Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
cszn
őstag
Adamsss-nél nem volt rossz az ssd csak nem sikerült klónoznia és nem akart új rendszert tenni. Nálad is sztem csak beállítás gond lesz.

(#9710) CsendesMark Jóval kevesebb lehetőség van SLC SSD-t venni és persze többszörös az ár is, de gondolom ezt sejtetted. Intel X25-E, OCZ Vertex/Agility EX és Transcend amiket én ismerek. Ebből OCZ-ket azt hiszem nem is nagyon lehet itthon kapni.
-
james008bond
őstag
Én kb 2 hónapja használom, és még mindig ugyanolyan sebesség értékeket ír ki pl az ATTO: Write 235 MB, Read: 275 MB körül max, és ilyen volt 0 perces korában is! Sőt, van olyan tesztem, amin még gyorsulás is volt. Tegnap amúgy felraktam az O & O Pro 14 Defragment progit / korábban 12-es volt fent és már az is felismerte az SSD-t és NEM javasolta a defragmentálást /, ennél az új verziónál meg van kimondottan SSD optimalizálás. Nos, lefuttattam az egyszeri, boot közbeni optimalizációt/töredezettségmentesítést / és utána néhány sec-ot mintha gyorsabban indult volna a gép és talán kicsit pattogósabb is lettek az egyéb műveletek. De ezt még tesztelem majd, mert tegnap már késő volt ehhez...:-)
..és úgy emlékszem, hogy ezt a CHACHE BUFFER-t bepipáltam telepítéskor...de majd otthon megnézem. -
cszn
őstag
-
cszn
őstag
Hali!
A rendszervisszaállítást a vezérlőpult->rendszerben tudod kikapcsolni.
Egyébként már túl is vagy biztosítva. A 4. 5. 10. szerintem nem olyan lényeges. A firefox temp-et szerintem inkább memóriába rakjad, azzal jóval gyorsabb lesz. A lapozófájlt meg 4 gigánál már akár ki is kapcsolhatod.
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest