Hirdetés
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Mint írtam, jeleztem a Hard Disk Sentinel topikban, meglátjuk mi a meglátása hdsentinel-nek (ő fejlesztője a proginak) és meglátjuk. Gondolom a hétvége meg a holnapi Ünnep miatt úgyis csak kedden lenne mód elküldeni futárral vagy személyesen bemenni az SSD-vel.
Az, hogy egy cég mennyire korrekt vagy "jófej", az nyilván nem mindegy, de ebben az esetben tényleg nagyon "jófejeknek" kell lenniük, mert mint írtam ez a HDS alapján nem minősül még hibának, ezért nem: ETOM-nak írtam, akinél ugyanaz a jelenség, mint nálad az új Agility 3-al.
Szerk - Már válaszolt is hdsentinel, szóval légy szíves küld el a riport-ot számára, abból fény derülhet a "titokra".
Monyos
Ha sebességben minden oké, és semmi más nem indokolja (pl nagykapacitású HDD(k) is van(nak), aminek szüksége lehet rá), akkor nem szükséges.
Ha a telepítés mellett döntenél mégis, akkor 9.6 vagy újabbat telepíts, mert csak innentől támogatott a TRIM.molnarpeter #41833 - "A Samu 830-akon alapból van spare area?"
Minden SSD-van Spare Area alapból, ezen felül, Samsung 830-nál a formázott kapacitás 10%-t célszerű szabadon/üresen hagyni vagy Over Provisioning-el megoldani.
Aktív témák
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest