Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az egész Paragon-os SSD-re utaztatás még nincs megvalósítva, csak készülök rá, mert 2-3 héten belül megveszem a 128gb-os samsungot, egyelőre csak van egy ASUS P5G41T-M LX alaplap, win7 64bit a HDD-n, amire anno sajnos felraktam az alaplap minden driverét (mert még zöldfülű voltam nagyon IDE-TRIM témában), akkor még azt sem tudtam, hogy az alaplap nem támogatja az AHCI-t.
Tehát az eddigi ismereteim alapján azt feltételezem, hogy nem fog menni a TRIM az alaplapi driverek miatt, ezért lenne jó valahogy leszednem őket, ha odakerülök, hogy ne keljen újratelepíteni a rendszert, mert tökéletesen működik, csak hát lassú a vinyó..
Aktív témák
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest