Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz ZozzHUN #41846 üzenetére

Mint írtam, jeleztem a Hard Disk Sentinel topikban, meglátjuk mi a meglátása hdsentinel-nek (ő fejlesztője a proginak) és meglátjuk. Gondolom a hétvége meg a holnapi Ünnep miatt úgyis csak kedden lenne mód elküldeni futárral vagy személyesen bemenni az SSD-vel.

Az, hogy egy cég mennyire korrekt vagy "jófej", az nyilván nem mindegy, de ebben az esetben tényleg nagyon "jófejeknek" kell lenniük, mert mint írtam ez a HDS alapján nem minősül még hibának, ezért nem: ETOM-nak írtam, akinél ugyanaz a jelenség, mint nálad az új Agility 3-al.

Szerk - Már válaszolt is hdsentinel, szóval légy szíves küld el a riport-ot számára, abból fény derülhet a "titokra".

Monyos
    Ha sebességben minden oké, és semmi más nem indokolja (pl nagykapacitású HDD(k) is van(nak), aminek szüksége lehet rá), akkor nem szükséges.
    Ha a telepítés mellett döntenél mégis, akkor 9.6 vagy újabbat telepíts, mert csak innentől támogatott a TRIM.

molnarpeter #41833 - "A Samu 830-akon alapból van spare area?"
    Minden SSD-van Spare Area alapból, ezen felül, Samsung 830-nál a formázott kapacitás 10%-t célszerű szabadon/üresen hagyni vagy Over Provisioning-el megoldani.

Aktív témák