Hirdetés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz DeFranco #44657 üzenetére

Köszi, hogy elolvastad, és értelmezted.

"A fentiek tisztán teóriák."
    "Nekem ez további információkig nem tetszik. Nem szeretem. Hiába akarok objektív lenni."

Nekem sem tetszik, de azt gondolom, hogy még sincs sok alapunk az állásfoglalásra.

Igazából azt kellene tudnunk, hogy a gyakorlatban felhasználás szempontjából/alatt hogyan is néz ki ez a lassulás, mik a tapasztalatok. Lehet-e érezni ebből bármit is?

Azért érdekes ez, mert pl. sosem mondtuk egy SATA2-es alaplaposnak, hogy ne vegyen SATA3-as SSD-t , mert lassú lesz, ha érted a hasonlatot....

Ennek érdekében kértem is , hogy teszteljenek le pár ilyen meghajtót a tulajdonosok, de hát ugye senki sem jelentkezett. Amíg ez nem történik meg, nehéz objektíven, gyakorlati tapasztalat alapján állást foglalni Én sem rajongok egyébként ezekért az új Vertex 4 , Agility 4-esekért, ( ahogy a Samsung 840 sem fogok, a már leírt, és általad is ismert tények miatt) , de azért még egy teória miatt nem venném ki az ajánlásból az új OCZ-ket. Megjegyzem fogalmunk sincs, hogy az eddigi SSD-k firmware-jei hogyan voltak megcsavarva, és hogy miket csináltak a háttérben, annak érdekében, hogy gyorsnak tapasztalhassuk az SSD-t, ahogy a jövőbeliekről ( Samu 840 firmware vajon mit csinál a lassú és gyenge TLC-s chippekkel ) sincs, igazából a végeredmény számít.
    Sajnos ezt a végeredményt az élettartam szempontjából igen nehéz gyakorlati tapasztalatok alapján megtudni, főleg itt a topikban.

Aktív témák