- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Mint írtam, jeleztem a Hard Disk Sentinel topikban, meglátjuk mi a meglátása hdsentinel-nek (ő fejlesztője a proginak) és meglátjuk. Gondolom a hétvége meg a holnapi Ünnep miatt úgyis csak kedden lenne mód elküldeni futárral vagy személyesen bemenni az SSD-vel.
Az, hogy egy cég mennyire korrekt vagy "jófej", az nyilván nem mindegy, de ebben az esetben tényleg nagyon "jófejeknek" kell lenniük, mert mint írtam ez a HDS alapján nem minősül még hibának, ezért nem: ETOM-nak írtam, akinél ugyanaz a jelenség, mint nálad az új Agility 3-al.
Szerk - Már válaszolt is hdsentinel, szóval légy szíves küld el a riport-ot számára, abból fény derülhet a "titokra".
Monyos
Ha sebességben minden oké, és semmi más nem indokolja (pl nagykapacitású HDD(k) is van(nak), aminek szüksége lehet rá), akkor nem szükséges.
Ha a telepítés mellett döntenél mégis, akkor 9.6 vagy újabbat telepíts, mert csak innentől támogatott a TRIM.molnarpeter #41833 - "A Samu 830-akon alapból van spare area?"
Minden SSD-van Spare Area alapból, ezen felül, Samsung 830-nál a formázott kapacitás 10%-t célszerű szabadon/üresen hagyni vagy Over Provisioning-el megoldani.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs