- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Aktív témák
-
Cölöp
tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Egyenlőre csak ismerkedünk vele. Nekem 2 napja van, tehát elhamarkodott lenne véleményt alkotni arról, hogy ezt a típus megéri-e megvenni, avagy sem. Én leírtam az első tapasztalataimat, ami segíthet elindulni egy irányba, de az is lehet, hogy félrevezető. (a 83%-os kondícióra gondolok, ami szerintem valami szoftveres melléfogás)
Egy tényt azért nyugodt szívvel kijelenthetek: sokkal gyorsabb a boot, mint HDD-vel (kb. 1/3-a), a számítógép reakcióideje sokat javult, nincs "kerregés" betöltés közben, és a Call of Duty pályák is kb. fele annyi idő alatt töltődnek be.
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
Megj.: lemértem a Samsung F1 1TB HDD 4k random olvasását: 0,65 MB/sec, szemben az SSD-m 20 MB/sec értékével (ez barátok közt is 30x -os sebességkülönbség
)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
)