a kisbetűk, amikor felkérték, hogy frissítse a firmware-t, és a folyamat kezdődik. A következő képernyő
jelenik meg:ITT EGY KÉP VAN.
4. A hosszú ideje a frissítés, hogy attól függ, hogy mennyi a felhasználói adatok jelen van. Az új vagy majdnem üres
meghajtó, a folyamat csak másodpercekig tart. Ahhoz, hogy egy meghajtó már majdnem megtelt, ez normális a folyamat eltarthat, amíg 3-4
perc, a frissítőszoftver lépéseket védelme érdekében a felhasználói adatokat.
5. Befejezését követően, a következő üzenet jelenik meg:
6. FONTOS! A felülvizsgálat a firmware fog szerepelni. Ha a felülvizsgálat nem szerepel 0002, majd ismételje meg a folyamatot
1. lépésben a "Run a Firmware frissítés" című szakaszban.
7. Ha nem biztos benne, mit felülvizsgálatát firmware van, vagy szeretné megerősíteni megadhatja dosmcli - verbose-d az A: \>
prompt. Az utolsó sor mutatja a Firmware Revision. Ha 0002 nem jelenik meg, ismételje meg a folyamatot 1. lépés a "Run
A Firmware frissítés "című szakaszban.
FIGYELEM: Ez a parancs kiírja az összes ATA meghajtó a rendszerben, nem csak a döntő SSD.
8. Állítsa le a rendszert a gomb megnyomásával és a bekapcsoló gombot. Ha szükséges, helyezze át SSD kábelét vissza a
az eredeti port.
9. Kapcsolja bekapcsol. Ne feledje, hogy újra lépjen be a BIOS Setup. Lehet, vissza minden BIOS beállításokat tette elején
ezt a folyamatot vissza az eredeti beállításokat.
10. Folyamat befejeződött.Remélem sikerülni fog, ennél jobban nem tudunk segíteni!
-
McLaca
őstag
válasz
jozsi252 #20125 üzenetére
A fórum nem azért van, hogy helyetted gondolkodjon, hanem, hogy veled. Amikor már semmilyen próbálkozás, keresgélés nem vezetett eredményre, akkor szokás, és akkor illik kérdezni.
A topictárs mindössze több önállóságot várt el - jogosan. Ugyanis 10-ből 8-an egyszerűen semmilyen erőfeszítést nem tesznek, hogy az infóra megpróbáljanak maguk ráakadni, egyszerűen beböffentenek az első fórumba, hogy majd helyettük valaki úgyis megkeresi a választ. Igazi magyar mentalitás...Üdv!
-
Csorbi
addikt
válasz
jozsi252 #20123 üzenetére
Sosem értettem, miért nem lehet ilyenkor egyből a gyártó oldalán kezdeni az infókeresgélést... Ott a guide, le van benne írva minden szépen.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest