Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Köszi, hogy elolvastad, és értelmezted.
"A fentiek tisztán teóriák."
"Nekem ez további információkig nem tetszik. Nem szeretem. Hiába akarok objektív lenni."Nekem sem tetszik, de azt gondolom, hogy még sincs sok alapunk az állásfoglalásra.
Igazából azt kellene tudnunk, hogy a gyakorlatban felhasználás szempontjából/alatt hogyan is néz ki ez a lassulás, mik a tapasztalatok. Lehet-e érezni ebből bármit is?
Azért érdekes ez, mert pl. sosem mondtuk egy SATA2-es alaplaposnak, hogy ne vegyen SATA3-as SSD-t , mert lassú lesz, ha érted a hasonlatot....
Ennek érdekében kértem is , hogy teszteljenek le pár ilyen meghajtót a tulajdonosok, de hát ugye senki sem jelentkezett. Amíg ez nem történik meg, nehéz objektíven, gyakorlati tapasztalat alapján állást foglalni Én sem rajongok egyébként ezekért az új Vertex 4 , Agility 4-esekért, ( ahogy a Samsung 840 sem fogok, a már leírt, és általad is ismert tények miatt) , de azért még egy teória miatt nem venném ki az ajánlásból az új OCZ-ket. Megjegyzem fogalmunk sincs, hogy az eddigi SSD-k firmware-jei hogyan voltak megcsavarva, és hogy miket csináltak a háttérben, annak érdekében, hogy gyorsnak tapasztalhassuk az SSD-t, ahogy a jövőbeliekről ( Samu 840 firmware vajon mit csinál a lassú és gyenge TLC-s chippekkel ) sincs, igazából a végeredmény számít.
Sajnos ezt a végeredményt az élettartam szempontjából igen nehéz gyakorlati tapasztalatok alapján megtudni, főleg itt a topikban.
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó