- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- MIUI / HyperOS topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Remélem nem vetted sértésnek, amit írtam?!

Én is kezdek elgondolkozni, hogy mégis szánjam rá magam egy kis fejlesztésre, főleg, hogy most jött egy mail, hogy nem elérhető a vga, amit rendeltem. Szóval, szerintetek 30-40k-ból érezhetően gyorsabb gépet lehet-e összerakni a jelenlegi E8400, EP35-DS3, 2 giga ram rendszeremnél?! Mivel ennyi összegbe nem fér bele, csak talán egy lap+proci. Integrált vga elegendő lehetne-e nekem netezős, filmnézős (FullHD-re is) felhasználásra?! Gondolkoztam, hogy lehet, csak egy SATA3-as lapot kellene csak venni, de természetesen nem nagyon találtam 775-ös foglalattal.
A célom, csak annyi lenne, hogy minél jobban kihasználjam az ssd tudását, ergo, minél gyorsabb legyen a gép. Persze, akár használt hardverek is szóba jöhetnének.Nos, szerintetek, főleg anjani182 véleményére lennék kíváncsi! Bocs az offért, a válaszok jöhetnek akár privátban is.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A célom, csak annyi lenne, hogy minél jobban kihasználjam az ssd tudását, ergo, minél gyorsabb legyen a gép. Persze, akár használt hardverek is szóba jöhetnének.