Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
zoo8800 #42825 üzenetére
Sima HDD-vel is lehet gyors a Boot idő. Persze még tiszta Win-el, amikor nincs belakva. Ha már felmennek az ilyen olyan állandóan futó programok (monitorozó progik, egér/touchpad kezelő, vírusírtó, tűzfal, widget-ek, VGA tuning progik, stb) akkor már 2-3szor hosszabb is lehet. És akkor az 20 mp rögtön 60-80.
Meg az is kérdés, hogy honnan számoljuk a boot időt.Ha a gomb megnyomásától, akkor az alaplaptól is függ, hogy milyen gyorsan jut el a Win betöltésig.
Én most cseréltem a vinyóm SSD-re a hétvégén. (OCZ Vertex 3-at vettem) és valóban villámlik. Sajnos újra kellett telepítenem a rendszert (pedig nem akartam), de még itt is láttam, hogy kicsit lassul, ahogy több, induló programot telepítek. Az elején nem tudott a Win logo összeállni és már be is ugrott a rendszer, de mostmár van ideje összeállni. És csak akkor ugrik be a rendszer.
Viszont a gép azonnal használható, ahogy megjelenik a desktop, nem kell még plusz 15-20 mp-t várni. Már ezért is megérte. Szóval, ha nem számít a sok terra hely, akkor SSD.Köszi
Lidl
Aktív témák
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest