- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na itt viszont kíváncsi lennék, mi lehet a valódi probléma a technikai háttérben.
Fogalmam sincs, nem vagyok számítástechnikai szakember, és tervező sem, nem értek hozzá, én csak mezei felhasználó vagyok, akinek vannak ilyen tapasztalatai. Meg hát nem is témája a topiknak az, hogy miért olyan sz@rok a laptopok ( igen, most aztán lehet hőzöngeni, hogy nem azok)
A driverek problémáját szintén nem értem - miért lennének "gyengébbek" egy laptop konfigurációjához tartozó driverek, mint egy asztali géphez tartozó konfigurációhoz?
Én sem értem, de gondolom már típusú alkatrészek vannak egy laptop alaplapjában, ahhoz meg másfajta vezérlők, vagy valami ilyesmi. A tény az, hogy egy laptop sosem lesz olyan, mint egy asztali gép ( hasonló árkategóriában) , ha ezt nem tudod elfogadni, az hagy ne legyen már az én problémám.
"Ettől függetlenül éreznéd."
Erre pontosan azért kérdeztem rá, mert azt állítod a cikkedben, hogy azért a rendszer teljesítményében ne várjunk nagy eltéréseket a marketingcélokból dobálgatott számoktól...
Ha ezt állítod, akkor viszont felmerül a kérdés, hogy miért is érezném jobban az mSATA SSD-nél, mint mondjuk egy 2.5"-es társánál.Erre most már nem térnék ki,mert lassan úgy érzem, hogy a kákán is csomót szeretnél találni, ha nem akarod érteni, akkor nem érted. Feleslegesen ne szemeteljük tele a topikot.
Én legalábbis nem szeretném .
Üdv
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest