Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Na a helyzet a következő, jövőre vagy két év múlva ez az SSD már szimbolikus értékű lesz ebben gondolom egyetértünk. Ám én nem szeretném, hogy ezzel egy időben használhatatlanná is váljon, én sohasem szoktam a hardvereimet eladni. Semmit sem. Így egy csomó HW-m van dobozban, mert már nem használom, tökéletesen működik, de nem fogom odaadni azt a 3850 -est pl 3000 Ft- ért amit 40 000-ért vettem 2008-ban. Akkor inkébb a kis magán HW múzeumomban legyen

Több gépem is van itthon. Az öregebb gép kapja meg azokat a hardvereket, amelyeket az újabb levedlett. Az újabból lesz majd az öregebb amikor megérkezik a még újabb.
Itt lesz egy olyan SSD ami nem ér már szinte semmit, az újabb mellett meg pláne nem de teljesen jól működik. Mit lehet vele csinálni? Eladni? Frászt. Tegyem be a dobozába? Elképzelhető lenne, ha nem lenne egy másik gépem amiben csak HDD van. A képlet egyszerű, amikor megérkezik majd az új SSD ez a régi szépen átkerül az akkori régebbi gépemben, amelyben az alaplap az az alaplap lesz procival rammal és VGA-val, ami most a fő gépben van. A mostani másodlagos gépem 7 éves 2 magos Procival szerelt AMD , ASUS A8N-SLI lappal mely még nem ismeri az AHCI-t, tehát ebbe csak nem tennék SSD-t. Ugyanakkor lassan időszerű, egy új Alaplap+CPU+RAM újítás, így elvileg lesz itthon három gép, de esélyesebb az, hogy marad a kettő a legöregebb meg megy a dobozába... Ennyi. Remélem érthető már így, hogy miért óvom ennyire

Aktív témák
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest