- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
kene84 #36245 üzenetére
Ne viccelj! Ezért lapot cserélni
Az lenne a megszállottság
A sebesség amúgy nem javult driver frissítéssel sem,szóval ez a maximum. Mondjuk egy 15ezer forintos lap esetében több mint jó. Írt nekem egy másik srác,akinek ugyanilyen ssd-je lesz mint nekem,csak más vezérlőjű lapban. Mára ígért eredményt. Abból látszani fog mennyivel fogja vissza az U3S3 vezérlője.
-
james008bond
őstag
válasz
kene84 #25136 üzenetére
Gariztasd. Vezérlőnek annyi. Tavaly, Vertex 2-vel ugyanígy szívtam vagy 3 hónapig, mindent csináltam bios frissítéstől kezdve a rendszert vagy 10x újrahúztam, stb. Jöttek a tanácsok, hogy rossz a tápom ( ki lett cserélve, de utána sem változott a helyzet ), ram hibára gyanakodtak mások, de több órás tesztelés után sem jelzett hibát a ramteszt program...
-
válasz
kene84 #24646 üzenetére
Gyorsan megnéztem a BIOS-od, ezeket a beállításokat ellenőrizd és ha kell, akkor állítsd be a Storage Configuration menüben.
SATA Mode -> AHCI Mode
SATA Controller 0 -> Enhanced
SATA Controller 1 -> Enabled
Hard Disk S.M.A.R.T. -> Enabled
SATA3 Mode -> AHCI ModeÉs még valami, ami eszembe jutott, bár nagyon remélem, hogy nem pusztán erről van szó.
Szóval az ASMedia SATA3 Driver , az ugye fel lett telepítve? -
válasz
kene84 #24646 üzenetére
Mondjuk ez érdekes, reggeltől egész idáig ok, aztán most meg KO... Nem melegszik valami a gépben? Nem tekertétek fel a fűtést a lakásban így "estefelé"?
Annyit próbálj meg, hogy dugd rá a SATA2-es portra a deszkán és próba.
(gondolom most a SATA3-ason van, és a SATA3-as portok sem SATA2 üzemmódra vannak állítva (már ha van ilyen opció)) -
válasz
kene84 #24582 üzenetére
Hát fel kell (azaz talán célszerű) telepíteni az AHCI driver-t. De ha adsz pár percet, megnézem, mi van a gyári/honlapon lévő csomagban és ha régi, akkor inkább a legújabb IRST-ben lévővel kellene próbálkozni. (Megnézem, hogy a legújabbal se legyen gond a deszkádon, aztán jelentkezem...)
Gyors volt... AsRock gyári vs. Intel legfrissebb
Szóval jó lesz.
1. Töltsd le innen és tömörítsd ki
2. Minden alkalmazást zárj be! Elindítod az eszközkezelőt/IDE ATA/ATAPI vezérlők, jobb egér a Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő-n/illesztőprogram frissítése és manuálisan betallózod azt a mappát, ahova kitömörítetted korábban.A gép újra fog indulni, újra felismeri az eszközöket, ez több percig is eltarthat, majd ismét újra indul. Ha véletlenül (kb 5 perc után) nem kérne újraindítást, akkor azt tedd meg manuálisan.
Remélem így már jó lesz.
Ren Hoek
A legtöbb mostani lapos (ha a BIOS-ban nem is állítható) alapból AHCI-n van.
Elindítod az eszközkezelőt/IDE ATA/ATAPI vezérlők és ha ott Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő is olvasható, akkor AHCI-ben van. -
válasz
kene84 #24575 üzenetére
Amit linkeltél, az a deszkád gyári oldaláról letölthető AHCI/RAID driver.
Ugye SATA AHCI-ben telepítetted az OS-t, és nem követted el azt a bakit, hogy SATA IDE módban?Salvador20 #24573
Igen alap avatarom volt. Most, hogy nőtt az e-penis-em, kell cserélnem nagyobbra, az e-libero-m... -
válasz
kene84 #24566 üzenetére
"Kollegám szerint a windows 7 installnál be kellene tallóznom az SSD illesztő programját..."
Miért, adtak külön vezérlőt hozzá vagy mire is gondol pontosabban a kolléga?
Amúgy pontosan mi is a típusa? Ezt azért olvasd el, hátha érintett vagy a típus kapcsán, illetve ezt is, hátha segít.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest